Megane Sedan, un pic mai altfel...
![]() ![]() |
Megane Sedan, un pic mai altfel...
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
In concediu....pozele doar s-au intamplat.
This post has been edited by j.d: 21 Jul 2008, 19:54 Attached thumbnail(s) drum4.jpg ( Size: 227.38k ) Number of downloads: 1437 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
In curand pe Antena1 va fi difuzat un reportaj cu masini modificate si lumea tuningului de la noi, printre care va aprea si Megane-ul Sedan...un pic mai altfel.
![]() This post has been edited by j.d: 31 Jul 2008, 12:18 |
--------------------
powered
by
|
|
j.d |
![]()
|
In sfarsit sistemul de sunet se aude aproape de adevarata capacitate...dupa multe ore de reglaje, carpc-ul este un veritabil procesor de sunet. Astfel, toate alinierile de timp pe tweetere, medii, midbas si subwoofer, selectare de frecvente si faze pentru fiecare difuzor in parte, egalizator separat stanga dreapta si multe alte chestii care inca nici eu nu le inteleg prea bine, sunt executate de carpc, cu doar 13-14% din CPU.
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ![]() Asadar, in momentul de fata, CarPC-ul indeplineste cu succes urmatoarele functii: - procesor de sunet - Internet - sursa aprope nelimitata (cel putin pentru mine) de muzica si filme (HDD de 260GB) - DVD - gamming, merge cam orice joc fara pretentii exagerate - TV Tuner Digital - FM Radio - Carkit prin Bluetooth - inregistrare video prin camera web Fiind calculator, posibilitatile sunt nelimitate...pe viitor as vrea sa mai pun la punct urmatorele: - diagnoza OBD prin USB - nightvision - detectorul de radar sa-mi afiseze pe ecranul carpc-ului - comenzi vocale pentru controlul CarPC-ului, cum ar fi volum, melodia urmatoare, etc...desi am testat si functioneaza, inca mai trebuie pus la punct programul de recunoastere a vocii. Lucrurile de mai sus sunt doar o parte din ceea ce poti sa faci cu un CarPC...si toate sunt integrate intr-o SINGURA unitate...oare de cate device-uri aftermarket as fi avut nevoie sa-mi indeplineasca tot ce e in lista de mai sus... This post has been edited by j.d: 9 Aug 2008, 19:50 |
--------------------
powered
by
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mda..... mai ales sunetul....
vineri seara am asistat la un mic concert ....de megan....... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
j.d |
![]()
|
Cred ca ai dreptate Alex.
![]() Asa ca, vor urma in continuare usile fata modificate, plafonul, polita spate si toti stalpii din alcantara, scaunele combinatie piele cu alcantara si o suspensie reglabila Koni sau H&R. This post has been edited by j.d: 12 Aug 2008, 08:52 |
--------------------
powered
by
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
j.d ..crezi ca se merita sa faci modificarile astea? Ma refer la partea financiara...Totusi sunt niste modificari majore..si mai mult ca sigur pretul masinii la revanzare o sa fie slabut..cu toate modificarile astea...care costa la greu..
This post has been edited by j.d: 25 Feb 2009, 09:43 |
--------------------
------
------
------
|
|
j.d |
![]()
|
Normal ca se merita...doar sunt pentru confortul meu nu?
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
"care foloseste un PC ca procesor de sunet..."
poti da mai multe detalii cu privire la acesta noua posibiliatate? din cate inteleg eu, ai program special care sa gestioneze fisierele audio? sau poate ai componente speciale legate la pc care permit o prelucrare mai buna a sunetului?? |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
j.d |
![]()
|
Pe scurt, sunetul inainte sa iasa efectiv din placa de sunet intra este procesat in calculator de cateva programe prin care setezi gama de frecventa in care sa lucreze fiecare difuzor in parte, poti pune cate egalizatoare vrei, setezi alinierile de timpi pentru fiecare difuzor in parte, si multe alte chestii care nici eu nu le integ prea bine deocamdata...ideea e ca reglajele pe langa faptul ca sunt foarte multe, pot fi de o finete incredibila. Iar cum apar softuri noi tot timpul, nu poti ramane niciodata in urma. Doar instalezi un alt soft mai performant, in loc sa schimbi jumatate din sistemul audio.
![]() This post has been edited by j.d: 23 Aug 2008, 20:33 |
--------------------
powered
by
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
J.D se mai aude ceva cu televiziunea ?
![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
j.d |
![]()
|
Macar de as sti ca iese un super reportaj...dar ma indoiesc...
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
j.d, cu siguranta emisiunea aia va avea rating maaaare
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Colega j.d,desi haladuiesc si eu de ceva vreme pe forumul de fata nu stiu cum se face dar pana Vinerea trecuta(pana la ultima intalnire a membrilor forumului din Timisoara) nu auzisem de j.d-mobil!Norocul meu ca mi-au "deschis" colegii ochii!
![]() Ce sa spun?Un singur cuvant imi vine in minte:IMPRESIONANT!! N-are rost sa mai insist.Nu am ce spune in plus fata de antevorbitorii mei. Permite-mi doar sa te felicit si eu pentru staruinta,pentru pasiune si pentru munca depusa! Multa bafta in continuare,deoarece am inteles ca eforturile tale vor continua si nu te lasi pana nu iti transformi Megane-ul in OZN! ![]() This post has been edited by marian-j: 31 Aug 2008, 19:06 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
j.d ti-am vazut masina la tv
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
j.d |
![]()
|
Au fost cateva cadre si cu "j.d-mobilul". Pacat insa ca doar atat fata de cat si cate s-au filmat in ea...
![]() ![]() Adrian, mersi mult...esti acum oficial ambasadorul masinii... ![]() ![]() This post has been edited by j.d: 5 Sep 2008, 23:10 |
--------------------
powered
by
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cam care este invstitia la navigatia din bord dintre cadrane ?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Nu am vazut emisiunea de la inceput, am prins-o intamplator si am vazut doar un cadru scurt cu torpedoul masinii tale dar nu stiam ca este vorba chiar despre masina ta, imi pare rau ca nu am vazut mai multe
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe ce canal fratilor ? Sa ma uit si eu
![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Antena 3, Reporter Special
10 Sep 2008, 12:06: Iata si inregistrarea emisiunii: ![]() Se deschide cu Real Player. This post has been edited by mihai_dorin: 10 Sep 2008, 11:06 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
j.d |
![]()
|
Mersi Mihai!
O poza mai veche, de altfel si singura din cadrul evenimentului de la Romexpo. Attached thumbnail(s) romexpo_026.jpg ( Size: 153.89k ) Number of downloads: 1961 |
--------------------
powered
by
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
m-am uitat acum dar n-am zarit-o
la ce minut este? |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
j.d |
![]()
|
Sunt doar fragmente pe parcursul emisiunii....si sunt foarte putine...sunt cam dezamagit fata de cat au filmat si cat m-au tinut acolo ca sa o filmeze (vreo 4-5 ore)...in sfarsit...decat deloc.
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
J.d> foarte misto noul look...
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
j.d |
![]()
|
Nuuuu....Octav a fost primul.
![]() Iar de astazi masina sta pe coilovere KW Varinta 2. Suspensie reglabila pe inaltime intre -35 si -65. Momentan sta in jur de - 5 poate chiar o idee mai sus...se poate lasa mai jos insa am preferat o idee mai sus in favoarea unui raspuns cat mai optim din partea suspensiei...masina sta incredibil pe viraje, iar raspunsul directiei este fenomenal...directia nu mai este la fel de arificiala, si acuma chiar simti rotile pe sosea... Suspensia permite reglajul si pe duritate si timpul de raspuns al amortizoarelor...in momentul de fata este cea mai performanta suspensie pentru Megane-ul Sedan, pentru care oricum nu exista prea multe optiuni. Voi reveni evident cu poze prin buna vointa lui CataNOS...pardon, Fratzica. |
--------------------
powered
by
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
astept cu nerabdare pozele ... si nu numai
![]() ![]() This post has been edited by adrian mgn: 12 Sep 2008, 22:54 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Cristi, te arde de un drum in Grecia acum, sa cauti exact curba aia si sa-i spui "who's the boss, bitch?"n nu?
![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
j.d |
![]()
|
Christu...sa stii.
![]() Si cateva poze gratie maestrului Fratzica. This post has been edited by j.d: 13 Sep 2008, 03:43 Attached thumbnail(s) DSCF0936.jpg ( Size: 375.02k ) Number of downloads: 1986 DSCF0934.jpg ( Size: 47.03k ) Number of downloads: 1998 DSCF0946.jpg ( Size: 366.78k ) Number of downloads: 1938 |
--------------------
powered
by
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa va faceti o parere despre cat de jos e j.d. mobilul, va spun ca este cu 3 degete mai jos ca un RS.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:40 |