Aro Lanseaza Un MODEL NOU!, IMS are un FIU!
![]() ![]() ![]() |
Aro Lanseaza Un MODEL NOU!, IMS are un FIU!
DomnulK |
![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiam ca la uzinele ARO nu se prea mai produce nimic (in afara de material seminal).
Ar fi totusi inbucurator faptul ca ar exista o varianta off-road mai accesibila ca pret. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
parca am auzit de ceva in jur de 10 000 euro. doar zvon.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai tineti minte proiectul Gerula? Ce s-o fi mai intimplat cu el?
Attached thumbnail(s) gerula.jpg ( Size: 106.73k ) Number of downloads: 2397 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
terminati cu zvonistica...exista site aro si cross-lander, daca ai nu aunta nimic...voi ce vreti sa faceti?
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
aha, bine ca e altii destepti
![]() pai e aceeasi Marie 244 cu palarie de IMS...se salveaza pe naiba ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
stai si tu sa vedem !
da-i o sansa lui Perez ce naiba ! numai sa nu vinda tot pina fac aia prototipul ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
pentru 100 de masini asamblate pe an ii ajunge un garaj de service si 20 de muncitori!!!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
frate aia de la cross-lander au fugit si nu-i gaseste acum autoritatea de privatizare...
voi vreti modele noi ???? fabrica mai exista doar teoretic, totu-i vandut la fier vechi...mai putin o ultima hala in care ansambleaza 4 insi o masina ![]() n-ati vazut ca au incercat televiziunile sa mearga sa filmeze ceea ce a ramas si nici macar nu i-au primit... de ce oare ???(e asa de secret noul model ???) |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
DA!
Pai stii cat de greu este sa gasesti un IMS din '60, pe care sa-l ciocanesti pana cand ajunge sa semene a prototip? ![]() Asa, ARO o sa fie prima uzina din lume care o sa produca masini de epoca... noi... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
n-ati vazut emisiunea de pe prima cand s-au dus cu camera ascunsa la niste paznici de la fabrica si le-a propus la aia pt cateva mil sa le scoata din uzina 2 diferentiale aro 10 si un motor....
aia asta faceau toata ziua... vindeau ce furau noaptea, piese noi la juma' de pret... romani... |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
maxx |
![]()
|
am citit articolul e frectie...
oameni buni daca te uiti la fisa tehnica la un nissan, hyundai, mitsubishi te doare capu' ce pun aia pe ele, intr-adevar la preturi cel putin duble... oamenii de la aro aduc marea lor descoperire planetare pe fata, in loc de cardan, cica ajuta la viteze de peste 100KM, mare descoperire domne' frate motoare penibile 2.4 - 88Cp - consum mediu 10.5 l ex: x-trail 2.2 turbo diesel INTERCOOLER 136Cp, cutie 6+1 Loganu' vi se pare urat ??? atunci cadavru' ala de IMS ???? nu dau atatia E pe ea nici daca-i ultima masina din lume, merg toata viata pe jos... |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
maxx |
![]()
|
asta-i gerula...
http://www.automondial.ro/numbers.php?cid=5520 si nu cred ca va intra in productie vreodata.... |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
A fost la stiri pe iRealitatea, azi dim sau ieri seara. Cica in jur de 10.000 euro va fi, lansarea prin mai anul viitor.
Momentan se lucra la design-ul caroseriei. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
maxx |
![]()
|
daca acum se lucreaza la design-ul exterior...masina va fi in mai peste 2 ani
![]() oricum cross-lander e o abureala de firma ce cumpara aro-uri le modifica sigla (mai faceau si alte modificari, normal ![]() daca era o firma adevarata acum aveam cel putin 2 modele complet noi... aro-i lider pe piata rom de autovehicule de teren, stiti de ce ?? pt ca e singura ![]() deci n-au concurenta cu e, spre ex dacia-daewoo, deci n-au motive sa se agite... decat Perez care-l cauta Interpol-u ![]() This post has been edited by maxx: 18 Nov 2004, 15:40 |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
poze de la realitatatea, scuzati neclaritatea
![]() Attached thumbnail(s) Poza002.jpg ( Size: 41.04k ) Number of downloads: 2327 Poza003.jpg ( Size: 50.77k ) Number of downloads: 2092 Poza004.jpg ( Size: 38.41k ) Number of downloads: 2068 |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
lookin4cash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 2 July 04 From: Iasi ![]() |
uauuuu!!! stergatoarele se actioneaza la fel ca la modelele din anii '60-'70 (sunt doua motorase montate deasupra bordului care le actioneaza). Am avut ocazia sa merg foarte multi kilometri cu un IMS fab 1969 in stare impecabila. In 1995 a fost scos de la conservare (masina apartinea unei unitati militare din Husi, jud. Vaslui).Masina era noua, avea cca 100 km la bord. Este o masina impresionanta la capitolul off-road. Avea motor pe benzina de vreo 3,2 l si cca 100 cp. Am mers cu ea prin noroaie cat roata, si nu exagerez nici un pic cand spun asta. Pe asfalt atingea 90-100 km\h. Consumul insa era imens cca. 17 litri la 100 de km (avea rezervor de 90 l).
Daca noul model ar avea aceleasi calitati off-road masina va avea destul succes. Motoarele nu sunt penibile: 2,4 l si 88 cp nu e rau pt un diesel aspirat. Opel Omega avea la inceputul anilor '90 un diesel aspirat de 2,3 l si 71 cp. Cei 88 cp sunt suficienti, nu trebuie sa uitam ca la un vehicul off-road conteaza enorm de mult cuplul, si sunt sigur ca motorul de 2,4 l va avea un cuplu f mare. Sunt sigur ca vor fi si motorizari mai puternice (turbodiesel si benzina). |
--------------------
Dacia
Logan
2004, 1.4 MPI cash rulez!!!!
|
|
maxx |
![]()
|
mai cash in ziua de astazi oameni nu isi iau masini de teren ca se le bage in noroaie sau sa traverseze sahara cu ele...
aceste masini de teren sunt astfel concepute pt a face fata cu succes si pe autostrazi, in oras....aro merge inpotriva curentului ???? aici vorbim de-o masina noua ce-si propune sa stea si ea pe piata macar cativa ani, nu dicutam ce era in '90 motoare sub 100Cp sunt penibile la masini de teren (noi), nici macar la SUV-uri nu gasesti, dar la TOP-teren-uri... sa nu-mi spui ca noul aro va fi in romania adversarul lui NISSAN PATROL ![]() in ziua de azi puterea unei masini e f. importanta, dar la o masina de teren... ala cu clio 1.6 16V are peste o suta de cai, si yo la o masa dubla n-am nici o suta... This post has been edited by maxx: 18 Nov 2004, 20:28 |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
lookin4cash |
![]()
|
maxx, nu te obliga nimeni sa iti cumperi daca nu iti place. Sunt persoane care prefera o masina off-road pur-sange, nu chitibusuri gen Patrol, Pajero sau mai stiu eu ce. Am avut ocazia sa merg cu multe "off-road" de ultima generatie: BMW X5, Toyota LandCruser, Nissan Patrol etc dar nu m-au impresionat din cauza ca aceste masini au calitati off-road modeste, fiind concepute mai mult pentru autostrazi decat pt hartoape (mai putin LandCruser-ul care are si abilitati off-road). Am avut ocazia sa merg si cu un Land Rover Discovery model 1994. Masina asta avea un motor diesel de 2,5 l si 115 cp (comparativ cu cei 220 cp ai X5-ului de exemplu) si dadea rusine pe off-road oricarui Patrol, LandCruser sau X5. Nu caii putere sunt totul atunci cand vorbim de un veritabil off-road.
Eu iti doresc sa ai si tu ocazia sa conduci vehicule off-road si dupa aia... mai vorbim. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
maxx |
![]()
|
frate...
n-are rost tu compari masini de peste 200Cp si preturi de peste 50.000E cu modestul IMS... prosti nemtii astia nu au reusit sa faca ceva mai bun decat ARO, sau poate nu si-au propus... oricum pe mine nu ma incalzeste ce face aro (daca face) in afara soselei, cand pe sosea e penibil... |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
maxx |
![]()
|
QUOTE(lookin4cash @ 18 Nov 2004, 21:43) chitibusuri gen Patrol, Pajero sau mai stiu eu ce. Am avut ocazia sa merg cu multe "off-road" de ultima generatie: BMW X5, Toyota LandCruser, Nissan Patrol etc dar nu m-au impresionat din cauza ca aceste masini au calitati off-road modeste, fiind concepute mai mult pentru autostrazi decat pt hartoape (mai putin LandCruser-ul care are si abilitati off-road). nu numai landcruser ci toate masinile pe care le-ai enumerat tu il fac pe bietu' IMS(care la vremea lui era bun) la absolut toate capitolele... fa un topic la statistici ca sa voteze lumea, sa-ti faci si tu o idee... This post has been edited by maxx: 18 Nov 2004, 22:13 |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
lookin4cash |
![]()
|
"oricum pe mine nu ma incalzeste ce face aro (daca face) in afara soselei, cand pe sosea e penibil..."
maxx, tu cumva crezi ca esti singurul om de pe planeta asta??? sunt si oameni care sunt mai interesati de abilitatile off-road decat de cele "de strada" |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
maxx |
![]()
|
cam cine ?
- cei care fac din asta un sport.... - ciobanii care-si duc branza la targ in satul vecin, dupa-o ploaie torentiala... - cei care stau in varful muntelui... si cam atat, restul vor performanta, confort si dotari.... P.S. - cei care au ARO nu vor avea niciodata nissan, toyota... pt ca nu-s bune... ![]() This post has been edited by maxx: 18 Nov 2004, 22:29 |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
maxx |
![]()
|
cand vei ramane intr-o balta de 30cm intepenit, ce preferi ???
- sa cobori si sa invarti la fiecare roata din fata cate-o prostie d-aia ca sa cupleze diferentialu' fata ?? - sa selectezi cu ajutorul unu-i mic schimbator modul de tractiune...apoi sa bagi un cd si sa dai drumu' la aere... si sa nu-mi spui tu mie ca nu iesi cu x5 din noroiul din care iesi cu IMS ca nu te cred...(cu rotile alea subtiri ![]() P.S. care-i legatura dintre ultimul si primu' om de pe pamant ??? fiecare isi va lua ceea ce doreste... |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
esti naiv si vorbesti din filme; exact rotile alea subtiri sunt elementul esential pentru mers prin noroaie. Ah, sa fi vazut in Delta cum pe unde trecea un Tico nu trecea Tuareg-ul v10. Sau sa fi vazut X5-uri cu diferential plesnit prin zapezi....
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
lookin4cash |
![]()
|
Ai idee cum s-ar inghesui "vacarii" din America de Sud la o masina off-road veritabila de cca 10.000 euro? Iti spun eu : ca nebunii! Ei nu au nevoie de dotari si alte figuri, au nevoie de o masina cu care sa treaca prin apa, noroi, zapada fara sa se rupa in doua. Apoi, tre sa te gandesti si la necesitatile acestei minunate tari in care traim, si unde vietuiesc si 10 milioane!!! de tarani (adica locuitori in mediul rural). Destui au nevoie de o masina sa transporte "branza si casul" peste deal sau munte si au apelat cu incredere la Aro (sau Dacia Pick-up). Armata are nevoie de masini noi ca intrarea in NATO inseamna si innoirea parcului auto si doar n-ai vrea sa ii doteze cu Patrol sau Terano (Politia de Frontiera a primit Terano si le-au facut praf din cauza ca sunt nevoiti sa mearga si pe aratura si masina aia nu e pt asa ceva), Aro ar fi alegera cea mai buna. Posturile de Politie de la tara trebuie dotate cu masini de teren ca maine-poimane intram in UE si nu cred ca o sa accepte patrulele cu sareta sau, mai rau, cu bicicleta. Aro iar ar fi o alegere f buna.
Si ar mai fi multe exemple care sa argumenteze faptul ca romanii au nevoie de o masina off-road ieftina si fiabila (din pacate vechiul Aro nu a fost fiabil). |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
lookin4cash |
![]()
|
QUOTE(sod @ 19 Nov 2004, 01:03) esti naiv si vorbesti din filme; exact rotile alea subtiri sunt elementul esential pentru mers prin noroaie. Ah, sa fi vazut in Delta cum pe unde trecea un Tico nu trecea Tuareg-ul v10. Sau sa fi vazut X5-uri cu diferential plesnit prin zapezi.... Ai perfecta dreptate sod. Maxx nu are habar ce vorbeste. Tin sa te asigur maxx ca IMS face X5-ul la off-road (de fapt ii da rusine). Si eu nu vorbesc din filme, eu chiar am avut ocazia sa le testez. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(lookin4cash @ 18 Nov 2004, 22:43) o masina off-road pur-sange, nu chitibusuri gen Patrol, Pajero sau mai stiu eu ce. Am avut ocazia sa merg cu multe "off-road" de ultima generatie: BMW X5, Toyota LandCruser, Nissan Patrol etc dar nu m-au impresionat din cauza ca aceste masini au calitati off-road modeste, fiind concepute mai mult pentru autostrazi decat pt hartoape (mai putin LandCruser-ul care are si abilitati off-road). Patrolul nu are calitati off-road ?? Te pomenesti ca nici Defenderul sau G-classe sau H1 nu sunt bune in teren. Patrolul exceleaza la capitolul off-road. Si de asemena Land Cruiserul e f bun in teren. Aceste doua masini sunt off-road veritabile, spre deosebire de X5 care e un SUV si intr-adevar nu este prea bun in teren. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
LeMartin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 25 August 04 ![]() |
Masini de teren: Land Cruiser oricare generatie, Patrol, G-Classe, Defender, H1, Discovery, Range Rover etc RUP IN TEREN
SUV: Terrano, Touareg, Cayenne, X-Trail, Freelander, etc MERG ACCEPTABIL IN TEREN SI BINE PE SOSEA Glume proaste: BMW X3 - INCAPABILA IN TEREN, DAR INCAPABILA, IAR PE DRUM NU E MARE BRANZA. MASINA DE FITE, PENTRU PROSTI. Masini de teren nemuritoareL Land Cruser primele generatii, alea de seamana cu IMS, Defender oricare generatie, Hummer H1, etc SI IMS. Fara glume, daca masina are fiabilitate si ar costa 10 mii euro, ar avea succes. De ce? Pai ar rupe in teren masini de 4 - 5 ori mai scumpe, ar avea un look retro si asta se vinde la greu acu, sa nu mai spun ca Land Cruiser alea vechi se cauta la greu in SUA pentru ca echipate cu chestii mai noi (pneuri noi ca tehnologie si mai mari, amortizoare) sunt rupere. Eu unul as vrea o asemenea masina, DAR sa aiba AC, servo si un confort interior bun, nu neaparat lux, dar echipare cam ca la SLZ Scala ar trebui sa aiba. Daca mi-o da dotata asa, as lua una si i-as pune altfel de roti. Banuiesc ca modelul asta nou de IMS nu va avea echipare bogata, dar numai pentru abilitati, pret si look ar putea fi solutia salvatoare pentru ARO in special daca ar putea sa le vanda in Americi. Cautati pe net (prin ODC) emisiunea Pimp My Ride de pe MTV in special episodul in care modifica o Toyota Land Cruiser din aia veche (revopsire, roti complet noi si mari, interior refacut, echipare audio), rezultatul arata mai bine ca oricare X5... Si pentru MAXX, nu toti vor SUV de fite mai sunt si unii care cauta bestii ca Bowler WildCat care e un Defender modificat la greu si care e omologat si pentrui sosea si pentru Dakar de cand iese pe poarta fabricii. Multi vor sentimentul ala de masina de teren care trage de rupe si la care trebuie sa tragi de manete pentru a obtine tipul de tractiune dorit. Exista atatea companii care modifica Defender-uri si Wrangler-uri echipandu-le cu chestii ba de desert, ba de munte, cum ar fi troliu, lopeti, topor, le reduc greutatea, scot ehiparile si ghici ce? Se vand, si inca cum... Deci cuvantul de ordine e fiabilitatea pentru noul ARO, ca daca are deschidere la piata, se va vinde. This post has been edited by LeMartin: 19 Nov 2004, 04:16 |
--------------------
Dacia
SLZ Europa 2004 alba
- B-XX-XHV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:50 |