Aro Lanseaza Un MODEL NOU!, IMS are un FIU!
![]() ![]() ![]() |
Aro Lanseaza Un MODEL NOU!, IMS are un FIU!
Lucian123 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|||
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.109 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Normal , Carpati si Bucegi inlocuiau vechiul Steagu Rosu SR101 care era de influenta URSS cu 6L de aprox 90-95Cp . Acel 8V cred ca era de origine Ford iar unele din primele serii au avut si carburatoare Holerith de provenienta USA cu 4 camera de amestec. Cele mai tirzii au avut Weber dublu corp. Fain mergeau si sunau bine reglate dar luau 30-35l/100Km . Asta era tehnologia de atunci .Apropo si fugeau ca dracu pentru vremea aceea.
Grig |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Si papau benzina ca dracu.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Eu stiu ca Buceaga era fara servo directie. Soferii de atunci aveau brate nu gluma.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.109 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Ambele corecte dar soferii de atunci erau soferi si cind era de facut o manevra pe loc pendulau usor fata spate masina. Dura mai mult dar pe vremea aia era si timp si spatiu mai mult.
Grig |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
apropos de benzina la vremurile alea, in agricultura cel putin, intr-o vreme, normarea muncii se facea la cantitatea de combustibil consumata, de gaseai aruncata benzina si motorina si in santurile de irigatii de pe camp....
|
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Pt toti cei impatimiti de IMS sau Aro ai poftesc la un test alaturi de un Patrol si accept toate conditiile impuse de dumneavoastra.
Asta doar pt faptul ca multi discuta putini "stie" ![]() Eu folosesc zilnic aceasta masina si pe sosea si pe cele mai accidentate carari si nu ma facut de rusine niciodata. |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Care este "aceasta masina"? IMS, Aro sau Patrol?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca nu mai scoate Aro nici un model...
Ia uitati aici Un american ne-a dat o teapa romaneasca - Investitorul strategic nu numai ca n-a platit uzina din Campulung, dar a si vandut din ea la greu This post has been edited by Ake: 6 Jan 2005, 13:17 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Eu zic ca in loc de "IMS are un fiu" ar trebui scris "IMS a decedat" inmormintarea in 2005 la cimitirul de fier vechi ARO Cimpulung.
Preot paroh, dl. Musetescu. |
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda una din faimoasele privatizari cu care se lauda PSD (desi p'asta parca n-a facut-o Musetescu). Musetescu asta chiar nu poate fi tras la raspundere ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Si nea Nicu Vacaroiu, senator de Arges si presedinte de senat pe viata , baron de Pitesti, conte de Banca de Scont, rege de Saniuta.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Vacaroiu cand s-a discutat privatizarea ARO in Parlament, in fata protestelor opozitiei, a filosofat; "trebuie sarecunoastem, masina e proasta, asa ca sa nu avem pretentii de la investitor".
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pe naiba; inainte sa-si dea duhul au dus un trailer de ARO pe scarile de la guvern si au promis toti sa umplu prefecturile si institutiile de stat cu ele;
in afara de masini pt transportul elevilor la scoala nu s-a facut nimic; pai cum sa se faca daca baietii tusesc daca isi urca fundul in altceva decit Mitsubishi Patrol, Nissan, Tuareg, etc ? nu-l vedeti pe Nastase ca mai era putin si-si lua Tuaregul la Cornu ..... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Cand v-am spus eu mai sus (pe prima pagina) nu m-ati crezut!
Fara sectia de caroserii CUM SA FABRICE MASINI NOI? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
si yo v-am spus ca perez a fugit...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
Se poate monta oricand o caroserie de Logan
![]() |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
costi |
![]()
|
da si iese LGN 4x4
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
QUOTE(lookin4cash @ 18 Nov 2004, 20:43) maxx, nu te obliga nimeni sa iti cumperi daca nu iti place. Sunt persoane care prefera o masina off-road pur-sange, nu chitibusuri gen Patrol, Pajero sau mai stiu eu ce. Am avut ocazia sa merg cu multe "off-road" de ultima generatie: BMW X5, Toyota LandCruser, Nissan Patrol etc dar nu m-au impresionat din cauza ca aceste masini au calitati off-road modeste, fiind concepute mai mult pentru autostrazi decat pt hartoape (mai putin LandCruser-ul care are si abilitati off-road). Am avut ocazia sa merg si cu un Land Rover Discovery model 1994. Masina asta avea un motor diesel de 2,5 l si 115 cp (comparativ cu cei 220 cp ai X5-ului de exemplu) si dadea rusine pe off-road oricarui Patrol, LandCruser sau X5. Nu caii putere sunt totul atunci cand vorbim de un veritabil off-road. Eu iti doresc sa ai si tu ocazia sa conduci vehicule off-road si dupa aia... mai vorbim. da eu sunt mort dupa ARo&Ims.super masini , capabile in teren greu de fapt tot-terenuri pur sange!azi am citi in gardianul ca ARO ar putea reveni la stat:(.Perez John a fugit!! ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
costi |
![]()
|
daniel pai tu nu citesti topicurile anterioare?; cu ce sa mai revina; cubanezu lu' peste a vindut atit sectia de matrite cit si terenuri , a luat de citeva ori mai mult decit a dat si dus a fost acum cind are dosar penal; problema este daca uzina sa-si declare falimentul sau sa intre in reorganizare judiciara; e moarta nu pricepi? acolo ori vine un investitor serios (ceea ce nu s-a intimplat) fie se inchide si gata; asta e!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Si pacat, ca lumea mare plange azi dupa o masina de teren ieftina, simpla si de incredere - o masina de lucru pt. milioanele de Km2 de pustietati, ca nu toti au bani de elicoptere ca oierii din NZ... Si s-ar fi putut face bani seriosi din chestia asta....
Fitele astea de SUV-uri de azi, pe langa ca-s scumpe, te lasa sa te mance lupii unde-i mai pustiu, si n-ai ce le face. De ce credeti ca se fac si azi expeditiile cu Defendere din anii 70? Ma rog, daca numa atata minte avem, asta e... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Lume, lume, IMSul in anii 70 a participat la un test alaturi de alte masini de teren de renume si a iesit pe locul 2, dupa Land Rover (Defender daca imi aduc eu aminte), in fata Nissan-ului Patrol si a Ford-ului Bronco. Pacat ca nu s-a pastrat traditia ! Nu mai gasesc site-ul de unde am luat informatiile, dar daca dau iar peste el, va postez un link.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
www.romaniancars.8m.com ARO is No.1 in 4x4!!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am stat in dubii daca sa dau link-ul la 1banc sau aici.
stire |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Cand mi-am inmatriculat masina era unu' acolo la RAR cu un IMS, zicea ca pe piata unul intr-o stare buna se gaseste la 6000 euro.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
QUOTE Comercializarea pe piata Statelor Unite va avea loc la un pret de aproximativ 24.000 de dolari. twenty four grand??? pentru o masina cu dotari "spartane" ?pai ce masina a saracului american e asta? Tot respectul pt Perez ca incearca sa tina ARO pe picioare, dar eu zic ca se arunca prea sus. Ar trebui sa arunce un ochi in curte la Pitesti si sa vada cum a reusit Renault sa declanseze Logan-mania printre europenii fara venituri prea mari. cu $25.000 iti iei un GM nou. |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Vrajeala ieftina.
Da, IMS ARO 461 au fost niste masini exceptionale. Pe bune, treceau pe camp, apa, santuri, pe oriunde. Erau performante pt vremea aia, ca 100KMh era o viteza mare, consumul nu conta si mai ales erau FIABILE. De asta aveau nevoie romanii de atunci. Si rusii, polonezii, cehii, germanii, americanii, britanicii, japonezii. Acum ARO (ma refer la gama contemporana) e ceva de genul: consuma mult, e lenesa, nu prea e fiabila, rugineste. Nu ai nici un motiv sa cumperi asa ceva. Mai bine ei un Patrol SH sau Mitsu Pajero,Isuzu Trooper, merge si un Hyundai Galloper. Sunt mult mai bune si mai rezistente decat ARO. Poate o ajunge Aro mai sus pe deal daca nu se rupe cardanul dar mi-as asuma riscul asta. Da, mi-as lua oricand un IMS in stare buna, dar un ARO din zilele noastre nu! Fabrica va fi taiata de baietii destepti din tara asta si data la fier vechi. Nu o sa se mai faca nimic acolo, rugina si praf atat |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ydaniel |
![]()
|
asa zici tu dar nu va fi asa!oricum aro e masina de teren adevarata nu suv!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
Si totusi o poza cu urmatorul aro??? Macar una desenata, ciordita de vre-un ziarist din uzina sau facuta ochiometric dupa amintiri...
|
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:21 |