Megane Sedan, un pic mai altfel...
![]() ![]() |
Megane Sedan, un pic mai altfel...
Hack |
![]()
|
||
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|||
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
O poza ziua...dar cu telefonul...
Attached thumbnail(s) 091208181152.jpg ( Size: 435.25k ) Number of downloads: 1539 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Frumoasa rau, totusi ar merge si un spoiler spate facut dupa cel de RS.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
arata excelent lasata pe burta.. nu mai are nevoie de praguri si spolier spate
![]() va fi trista ziua cand ne vom lua masini adevarate si nu va mai fi nevoie de atata bricolat ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Foarte bine arata masina lui j.d...acum ramane de vazut daca mai este la fel de practica lasata asa...Eu zic ca mai merge si o bara spate dar ceva ''custom''..
![]() This post has been edited by j.d: 25 Feb 2009, 09:25 |
--------------------
------
------
------
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Normal ca la orice masina mai poti face ceva oricat de AMG ar fi ea...vezi Brabus de exemplu care iau un amg si nu mai ramane mai nimic din el.
On topic, va urma si bara spate modificata...nu stiu inca desgnul insa nu cred ca va fi imitatie de RS...daca tot e custom... ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Am inteles ca ai comandat Megane RS.
Modifici si RS -ul? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
j.d |
![]()
|
Nu am mai comandat RS...un Megane e suficient.
![]() 14 Sep 2008, 18:51: ![]() This post has been edited by j.d: 14 Sep 2008, 18:51 Attached thumbnail(s) DSCF0938.jpg ( Size: 88.86k ) Number of downloads: 1586 |
--------------------
powered
by
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() Pana la urma ... ai modificat ceva la motor sau nu ? ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
j.d |
![]()
|
Nu.
|
--------------------
powered
by
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Pacat ...
Ziceai pe la inceputul topicului ca vrei sa-i schimbi motorul ... nu se poate pune motorul de 2l Turbo de pe Laguna ? 170 cp ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
j.d |
![]()
|
Schimbarea motorului implica multe modificari care nu cred ca le poate face cineva la noi in tara...oricum, deocamdata sunt multumit de motorasul de 1.5 ca si performante...pentru modul in care folosesc eu masina este foarte potrivit. Ce va fi pe viitor, ramane de vazut.
15 Sep 2008, 10:58: ![]() This post has been edited by j.d: 15 Sep 2008, 10:58 Attached thumbnail(s) DSCF0933.jpg ( Size: 46.92k ) Number of downloads: 1471 |
--------------------
powered
by
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Nu cred ca implica chiar atat de multe lucruri ... iei o Laguna busita rau pe spate ... si ii iei motorul , cutia , planetarele , etc
![]() Sau iei un Megane cu motor de 2000 ... tot asa busit si-i pui turbo ![]() Dar daca tu esti multumit de 85 de caluti ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
j.d dar din cate stiu eu sau din ce vazusem inainte in descrierea ta parca aveai 105 cai nu 85...am i wrong?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
2007
- B-91-DHR
|
|
j.d |
![]()
|
Motorul este de 85CP...nu am ascuns niciodata lucrul asta pentru ca nu cred ca as avea de ce.
![]() <span class='edit'>16 Sep 2008, 12:21:</span> Analizand putin linia masinii astazi, cred voi lasa fata un pic mai jos...undeva intre 5-10mm... ![]() ![]() This post has been edited by j.d: 16 Sep 2008, 12:21 |
--------------------
powered
by
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Nu cred ca implica chiar atat de multe lucruri ... iei o Laguna busita rau pe spate ... si ii iei motorul , cutia , planetarele , etc smile.gif"
Vorbesti de parca ar avea de schimbat doar un bec. Tu de ce nu iei un Clio RS "busit rau pe spate" si sa-ti pui motorul pe a ta Super Nova ? Vad ca e foarte simplu... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Motivul ? N-am bani ! Si atata timp cat Megane vine cu motorul din fabrica ( si omologat ) decat iei suportii + motorul + cutia + piesele de pe cel busit si le pui pe masina noua ! NU am spus ca face el asta ... dar intr-un service cat poate sa-ti ia sa-ti transfere de pe o masina pe alta ? Si ce spui tu implica multe modificari ! Daca aveam Logan ... da , puteam sa iau un motor de 1.6 16v si sa-l pun usor ( de pe alt Logan lovit ) . Ma uitam unde si cum vin suportii si celelalte piese si se rezolva ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca la masini nu e plug&play ca la Pc-uri...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
j.d |
![]()
|
Daca peste ceva timp imi iau alta masina mai de familie, cel mai probabil ca atunci ma voi gandi serios si la schimbarea motorului...pana atunci riscurile implicate nu prea ma atrag...mai ales din moment ce eu folosesc masina in oras in proportie de 90% unde stiti foarte bine ca te tii si dupa un S8 daca e in fata ta...
![]() Cu ajutorul lui Octav (care nu poate intra pe reno.ro ![]() ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
... I'm back!
![]() Suspensia este foarte tare frate... si la propriu si la figurat! ![]() Efectual vizual este de apreciat insa mai ales faptul ca o poti seta dupa cum doresti, iarna de exemplu poti avea suspensie sport cu garda la sol ridicata. |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
jd, cat a costat modificarea asta?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
j.d |
![]()
|
Megane-ul chiar avea nevoie de o asemenea modificare, pentru ca tine de siguranta masinii, mai ales din moment ce nu are ESP (si asta din cauza imbecilitatii RRO).
St, ti-am raspuns pe PM. This post has been edited by j.d: 17 Sep 2008, 23:38 |
--------------------
powered
by
|
|
j.d |
![]()
|
O poza normal facuta de mine...se vede nu?
![]() This post has been edited by j.d: 25 Sep 2008, 20:49 Attached thumbnail(s) clean_front.jpg ( Size: 168.55k ) Number of downloads: 1685 |
--------------------
powered
by
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Absolut superba! Bara de RS vine excelent, vreau si eu!
![]() Inca odata felicitari... cuvintele sunt de prisos. ![]() LE As vrea mai multe poze facute ziua si nu neaparat profi. Cele artistice sunt frumoase dar as vrea sa vad mai clar detaliile. This post has been edited by Manuel: 25 Sep 2008, 21:57 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
j.d |
![]()
|
Mersi Manuel...cu riscul de a ma face de ras, o sa mai pun o poza, doar asa sa-ti respect dorinta.
![]() This post has been edited by j.d: 26 Sep 2008, 10:11 |
--------------------
powered
by
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar foarte frumoasa
![]() p.s: in postul 430 ai uitat sa stergi numarul masinii ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pot sa spun si ce nu-mi place?
![]() ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
j.d |
![]()
|
Mersi Ady!
![]() Manuel, chiar te rog...prea multe lucruri de bine auzim, ca incepusem sa mi-o iau in cap. ![]() Antena exista, doar am fost la o spalatorie cu perii si de atunci tot uit sa o pun la loc, siglele si inscriptiile Renault si Megane, sunt normale, cromate...pozele de mai sus sunt facute negre/scoase in Photoshop...faceam si eu un mic sondaj... ![]() Iar stopurile arata mult mai bine cand sunt curate... ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by j.d: 26 Sep 2008, 10:14 |
--------------------
powered
by
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
jd
![]() siglele mi se par super ok,chiar si eu ma gandeam la asa ceva...in poze erau mai lucioase decat masina si de aceea era un pic ciudate.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Manuel |
![]()
|
Oh, credeam ca ti-ai pus "gipies" in locul antenei.
![]() Siglele imi plac mai mult cromate, sper sa le lasi asa. La Buzau n-am cum sa ajung, poate ne vedem la urmatoarea. |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:44 |