Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
QUOTE(MuciX @ 21 Jan 2013, 22:08) Cum? ![]() Am avut ambitie si am slabit doojde kile intr-o luna juma, dar nu-s in stare sa las nenorocirile alea. Printre greselile pe care le regret cel mai mult, ca m-am apucat de fumat. Daca ai fi vazut cum arata plamanii unui fumator, la autopsie, te lasai imediat de fumat. Una peste alta, dependenta (de orice) e psihica. Iti impui prin vointa si reusesti. "Nu pot" nu exista. |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Suma viciilor e constanta.
Nu-mi zici nimic nou, stiu. Asa a fost si cu slabitul, eram constient ca trebuie facut ceva, nu-mi placea cum aratam, mi se mai si spunea ca trebuie facut, dar pana nu am zis eu "acum e timpul" nu s-a intamplat nimic concret. Si nici macar nu a fost la indemnul cuiva. Toate la vremea lor, sper doar ca fumatorului din mine sa ii vina mai repede. ![]() Momentan le-am mai rarit, tin un pachet cam 3 zile, dar daca ies in oras nu am limita ![]() This post has been edited by MuciX: 21 Jan 2013, 23:14 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
turbodxman |
![]()
|
E bine ca ai vointa.
Daca ai reusit sa slabesti urmatorul pas ar putea fi renuntatul la fumat. ![]() Nu mai ramane decat sa te ambitionezi sa iti cumperi o masina clasica, apoi. ![]() This post has been edited by turbodxman: 21 Jan 2013, 23:21 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 21 Jan 2013, 23:17) Zero alcohol policy. Attached thumbnail(s) S4022585.JPG ( Size: 180.11k ) Number of downloads: 591 S4022588.JPG ( Size: 169.82k ) Number of downloads: 648 |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
HSBP!
![]() |
--------------------
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Zii unde e!
|
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Asa ma gandeam si eu. Catalin cu dacia.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu stiu unde e aia. Daca o fi in zona, n-am trecut eu niciodata. Oricum, frumox tara avem la noi. Si evoluata.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
Eee (intotdeauna) timp (de mai bine)
![]() ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
E în Buzău sigur, gârla aia purtând același nume, și, din câte îmi aduc aminte, pleacă din DN10.
Dacia aia m-a format ca șofer, înainte să primesc Nova. 1310 din 1987, 4 viteze. Manuală! ![]() |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
Full opshan ce sa mai
![]() Revenind acum, si eu tot pe Dacia am facut scoala. ![]() De aceeasi parere ca si tine. ![]() Dacia (1300, 1310) te formeaza ca sofer. |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu am făcut școala pe Fabia 1.9 TDI.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
TeDeIul te-a facut sofer!
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
MuciX |
![]()
|
Cataline, sincer nu stiu despre ce e vorba. Ma interesez daca vrei si revin cu detalii.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.856 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
MuciX |
![]()
|
Dzâua muncesc să am bani de țigări
![]() |
--------------------
-
-
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() Tare ![]() Te-ai gandit sa incerci electronica? Am vreo 3 colegi pe la serviciu care au reusit sa lase tigarile cu asa ceva. Nu stiu cat o fi de sanatoasa si aia, dar cel putin financiar e mult mai bine. Evident, de fumat te lasi numai daca iti propui cu adevarat. Altfel, e doar amagire. This post has been edited by clr: 22 Jan 2013, 11:13 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In locul vostru m-as lasa de femei. Toate viciile vin odata cu ele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
Deja?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
Azi noapte am constatat prima pana din istoria mea de conducator auto. Din pacate am anvelopa de vara pe rezerva. Tre sa imi fac timp sa o remediez. Sper sa se poata repara, am luat un surub maricel, se pare.
|
--------------------
-
-
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Si eu tot de vara am. Ca sa fiu in regula ar trebui sa am doua rezerve caci am anvelope diferite fata/spate asa ca raman la cea de vara.
|
--------------------
-
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Bine că nu ai și asimetrice unidirecționale, că îți trebuiau 4 rezerve.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Prea multa bataie de cap pentru rezervele astea. Nu-i mai bine fara?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
Pai tu sa ne spui noo
![]() |
--------------------
-
-
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
pai sa stii ca sunt si focusuri fara rezerva, au in dotare un sprey(cred) si pompa la bricheta, habar n-am cum se se foloseste dar stiu ca am vazut la un prieten kitu respectiv si rezerva nu avea.
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu e sprey, e spray, și nici pompă la brichetă, ci compresor.
Spray-ul conține un lichid ce obturează fisura din anvelopă (bine, dacă ai tăiat anvelopa în șina de tramvai, adio!), după care se umflă anvelopa, dacă e necesar, din X în X km, pănă la vulcanizare. Partea proastă e că, dealtfel și la runflat, anvelopa devine inutilizabilă, așa că în loc de vulcanizare, mai bine s-ar căuta direct un depozit de anvelope. |
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Sa vezi ce ochi am cascat io cand am vazut la un VW Touran ca in loc de roata de rezerva avea un sertaras ce continea un mini-compresor la 12v si o sticluta cu nush ce maglavais de umplut gaurile din caucioace!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 05:25 |