Electorale, Ca tot e momentu
![]() ![]() ![]() |
Electorale, Ca tot e momentu
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(oliviub @ 24 Nov 2004, 15:53) Am primit pe e-mail un tare de tot... ![]() Revenid on topic, daca se poate spune asa, eu sint de parere ca indiferent daca simpatizam sau nu cu cineva e bine sa mergem toti la vot. O alternativa, in cazul in care nu simpatizati nici o formatiune sau candidat , ar fi sa va "anulati" votul prin aplicarea a 2 stampile per buletin. E un semnal mai bun decit neprezentarea la vot. Ginditi-va daca asa-zisii nehotariti (sa zicem 20% desi cred ca sint mai multi) s-ar prezenta la vot si si-ar "anula" voturile... ar fi un semnal destul de puternic pentru toata clasa politica. Cel putin asa cred eu. ![]() O sa comunici ca "uite ma 20% din oameni sunt prosti si nu au inteles ca trebuie pusa stampila o singura data, ce fain, cu cat mai multi prosti, cu atat mai bine". Nu mai comentez ca un astfel de vot, deocamdata, inseamna practic un vot pentru PSD+PUR+PRM ![]() Nu stiu cine zicea ca mai sunt 3 zile si scapam, ca eu ma gandesc cu groaza ce se va intampla daca nu scapam, si ramanem inca 4 ani cu PSD ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
QUOTE(Valentine @ 24 Nov 2004, 17:26) ![]() O sa comunici ca "uite ma 20% din oameni sunt prosti si nu au inteles ca trebuie pusa stampila o singura data, ce fain, cu cat mai multi prosti, cu atat mai bine". Nu mai comentez ca un astfel de vot, deocamdata, inseamna practic un vot pentru PSD+PUR+PRM ![]() Nu stiu cine zicea ca mai sunt 3 zile si scapam, ca eu ma gandesc cu groaza ce se va intampla daca nu scapam, si ramanem inca 4 ani cu PSD ![]() Eu inca sint unul din cei care cred ca noi(ma refer la oameni oricare ar fi numarul) putem schimba ceva. Poate fi cum spui tu ca 20% la suta vor fi considerati prosti(acest lucru poate fi facut doar de niste "prosti" in politica daca ma pot exprima asa fara a jigni pe cineva). Si mai repet odata poate n-ai inteles(desi eu cred ca da). Decit sa fie absenteism de 20% mai bine cei care nu merg sa-si "anuleze" votul.! a nu se intelege ca incurajez acest lucru. Eu sint pentru exprimarea unei optiuni clare. Dar ce am spus eu consider ca e maibine decit sa nu uzezi de dreptul tau de a vota. Gindestete 50%+1 din cei cu drept de vot nu vor sa voteze nici un candidat. In acest caz nici un candidat nu va acumula procentul necesar de voturi pentru a fi validat in functia de presedinte!....te las pe tine sa faci calculele. ![]() Asta zic eu ca ar fi un MESAJ destul de puternic (fata de cel cind sint doar 20% ) This post has been edited by oliviub: 24 Nov 2004, 17:47 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2005 1.6 16v
- xx "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Hai ma, ca nu e dracu' asa de negru. N-o sa fie nici un dezastru daca ramanem cu gasca aia de hoti pe capul nostru. Au uns deja pe banii nostri niscaiva oisti UE, mai ung inca un pic unde trebuie si uite-asa intram in UE.
Desi am o aversiune imensa fata de Nastase si gasca lui de mafioti, nu pot insa sa zic ca inca 4 ani cu ei vor duce Romania la ruina totala, sau la vreun dezastru, si-alte alea. Doar daca nu vine Iliescu prim-ministru.... ![]() Atata doar ca Romania va continua sa creasca economic dintr-un sfert de plaman, nu din amandoi, cum ar fi normal, iar mafia omniprezenta va avea timpul necesar sa isi spele fața si mainile murdare, taman bine pentru a face afaceri cu noii parteneri. Vom avansa in patru ani cat intr-unul singur, dar tot vom avansa. Haideti va rog sa nu mai fim atat de alarmisti si de inversunati unii impotriva altora. Nici cu Basescu, nici cu Nastase nu se termina tara asta, si cu nici unul din ei nu se va curata coruptia din Romania. Ba inca nici UE-ul nu va curata imediat coruptia din Romania (caci Europa e profund corupta), ci va forta pe cripto-comunisti sa intre in faliment sau sa isi vireze finantele in afaceri imobiliare, in timp ce economia va fi preluata de organismele sanatoase, in mare parte din afara. Cu sau fara Basescu, Romania merge inainte. Eu as prefera sa fie cu el in capul statului. Dar nu ma supar foarte tare nici cu el la Primarie, inca 15 ani de-acum incolo! ![]() Daca vreti o opinie foarte asemanatoare cu a mea: http://www.cotidianul.ro/index.php?a=253 Asadar, inainte sa votati, incercati sa apelati la ratiune, si mai putin la sentimente, latinilor! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
dumitru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 October 02 From: Sydney ![]() |
QUOTE(Valentine @ 24 Nov 2004, 19:26) ![]() O sa comunici ca "uite ma 20% din oameni sunt prosti si nu au inteles ca trebuie pusa stampila o singura data, ce fain, cu cat mai multi prosti, cu atat mai bine". Nu mai comentez ca un astfel de vot, deocamdata, inseamna practic un vot pentru PSD+PUR+PRM ![]() Nu stiu cine zicea ca mai sunt 3 zile si scapam, ca eu ma gandesc cu groaza ce se va intampla daca nu scapam, si ramanem inca 4 ani cu PSD ![]() Din pacate sansele de a scapa sunt destul de mici; pt a scapa de PSD, DA are nevoie de ceva de genul 5 procente (daca nu mai mult) peste PSD+PUR (cam asta fiind diferentza intre procente PRM si UDMR); ceea ce e cam improbabil; nu cred ca s-au desteptat asa rau romanii; pacat; dar cred ca Basescu il bate pe Nastase. |
--------------------
Honda
Civic GLi 1.7
- -
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(oliviub @ 24 Nov 2004, 18:45) Eu inca sint unul din cei care cred ca noi(ma refer la oameni oricare ar fi numarul) putem schimba ceva. Poate fi cum spui tu ca 20% la suta vor fi considerati prosti(acest lucru poate fi facut doar de niste "prosti" in politica daca ma pot exprima asa fara a jigni pe cineva). Si mai repet odata poate n-ai inteles(desi eu cred ca da). Decit sa fie absenteism de 20% mai bine cei care nu merg sa-si "anuleze" votul.! a nu se intelege ca incurajez acest lucru. Eu sint pentru exprimarea unei optiuni clare. Dar ce am spus eu consider ca e maibine decit sa nu uzezi de dreptul tau de a vota. Gindestete 50%+1 din cei cu drept de vot nu vor sa voteze nici un candidat. In acest caz nici un candidat nu va acumula procentul necesar de voturi pentru a fi validat in functia de presedinte!....te las pe tine sa faci calculele. ![]() Asta zic eu ca ar fi un MESAJ destul de puternic (fata de cel cind sint doar 20% ) Cum anume vrei tu sa schimbi ceva prin anularea votului tau?!! Daca tot te misti pana la sectia aia macar fa ceva! ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
mai eu nu sunt de acord...pana saptamana trecuta aveam o parerea mai neutra, imi era indiferent daca e unul sau altul stiind ca indiferent de sofer, tot acolo mergem. i
Insa cand cineva greseste trebuie sa ii dai peste bot...chestia asta cu Rafo NU TREBUIE TOLERATA, ordonanta fantoma care a aparut numai la TV cu 1000 $/dacie veche, la fel...ce mama naibii...pai ce suntem un popor de prosti si ei conducatorii de ne calaresc pot sa faca la intern pe noi si pe canapea,...atat timp cat UE nu se supara? Nu mai e vreme de nuanta, de incercare de a vota pozitiv ...Nu se mai poate, clar PSD si compania au o culoare respingatoare...trebuie VOTAT IN CIUDA lor, cum si ei in ultimele 10 zile fac totul in ciuda noastra!!! Vot negativ ca in '96. Votati anti PSD...cat mai anti PSD cu putinta, sa nu poata sa o mai intoarca deloc (facand pact cu UDMR si tragand 10 deputati si 5 senatori de la PRM si minoritati). Trebuie dat la cap, ca la locale, sau la constitutie...nu ne-au inteles deloc mesajul. Cred ca daca au cosmetizat pe ici pe colo, au privatizat Petrom,...si se dau cu Klein nu mai au miros de sef de sala sau frizer...In spate tot baronii locali (in 2005 o sa iasa iar la lumina) si afaceristii cu contributii la afise o sa ranjesca. Valea mai, ajunga-va 500 mil de para...car ne costa RAFO+CAROM! This post has been edited by mil: 24 Nov 2004, 18:13 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
stenogramele sunt si la www.securisti.ro
am incercat sa accesez site-ul de vreo ora, dupa care mi-au taiat astia teava la net. Ma gandesc ca daca vor sa faca necazuri celor care posteaza sau urmaresc site-uri antiPSD nici nu e prea complicat ca IP-urile se afla destul de usor, cat si proprietarii acestora This post has been edited by Ake: 24 Nov 2004, 18:46 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
milule, cred ca , din pacate, ai dreptate ... vezi de gaseste urna aia duminica si misca si diaspora odata cu tine ... 1000-2000 de voturi pot inclina balanta ... dupa disperarea cu care au fugarit astazi stenogramele pe net, am impresia ca e chiar pe muchie.
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
mil |
![]()
|
ofer arhiva cu stenograme cui doreste...
zip de 1.6 MB |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(mil @ 24 Nov 2004, 19:49) eu unul stiam dinainte sa vad stenogramele cum anume sta treaba. Cristianco & Co. trebuie sa le vada ca se convinga ca spun prostii ![]() post edit: pe site-ul evz sunt toate stenogramele am vazut! ![]() citez din una dinainte de alegerile locale (mi se pare extrem de amuzanta acuma) din Tov. Nastase, Presedinte al Comitetului Central al Partidului QUOTE(Stenograma ședinței Delegației Permanente a Partidului Social Democrat București @ sediul central PSD, 5 ianuarie 2004 ) Alegerile locale. Nu știu dacă mai este cazul să vorbim despre importanța lor. Ele probabil că vor crea, în mare măsură, curentul de opinie dominant pentru alegerile parlamentare și trebuie să fim extraordinar de atenți, mai ales ținând seama sau având grijă să ne stabilim corect miza, pentru că dacă noi ne apucăm să vorbim că o să câștigăm Bucureștiul și nu-l câștigăm, spre exemplu, facem o miză din asta - spun la întâmplare sau pot să iau, nu știu, Timișoara sau Clujul - nu câștigăm, atunci psihologic, avem o problemă. This post has been edited by Valentine: 24 Nov 2004, 19:03 |
--------------------
Ford
Focus
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
desi mi-am jurat ca nu mai postez pe threaduri privind alegerile, nu ma pot abtine sa nu mai spun un singur lucru:
regret enorm faptul ca nu s-a pastrat chestia cu reluarea alegerilor in cazul unui absenteism de peste 50%. la ce candidati am, nu-mi ramane decat sa votez aiurea, sau sa nu ma prezint la vot. am zis. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Maddan, si eu am incercat sa ma gandesc ca nu conteaza chiar atat de mult cine iese, oricum drumul e trasat si in principiu trebuie sa se tina de el. Insa nu stiu ce ne asteapta in 2007, daca astia au negociat cu UE cum au procedat si cu contractele oferite fara licitatie, tare mi-e ca o sa avem niste surprize mari. Eu unul vad in Basescu un tip suficient de batzos astfel incat sa nu fie dispus sa se puna cu cracii in sus si sa se si unga singur cu alifie in anus la cel mai mic semn de dorinta al UE. Ne trebuie un nene mai dur in fruntea tarii, insa nu dur si cu mintea plecata ca veceul tudor. Eu chiar cred ca Basescu si o guvernare DA vor fi in stare sa renegocieze unele capitole, acolo unde s-au acceptat niste conditii care sunt mult prea in defavoarea noastra. Si daca pentru asta va trebui sa amanam cu un an, doi, intrarea noastra in UE, atunci nu ma deranjeaza. Prefer sa intram un pic mai tarziu dar asa cum trebuie decat iute si total nepregatiti, in niste conditiiti inacceptabile.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Valentine |
![]()
|
Finally http://www.expres.ro/topstory/?news_id=172...ef7f1a83e07840c
Alianta si Basescu > Nastase si PSD intr-un sondaj oficial! ... se poate! |
--------------------
Ford
Focus
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
ATENTIE !
In 28.11.2004 vom alege un presedinte al carui mandat va fi de 5 ani si nu de 4 (vezi Constitutia Romaniei republicata) |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Valentine |
![]()
|
Pe site-ul http://www.comunisti.ro/ se pot gasi alte detalii cu privire la pupincurismul lui Adrian Nastase fata de Nicolae Ceausescu si regimul
![]() Citez de acolo 2-3 chestii mai interesante din biografia Presedintelui Comitetului Central al Partidului, Tov. Nicolae Ceau ... pardon, Tov. Adrian Nastase: QUOTE A doua cale a ascensiunii comuniste a lui Adrian Nastase a fost devotamentul lui total atit pentru regimul comunist, cit si pentru Nicolae Ceausescu. La acest devotament se refera a doua parte a materialului de mai jos. Lucrarile publicate de Adrian Nastase pina in decembrie 1989 il situeaza alaturi de mari adulatori ai regimului comunist si ai lui Nicolae Ceausescu, ca Adrian Paunescu si Corneliu Vadim Tudor. Daca acestia din urma erau purtatorii de cuvint ai politicii interne a lui Nicolae Ceausescu, Adrian Nastase trimbita obsesiile secretarului general in privinta politicii externe, sustinind cu entuziasm pretentiile de mare om politic international ale dictatorului. Adrian Nastase nu implinise bine 19 ani cind se lansa in presa comunista printr-un "Jurnal de boboc" publicat in revista lunara "politica, sociala si culturala" a studentilor din Universitatea Bucuresti. In 1972, anul in care dizidentul Paul Goma era dat afara din servici deoarece, neavind posibilitatea de a-si edita cartile in tara, trimisese manuscrisul romanului sau unui editor german, studentul Adrian Nastase semna articole in Tinarul leninist, revista de cultura social-politica pentru tineret a CC al UTC. Urmeaza o serie nesfirsita de "lucrari stiintifice" in care Adrian Nastase glorifica "magistralul raport prezentat de presedintele Nicolae Ceausescu, exemplu stralucit de abordare creatoare a realitatilor internationale contemporane", "gindirea creatoare, stiintifica, profund originala a secretarul general al partidului", "magistrala expunere a presedintelui Nicolae Ceausescu". QUOTE In fine, cu 2 luni inainte de Revolutie, in octombrie 1989, intr-un moment in care regimurile comuniste din Est se prabuseau, Adrian Nastase ii ataca virulent pe "occidentalii" care cereau respectarea drepturilor omului in Romania. "Nici un stat nu are dreptul de a interveni in vreun fel pentru a impune drepturile omului in alt stat" - spunea Nastase, dupa care se dezlantuie din nou impotriva raului pe care il reprezentau O.N.G.-urile pentru apararea drepturilor omului: "un aliat tot mai activ in cautarea cailor de evitare a prerogativelor suveranitatii in domeniul drepturilor omului il reprezinta in prezent organizatiile internationale neguvernamentale (O.N.G.). Nedorind sa fie acuzate de atingeri la adresa suveranitatii, uneori "guvernele sau organizatiile interguvernamentale utilizeaza O.N.G.-urile ca instrumente discrete ale politicii lor pe teren". De atunci si pana si in ziua de azi Tov. Adrian Nastase tot nu s-a impacat cu ideea implicarii ONG-urilor ... Peste numai citeva luni, Adrian Nastase avea sa devina ministrul de externe al Romaniei "democratice". |
--------------------
Ford
Focus
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Catavencu de ieri, care avea numarul doi din Scanteia, cu articole garla in care cam toata clasa politica romaneasca actuala ii ridica osanale Conducatorului multiubit (ca sa citez din Valeriu Stoica...
![]() Astia chiar nu-si dau seama cat sunt de jenibili? |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
cine l-a ratat ieri (pe Catavencu) il regaseste miine pe tarabe (editia II)
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
http://www.catavencu.ro/supliment_scinteia.pdf
A fost cumparat de PSD, ca cica se anunta "vremuri cacacioase" si sa aiba sa se stearga. ![]() ![]() This post has been edited by bomicabomic: 25 Nov 2004, 11:10 |
--------------------
x
x
- x
|
|
maddan |
![]()
|
De remarcat oricum ca despre Basescu tot ce au putut gasi a fost o mentionare la Gazeta de Onoare. Si asta datorita excelentei in modul in care si-a facut meseria!!!
In schimb, Doamneeee, ce de poezele dedica Partidului domnu' Valeriu Stoica, ce comunist convins era domnu' Emil Boc, si ce cuminti comunisti erau Mugur Isarescu, Theodor Stolojan si Daniel Daianu... Cele mai crunte texte sunt insa, de departe, cele ale lui Iliescu si Nastase - asta din urma remarcandu-se prin niste chestii absolut abominabile, mai ales aia cu "Drepturile omului" care ar fi doar o conspiratie imperialista. Pentru cine n-a trait acele timpuri, sa faca bine sa stie ca in timp ce fiecare era nevoit la un moment dat sa manance rahat, unii o faceau in mod automat, in vadita scarba, in timp ce altii il mancau, nene, cu spor si fantezie. Or la fantezie, Adrian Nastase, Iliescu si cu voia dumneavoastra, Valeriu Stoica, conduc detasat! |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Apropo de stenograme: http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=9847&s=5&ss=-1
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
E sondaj comandat de DA, deci eu zic ca nu se pune ... pana mea, unde e Gallup-ul ala? a dreaq societate civila si ONG-uri avem si noi, nu e nimeni in stare sa comande un sondaj independent ...
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai si daca e sondaj independent, o sa ne intrebam daca e independent de stanga sau de dreapta
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
mil |
![]()
|
oricum si sa existe 10% distanta PSD-DA dupa RAfo este din cale afara de improbabil...sincer eu cred ca distanta e asa de mica incat PSD nu si-a permis sa mai astepte rezultatele alegerilor si a dat drumul la ordonanta acum....si a scos si un sondaj sa isi asigure membrii ca venceremos...la dif. din sondajul irsop ar tre sa fie relaxati, insa nu mi se par deloc asa
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Cititi fratilor despre marea privatizare Sidex, sau cum ii alungam pe investitori.
Mari curve. Si cite "naspeturi" or fi negociat cu UE de o sa ne dam cu tesla-n oua in 2008. Ca vorba aia nu conteaza cum intram ci conteaza sa cistigam alegerile. Cotidianul de azi: La 3 ani după ce a scăpat de Sidex Galați, statul român riscă să aibă parte de un proces cu proprietarul combinatului, firma indiană Mittal Steel (fosta LNM-Ispat), pentru nerespectarea unei clauze din contractul de privatizare semnat în noiembrie 2001. La privatizare, LNM a primit o serie de facilități fiscale, îndelung comentate și contestate la acea vreme, dintre care una le dă acum bătaie de cap autorităților: proprietarul Sidex era scutit de plata impozitului pe profit timp de 5 ani de la privatizare, adică pînă în 2006. Uniunea Europeană a cerut acum României să anuleze facilitatea, pe motiv că acest ajutor de stat este incompatibil cu legislația europeană, iar de poziția statului român în această problemă depinde închiderea capitolului de negociere Concurență. Autoritățile au de ales, deci, între a nu închide acest capitol și a se război cu Mittal pentru că încalcă o prevedere din contractul de privatizare. „Salutăm intrarea în UE, dar am negociat cu guvernul“ Și au ales: potrivit unor surse din Ministerul Finanțelor, Sidex va plăti impozit pe profit de la 1 ianuarie 2005. „Am discutat despre modul în care trebuie să rezolvăm problema. Sîntem satisfăcuți de modul în care evoluează discuțiile cu Guvernul. Nu am ajuns la un punct final, dar vom găsi o soluție“, a spus, diplomatic, directorul Sidex, Narendra Chaudray. Întrebat dacă ia în calcul varianta unui proces cu statul, Chaudray a evitat un răspuns direct, dar nici nu a negat explicit. A spus însă că, deși salută intrarea României în UE, LNM-Ispat a semnat un contract cu Guvernul României. Cu toate că Chaudray a afirmat public că încă se discută, sursele noastre din Finanțe au spus că situația este tranșată: acum 3 zile au avut loc negocieri la capătul cărora Chaudray ar fi fost convins să nu dea statul în judecată. Iar cei de la Sidex n-ar fi cerut nimic în schimb, fiind convinși de Finanțe de faptul că statul a făcut pînă acum suficient pentru ei - scutirea de plata TVA, de plata taxelor vamale la importul de echipamente, scutirea de plata CAS. Toate au fost însă convenite prin contract și este greu de crezut că indienii vor ceda 19% din profit fără a cere nimic în schimb. Mittal ar trebui să plătească 43 de milioane de dolari Mai ales că este vorba despre sume importante: anul trecut, Sidex a înegistrat, în premieră, profit - 114 milioane de dolari. Așadar, rămînînd doar la această sumă, reiese că Mittal ar trebui să plătească 43 de milioane de dolari în 2005 și 2006. Bani de care, potrivit contractului, era scutită. Cazul seamănă izbitor cu cel al Noble Ventures, firmă care ne cere 350 de milioane de dolari pentru că statul nu a respectat contractul de privatizare al Combinatului Siderurgic Reșița. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
http://groups.yahoo.com/group/stenograme/message/241
Rugamintea de pe urma Carol Sebastian de Carol Sebastian Joi, 25 Noiembrie 2004 Am 39 de ani si m-am saturat sa ma conduca Iliescu, Nastase si gasca lor. Cite campionate mondiale de fotbal ati socotit ca mai apucati ca sa nu va pese cine conduce Romania? Voua, nehotaritilor, va scriu acum: nu v-a ajuns? Mi s-au ratat prieteni, mi-au murit colegi fara sa afle ca o viata se poate trai altfel, cu demnitate si speranta robusta a fericirii. Voi la cite ratari credeti ca mai aveti dreptul? Cei mai frumosi ani ni s-au topit in cenusiul iliescian. N- aveti pofta de alta culoare a vietii? Cu voia Celui de Sus, sa zicem, mai am de trait vreo 40 de ani. Calculez si ma ingrozesc: voi fi, pentru alte 15.000 de zile, supus al urmasilor jupinilor pesedisti. Alte 360.000 de ore de rotita in mecanismul umilintei. Ce altceva am fost, din '89 incoace, decit biete numere in evidentele cu antetul “Nu va priveste”?! Aveti voi alta aritmetica de puteti dormi linistiti? Tara e a lor, nu a noastra. Si-au impartit-o. Cind ne-o recuperam? Va puteti gindi, doamnelor si domnilor nehotariti, ca oricum, si daca vor cistiga Nastase si PSD, Uniunea Europeana le va tempera excesele, ii va tine in friu. Avem, prin urmare, anestezicul “Oricum, UE 2007”. O prietena, altminteri foarte hotarita, isi facea curaj zilele trecute: “Daca totusi cistiga PSD, ce ar putea fi asa de rau?”. Chiar asa, prieteni indecisi, ce poate fi mai rau decit raul? Eternizarea raului. Ii stiu foarte bine. In 15 ani de gazetarie le-am luat sute de interviuri, mii de declaratii. I-am intrebat si rasintrebat, i-am prins cu garda jos, am punctat, am produs reactii, am facut senzatie si, poate, cariera. Am pierdut insa la puncte, in timp. Eu ma intorceam in garsoniera mea, tot mai golit sufleteste, mai sastisit. Ei reveneau la vilele lor, la fel de paraleli cu democratia, dar ceva mai sofisticati in a o mima. In 15 ani au devenit oleaca mai subtili in arta de a fi stapini. Credeti-ma, sint pregatiti sa fie jupini si in Uniunea Europeana. Acolo se gasesc Verheugeni dispusi sa-i creada, cu conditia sa fie subtili. Noi insa, pe la Bucuresti si Vascauti, stimati nehotariti, o sa vorbim si o sa scriem tot mai putin. O sa fim tot mai controlati si mai cu rate la banci, intr-o tara PSD-UE cu aparentele pastrate. Nu vor intra eurocomisarii sa va aduca ratia de libertate si demnitate. Verheugenii trebuie sa discute cu altii din 28 noiembrie incolo. Chiar nu mai exista altii decit “europeanul” Nastase care sa ne conduca de-adevaratelea in UE in 2007? Nu toti sint o apa si un pamint. Exista antidot la PSD. E o speranta de schimbare, chiar daca, odata PSD plecat de la putere, nu se vor cobori binefacerile democratiei deodata peste Romania. Avem nevoie de aer proaspat, de schimbare. Vreti sa deschideti ferestrele? Poate v-au convins sa stati acasa, cititori ai mei aflati in dilema. Ne-au bombardat cu sondaje ca sa credem ca PSD cistiga oricum, ce sens mai au alegerile? Ne suiera pervers ca, vezi Doamne, cistigatorii din 2004 vor pierde sigur in 2008. Las’ sa fie pierderea la ei, in 28 noiembrie, si mai vedem noi peste patru ani. Propagandistii de serviciu il ridica in slavi pe Nastase, ce sigur e, ce puternic se uita in camerele de luat vederi, ce invingator detasat a iesit el din vorbitul de unul singur, ce amici tari are prin cancelariile europene. Sint disperati. Altfel n-ar promite atit de desantat si dezonorant, altfel n-ar umbla Iliescu, calare pe Constitutie, sa le faca propaganda si sa se afiseze cu ei, doar-doar i-o mai inzestra cu citeva voturi. Nu stiu daca v-ati uitat mai atent la alegerile locale. De-acolo vine speranta. Si atunci sondajele au aratat un PSD invingator detasat. Realiatea votului a aruncat sondajele la cos. Poporul a inceput sa se destepte. Se vede din tribune, domnilor! E pacat sa nu va duceti, din motive de lehamite si de scepticism prost digerat, linga cei care au inceput sa vada dupa 15 ani. Nu mi-am rugat niciodata cititorii. O fac acum, pentru prima si ultima oara. Mergeti la vot si trimiteti PSD in opozitie! De-acolo istoria ii va trimite in lada ei cu vechituri. Viata merita sa aiba alta culoare! |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
apropo ... sa vedeti si voi cu cine va vota romanul ...
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Uitati bai ce scrie veceu tudor, m-am spart de ras. Incredibil, omul asta n-are nici o limita:
http://www.romare.ro/revrm.html QUOTE Tovarase Ion Iliescu, convinge-ti favoritul sa se retraga din cursa prezidentiala si sa se interneze la o clinica, pîna cînd România nu va fi tîrîta într-un scandal international fara precedent în întreaga sa Istorie! Si paranoia se poate trata în Mileniul III Crestin... Adrian Nastase – un bolnav periculos, protagonist al mai multor casete video, în care apare participant activ (de fapt, pasiv) la orgii homosexuale. Una e filmata la un club de pederasti din Anglia, unde Bombonel se „hîrjoneste“ cu mai multi handralai, toti în pielea goala, dar el consuma si cocaina (6 nov. 2001, Birmingham). Alta e filmata în România si îl arata pe primul-ministru într-o partida de sex oral Si anal cu Eugen Bejenariu, secretarul general al Guvernului. La un moment dat, a telefonat sotia premierului, dar acesta a repezit-o: „Nu pot vorbi acum, sînt în Sedinta de Guvern!“ în patru labe... Iar la Palatul Victoria chiar avea loc Sedinta Executivului, fiindca era o zi de joi (12 febr. 2004, caseta înregistrata într-o camera a Hotelului Lido, din Bucuresti). Mai exista si alte dovezi video zdrobitoare. foarte grav este ca Aceste casete explozive au început sa circule prin Bucuresti, dar si prin alte orase ale lumii si ele vor fi difuzate atît pe Internet, cît si de unele posturi de Televiziune – nu mai vorbim de fotografii, care vor umple prima pagina a ziarelor Si cine ar pretexta ca ar fi la mijloc vreun trucaj, s-ar face de rîs, fiindca expertiza tehnica e imbatabila. Îsi poate permite România sa aiba ca sef de Stat un sodomist înrait si drogat, care, efectiv, nu se mai poate controla si s-a prabusit în mocirla, sub pragul cel mai de jos al degradarii umane? Iar Ion Iliescu, ca si Serviciile Secrete, stiu toate astea, dar le musamalizeaza. Pîna cînd? Aceste informatii sînt strict autentice. Si, indiferent cît va fura Regimul Iliescu-Nastase la 28 nov. 2004, ele vor duce fie la alegeri anticipate, fie la o mare revolta populara, pîna la Paste. vorba muncitorilor la mitingurile de protest: „S-a umplut paharul – jos cu poponarul!“ Rusine, porcilor! Este imposibil sa fie adevarat ce scrie acolo, mai ales sa se lase Nastase filmat cand se drogheaza si o ia la partz, asta desi e prim-ministru in functiune (anu 2001). Desi e comic, e oribil totusi cat de jos se coboara acest latrin tudor. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai bai ashule ca este "pamflet" - tu n-ai aflat inca? veceu tudor nu scrie articole, scrie pamflete, asa a scapat de parnaie.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 15:33 |