Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
b06fcn |
![]()
|
||
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.856 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine o treci pe numele tau...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b06fcn @ 29 Jan 2013, 20:35) Si pana in Germania cum ai fost pana acum? Daca te prindea austriacu sau unguru fara procura nu era bine...Eu am procura la Megane, ca mai ies cu ea din tara si nu vreau probleme... De unde si pana unde ai scos-o si pe asta? V-a mai cerut voua cineva talonul la iesirea din tara atunci cand ati trecut intr-o tara din UE? Nu se mai cere de mult asa ceva, circulatia este libera, nu-ti trebuie nici o procura in UE. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Cand mi-a zburat un dobitoc oglinda in Ungaria si si-a continuat drumul linistit, am fost la politie sa-mi dea dovada ca sa pot iesi din Ungaria fara probleme. Masina era pe firma. Mi-au cerut procura. Noroc ca fusesem prevazator si o aveam.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu se cere procura intradevar, poti sa iesi din tara cu masini furate, cu conditia sa nu fie declarate furate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
N-are nici o legatura cu masinile furate. Si nu poti sa iesi din tara oriunde. Poti sa iesi in UE. Daca treci in Serbia spre exemplu s-a terminat, acolo iti cere automat talonul si eventual procura daca este cazul.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.337 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe mine m-au oprit de cateva ori prin Germania sau Austria la controale de rutina ... nu m-au intrebat niciodata de procura ... si au fost cazuri cand masina era fie pe firma fie pe alta persoana .... deci cazuri si cazuri ..... + ca nu imi aduc aminte safiu intrebat vreodata la trecerea frontierei de actele masinii ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.856 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
@ clr, circulatia este libera, intr-adevar, dar trebuie sa ai un document care iti justifica dreptul de proprietate/posesie asupra masinii. Asa cum pateste acum colegul cu societatea de asigurare. Problema nu este la trecerea frontierei, mai ales ca din Ungaria incolo nu mai ai deloc controale fizice, desi cateodata mi-au mai cerut si talonul, dar se poate intampla sa te opreasca in trafic si acolo sa iti ceara...eu am patit-o odata in Austria parca, eram cu Megane-ul, conduceam eu si erau si ai mei cu mine, am dat actele si cand jandarmul a vazut ca prenumele erau diferite intre sofer si proprietar, a cerut procura. I-am spus ca e masina tatei si el e cu mine, pana nu i-a aratat si el pasaportul nu s-a lasat. Deci se poate...Plus ca o procura e maxim 100 RON daca se face in tara. Daca se face in strainatate, la ambasada sau consulat, costa ceva mai mult...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Da, s-ar putea sa coste mai mult procura decat dauna. Trebuie facuta sau la Munchen, sau la Berlin. Tata sta in Frankfurt pe Main.
Ajunge in tara abia prin Iunie, presupun ca nu mai pot deschide dosar de dauna atunci. |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Singer
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
MuciX |
![]()
|
Cate d-astea am vazut acum cand am fost in Jermanea... da di undi bani?
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ia d-asta "eftin".
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
MuciX |
![]()
|
Aidi bre... macar un 944.
Are un vecin de-al lu taica-miu un 944 din 85 pastrat in conservare, cam ca renoaiele lu turbina. I-a facut o oferta pentru el si n-a vrut sa-l dea. Cica asteapta pana in 2015 sa il inmatriculeze ca vehicul istoric sa ii creasca pretul, el asteapta sa se dubleze. |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nici unul nici altul nu-s adevarate Porsche-uri. Un 911 insa, care sa nu fie chiar zob pleaca de pe la 10.000 de euro pe mobile. Chiar mai mult. Asta imi place.
![]() Ia la Loto un bilet, poate, cine stie... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
MuciX |
![]()
|
Ii de munca la ala si ceva imi spune ca nu gasesc piese in dezmembrari cum gasesc la focus si nici la aceiasi bani.
![]() Cu alte cuvinte multumesc vizavi pentru NOUL icter mecanic provocat, dar momentan raman doar vise pentru mine. Si daca mi l-ar da cineva mocca acum ar strica malaiul pe gaste ca io nu pot intretine asa ceva cum trebuie in momentul asta. |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
N-aveam o cunostinta comuna cu garaj incalzit in Limotown?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Ala din poza e un Singer 911 si costa mai mult decat orice poti lua dintr-un showroom porsche. Dar merita fiecare banut.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
MuciX |
![]()
|
Mi se parea mie cam evazat spatele si daca nu ma insel la vremea aia inca nu se lansase turbo-ul.
![]() Oricum e foarte frumos si eu cred ca face multi bani. |
--------------------
-
-
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Mai multe imagini cu Singer 911. Începutul și procesul de modificare.
Specificații și opțiuni. This post has been edited by Squirrel: 20 Feb 2013, 09:02 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 19 Feb 2013, 22:31) E firma lui Markos, o tine un var din germania. Face discounturi mari. ("Hatz GmbH Inh: Vasillios Galliakis"). This post has been edited by corbex: 20 Feb 2013, 09:08 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
Luni - DPF off.
|
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
senzor ai ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Doi, da' mai mici.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Daca tot s-a discutat despre broscuta cu steroizi, iata una din variantele preferate de mine, supremele fiind 959 si 935 78 "Moby Dick"
![]() This post has been edited by turbodxman: 22 Feb 2013, 20:25 Attached thumbnail(s) 81_Porsche_935_78_12.jpg ( Size: 100.97k ) Number of downloads: 171 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
Acum vorbim de tractor si de senzori, incearca sa tii pasul.
![]() LE sterge repede ineptia aia. Moby Dick e This post has been edited by MuciX: 22 Feb 2013, 20:24 |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Mea culpa.
Nici ca mine nici ca tine ![]() ![]() Oricum si 959 a fost ceva de vis. ![]() Corect (dupa ce ai corectat). ![]() This post has been edited by turbodxman: 22 Feb 2013, 20:25 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu cred ca oamenii de rand ca noi pot merge cu monstrul ala...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 10:51 |