Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Te cam mananca, ai? Da cu batu-n handel ca soacra
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Totul (CSI) sau nimic.
![]() Attached thumbnail(s) BMW_635_CSI_2.JPG ( Size: 59.69k ) Number of downloads: 539 BMW_635_CSI_3.JPG ( Size: 53.96k ) Number of downloads: 575 BMW_635_CSI_7.JPG ( Size: 61.17k ) Number of downloads: 576 BMW_635_CSI_9.JPG ( Size: 74.22k ) Number of downloads: 572 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
![]() Da, deci cum am intrat in Bucuresti astazi, s-a decis unul Din lipsa de timp am facut amiabila, desi nu merita. IMG14.22.16_28_01_2013.jpg ( Size: 97.73k ) Number of downloads: 542 PS IMG12.01.32_28_01_2013.jpg ( Size: 88.97k ) Number of downloads: 223 |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bine ca-i numai atit. Daca nu tii la fatada, dai singur cu un sprei, culoarea se gaseste la pravalii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
E si facuta o cuta pe aripa aia. O sa merg la constatare la asiguratorul lui.
Bine ca n-are Carpatica macar. Teoretic ar trebui sa vopseasca toata aripa, imi imaginez. Ar insemna sa scap de pata de rugina de la pietrisul de pe drum. Creca tre sa mai gasesc unul sa imi taie fata si pe partea stanga. |
--------------------
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Vorbește cu Sting.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
MuciX |
![]()
|
Le are?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Lasa-l pe stingul ca e softcore, ia legatura cu userul alex_judoka ca e mai priceput, rezolvi toata masina.
Detalii aici. Topic aici. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bey argoane, omu' nu vrea (înca) dauna totala.
Judoka e pentru situatiile extreme, nu o simpla julitura. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MuciX |
![]()
|
Plus ca n-am chef sa racesc, asta ma arunca-n Dambovita.
|
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ai plans? Fii sincer!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
MuciX |
![]()
|
Numa' oleaca!
|
--------------------
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Lasă, acum are personalitate.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca e pe RCA-ul lui e pacat sa nu o rezolvi. Daca era pe CASCO-ul tau mai ziceai.
Mare atentie cu pata aia de care ziceai. Pe un coleg l-a atins cineva si i-au dat numai jumatate din vopsirea barii pentru ca avea o zgarietura in cealalta parte, unde nu avusese loc impactul. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
MuciX |
![]()
|
Poate scap daca nu vede ala la constatare, ca e jos, in dreptul pragului. Daca ma duc cu ea mai murdara s-ar putea sa nu se prinda.
Oribil mod de gandire, dar la cum s-a comportat colegul de trafic, macar atat sa imi iasa si mie. 29 Jan 2013, 16:52: Da, deci parandarat. Azi am fost cu rachetul sa facem constatare la asiguratorul lui. Stupoare, regula astora de la Tiriac e ca trebuie sa se prezinte propetaru masinii, recte tata. In caz contrar ma pot folosi de o procura notariala. ![]() O sa ii cer sa faca una cand voi merge la el in februarie si voi merge sa deschid dosar de dauna. M-am bucurat la ercea mai evfin ![]() This post has been edited by MuciX: 29 Jan 2013, 16:52 |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
Daca aveai bavete pe fata, nu mai era acum si pata de rugina in colturile pragurilor, in fata
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
Am mai scris p-acilea, nu le suport. N-o fi cea mai aratoasa masina, dar cu alea chiar nu mai are nicio sansa.
Pe scurt, nu suport bavetele. Pe un offroader da, dar altfel... |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
Ist urate ma. Ce exista in schimb, sunt niste protectii de prag, puse incepand cu 2006, cand s-au prins de problema. Sunt practic niste plasticuri care acopera pragul, dar nu se vad si acopera exact zonele problema. Dupa ce remediez problema voi cauta unele in dezmembrari, sa nu mai recurg la folie transparenta.
|
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Iara esti obtuz si nesuferit!Te opui cu indaratnicie imbunatatirilor!
![]() Taie niste bucati de presuri de cauciuc,atarnati-le de praguri si fa-i placerea omului! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bavete ...ce bune sunt. si la praguri miez.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
turbodxman |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 29 Jan 2013, 20:00) Ist urate ma. Ce exista in schimb, sunt niste protectii de prag, puse incepand cu 2006, cand s-au prins de problema. Sunt practic niste plasticuri care acopera pragul, dar nu se vad si acopera exact zonele problema. Dupa ce remediez problema voi cauta unele in dezmembrari, sa nu mai recurg la folie transparenta. + 1 pt acele protectii! ![]() Inspirati au fost intr-un tarziu proiectantii de la Ford. ![]() Nu au iesit rau nici protectiile pragurilor utilizate pe Opel Astra G. ![]() QUOTE(marian-j @ 29 Jan 2013, 20:02) Iara esti obtuz si nesuferit!Te opui cu indaratnicie imbunatatirilor! ![]() Taie niste bucati de presuri de cauciuc,atarnati-le de praguri si fa-i placerea omului! ![]() 29 Jan 2013, 20:09: QUOTE(b76bgaarh @ 29 Jan 2013, 20:05) Daca au sistemul de fixare astfel gandit incat sa nu fie necesara gaurirea pragurilor sunt ok (isi fac treaba bine). Dar aici nu e cazul, pt ca proprietarul nu le agreeaza. This post has been edited by turbodxman: 29 Jan 2013, 20:09 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu-mi place culoarea.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.856 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Parca facusesi CASCO dupa evenimentul cu zapada/gheata pe tavan, sau am citit eu aiurea? Ca in cazul respectiv o faci pe CASCO si fac aia regres...
Si la mine Megane-ul e pe numele tatei lasat, ca e mai rentabil la RCA, fiind pensionar are discount de cca 40% la Asirom. De fiecare data cand au fost probleme pe RCA-ul altora m-am dus eu si nu a comentat nimeni nimic. |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
MuciX |
![]()
|
Colegu n-ai citit gresit, asa am zis, dar uite ca n-am apucat. M-am luat cu alte alea si mi-am luat-o-n barba.
Cica da-i minte romanului, aia de apoi. ![]() Am mai facut reparatii pe RCA, ambele documentate aici pe topic ![]() Prostia se plateste, o sa fac procura vietii si imi deschid dosar. Mi-a spus tanti aia ca pot sa-l deschid si peste o luna... |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 05:04 |