Acvarii si pesti, o alta categorie de "animale de companie"
![]() ![]() ![]() |
Acvarii si pesti, o alta categorie de "animale de companie"
free_fiber |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_1489.JPG ( Size: 1.68mb ) Number of downloads: 463 |
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
a iesit frumos si fara peste în el, îl poti lasa asa, arata bine.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() This post has been edited by C@talin: 25 Jan 2010, 00:11 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
umezeala? lemn? probleme?
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu intrebam daca vor fi probleme cu locatia strict din punct de vedere al acvariului si al pestelui care va fi in el, nu ma intereseaza ce parere are dulapul
![]() This post has been edited by free_fiber: 25 Jan 2010, 00:15 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
apa nu se schimba, se completeaza cu apa lasata la temperatura camerei sa-i iasa clorul.
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
free_fiber |
![]()
|
Aha, deci pun apa la temperatura camerei
![]() Stiam ca schimb doar 50% din apa. ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Arata bine (cu conditia sa scoti poarta)
Filtrul nu se opreste niciodata .. dar tinand cont ca ai un betta in acvariu, repet, da filtrul la minim si pune-l sa bata in peretele acvariului, ca sa faci un curent de apa cat mai mic. Betta e peste de balta, deci prefera apele statice .. il derutezi daca bagi curenti. Bazaiala o sa dispara complet dupa ce se rodeaza putin elicea. Apa se schimba 50% saptamanal, cel mai tarziu la 2 saptamani ... E adevarat, bettqa sunt pesti rezistenti si mai si respira aer atmosferic .. dar daca nu ii schimbi partial apa e ca si cum l-ai pune sa traiasca in propriile dejectii ... not nice. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
free_fiber |
![]()
|
Filtrul e dat deja la minim si orietat sa bata in peretele acvariului
![]() Poarta imi place, n-o scot ![]() Cat de des curat filtrul si cum? Vad ca are un burete in el... Curat buretele si gata? |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Il cureti cand se colmateaza. Eu curat filtrele atunci cand nu mai au debit. In acvariu la betta nu m-am atins inca de filtru .. si are cam juma de an de cand merge.
|
--------------------
.
.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
poarta si stratul de "nisip" sunt cam "cocalaricesti" dar ma rog asta e gustul fiecaruia si nu trebuie discutat
daca nu ai capac eu te sfatuiesc sa faci unul cat mai curand, macar una bucata plexigas (sau geam) etc spor |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Liviu |
![]()
|
Good point cu capacul ... neparat capac .. lui betta ii place sa zboare, ca sa zic asa.
|
--------------------
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da pestele cand apare????
sau il ai la stadiu de ou (icra)... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
free_fiber |
![]()
|
2 weeks remaining.... asa zice Liviu
![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(tarzy @ 25 Jan 2010, 10:26) daca nu ai capac eu te sfatuiesc sa faci unul cat mai curand, macar una bucata plexigas (sau geam) etc QUOTE(Liviu @ 25 Jan 2010, 10:27) Good point cu capacul ... neparat capac .. lui betta ii place sa zboare, ca sa zic asa. corect, e o specie mai labila psihic. fish_suicide.jpg ps: arunca naibii balonu ala de langa acvariu! This post has been edited by Markos: 25 Jan 2010, 12:23 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
free_fiber |
![]()
|
Status:
1. Au cam disparut bulele alea de aer ce erau depuse pe nisip, plante, filtru, etc. 2. Am confectionat un capac din plexiglas dar se aburesc peretii de deasupra apei cand e capacul pus. Ce e de facut? |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Gaurele in capac.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
Iei un izolirband d'ala clasic, lat de vreo 2cm si ii tragi o bordura langa buza acvariului. Ai grija ca nivelul apei sa fie mereu in acei 2 centimetri ... Culoarea e la alegere (eu unul prefer negru, e mai stilat). Daca te roade pe creier ca e izolirband poti folosi cu incredere orice autocolant, numai sa il tai drept
![]() E o solutie ieftina si foarte estetica. Eu asa am la toate acvariile "mini". |
--------------------
.
.
|
|
free_fiber |
![]()
|
Ma gandeam eu credeam ca exista o solutie mai high-tech
![]() Dar daca ii pun banda pe margine, p-orma trebuie dezlipita la fiecare schimbare de apa ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Liviu |
![]()
|
Eu nu am schmbat banda de un an de zile si arata ca noua. Izolirbandul ala clasic, de izolat sarme, este facut din PVC => splash resistent. Iar apa nu prea curge pe el ca sa zici ca "vai, sta in mediu acvatic si crapa).
|
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(free_fiber @ 28 Jan 2010, 00:57) Status: ... 2. Am confectionat un capac din plexiglas dar se aburesc peretii de deasupra apei cand e capacul pus. Ce e de facut? incalzitor ai in apa? coreleaza temperatura apei din acvariu cu cea din camera si nu mai abureste, sau daca abureste la inceput (cand schimbi apa) se duce imediat Eu am incalzitorul setat la 25 Grade si centrala in casa tot atat, "aburirea" dureaza maxim 5 minute |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
free_fiber |
![]()
|
Incalziturul e pus pe 26 de grade, in casa sunt cam 24. Voi rezolva problema cu banda izolir lata (nu stiu inca unde gasesc de cumparat asa ceva, dar rezolv).
P.S. Am luat mancare Hikari Betta Bio-Gold - 6,7ron. This post has been edited by free_fiber: 28 Jan 2010, 19:36 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Liviu |
![]()
|
Evaporarea este un proces endoterm. Asta inseamna ca vaporii de apa vor fi mai reci decat apa din care provin => aburire.
|
--------------------
.
.
|
|
free_fiber |
![]()
|
Building LED-based lamp
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Before:
acvariu.jpg ( Size: 346.45k ) Number of downloads: 371 After: acvariu_banda.jpg ( Size: 366.53k ) Number of downloads: 357 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nea Serpico, esti sigur ca aia-s 2 cm. ?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Stiu ca nu sunt 2 cm, dar era prea greu sa modific si nivelul apei. Ideea e ca banda sa acopere complet zona de deasupra apei (si putin si apa).
This post has been edited by Serpico: 29 Jan 2010, 10:24 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:24 |