Alegere router wireless
![]() ![]() ![]() |
Alegere router wireless
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu ti-am zis din prima sa dai reload to defaults si sa pui ultimul fw oficial... acum poti sa iti extinzi reteaua cu el
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Saptamana trecută am văzut ca ăștia de la rds au modificat prețurile la net. Ala de 300 fără stick e ca ala de 100 cu stick. Cum oricum n-am stick, i-am sunat să mă treacă la 300. O tanti a tot comentat, ca stai să vezi, ca bla bla bla, dar până la urma s-a conformat.
Mă suna azi baeții ca tre' să vină să facă trecerea. Am intrebat dacă schimba ceva fizic, au schimbat o lae, au venit să verifice dacă mufa e băgată în gaura care trebuie. Au zis ei ceva de niște fire, daca-s puse toate (vorbim de priză). Pleacă băieții, verific netul, merge fix ca înainte. Sun și o tanti mă asigură ca echipamentul merge pe 300. Cică poate n-am eu placă de rețea d-aia bună. Ce ar fi de verificat? Apropo, cu ocazia asta am instalat 1043-ul la loc. Latency 3-4 sute, jitter 15. ![]() This post has been edited by cdadan: 18 Jan 2016, 20:34 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Acu ma uitai si eu in contul digi si imi spun ca pot trece la acelasi pret la 200Mbps, daca prelungesc abonamentul cu inca 12 luni.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Din ochi
![]() |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Se ezicstă și alți indicatori. Cum ar fi para-para prim di-metil di-amino azobenzen sulfonat de sodiu, sau științific turnesol.
![]() This post has been edited by gabize: 18 Jan 2016, 22:02 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pai ai spus toate 3 care de fapt sunt toate 2!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
Pai din huavei pleacă un cablu utp sau cum s-o numi pana la o priza de date. Din ea "alimentez" routerul.
Băietii de la rds ziceau ca merge pe 300 daca firele sunt legate-n ea corespunzator. Aici sunt habarnist, exista varianta de legare care sa meargă doar cu 100? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Evident că da.
10/100 folosește 4 mațe, gigabitu' are nevoie de toate 8. Puse corespunzător, nu la mișto. This post has been edited by Markos: 18 Jan 2016, 23:07 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
Am făcut un efort și m-am legat direct la huavei, prin cablu scurt, pe gaura GE. Surpriză, tot 90 și ceva.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Ai port LAN gigabit pe calculator?
Indearca sa elimini struto-camila aia de cablu care se termina cu vechea priza de retea. Cauta un patch de lungimea minima necesara, minim Cat 5e, preferabil Cat6, cat de cat de calitate (AWG 24, cupru, ecranat) si leaga cu el ONT-ul (Huawei-ul) la router. Patch-ul care vine in cutia Huawei-ului e cam petarda... This post has been edited by GoGu: 19 Jan 2016, 00:35 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 19 Jan 2016, 00:29) Ai port LAN gigabit pe calculator? Indearca sa elimini struto-camila aia de cablu care se termina cu vechea priza de retea. Cauta un patch de lungimea minima necesara, minim Cat 5e, preferabil Cat6, cat de cat de calitate (AWG 24, cupru, ecranat) si leaga cu el ONT-ul (Huawei-ul) la router. Priza veche nu-i chiar asa de veche, cablul e cat5e, suspectez ca laptopul care-i mai batranel asa (vreo 4-5 ani) nu stie gigabit. Tre' sa verific cu alt laptop. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.753 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pai vezi si tu la ce viteza se conecteaza. Control Panel -> Network and Internet -> Network Connections -> Local Area Connection (click dreapta) -> Status, si vezi daca la Speed scrie 1.0 Gbps
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' cu 8 fire.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Sau vezi în Device Manager ce Network Adapter ai.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.753 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Sau asa, dar asta nu inseamna ca firele sunt legate corect pentru Gigabit Ethernet.
LE: care din astea e Gigabit? ethernet_adapters.jpg ( Size: 8.8k ) Number of downloads: 141 This post has been edited by marksman: 19 Jan 2016, 16:19 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Da!
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
cdadan |
![]()
|
Lectopul stie 100, pentru moment netul de 300 e degeaba.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dă-i cu wi-fi-ul pe usb în cap.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 444 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Nu e degeaba, poti conecta 3 lectoape de 100 simultan
![]() |
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|
gabize |
![]()
|
În serie.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Ciudat. Se pune gigabait din deceniul trecut.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:28 |