Alegere router wireless
![]() ![]() ![]() |
Alegere router wireless
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
La emag tot de la flanco il vand.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Ceilalti vanzatori de pe platforma Emag livreaza exclusiv prin curier. Mai bine mergi direct la Flanco (vezi pe site-ul lor pretul, fa-te ca-l cumperi online -nu trebuie cont- bifeaza ca-l ridici din magazin si asa afli daca il gasesti in stoc si la care dintre magazinele Flanco din oras).
Ref. la TL-WR1043ND, nu exista diferente hardware intre V2 si V3. La V3 au adaugat suport IPV6 in firmware si o chichita care impiedica instalarea firmware-ului pe "V2". Cine doreste, gaseste pe net cum poate forta firmware de v3 pe v2... Au tot la Flanco Archer-ul C8 la un pret bun... ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
QUOTE(GoGu @ 16 Jan 2016, 23:14) Ceilalti vanzatori de pe platforma Emag livreaza exclusiv prin curier. Mai bine mergi direct la Flanco (vezi pe site-ul lor pretul, fa-te ca-l cumperi online -nu trebuie cont- bifeaza ca-l ridici din magazin si asa afli daca il gasesti in stoc si la care dintre magazinele Flanco din oras). Ref. la TL-WR1043ND, nu exista diferente hardware intre V2 si V3. La V3 au adaugat suport IPV6 in firmware si o chichita care impiedica instalarea firmware-ului pe "V2". Cine doreste, gaseste pe net cum poate forta firmware de v3 pe v2... Au tot la Flanco Archer-ul C8 la un pret bun... ![]() Adica versiune diferita de Uboot ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai bine nu te mai duci sa-l iei...daca nu-l ridici in 15 zile ti se aplica o taxa de depozitare de 5 lei/zi...cel putin asa scrie in fisa de la depanero.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Daca e deschis astazi, ca maine are de maturat zapada din curte.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
l@u |
![]()
|
Fusei sa iau 1043-ul, pret..........279.90.Il intreb pe baiet si imi spune ca doar la rezervarea online e 159,99. Am vrut sa fac rezervarea, dar vad un Archer AC750 la 194 ron. Pe care sa il iau? 1043-ul e versiunea 2.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Dacă vrei să acoperi suprafață mai mare ia 1043.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Mersi, fac comanda online si il iau maine, pana atunci il frec pe asta vechi de il iau dracii.Ii bag dd-wrt sa vad macar cum este.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
L-am ftt de tot
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Măcar știi o treabă.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Am facut rezervarea. This post has been edited by l@u: 17 Jan 2016, 22:17 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Eu mereu am un router de rezervă în casă.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Asta merge din 2010 fara interventii, pentru ce sa tin unul degeaba.Pentru situatii de genul asta avem 3 stick-uri de net plus ca avem net garla pe telefoane amandoi. Nevasta-mea chiar spunea ca nu prea are rost sa mai luam altul, dar am zis sa nu tin cablul ala degeaba.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
Multumesc! Daca vad ca nu isi face treaba in primele 24h. il duc inapoi sa se spele pe cap cu el.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(l@u @ 17 Jan 2016, 22:41) Asta merge din 2010 fara interventii, pentru ce sa tin unul degeaba.Pentru situatii de genul asta avem 3 stick-uri de net plus ca avem net garla pe telefoane amandoi. Nevasta-mea chiar spunea ca nu prea are rost sa mai luam altul, dar am zis sa nu tin cablul ala degeaba. Daca ai sa vrei sa-ți faci oarece automatizări 'over the internet' sau sa-ți pui un ftp, o camera de supraveghere etc, nu poți cu netul mobil, îți trebuie cablul ăla ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
l@u |
![]()
|
Ai dreptate, dar folosesc netul ca un utilizator obisnuit, 2 laptopuri, ps3 si eventual 2 telefoane fara alte ,,automatizari.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
In 2016 parca e pacat sa nu iei un router cu ac. Mai ales ca diferenta de pret nu e mare si mai ales ca vrei sa il pastrezi si pe asta 5-6 ani.
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
generația entry-level cu nimic.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Configurat, updatat si la treaba.Testul e pe wi-fi , dupa 2 pereti, pe batranul T43 care stie doar 54Mbps, curios este ca daca deschid laptopul imi arata ca nu am internet(semnul exclamarii pe iconita wi-fi).Daca deschid o pagina se conecteaza imediat.Are ceva setari de stand-by routerul?
Attached thumbnail(s) speed_test.png ( Size: 50.42k ) Number of downloads: 156 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
W7 mai face d-astea.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Curios ca celalat router V1 nu facea asa.
18 Jan 2016, 19:46: Update: vechiul router-aseara am pus dd-wrt pe el, nu mergea in continuare, am incercat sa revin la firmware original dar am selectat din greseala alt bin, rezultatul era ca nu se mai aprindea decat ledul de power si nu ma mai puteam conecta la el.Astazi zic sa mai incerc odata.Bagat in priza legat cu cablu la laptop, tastat 192........ si surpriza imi apare dd-wrt-ul.Bag repede o revenire la firmware original, upgrade si...........merge! ![]() Acu sa nu mai zica bistriteanu ca nu am router de rezerva cum are el! ![]() This post has been edited by l@u: 18 Jan 2016, 19:46 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Amu' ești tare-n sat la tine!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Ba is cel mai babalau ca puteam sa fac asta inainte de a ma duce la magazin.Nevasta-mea nici nu stie ca am luat unul nou, doar daca observa ca asta nou e negru fata de cel vechi care este alb.Mai am ragaz pana sterge praful prin casa.
![]() Sau ii spun ca nu mai merge asta vechi. This post has been edited by l@u: 18 Jan 2016, 19:58 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 12:52 |