Acvarii si pesti, o alta categorie de "animale de companie"
![]() ![]() ![]() |
Acvarii si pesti, o alta categorie de "animale de companie"
Rafi |
![]()
|
||
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
|
||
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
are Dragoselu scrumbie, apelati cu încredere.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce mai face giuseppe?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
A murit de singurătate...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am avut un peste, de cite ori treceam cu gratarul pe linga el, sarea din acvariu.
N-am mai tinut altii. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
alexia_87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
- The less you give the more I want so foolishly!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(Ov @ 17 Mar 2010, 22:43) hopa iaca un om priceput ... instalatie de filtrare a apei si probabil de schimbare a apei - la picatura sub acvariu - monitorizare si reglare automata a temperaturii basca "cireasa de pe tort" instalatie de monitorizare si reglare automata a PH-ului ... respecte domne' si poti sa bagi cateva si la liviu ![]() @ alexia & free_fiber punctul meu de vedere este ca ati facut o greseala ca ati luat taman un beta (mai ales baiat) din prima ... beta este singuratic bataus si multe multe altele ... dar este splendid ca de aia ii zice Beta Splendensis ... si mai au o problema se cam duc chiar si in acvariile cunoscatorilor ... si o sa suferiti aiurea ... pentru inceput era mai bine cu 4 xifo - ochi rosu voal - 2 baieti 2 fete sau la fel gupii ... mult mai rezistenti, mai jucausi si mai placuti vederii ... puteti incerca si cu 2 molii 2 xifo si 2 platii cat mai mici sa ii vedeti voi cum cresc ... asa de culoare negru pe rosu da bine ![]() This post has been edited by luxcor: 28 Apr 2010, 12:02 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva ce e cu ciupercuta aia de sub gura? Ba apare, ba dispare... in acelasi loc.
Cei de la pet-shop au zis ca n-au mai vazut asa ceva. Attached thumbnail(s) IMG_1880.JPG ( Size: 1.35mb ) Number of downloads: 534 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
da-o naibii, bine ca traieste Giuseppe!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Poza si cu bacteria lu Giuseppe... cred ca o sa-i cada codita aia. I-am pus tot felul de medicamente si degeaba
![]() Ultimul medicament e un praf, a fost pus ieri in apa, iar azi-noapte i s-a jumulit de tot codita, inainte fiind doar o gaura in ea. Va disparea de tot rahatu ala alb? Codita se va regenera? Cum pot accelera procesul de vindecare? Attached thumbnail(s) IMG_1924.JPG ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 556 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Arata cam trist......
Apropo chiar azi am fost in Tulcea cu treaba, am trecut pe la acvariu si mi-am adus aminte de pestele tau ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
eu nu-nteleg de ce te-ai complicat cu Beta..... sunt mai putin pretentiosi, mai rezistenti si mai de decor caraseii
PS: probabil ca de la apa i-se trage... a avut ceva cand mi-am luat acvariu acum 5 ani, il populasem cu zeci de mii de specii..... singurii care au rezistat la temperaturile din vara/iarna au fost caraseii....bine, mi-a spus un crescator de "stepi" inrait ca acestia emana o toxina si din acest lucru au murit ceilalti pestisori, plantele, etc. pe langa acestia mai am doi monstri de somni in miniatura care devin repede agresivi daca bagi mana la ei.. ![]() ![]() This post has been edited by membru_DC: 11 May 2010, 22:03 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
cica beta aia sunt înca în teste, te-ai complicat..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
free_fiber |
![]()
|
Pai mi-am luat Betta pentru ca e frumos....
si pentru ca: QUOTE("animale.acasa.ro") Betta nu este un peste pretentios. El poate fi crescut in acvarii mici si nu necesita aerisire, deoarece acest peste poate respira aer atmosferic cu ajutorul branhiilor. Acest peste nu este pretentios la calitatea apei in ceea ce priveste nivelul PH-ului sau duritatea, insa trebuie sa-I asiguri o temperatura intre 26-30oC. Apa din acvariu trebuie schimbata regulat, in functie de marimea vasului si a numarului de pesti pe care-i detii. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
uita-te aici http://www.jbl.de/onlinehospitaluk/perpict...p=2&GalleryId=2
dar mi-e teama ca n-ai ce sa-i faci pesticului decat sa-i curmi suferinta din cate stiu eu (dar stiu putine referitor la boli), ce vezi tu iesit afara acolo sunt matele lui |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
ups ... saracu e gata
![]() PS: cat priveste sfaturile cu beta care sunt usor de crescut sociabili si altele da-mi voi sa fiu in dezacord ... total ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
ca sa fiu mai sadic asa......fa-l saramura
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
membru_DC |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pus in wc si tras apa
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(BeciAcustic @ 12 May 2010, 17:42) fa-l saramura QUOTE(C@talin @ 12 May 2010, 19:29) pus in wc si tras apa pic de inima n-aveti! o sfoara si-un balon, are si el demnitatea lui ![]() Suicideofafish.jpg |
--------------------
Reno
Megan
|
|
luxcor |
![]()
|
bai terminati ca saracu' pepe nu are nici o vina ... altcineva e de vina
![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca te hotarasti sa-i curmi suferinta, citeste te rog aici: http://www.decamio.ro/?p=408
pt restu' trupei vesele ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
membru_DC |
![]()
|
wtf..... ce site e ala, de calai?
![]() te invata cum sa-ti chinui pestele ca acesta sa aiba parte de o moarte lenta si dureroasa.... cât de sadic !... ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu as zice ca te invata ce sa NU ii faci pestelui, aratandu-ti la ce supui bietul animal daca incerci sa ii curmi zilele prin metodele alea.
Dar .. la urma urmei, fiecare intelege ce vrea. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Mai bine sa stii ce ii faci si ce suferinta ii produci, ca sa stii exact pe care cale sa mergi si cum sa procedezi.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
free_fiber |
![]()
|
Deci ce anume a putut provoca imbolnavirea pestiucului? De unde putea lua bacteria? Ce e chestia aia alba de pe el?
This post has been edited by free_fiber: 13 May 2010, 05:52 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
luxcor |
![]()
|
QUOTE(free_fiber @ 13 May 2010, 05:52) Deci ce anume a putut provoca imbolnavirea pestiucului? De unde putea lua bacteria? Ce e chestia aia alba de pe el? Asa cum am mai spus, nici eu nu am vazut asa ceva, si sunt mai multe variante: 1- l-ai luat gata bolnav de la pesti-shop 2 - ciuperca sau bacteria a fost adusa de o planta, nisip sau altceva 3 - poate sa fie o degenerare a pestelui asa s-a nascut 2 - din cauza PH-ului apei era doar un pic zapacit tu ai zis ca e bolnav ai bagat o groaza de medicamente in apa si asta e rezultatul alege una care iti convine dar deoarece concluzia generala este ca nu credem ca mai sunt sanse de insanatosire recomandam curmarea suferintelor (prin una din metodele de mai sus - cele serioase desigur) This post has been edited by luxcor: 13 May 2010, 09:51 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pretena tocmai a primit in spatiu locativ un beta. o sa va tin la curent cu evolutia lui... poze cand apuc sa ma duc sa il vad si eu.........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:19 |