Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da' unde satan ai luat amenda si de ce? Sa nu-mi spui ca ai luat radar!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A luat-o fiindca a vinturat nisipul din curba aia. Acu' trebuie sa se duca aia de la drumuri sa-l puna la loc. Cheltuiala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
ce noroc au unii frate,
mai un parapet, mai o amienda.... cred ca tu te trezesti zilnic cu fata la cearseaf. iti merge numai in dosul pwlii.... |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mucixe ejti bine ma? ca dupa accident vad ca le intelegi in doru plui.
daca nu ai chef aici baga pe PM datele alea. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ist bine ma, n-am trantit-o asa tare. N-au sarit erbeguri, nu nimic.
Am luat amenda pentru neadaptarea vitezei la conditiile de drum. E ca indicatorul de denivelari pus inainte de gropi, decat sa le repari mai bine strigi "natura", ca la miuta. |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu esti bun de conferentiar. Io-l lasam cu gura casscata pe militianul ala, la ce poveste-i spuneam. Cu iepuri alergati de vulpe care trec drumul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 12 May 2013, 20:48) sa iti desenez un grafic sa vezi cum evolueaza relatia femeie, masina, bani tocati, timp acordat? sau iti dai seama si singur ca la limita de sus a uneia ii corespunde limita de jos a celeilate. te mai fofilezi mult cu zona, suprafata, scor? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
Am sentimentul ca vrea cu piscina. Sa poata spala banii repede si discret.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
Piscina nu stiu daca s-o las in incinta salii de sport, langa terenul de basket, asa cum e in proiect, sau sa o pun afara, sa fie in aer liber.
|
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Pai da, e chiar mai buna varianta, numai sa fie o situatie ce nu-ti poate fi imputabila. Poate dovedi militianul ca nu ai ocolit un mistret care a sarit in sosea, peste parapet?
Traim intr-o tara care are porci, slava Domnului! This post has been edited by corbex: 13 May 2013, 14:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(MuciX @ 12 May 2013, 21:32) 'tu-i ceapa mane-sa de treaba. ![]() Am totusi doua motive sa zambesc,da' numa' asa oleaca,din coltu' gurii. 1.Ai ramas cu ciolanele tefere.Asta-i cel mai important lucru! 2.Bine ca n-ai apucat sa pui jantele de aliaj. Farul atins e compromis total sau e numai otanjit la prinderile pe caroserie? |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
Compromis
![]() Am gasit deja unele la brasov, dar nu e o prioritate. Partea buna e ca am scapat de bataia de pe fata, probabil era capul de bara. Am gasit deja aripa si spoiler, dar sunt rosii. Ma gandeam poate le iau din dezmembrari la culoare, sa scap de vopsit. Ideea e ca pretul pe care mi l-a cerut omul m-a linistit destul de mult - 420 lei ambele repere. This post has been edited by MuciX: 13 May 2013, 19:04 |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Ai rabdare si mai cauta. Nu-i graba. Ai dovada. poti merge cu ea asa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Mi-s de acord cu matele,nene corbex.
Totusi,io cre-ca ar trebui sa faca ceva cu farul ala.Presupun ca-i bate undeva la 1 m in fata barei.Daca e rupt si din articulatiile interioare,bate aiurea si flendure la denivelari. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
corbex |
![]()
|
Aiurea bate dar acum e ziua lunga.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Oricum avea faruri negre.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
MuciX, te sustin moral. Iti dedic noua melodie a Andrei.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() ![]() Coane J, daca iti amintesti matale, am zis ca ma tin de farurile alea ale ei, egzapt pentru ceva de genul. Stiam eu ca tre sa se intample ceva. Ce ma ingrijoreaza pe mine e ca aripa a "strans" tragerul si l-a saltat si fiind practic un fagure de plastic, mai mult ca sigur e rupt si ala, si gasesti mai rar asa ceva in dezmembrari, fiind multe masini lovite frontal pe acolo. |
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
Mdeah.Ai dreptate:cand e sa te ia Satana,te ia si din usa bisericii.
Stiu ca nu-i momentul sa ma tin de glume,dar imi permit sa-ti atrag atentia ca masinile se lovesc pe toate partile,nu numa' in bot.Maine ma duc sa cumpar un PubliTim. ![]() Totul e sa nu te impacientezi!Calm!Fa-ti o stiva LIFO a prioritatilor."Cantareste" calm si obiectiv si vezi ce este,cu adevarat prioritar, in stiva aia.Masoara de zece ori si taie doar o data! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
N-auzi ca mi-am luat deja "proleca", tre sa vorbesc cu alecsii sa imi schimb iuzaru. Daca e de caterinca, nu-i de parca nu mi-o merit.
Am zis mersi ca n-am dat peste nimeni, si ca am scapat bine. |
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
K,sir!
Am pricepit! Bafta multa si spor in ramura! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
M-am mai gandit...
Para Pette ![]() Parca suna mai misto, ce zici? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pare rau de cum ai sifonat masina. La cat de... calm conduci, ma mir ca n-a avut parapetul suficient timp sa se fereasca.
AMENDA, ca d-asta intervin, o puteai plati elegant pe www.ghiseul.ro, fara cont, direct catre primaria pe raza careia ai incasat-o, si nici nu mai era nevoie sa trimiti vreo dovada a platii undeva. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(kum @ 13 May 2013, 22:59) Para Petter R ca sa sarbatoreasca si el de sf petru, sa aiba o scuza pt bere. This post has been edited by pishky: 14 May 2013, 07:14 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
MuciX |
![]()
|
Cautarile merg prost
![]() Daca o tin tot asa, tractorul va fi dus pe platforma pentru ITP, expira marti si e lesne de inteles ca nu il pot face in starea in care se afla acum. ![]() Cand iasti prost, noroc nu doare! This post has been edited by MuciX: 17 May 2013, 18:26 |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Hai ma ca nu tre sa dai bani pe platforma, sa mearga cineva in fata si iti zice prin telefon daca e politie sau nu.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
marian-j |
![]()
|
Trage oleaca aripa si bara(cumva) sa intre farul bine la locul lui.
Pune farurile argintii,le reglezi oleaca si cam gata.Nu revopsesti nimic! Deformarea aia a aripii si zgarieturile de pe bara pot fi incadrate la "defectiuni minore". Daca ai face cele de mai sus,io personal n-as avea nicio tresarire sa-ti dau ocheiu. Evident sa nu fie si alte belele,da' ai zis ca ai schimbat deja piesele de directie afectate de impact. Sa nu uiti sa forjezi oleaca focosu',sa n-ai surprize neplacute la testul de "afumatorie". Btw,sa te uiti pe placuta de constructor(aia mare,de are pe ea si nr. de identificare) si vezi ca tre' sa gasesti un numar(e.g. 1,6) inscrisa intr-un patratel.Aia-i valoarea maxima admisa a opacitatii(masurata in ppm) pentru masinuta ta. ![]() Bafta! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:42 |