Megane Sedan, un pic mai altfel...
![]() ![]() |
Megane Sedan, un pic mai altfel...
j.d |
![]()
|
||
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Arata bine sigla aia neagra, dar is curios cum ar arata daca ar fi aceeasi culoare ca si manerele usilor
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
in comparatie cu pozele profi ... mie imi place mult mai mult masina cum arata ( si ce ne arata) in poza facuta de tine.
deasemenea sunt convins ca mi-ar place si mai mult daca as vedea-o "live" ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
R-NOS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 23 December 05 ![]() |
j.d. - o mica idee
![]() Attached thumbnail(s) clean_front2.jpg ( Size: 161.56k ) Number of downloads: 1372 |
--------------------
renău
laguna d'aia inițială... :P
2007 butelcă de 2 litri dizăl si 150 ponei nărăvași
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
No way
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
hell no...masina a fost gandita in jurul culorii negre....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Hackmikey @ 26 Sep 2008, 13:11) Arata bine sigla aia neagra, dar is curios cum ar arata daca ar fi aceeasi culoare ca si manerele usilor ![]() Nu cred sa fie mare diferenta fata de cum arata acum... ![]() QUOTE(adrian mgn @ 26 Sep 2008, 13:25) in comparatie cu pozele profi ... mie imi place mult mai mult masina cum arata ( si ce ne arata) in poza facuta de tine. deasemenea sunt convins ca mi-ar place si mai mult daca as vedea-o "live" ![]() Pai in cazul asta o sa mai chinui masina cu vreo cateva poze zilele urmatoare... ![]() Adrian, cu prima ocazie... ![]() QUOTE(R-NOS @ 28 Sep 2008, 02:00) Apreciez ideea si intentia, insa nu e chiar "look-ul" pe care-l urmaresc. ![]() QUOTE(Hackmikey @ 28 Sep 2008, 08:39) SI nici argintiu... QUOTE(gotty @ 28 Sep 2008, 17:28) Gotty knows best. ![]() QUOTE(nkusor @ 28 Sep 2008, 21:51) Foarte tare postul asta... ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
R-NOS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 23 December 05 ![]() |
oh well... ideea mi-a venit cand am vazut o poza cu un vw golf V gti...
![]() |
--------------------
renău
laguna d'aia inițială... :P
2007 butelcă de 2 litri dizăl si 150 ponei nărăvași
|
|
j.d |
![]()
|
Banuiam eu...
![]() 29 Sep 2008, 08:59: ![]() This post has been edited by j.d: 29 Sep 2008, 08:59 Attached thumbnail(s) DSCF0948.jpg ( Size: 36.99k ) Number of downloads: 1686 |
--------------------
powered
by
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Se cunoaste ca nu esti insurat
![]() Ca sa nu existe interpretari: volanul meu e zgariat de la verigheta. ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
j.d |
![]()
|
Si totusi sunt insurat...chiar de ceva vreme.
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Multi ani inainte!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
j.d |
![]()
|
Sincer...chiar nu stiu.
![]() Mersi la fel! ![]() Attached thumbnail(s) IMG_0009.jpg ( Size: 159.31k ) Number of downloads: 1848 IMG_0010.jpg ( Size: 171.58k ) Number of downloads: 1633 |
--------------------
powered
by
|
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
Foarte reusite pozele
![]() |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Daca mai taie din partea de sus(cam 4 cm) in asa fel incat sa nu se vada blugii/izmenele alea cred da mai bine....
![]() ![]() This post has been edited by MHY: 30 Sep 2008, 08:30 |
--------------------
------
------
------
|
|
j.d |
![]()
|
QUOTE(sebi @ 30 Sep 2008, 08:23) Tu vorbeai la telefon...m-ai lasat pe mine sa ma chinui singur. ![]() QUOTE(MHY @ 30 Sep 2008, 08:29) Daca mai taie din partea de sus(cam 4 cm) in asa fel incat sa nu se vada blugii/izmenele alea cred da mai bine.... ![]() ![]() ![]() ![]() Inca una. Attached thumbnail(s) IMG_0017.jpg ( Size: 128.65k ) Number of downloads: 1560 |
--------------------
powered
by
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
frumoase poze ... frumoasa si masina ... caut totusi ceva de criticat la ea...
cand gasesc am sa te anunt ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Foarte ok pozele, j.d. Nu te lasa pacalit de comentariile oamenilor, vad ca mai nou romanul nu e doar poet, e si fotograf. Toti fac poze "artistice", toti au dSLR-uri dar tinute pe automat, toti au pareri negative, toti cred ca au talent dar in final, toti scot poze in cel mai bun caz, mediocre. Asa ca stai linistit.
Lumea aici cred ca vrea poze normale, la obiect, cu masina, nu poze abstracte facute de oameni cu pretentii de fotografi. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Superba masina. Respect.
Nush ce sa zic de stopurile alea innegrite. Sper ca nu intentionezi sa le innegresti mai mult, strica "clean look" al masinii, parerea mea ![]() This post has been edited by Executron: 30 Sep 2008, 23:58 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
j.d |
![]()
|
QUOTE(adrian mgn @ 30 Sep 2008, 16:05) frumoase poze ... frumoasa si masina ... caut totusi ceva de criticat la ea... cand gasesc am sa te anunt ![]() ![]() ![]() QUOTE(A l e x @ 30 Sep 2008, 19:37) Foarte ok pozele, j.d. Nu te lasa pacalit de comentariile oamenilor, vad ca mai nou romanul nu e doar poet, e si fotograf. Toti fac poze "artistice", toti au dSLR-uri dar tinute pe automat, toti au pareri negative, toti cred ca au talent dar in final, toti scot poze in cel mai bun caz, mediocre. Asa ca stai linistit. Lumea aici cred ca vrea poze normale, la obiect, cu masina, nu poze abstracte facute de oameni cu pretentii de fotografi. Sunt faine si pozele artistice insa cele bine facute...nu gen 4tuning din care se vede doar o carosesrie si o emblema...eu unul nu ma pricep si nu am nici aparat, si nici nu sunt pasionat de poze...voi mai face oricum poze j.d style...veti sti care sunt. ![]() QUOTE(Executron @ 30 Sep 2008, 23:56) Superba masina. Respect. Nush ce sa zic de stopurile alea innegrite. Sper ca nu intentionezi sa le innegresti mai mult, strica "clean look" al masinii, parerea mea ![]() Mersi Executron. La spate avea intr-adevar o nota discrepanta cu stopurile negre, insa acum, dupa ce am scos scrisurile cu megane si renault de pe spate si i-am innegrit si rombul, arata mult mai pe gustul meu. Voi reveni cu poze in curand. ![]() Stopurile raman asa, chiar o idee mai deschise vor fi dupa ce le voi mai polisha un pic. ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
j.d |
![]()
|
Un filmulet scurt cu xenonul de pe faza lunga. Filmare @Fratzica!
This post has been edited by j.d: 11 Oct 2008, 01:45 |
--------------------
powered
by
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
trebuia sa ma filmeze careva facand moace cand ma ardeai cu xenoanele, pardon, nocturna!
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Prea tare... Cred ca imi pun si eu pentru taranii de pe DN2 care merg cu 80 pe banda 2
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma dor ochii de la lampile jedeului!
Adevarul e ca daca mergi noaptea si dai peste unul in fata ta, merita sa dai flash-uri! Dar doar daca e de la Passat in sus! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
j.d |
![]()
|
Nu dau flash-uri de nici un fel nimanui... si asta nu pentru ca orice masina ar avea respectivul daca si-ar pune mintea cu mine m-ar depasi...ci pentru ca sunt civilizat in trafic.
![]() ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
Hack |
![]()
|
Si pentru ca iti bulesti xenoanele, nu?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
j.d |
![]()
|
|
--------------------
powered
by
|
|
Hack |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Foarte artistic! Imi place!
![]() Dar: 1.Ce tot iti ascunzi numarul? Il stim toti! ![]() 2.Reclama gratuita la Microsoft! Sau dau si ei ceva acolo? ![]() 3.De ce martorii de semnalizare de pe bord stau aprinsi si nu clipesc? In rest, cum ziceam, excelent! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
j.d |
![]()
|
![]() QUOTE(Solon @ 14 Oct 2008, 08:03) Foarte artistic! Imi place! ![]() Dar: 1.Ce tot iti ascunzi numarul? Il stim toti! ![]() 2.Reclama gratuita la Microsoft! Sau dau si ei ceva acolo? ![]() 3.De ce martorii de semnalizare de pe bord stau aprinsi si nu clipesc? In rest, cum ziceam, excelent! Offf Soloane Soloane.... ![]() ![]() This post has been edited by j.d: 14 Oct 2008, 13:36 |
--------------------
powered
by
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 03:20 |