Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Iote ba la astia ,lipsii o saptamana si au si inceput sa ma barfeasca
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
mascuzats
![]() Eu decat caut masina, sa nu ma ia corbex latreipazeste. This post has been edited by MuciX: 1 Apr 2013, 19:02 |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
ulei de cutie rodat nu cauti ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Hai ca nu mai poluez topicul tau.
Se pare ca sunt unele cutii pe focus care nici nu au buson de golire: QUOTE The transmission does not have a drain plug because the transmission fluid does not need to be drained or changed Totusi tipul de pe a mea (MTX75) are, si se poate schimba. Acum tre sa conving un mecanic "da, e posibil sa se schimbe uleiul". Tre sa caut norma, o sa rasfoiesc forumul mai pe seara. Sa pun de Ford sau aftermachet? This post has been edited by MuciX: 1 Apr 2013, 19:20 |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
daca crezi ca aia in reprezentanta vand ulei martian pune de la ei.....bineinteles daca te tine buzunarul !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu ma, imi iau eu uleiul, in regie proprie. Faza e ca la ulei de motor se vaita astia ca nu ar fi bun ala de Ford. Sa fie aceeasi treaba si cu asta?
Pentru manopera ma duc la acelasi mecanic la care am fost si la ultimele revizii, nu la reprezentanta. Treaba e ca am decis ca uleiul il voi schimba de acum dupa cum spune producatorul si anume la 15k kmp, nu ca acum la 10k kmp. Mai am 12k kmp pana la urmatorul schimb de ulei. Probabil o sa astept cu asta de cutie pana atunci. |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
Respecta specificatiile producatorului si o sa fie ok, in rest ca si sfat nu cumula schimburile ca o sa te doara buzunarul.Ai sa simti cheltuiala mai putin daca o faci in etape.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Pai iau uleiul din timp, ziceam de schimb propriu zis, daca tot dau scutul jos, sa fac toata treaba.
Deci tu zici sa iau aftermarket. Sa te mai intreb, sau presupun Castrol? ![]() |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
Eu folosesc Castrol si la motor inclusiv antigel,TRW la frane,inclusiv lichid frana si e bine , acum tu iei deciziile si hotarasti ceea ce este mai bine pentru tine.Rasfoieste forumul Ford si ia si de acolo recenzii despre producatori ca este binevenit un sfat de la unul patit.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Da, cu siguranta o sa ma uit si pe acolo.
Eu pana acum lichide am pus doar Ford, mai putin uleiul, ala e Liqui Moly. |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
haidi bre, fordul face lichide auto sau consumabile ?
ei doar isi pun adaosul ford ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Sincer la lichid de frana si antigel am luat ford mai mult ca sa nu stau sa umblu dupa norme, am mers la sigur asa.
Si ce, numa grecu sa mearga in reprezentanta? |
--------------------
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da... da' tu nu te-ai dus in reprezenanta ca sa-ti schimbe aia un bec la far
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Daca n-are reno megan
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
Ford-ul a introdus oferta aia in care iti schimba gratuit emblemele masinii, daca aceasta incepe sa "isi arate varsta". Ale mele s-au ingalbenit putin, n-ar fi rau sa imi fac o programare, daca tot e mocca.
Cu ocazia asta o sa fiu si eu vazut in reprezentanta, ca patronii. ![]() This post has been edited by MuciX: 2 Apr 2013, 20:33 |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pi d'aia ii cheama, sa li le dea jos p-alea de passat, pe care si le-au pus singuri ca le era rusine cu fordu'.
This post has been edited by corbex: 2 Apr 2013, 20:36 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
De unde senzor, sa pot pune de passat?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Îți dă l@u linku.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
link
![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
nu merge
![]() |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
abdeit: trecut la gume de vara.
schimbat prefix; sa fie-ntr-un ceas bun! IMG14.37.29_28_04_2013.jpg ( Size: 484.24k ) Number of downloads: 534 *uzura discurilor schimbate in vara, mi-am dat seama tarziu si am mai prins doar pe spate. IMG13.13.15_28_04_2013.jpg ( Size: 591.28k ) Number of downloads: 768 IMG13.13.20_28_04_2013.jpg ( Size: 633.29k ) Number of downloads: 651 This post has been edited by MuciX: 29 Apr 2013, 20:17 |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(MuciX @ 29 Apr 2013, 09:29) schimbat prefix; sa fie-ntr-un ceas bun! multi inainte, fara investitii mari. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
MuciX |
![]()
|
l@ule, mi-a picat tarziu fisa sa ma uit la discuri si deja montase rotile pe fata. Am editat si greseala
![]() This post has been edited by MuciX: 29 Apr 2013, 20:18 |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Frinangiu-le!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
Zilele astea am observat ca se aude o bataie pe fata, se pare ca acum ca am trecut de 200k voi fi nevoit sa umblu si eu la articulatii.
Faza e ca acum mi se pare ca si "topaie" putin la denivelari, se poate sa fie din articulatii, sau am facut o alegere proasta cu amortizoarele anul trecut? Oricum, momentan nu am cum sa ma ocup de fier, am alte cheluieli acum. Totusi in iunie tre sa ii fac ITP ![]() |
--------------------
-
-
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
pt batai pe fata de verificat si bieletele antirului....
si daca-i saltareata posibil ca amortizoarele sa fie duse....ce marca ai pus? |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
MuciX |
![]()
|
Kayaba, in urma mai multor recomandari. Alea de pe fata fac doi ani in vreo luna doua.
O voi urca pe un elevator cand voi fi pregatit de asta. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 13:25 |