Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
bine daca nu te uiti la bani poti sa-l vopsesti in camp electrostatic, cu o culoare faina iese mult mai bine ca dat cu lac....si trebuie un bloc micut, nu de la ditamai raba....
This post has been edited by quick: 5 Jun 2013, 09:42 |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 4 Jun 2013, 22:51) Da' tu sper ca stii ca iti trebuie podea serioasa ca sa sustii animalu' de V8 prin casa. Si asigura-te ca il asambelzi in asa fel incat sa-l poti desface/curata usor, ca as fi in stare sa pariez ca asta tu il vei trage la sorti la capitolul "sters de praf si mentenanta generala". Crezi ca-l ia cineva de barbat pina nu arunca blocul? ![]() This post has been edited by corbex: 5 Jun 2013, 14:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Blocul nu pleaca nicaieri badie.
![]() Bucatzel, eu cred ca o sa fie zdravana sapa aia de pe podea, o tine animalu. As putea sa ii fac un suport de suprafata mai mare, sa distribuie tensiunea, eventual aplicat cauciuc pe partea de contact. quick, blocul trebuie sa aiba cilindrii destul de mari cat sa incapa o sticla de vin in ei. Asta ar fi sursa de inspiratie: V8-Coffee-Table-207-large.jpg Ma mai gandeam ca ar fi interesant si ceva de genul, ar fi mai usor pentru podea ![]() TopView3.jpg |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sticlele incap, da unde pui gheata?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
In frapiera...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Intr-un vas de expansiune
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
MuciX |
![]()
|
D-ala de dacie, din sticla
![]() |
--------------------
-
-
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(MuciX @ 5 Jun 2013, 14:51) quick, blocul trebuie sa aiba cilindrii destul de mari cat sa incapa o sticla de vin in ei. amu lasam vinu deoparte:D totusi in prima poza este belea masa, top gear uk nu cred ca are asa masa, nu am observat pistoanele, dar parca arata mult mai bine asa...... o ideie pt greutate este sa cauti unu de aluminiu, aluminiu care daca-l cureti si sablezi poate nici nu trebuie vopsit/lacuit.... am io un borcan de expansiune de la fosta dacie, dar ii plin de ulei ars ![]() |
--------------------
dacia
|
|
MuciX |
![]()
|
Da, si mie imi place faza cu pistoanele. Ar fi dezirabil unul de aluminiu, dar tot va fi lacuit, sa isi pastreze luciul.
|
--------------------
-
-
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Dacă tot deschizi „magazin” de piese auto…
Veioze: the-refined-motorcycle-art-of-greg-drzymalsk-medium_1.jpg the-refined-motorcycle-art-of-greg-drzymalsk-medium_2.jpg the-refined-motorcycle-art-of-greg-drzymalsk-medium_4.jpg the-refined-motorcycle-art-of-greg-drzymalsk-medium_6.jpg Sunt cam scumpe de-a gata… Candelabre: infinitely-cool-artsy-recycling-ideas-from-brauchi-s-bikes-medium_1.jpg infinitely-cool-artsy-recycling-ideas-from-brauchi-s-bikes-medium_2.jpg infinitely-cool-artsy-recycling-ideas-from-brauchi-s-bikes-medium_3.jpg |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
quick |
![]()
|
belea cainele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cand gasesc un vibrochen si o volanta de aruncat sunt pe ele, un lant gros si-l pun in poarta la tara ![]() |
--------------------
dacia
|
|
MuciX |
![]()
|
Misto decor, fiare se gasesc mereu, iar la astea chiar nu conteaza producatorul
![]() In alta ordine de idei: 262.67 Lei RCA la Uniqa pentru 1 an. ![]() Multi ani cu sanatate tatalui meu ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
AI avut si cincilasutareducere?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
MuciX |
![]()
|
Îhî.
|
--------------------
-
-
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Daca mai esti interesat de far
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
MuciX |
![]()
|
Ist io tanpit?
![]() Ma duce pe sait, dar nu vad anuntul... |
--------------------
-
-
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
MuciX |
![]()
|
Nici... Am incercat sa intru pe alte anunturi, dar nu vad nimic nici din alea.
![]() Culmea e ca nu reusesc nici sa intru pe contul meu, cica nu mai e iuzaru, am mai putin de o luna de la ultima accesare. Uadafac? ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Am facut printscreen.
![]() Attached thumbnail(s) Untitled.png ( Size: 636.49k ) Number of downloads: 311 Untitled1.png ( Size: 707.67k ) Number of downloads: 294 Untitled2.png ( Size: 613.49k ) Number of downloads: 268 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
MuciX |
![]()
|
Mersi colegul. Ia sa vedem.
![]() LE: la treimii deposturi ceprimes-c? ![]() LLE: me-am dat seama de ce nu vedeam anuntul: de la addblock. ![]() ![]() This post has been edited by MuciX: 3 Jul 2013, 17:30 |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
La 3000 de posturi primesti un filament de bec de far.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
Pfff, fi-v-ar promotia de ras! Fac pareu ca la fauveuform primeam mai mult.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Acolo-ti dadeau doo. Chiaburi!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Cu placere! Cautam o piesa pentru un Focus si am dat de farul ala cu interiorul negru si mi-am amintit ca tu ai avut necazul ala si poate te interesa.
![]() |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
cand ma indreptam spre scarbici vazui un Focus gri cu nr da Buzau AM.. ,masina plina si la volan un baiat tinerel.....
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Atenție, dacă îl depășești te-njură.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
inseamna ca am comis-o !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 00:54 |