daca se scoate taxa ?, ce rabla va aduceti de afara ?
![]() ![]() ![]() |
daca se scoate taxa ?, ce rabla va aduceti de afara ?
IsNa |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cat o fi o Solenza albastra prin Germanica?...una cam ca a lui nh1980ro
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(andreiutzu @ 5 Dec 2007, 11:17) ce rost are sa-mi iau o supermasina "odihnita" cu vreo 150.000 km ? de ce doar pentru ca nu mai merg cu dacia? voi cred ca mergeti putin pe principiu "hai da cu dacia in perete ca-ti pica un reno din ea!". Prefer o rabla de 10 ani de afara decat berlina din 98. Rabla aia chiar daca are 150 de mii de km consuma mai putin ulei decat dacia, poti sa mergi cu 120 cu ea pe sosea, ai racoare vara si cald iarna in ea, nu umbli cu dulapul de piese dupa tine, etc. Asa ca eu zic ca merita alea decat masina nationala, oricat de mult nu v-ar place asta. |
--------------------
.
.
.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(catala2k @ 5 Dec 2007, 14:03) Tariceanu vorbeste aiurea, se face ca nu stie insa taxa va fi scoasa si e ingrozit de treaba asta.. nu mai primeste apoi dividende de ordinul milioanelor de coco. ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 5 Dec 2007, 14:08) Prefer o rabla de 10 ani de afara decat berlina din 98. Rabla aia chiar daca are 150 de mii de km consuma mai putin ulei decat dacia, poti sa mergi cu 120 cu ea pe sosea, ai racoare vara si cald iarna in ea, nu umbli cu dulapul de piese dupa tine, etc. Asa ca eu zic ca merita alea decat masina nationala, oricat de mult nu v-ar place asta. masina depinde cum o intretii! pot merge cu 120 pe sosea si berlina mea din 98 si consumu de ulei inca nu a aparut ! in plus numai eu am mers cu ea de cand a avut numere rosii! se strica nu ma costa mult sa o repar! in plus prefer sa mai trag de ea si sa-mi iau o masina noua decat sa miros basinile unui neamt sau francez! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(OAP @ 5 Dec 2007, 13:35) Cat o fi o Solenza albastra prin Germanica?...una cam ca a lui nh1980ro ![]() Macar are inca vopseaua originala pe ea, fara prea multe bucati lipsa .. ![]() Si daca mai astept cativa ani o vand pe bani buni, ca ciudatenie, pe ebay.. ![]() In ritmul in care le cumpara pustanii si le busesc n-or sa ramana prea multe intregi... Unde am fost eu in Germania erau foarte multi care aveau masini vechi de peste 5 ani si nu cred ca aveau de gand sa le vanda. Spre Romania vin in general masinile busite si reparate ieftinache, pentru ca la ei exista o baza de date in care sunt trecute accidentele masinilor si nu le mai cumpara nimeni.. ![]() In tarile civilizate oamenii tin la bani si nu-i arunca pe masini aiurea si nici nu-si fac credit pe 10 ani ca sa-si ia o masina. La noi e un balamuc. Unii prefera sa se indatoreze pe 10 ani numai ca sa arate ce masina au. This post has been edited by nh1980ro: 5 Dec 2007, 15:37 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
eu mi-as lua un Vectra B din 1997-1998, motor de 1.6 benzina, 100 de cai. Pretul este de 1800-2300 euro.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Opel Vectra 2000i/16V 150Cp
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 5 Dec 2007, 15:27) In tarile civilizate oamenii tin la bani si nu-i arunca pe masini aiurea si nici nu-si fac credit pe 10 ani ca sa-si ia o masina. La noi e un balamuc. Unii prefera sa se indatoreze pe 10 ani numai ca sa arate ce masina au. Pai eu fix de asta prefer sa miros basinile neamtului si de banii de rata sa bag gaz. Nu ca nu mi-ar placea o masina noua, dar parca era si mai bine sa mai si intorc cheia in contact. |
--------------------
.
.
.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(IsNa @ 5 Dec 2007, 12:08) Daaaa, BUNE de tot cara bulgarii... Mah, tu ai vazut macar o data ce anume cara ei? Ca eu vad de fiecare data cand dau o funga pana in vecini, si trec cu zecile platforme cu fier vechi spre Bulgaria. Sa ne pazeasca... aaaa.... taxa lui Tariceanu, de asa bunatati! Pai asta spuneam si eu (nu stiu ce ai inteles tu ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma duc la nemti si imi iau un Opel Vivaro.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
cica daca scot taxa desfiinteaza programul rabla de parca ar fi fost scutit de taxa programul rabla care defapt este o bataie de joc
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 5 Dec 2007, 16:27) In tarile civilizate oamenii tin la bani si nu-i arunca pe masini aiurea si nici nu-si fac credit pe 10 ani ca sa-si ia o masina. La noi e un balamuc. Unii prefera sa se indatoreze pe 10 ani numai ca sa arate ce masina au. Yah Right! Ca sistemul lor bancar traieste cu dude. Americanii sunt cei mai indatorati oameni de pe planeta asta si nu vin sa-si ia sh -uri din Germania. Personal am credit de ala de care nu-ti place tie si nu ma deranjaza catusi de putin. Puteam sa il fac pe mai putini ani da n-am vrut . daca vreau sa o vand o vand achit banca , fac alt credit si iau alta noua...Doamne ajuta, santate sa fie. Sunt satul de vechituri. ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Nu cred ca e vorba de aratat ce masina ai, e vorba ca... d-aia muncim pana la urma, sa ne simtim si noi putin mai bine. Asa si eu puteam sa traiesc si fara masina, dar... inghesuiala, mirosuri, ploaie etc.
Nu cred ca traim doar ca sa facem calcule cum sa economisim 50 lei/luna. Poate sa fie creditul si pe xx ani, daca omul nu-si ia de la gura ca sa plateasca e totul ok. Si prin tarile mai "cu apa calda" oamenii sunt destul de indatorati, am cativa colegi straini cu care am discutat pe tema asta. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
VW Passat Combi model 1997, de preferat 1.9 TeDeIu sau la bani considerabil mai putini un Daewoo Nexia(aka Cielo) de preferat in 5 usi(la ei am vazut numai in 3 si 5 usi, asta sedan e practic inexistent).
This post has been edited by Merced: 5 Dec 2007, 23:48 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
QUOTE(Merced @ 6 Dec 2007, 00:47) VW Passat Combi model 1997, de preferat 1.9 TeDeIu sau la bani considerabil mai putini un Daewoo Nexia(aka Cielo) de preferat in 5 usi(la ei am vazut numai in 3 si 5 usi, asta sedan e practic inexistent). ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Daca si cu Parca....erau frati? sau rude?
|
--------------------
.
.
.
|
|
VLADIautomobile |
![]()
|
![]() cu 1 passat in - Group: Members Posts: 159 Joined: 23 October 07 From: Timisoara ![]() |
Eu mi-as lua un VW Golf 2 1,8 G60, 160 cp ca acesta
6 Dec 2007, 01:08: Motive: -pret de achizitie destul de mic -motor destul de mic si cai destul de multi => asigurarea si impozitul relativ normale -piese ieftine -aspect frumos This post has been edited by VLADIautomobile: 6 Dec 2007, 01:08 |
--------------------
Dacia
Logan 1,5 DCI
2005
- TM 22 ZCH What the mind can conceive and believe, it can achieve!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai in Romania un Cielo la 2000 de euro e o cazatura care abia se mai tine, pe afara am vazut anunturi cu masini care arata super ok la banii aia. Am gasit naibii unul in stare de functionare care nu arata chiar extrem de penal, adica am vazut pe meleagurile noastre altele si mai si, si costa 300 de euro sau ceva de genul asta.
Ma gandesc si la buget, care oricum n-o sa fie mare. Passatul ala mi-a picat mie cu tronc de acum multi ani, si gasisem unu' frumusel pe la vreo 3300 de euro parca. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
VLADIautomobile |
![]()
|
![]() cu 1 passat in - Group: Members Posts: 159 Joined: 23 October 07 From: Timisoara ![]() |
Sau asta din aceleasi motive.
|
--------------------
Dacia
Logan 1,5 DCI
2005
- TM 22 ZCH What the mind can conceive and believe, it can achieve!
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
La cum se circula zilele astea, ma bate gandul de un scooter.
Sau ma bate gandul sa stau acasa...sa imi iau bicicleta. Sa merg pe jos. Sa fac orice ca sa nu mai merg cu masina, dar totusi de dimineata am plecat cu masina...roman comod si tampit dar ce sa-i faci cand ploua afara...Totusi de cate ori e posibil, plec pe jos la Kaufland, fiindca pentru 30 de minute de mers pe jos nu se merita sa pierd locul de parcare... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pai d'aia nu se scoate taxa, ce ar fi ca in orasele mari , mai ales Bucuresti sa se inmulteasca si mai mult masinile?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu vreau un 4x4......de vreo 15-20 de ani....nu prea conteaza marca cav vreau sa ma dau cu el doar pe coclauri......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
argon |
![]()
|
nu faci nimic cu ala, ca dai 20-30 milioane anual impozit. Poate doar ceva mini, gen Samurai.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(ageana @ 6 Dec 2007, 00:10) Nu cred ca e vorba de aratat ce masina ai, e vorba ca... d-aia muncim pana la urma, sa ne simtim si noi putin mai bine. Asa si eu puteam sa traiesc si fara masina, dar... inghesuiala, mirosuri, ploaie etc. Nu cred ca traim doar ca sa facem calcule cum sa economisim 50 lei/luna. Poate sa fie creditul si pe xx ani, daca omul nu-si ia de la gura ca sa plateasca e totul ok. Si prin tarile mai "cu apa calda" oamenii sunt destul de indatorati, am cativa colegi straini cu care am discutat pe tema asta. Corect. Dar daca iti faci rate la masina si te duci la banca sa vezi cat iti poate da MAXIM banca pentru a-ti lua masina, nu cred ca iti mai raman bani de un trai decent. Prin tarile civilizate un Logan nou de exemplu il iei cu salariul pe 8 luni (ca sa-ti ramana si bani de cheltuieli lunare). La noi faci rata de 30% din salariu si creditul pe 5 ani. Si in tarile civilizate oamenii isi iau masina (majoritatea) ca sa-si faca treaba cu ea, nu sa se dea smekeri si, in general o folosesc pana incep sa pice chestii pe ea si devine scumpe de intretinut. Si la noi a aparut moda vanzarii masinii dupa 2 ani pentru cei mai instariti, dar problema e ca la noi se vinde masina dupa 2 ani cu 50.000km (maxim) si la ei masina se vinde cu 150.000km ![]() This post has been edited by nh1980ro: 6 Dec 2007, 11:36 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Si ce problema ar fi sa iei un SH la 2 ani si 50.000 km...
O masina buna zic eu... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:21 |