Acvarii si pesti, o alta categorie de "animale de companie"
![]() ![]() ![]() |
Acvarii si pesti, o alta categorie de "animale de companie"
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 20 May 2010, 14:32) un acvariu mai mic decat asta unde gasesc? echipat la fel? http://www.happypets.ro/acvariu-hailea-f20-p-1470.html nici 20 l nu e acvariu apai 10 l ... asta e din plastic ? sau mi se pare mie ... LE: ![]() Acvariu din plastic pentru pesti Betta splendens nu necesita echipamente speciale pentru intretinere. Kitul mai include hrana 1x Nutramin Betta si un conditioner. Volum - 2 litri http://www.happypets.ro/acvariu-marina-betta-kit-p-645.html astia nu sunt sanatosi . . . This post has been edited by luxcor: 20 May 2010, 14:50 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
luxor habar nu am.
pe asta l-am gasit ca o recomandare pe un forum de acvaristica. sa vedem ce o sa iasa. maine ma duc si la metro, si poate in weekend il montez si pun apa la "aerisit". va tin la curent cu evolutia lui COCO. This post has been edited by b76bgaarh: 20 May 2010, 14:49 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la metro nu gasesti nimic. Gasesti in hornbach, dar cel mai mic (set) este 54L (undeva pe la 250 de lei parca). Bine ... mai au eu si nano-uri dennerle dar daca-ti spun cat costa o iei la goana
![]() P.S. apa poti s-o pui inca de acum la "aerisit" (declorinat) intr-o galeata This post has been edited by Ov: 20 May 2010, 14:51 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 20 May 2010, 14:49) luxor habar nu am. pe asta l-am gasit ca o recomandare pe un forum de acvaristica. sa vedem ce o sa iasa. maine ma duc si la metro, si poate in weekend il montez si pun apa la "aerisit". va tin la curent cu evolutia lui COCO. la metro nu am vazut acvarii ... hornbach, piata obor ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
prietena a primit cu pestele, bolul, nisipul, hrana, si niste picaturi pt stabilizarea ph ului din apa. pe langa asta a primit recomandarea sa il hraneasca cu 2 boite pe zi, si sa schimbe 3/4 de apa la 3-4 zile. in apa schimbata sa puna 1-2 picaturi din solutia aia sa o lase jumate de ora si dupa aia sa o puna in bol.
eu ca si voi am zis ca este mult prea mic, dar na se pare ca se doreste crearea unei speci bonzai. multumesc de info, eu pot doar sa ii recomand anumite lucruri, ea e cea care se ingrijewste de COCO. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
macar un bol cubic daca primea...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luxcor |
![]()
|
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ca sa nu se plictiseasca Coco, îi poti lua o pereche. eventual botezata Chanel
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nici nu stiu daca sa-mi para bine sau rau ca am avut dreptate
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
mda...
o sa ii iau 2 gupy |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
luxcor |
![]()
|
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
b76bgaarh |
![]()
|
a luat un "bol" patrat de la ikea.... rectangle sau ceva asemanator...
guppy am crescut si in borcan de 800 ml deci in "bolul" ala e parfum.... sa nu intelegi ca nu vreau acvariu... am avut vreo 10 ani... nici eu nu mai stiu.. This post has been edited by b76bgaarh: 27 May 2010, 14:05 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ia niste neoni pesti in bancuri
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Guppy traiesc si in bazinul de la wc, doar sa nu le pui vece pic.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Ov |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 27 May 2010, 15:04) a luat un "bol" patrat de la ikea.... rectangle sau ceva asemanator... guppy am crescut si in borcan de 800 ml deci in "bolul" ala e parfum.... sa nu ma intelegi gresit, dar SINCER mai bine iti iei o pisica |
--------------------
Dacia
1300
|
|
luxcor |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 28 May 2010, 09:41) ![]() ![]() @ b76bgaarh ... eu intrebasem de acvariu ala, complet utilat, de care vorbiram noi 1 sapt (20l min - remember) tu ai luat bol patrat de 2 l de la ikea, si asa cum stim cu totii ikea nu face nici macar mobila apai acvarii ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
b76bgaarh |
![]()
|
voi nu ati inteles... nu eu am luat acvariu/bol, nici macar nu am fost prezent.... eu am fost impotriva sa il aduca si pe coco acasa...
ps vreau sa ii iau 2 guppy, ca daca ii pune si pe astia pe butuci, ma mai gandesc daca o mai cunosc sau nu.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
recent mi-am populat acvariul cu doua exemplare de plecostomus (peste ventuza) care sper eu sa fie pereche
![]() adica tre' sa-i creasca unuia dintre ei o creasta peste ceva vreme ![]() 377302275_778f85572e.jpg pe langa acestia mai am cativa carasi si doua exemplare catfish (somn miniatura).... ideea este ca odata ce am introdus "ventuzele" in acvariu, apa s-a tulburat foarte mult...... acu' stau si ma gandesc, oare au eliberat somnii sau ventuzele o seva/"venin" in acvariu? ![]() This post has been edited by membru_DC: 31 Aug 2010, 19:22 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(membru_DC @ 31 Aug 2010, 20:22) Am avut si eu d-astia ... urati si cresc mari (de asemenea, erau si singurii pesti care sareau din acvariu ... ) ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
membru_DC |
![]()
|
mie-mi sunt simpatici cu toate ca m-a intepat unu' dintre ei si mi-a introdus venin in mana de am stat cateva zile cu ea umflata...
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Asa a patit si mama ... eu nu m-atingeam de ei nici daca mureau (a stat unul vreo 30 de minute pe jos pana a venit mama acasa
![]() ![]() Acum, dupa ~5 ani de cand am dat acvariul (cu tot cu sus-mentionatii pesti), ma bate gandul sa-mi cumpar un alt acvariu, dar sa-l populez "ca la carte". In fostul acvariu aveam vreo 7 specii de pesti ... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
membru_DC |
![]()
|
apropo de beta, am aflat ca pe langa faptul ca este un peste care nu are nevoie de oxigenare deoarece are dubla respiratie, se pare ca este si un peste extrem de agresiv..... prin nu stiu ce tari cu apa calda cica se pun la bataie si se pariaza care pestoi ramane in viata.... si cand te gandesti ca acu' vreo 8 ani, eu mi-am luat de frumusete si l-am aruncat in acvariu cu ceilalti pesti.... ma miram ce au neonii mei de plutesc...
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Ov |
![]()
|
ce acvariu ziceai ca ai? Posibil sa-l fi suprapopulat.
Poate ai deciclat acvariul si de aia s-a tulburat apa. Ancistrusii (pleco, ventuza sau cum vrei sa le zici) aia fac multa mizerie si cresc ENORM. Am si eu 2, sunt simpatici foc ![]() This post has been edited by Ov: 1 Sep 2010, 09:16 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Salutare!
Pentru a construi un acvariu ce va avea dimensiunile "44 L X 34 l X 29 H" este ok dacă se folosește sticlă de 6? * Happy Markos?! This post has been edited by cosmin_2300: 20 Feb 2011, 01:09 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Markos |
![]()
|
io as folosi apa.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Na mă că am corectat
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:25 |