Incepator pe Logan, Incepator-Logan-Frane
![]() ![]() ![]() |
Incepator pe Logan, Incepator-Logan-Frane
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Atentie mare in seara asta si in zilele astea in general in Bucuresti (atat stiu, dar e probabil ca acest conditii sa fie valabile si-n tara) pentru ca desi pare uscat e un fel de mazga care "te fura".
M-am plimbat mult in oras si am vazut f. multe masini fara ABS a caror roti li s-au blocat la franare. De mentionat un Logan care a avut mare noroc ca n-a intrat in fundul celui din fata, franand i s-au blocat rotile si singurul lucru care l-a salvat e ca cel din fata a plecat repede. S-a speriat bine omul ca i s-a oprit si in motorul in acest proces. Cauciucurile sigur erau de vara pentru ca doar s-au dus, nu s-a auzit nici un scartait ca si cum ar avea aderenta cu ceva. Viteza era de genu 40 pe ora. Am vazut mai multe masini a caror roti li s-au blocat azi la franare relativ usoara. Iarasi o Dacie era sa faca acum 30 min un accident frumos la Obor, franand pe linie, i s-a blocat imediat o roata si era sa intre intr-un derapaj f. frumos. Din fericire nu era nici o masina pe langa el si a reusit s-o controleze. Daca aveti cauciucuri de vara si n-aveti ABS (ajuta mult in sit ca astea, parerea mea) mare atentie. (Am facut un test de frana de la 50 pe ora cu passat (cauciucuri vara Eagle F1 225/45/17) si a franat intr-o distanta SEMNIFICATIV mai mare decat ar fi facut-o vara, ABS-ul intrand f. rpd. Va urez sanatate si sarbatori fericite. Drive safe. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io m-am dus sanie, fara niciun scartait, cu caucioace de iarna Michelin Alpin. Tot azi. Am evitat un bou si am luat o bordura.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 08:52 |