Alegere router wireless
![]() ![]() ![]() |
Alegere router wireless
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
exact
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ba cu virgulă!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 440 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Informatia e incompleta. In cazul tau trebuia dat numarul de link-uri/zi.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nici dracu' nu mai înțelege niște fenomene. Am semnal calumea de la router, dar aștept 5-10-15 secunde să se deschidă câte o amărâtă de pagină. Uneori merge bine, alteori ca naiba. De al 2-lea router zic.
E posibil să mi-o tragă ăștia de la rds? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
Îți teimisără altu-ndărăt sau cum?
De ce nu te conectezi cu laptoapa direct la firu' de la erdees să vezi dacă ai sau nu net fu gâlme? |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nope, l-au trimis pe același dar nu m-am deranjat să merg după el sa-l ridic.
Cablu și test după test sau există vreo aplicație care poate să monitorizeze? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
De exemplu poți să te conectezi pe ubuntu și să descarci câteva imagini de linux.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cdadan |
![]()
|
Mdea, am mânjit o lăcrămație la rds.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ăștia am auzit că răspund prompt, în 4-5 ani.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
Făcusem un test de viteză cu cablul din router și a ieșit dezastru (dinți mari de fierestrău, viteza praf). Ăștia au zis să bag cablul direct în priză, să șuntez routerul. Rezultate: apropiate de ce zic ei.
Am făcut și refăcut teste, pe direct n-am găsit variații majore. În schimb prin router sau wifi ... Am încercat să trag linksys-ul manual pe viteza lui maximă, 54. Nici o șansă. Pe 48 la fel, nu se mai leagă nimic la el, veci. L-am lăsat pe auto să merge în legea lui, cu 8, cu 9, iar prin cablu să scoată 25. După restarturile cu pricina pare ca si-a revenit un pic. În concluzie, tind să cred ca linksys-ul e varză și el. Merg să iau 1043-ul din service de la emag, sa-l resoftez și sa-l pun din nou la treabă. Dacă face iar figuri, mă duc sa-l las la emag pe tejghea și plec în altă parte dup-un tenda, gen. This post has been edited by cdadan: 21 Dec 2015, 23:19 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Deeci nu e de la ei
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mă clujene, dar o sfeștanie când faci?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Poate atunci când s-o strica vreunul din samsunguri.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi atunci la ce să mai faci? De bucurie?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Da.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
cdadan |
![]()
|
Culmea, e a 3-a zi de cand merge brici.
Am fost ieri sa iau 1043-ul din service, era la emag coada pana la usa, am intrebat daca pentru bisnisul meu tre' sa stau la coada, au zis ca da, le-am zis sa fie sanatosi si-am plecat. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Markos |
![]()
|
Stăm beton la orașe. Ploiești, Ieși, Copitala, Temesvár, Galaț.
link ![]() This post has been edited by Markos: 9 Jan 2016, 22:19 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
10593063_894303730685295_4584570824890047603_n.png ( Size: 300.42k )
Number of downloads: 203
Mai precis.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
gabize |
![]()
|
De înțeles, românul e cinefil.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Se pare ca dupa zdemii de ani de functionare al meu WRD1043ND si-a dat duhul.Pana acum nu am avut nici o problema cu el, nu am umblat la el ani in sir.Nu mai merge, net este, conexiune cu laptopul exista dar intre net si el este o buba.Are firmware-ul original. Sa incerc un DD-WRT poate il invii sau sa ma orientez spre unul nou?Ceva sfaturi?Multumesc!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
1043ND V3 la altex
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Si eu am acelasi model.
As incerca in locul tau sa pun ultimul FW de la ei de pe site, apoi un restart la setarile de fabrica, apoi o configurare minimala pe curat (user si pass PPPOE). Apoi verifica daca merge pe cablu, apoi verifica daca merge pe WiFi. Al meu si-o mai ia in barba din cand in cand pe partea de Wireless, pe fir ramanand ok, dar se rezolva mereu cu un restart. Spor! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 16 Jan 2016, 19:18) Salvează configuratia, dacă ai multe de reconfigurat și fă-i un reset 30/30/30 Apoi pune ultimul firmware oficial (să ții cont de versiune, sunt 3 si nu-s compatibile) Dacă n-ai noroc să se rezolve, pe 16 Jan 2016, 19:44: QUOTE(Fygaro @ 16 Jan 2016, 19:33) exceptând faptul că-s routere wireless ambele, asemănările se opresc aici. ![]() This post has been edited by gabize: 16 Jan 2016, 19:44 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Cablul de net sa fie bagat in el cu metoda 30/30/30?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
nu contează
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Nu merge, resetat updatat, face la fel, wi-fi este dar intre cablu si el este buba.a mai facut asa acum 2 saptamani dar si-a revenit, acum se pare ca a decedat. Recomandari unul nou?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Wdr3600, wr1043 sau wdr4300
La pretul de flanco io tot un 1043 as lua. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 04:19 |