Acvarii si pesti, o alta categorie de "animale de companie"
![]() ![]() ![]() |
Acvarii si pesti, o alta categorie de "animale de companie"
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Tocmai ca problema era de natura estetica.
Cu ce te deranjeaza condensul daca nu il mai vezi? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si cu ce te deranjeaza daca-l vezi? Sa nu-mi spui ca tu-ti pui isolierband pe sticlele de apa de prin casa, pe masura ce le golesti !?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Pe free_fiber il deranja condensul din acvariul sau. Eu nu mai am de mult acvariu.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Marty, e vorba de o chestiune pur de estetica si la urma urmei tine de gusturile fiecaruia.
Uite, asta e un nano de 12litri pregatit sa primeasca apa si locatarii ... idea e sa tii nivelul apei in cadrul benzii negre de sus, astfel ceea ce exista in acvariu vazandu-se natural, fara sa vezi si suprafata lichidului ... ma rog .. asa imi place mie. 205385c.jpg |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
alexia_87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Free fiber, mergem sa cumparam pestisorul?
![]() |
--------------------
-
-
- The less you give the more I want so foolishly!
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Ah,
![]() ![]() Atentie la tipul pietrelor pe care le puneti in acvariu, nu se pun pietre care se dizolva(calcaroase) si cresc duritatea apei. Metoda de testare se cufunda intr-un pahar de otet, daca nu apare efervescenta, sunt ok. This post has been edited by fost membru: 31 Jan 2010, 15:29 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Liviu, o intrebare:
Am gasit niste leduri albe 4300K. E mai bine sa le amestec cu cele de 6500K (jumi-juma), sau le las pe toate de 6500K? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
@fost membru : Pietrele sunt de pe Transfagarasan
![]() ![]() @free_fiber : E chiar recomandat sa le combini, mai ales daca ai de gand sa pui ceva plante naturale la un moment dat. |
--------------------
.
.
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
E gata dracovenia.
Are 255 de trepte de iluminare + memorie sa tina minte la ce intensitate a ramas cand o scoti din priza. Softul este copiat de pe plafonierita reglabila ![]() Attached thumbnail(s) IMG_1496.JPG ( Size: 1.04mb ) Number of downloads: 505 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
fiule ce asculti acolo? ce muzica se aude in fundal?
![]() cam spooky la tinea acasa ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da cu banda aia la ce te-ai mai chinuit, daca tot nu te duci cu nivelul apei pana la ea?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
free_fiber |
![]()
|
Eh, si tu acuma
![]() Am pus banda aia sa vad cum arata banda ilozier lipita pe sticla. ![]() O sa pun una mai lata si urc si nivelul apei. Sonykel, Alexia asculta muzica d-aia ![]() This post has been edited by free_fiber: 1 Feb 2010, 10:29 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Liviu |
![]()
|
Pune si tu incalzitorul ala in colt, dupa planta, sa nu se mai vada .. si ascunde si firul cumva pe un colt al acvariului.
Spune-mi si mie te rog ce led-uri ai folosit si mai ales, cate ? |
--------------------
.
.
|
|
free_fiber |
![]()
|
Ok, o sa rearanjez p-acolo.
Am folosit 30 de leduri SMD (15 leduri alb-6500K si 15 leduri alb-4300K) imprastiate uniform pe capacul de deasupra. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
free_fiber ... schimba plantele ( cu unele naturale ) ... ca astea-s chiar "naspa"
![]() L.E. : mie-mi place poarta ... si nisipul imi place ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 1 Feb 2010, 13:03 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' aia 4300k nu-s "prea alb"?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
4300 e galbui ... 6500 e alb alb ... 9000 deja e albastriu
|
--------------------
.
.
|
|
free_fiber |
![]()
|
Au aparut pe fundul acvariului niste bobite albe pufoase... gen mucegai asa. Sunt bobitele de mancare? De ce s-au facut asa nasol?
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Eu acum mi-am dat seama ... capacul de la acvariu are mai multa tehnologie in el decat are toata masina lu' C@talin
![]() Daca nu ma insel , acele bobite sunt bobitele de mancare , care se ... dizolva ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 1 Feb 2010, 22:36 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Liviu |
![]()
|
Bobitele alea sunt niste formatiuni de bacterii .. e firesc sa apara in timpul ciclarii ... o sa dispara de la sine. Nu mai adauga mancare .. daca sunt alea sunt destule. Iti recomand plante naturale .. ajuta mult de tot la stabilizarea biologica a unui acvariu.
|
--------------------
.
.
|
|
free_fiber |
![]()
|
Of, macar o luna sa stau cu astea artificiale; sa nu simt ca am dat banii degeaba pe ele
![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bre le pui intrun borcan si arata frumos in bucatarie
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Asa cum ai tu ?!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
free_fiber |
![]()
|
Muzica de acvariu
![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
da pestele cand vine, ca trec si eu in vizita cu undita...
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
free_fiber |
![]()
|
Super tare, chiar arata foarte misto fata de al meu
![]() Dar... ma fac eu mare si ajung sa am si eu d-asta. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:28 |