Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Plug de origine n-ai gasit?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nț
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nici benzi de leduri?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
grecule, ai gresit iuzaru
![]() MuciX da-o dracu de investitie si nu mai baga bani in ia, strictu necesar, mai pune-i scaune incalzite si de altceva nu mai ai nevoie....crede-ma au scazut preturile la masinile astea enorm si asta intr-un an.... parbrizu cu incalzire merita, dar cand este chiar frig afara trebuie sa stai destul de mult pana se degivreaza detot, cand erau -15 grade lasam vreo 3-4 minute si mergeam cu rascheta peste geam...pt ca altfel poate trebuia sa stau 10 minute pana sa pot da direct cu stergatoarele. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
nici curent nu mai trebuie ,pe ala te incalzesti de emotii
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 16 Jan 2013, 22:28) Cum asa? ![]() Avea tata un Passat B2 cu asa ceva, pe la inceputul anilor 90, era ok iarna. In rest, n-am mai cochetat cu asa ceva. Poate detaliezi. ![]() QUOTE(C a t a l i n @ 16 Jan 2013, 22:30) ![]() Porumbelule, nici macar eleron n-am ![]() |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ce sa detaliez, am avut, dar pe mine m-a lasat "rece". In schimb i-a placut nevestei.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Si cocoana mea apreciaza maxim ca i-am pus resou sub tur.
![]() Io nu ma poci pronunta.N-am apucat sa vad cum e. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
'Aidi bre nea Mariane, nici acum nu te-ai urcat in masina aia?
|
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nu.
Am dezvoltat un soi de "alergie" la dizele. ![]() Nu ma loveste stranutu',nu-mi cure trompa,da' mi-e ca fac matreata,asa ca ma tin departe. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
Băbăieț, va dau si eu o tema de gandire, ca vad ca sunteti destui cu experienta:
Am primit de la munca un voucher emag, de 400 de lei si sincer nu ma pot hotari la nimic ce as vrea de acolo in mod special. M-am gandit asadar sa imi iau o statie. Asadar, ajutati-ma sa imi aleg si eu un model bun. Sa zicem ca as mai fi dispus sa sacrific un 200 de lei pe langa voucher in sensul asta, deci un buget de 600 de lei. Gasesc ceva decent, sau ma orientez la altceva de irosit banii? Merita banii, sau sunt mai mult de fita? Ce se gaseste pe site vin "pachet complet", sau tre sa mai iau ceva - cabluri, antenta, etc... ? LE: Ar mai fi alternativa unui traffic cam... This post has been edited by MuciX: 18 Jan 2013, 11:27 |
--------------------
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Traffic cam, mult mai util.
Edit: nu mai da quote postului anterior, te rog CODE Da, si eu ma gandesc ca ar fi mai util, dar creca trebuie ajustat drastic bugetul :) This post has been edited by MuciX: 18 Jan 2013, 11:32 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
l@u |
![]()
|
In legatura cu statia, ca si posesor recomand numai daca faci drumuri in afara orasului si vrei sa mergi peste limita legala unde este o optiune foarte buna, afli tot ceea ce se intampla pe sosea,si nu numai.In legatura cu camera aia de trafic eu chiar acum studiez problema dar sunt nehotarat deoarece nu imi place sa stea ceva pe parbriz non stop plus firul ala de alimentare.Am gasit ceva dar mai sap.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Mersi l@u, chiar ma uitam la un Alan 52 pentru ca vazusem la tine, era un pachet cu tot cu antena la vreo 700 de lei parca.
Camera aia pe langa faptul ca imi cam sare din buget, momentan nu o vad ca o necesitate, ideea era sa consum voucherul ala de emag. Si vad ca astia nu au camere de trafic in oferta, deci cel mai probabil o sa ma orientez catre o statie. Nu vreau neaparat sa merg peste limita, rar sar calul, dar majoritatea drumurilor le fac in exterior si cred ca ar fi bine sa stiu "ce-i in fata" indiferent de natura. Ce ma nelinisteste e ca va trebui sa stau cu firul ala tras pe langa chederul portierei, sau ai tu vreo gaselnita? This post has been edited by MuciX: 18 Jan 2013, 11:57 |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
Eu am schimbat cablul,adica am pus unul mai lung bagat pe sub capitonaje din portbagaj si pana la consola centrala.Talpa sta in portbagaj lipita sus iar rezerva de cablu dupa capitonaj(nu se vede nimic decat ) iar mufa ptr. statie asa cum se vede in foto.Cand am nevoie scot talpa ,pun antena si gata.
Attached thumbnail(s) IMG00352_20130118_1201.jpg ( Size: 466.71k ) Number of downloads: 419 IMG00354_20130118_1202.jpg ( Size: 532.3k ) Number of downloads: 478 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Fa un RCA anticipat, cu voucher-ul ala.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
MuciX |
![]()
|
Mai raman bani
![]() LE: am incercat asa, la oha, nu ma lasa mai tarziu de februarie, asta expira prin iunie parca. Oricum, voucherul e valabil pana in iunie, asa ca nu-i bai. ![]() This post has been edited by MuciX: 18 Jan 2013, 18:57 |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sau poți vinde vaucerul (ofer 300 pe el)
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
315!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
320
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
MuciX |
![]()
|
Markos, imi pare rau, dar i-l dau lu nea corbex pe 315.
Pruem, Dausfeld, 1981 BMW 315 I owned, 19880521, 01.jpg LE: hmmm, 320, 6 cilindri... tentant. This post has been edited by MuciX: 18 Jan 2013, 19:09 |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
774px-BMW_315_1936_white_vr_TCE.jpg
Asta e 315! Contemporana cu nenea corbex. Cred ca o are de la 18 ani. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asta-i masina lui Al. Nu Al modelatorul, Al Capone.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
320 final offer
![]() Attached thumbnail(s) 1977_BMW_320_TURBO.jpg ( Size: 193.19k ) Number of downloads: 374 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
l@u |
![]()
|
dupa eleron si ciuning pare a fi a lui Sting
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu e. N-are leduri
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 23:29 |