Acvarii si pesti, o alta categorie de "animale de companie"
![]() ![]() ![]() |
Acvarii si pesti, o alta categorie de "animale de companie"
free_fiber |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
free_fiber, dar de unde ai cumparat pestele?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
L-am cumparat din Carrefour Orhideea, de la Animax, magazinul ala de animale...
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si cit ai dat pe el? ca avem noi o cunostinta care se ocupa de pesti, Lady Fish i se zice. E mare iubitoare de animale, are chiar si un caine ciupanesc.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
free_fiber |
![]()
|
15ron a costat.
A doua zi am gasit si cu 9 ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Ce ai cumparat tu are toate "dotarile" de aceea ai dat 15 lei pe el.
Apropo de topic....ma bagati in boala sa imi fac si eu acvariu dupa cate am invatat de la inceputul topicului. Mai mult ca sigur voi incepe cu ceva micut cum a facut free_fiber. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
free_fiber |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Am zis ca dimensiune comparativ cu al tau .... restul ma mai gandesc.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Am gasit pe net o poza interesanta cu un acvariu . Cum se poate obtine "iarba" de pe fundul acvariului ?!
24pyxx1.jpg |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
e de plastic......???
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
N-as crede ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
"Iarba" se obtine din plante mici. Eu am tesat in acvariul propiu urmatoarele "ierburi" : marsilea (cca 4-5cm), glossostigma(2-3cm) si hemiantus(3-4mm). Ultima e cea mai dificila dar si cea mai aspectuoasa.
@fost membru: e demonstrat stiintific. Daca dai de mancare non-stop intr-un acvariu, iti mor toti pestii repede de tot ... (cateva zile cel mult) |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
free_fiber |
![]()
|
Totusi, de ce face pestiucul spuma d-aia intr-un colt al acvariului?
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
In ce sens "spuma" ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
n'o avea antirabicul facut.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Spuma aia e cuibul lui betta. El isi face cuib aproape tot timpul. Daca o sa ii pui o femela in acvariu o sa faca si pui. Daca ar avea femela si ar depune, betanul ar urca toate icrele in spuma aia si o va pazi ca ochii din cap.
In familia betta, masculul are grija de icre si tot el creste puii. Femela si-o ia pe coaja mereu, cu exceptia momentului cand depune. Crescatorii de betta pun femelele langa masculi doar pentru reproducere, in restul timpului fiecare stand in acvariul propsriu ... pentru a nu se lua la omor (la propriu). |
--------------------
.
.
|
|
free_fiber |
![]()
|
Stiam de chestia cu inmultirea, dar credeam ca betanu' face si el spuma cand e cazul, adica atunci cand are femela pe langa el, nu tot timpul.
Nici azi n-a mancat ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
In urma cu 10 ani aveam si eu acvariu
![]() Tin minte ca gasisem niste viermisori albi subtiri (ca ata) si am reusit sa ii inmultesc intr-o cutie de margarina in zat de cafea. Depuneau ouale in zat iar ei se ridicau si formau o pasla pe capac. Era mare bataie pe ei. La vara poate reusesc sa ma apuc de facut casa. Un perete sigur o sa aiba acvariu integrat. This post has been edited by $$ilvviu: 6 Feb 2010, 10:33 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
free_fiber |
![]()
|
Parca sa zic ca a mancat... i-am pus dimineata 3 bobite, si acum mai gasesc doar una plutind.
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Poate se plictiseste.
Adu-i o "Betuta" |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 6 Feb 2010, 02:10) Crescatorii de betta pun femelele langa masculi doar pentru reproducere, in restul timpului fiecare stand in acvariul propsriu ... pentru a nu se lua la omor (la propriu). QUOTE($$ilvviu @ 6 Feb 2010, 15:11) Daca citeai ce a zis Liviu , iti dadeai seama ca nu e o idee chiar atat de buna ! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
free_fiber |
![]()
|
Ii dau o betuta pitzipoanca, sa-l puna la respect
![]() As vrea sa-i iau niste neoni pe viitor... dar ma gandeam ca mai bine iau plante naturale intai, si amenajez si eu acvariul mai putin manelistic. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Adica renunti la nisipul rosu si la poarta ?!
Nisipul rosu nu mi se pare de cocalar .... doar ca in natura nu exista nisip rosu .... Poarta e ok ( daca tie-ti place ) ![]() L.E. : cumpara-i un d-asta : ls_ugliest_monkfish_03_10.jpg This post has been edited by cosmin_2300: 6 Feb 2010, 15:26 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Liviu |
![]()
|
In acvariul ala lasa bettanul singur, nu mai pune alti pesti.
1. Betta e peste singuratic (traieste asa, sihastru si in natura) si il vei stresa daca ii pui colocatari. 2. volumul de apa nu e suficient decat pentru 2-3 pesti (iar neonii sunt pesti de card, se pun minim 10 ca sa fie cat de cat OK). |
--------------------
.
.
|
|
free_fiber |
![]()
|
Intrebare: Cand vreau sa pun plante naturale, sa amenajez p-acolo cum fac ci pestiucul? Dar cu apa? Amenajez cu acvariul jumate gol?
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
iei apa din acvariu intrun vas curat , borcan , castron si pui pestiucul acolo si incepi sa faci amenajarile prin acvariu.
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
free_fiber |
![]()
|
Si apoi pun in acvariu tot apa originala...
Deocamdata astept sa dispara culoarea verzuie a apei si apoi trec la amenajari. Pana atunci citesc pe acvarist.ro tot felul de chestii care ma uimesc. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
free_fiber |
![]()
|
Parca e mai energic Giuseppe in ultimul timp.... cred ca a si mancat, desi eu nu l-am vazut live.
Pare sa se obijnuiasca cu mediul si cu noi. Cand ma pun langa acvariu, in 50% din cazuri vine si danseaza prin fata ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:27 |