Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
![]() ![]() ![]() |
Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
sergiu-iulian |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|||
Al3x_AOL |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 20 July 07 From: Mioveni ![]() |
- Becurile care se vad in poza facuta noaptea sunt becuri de pozitie Alb Neon da nu stiu de ce au iesit asa albastre in poza
- Stergatoarele nu am idee ce marca sunt...le-am luat de la un magazin de piese auto , dimensiunea nu o stiu...i-am zis ca sunt pentru SuperNova si mi le-a dat pe astea ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition
- AG 20 MCA
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
si cat team costat?si becurile si stergatoarile...aproximativ...mersi
1 Mar 2009, 18:38: si numai becurile de pozitie ti leai schimbat?? This post has been edited by sergiu-iulian: 1 Mar 2009, 17:38 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
Al3x_AOL |
![]()
|
Da am schimbat doar becurile de pozitie - 2 lei
stergatoarele - 23 lei |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition
- AG 20 MCA
|
|
BeatMAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 9 December 07 From: Tarnaveni ![]() |
Toate laudele posibile pentru Alex, pt ca are culoarea mea preferata. Totusi ai nevoie de un eleron
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
alex...dupa cate vad ai omologare la folie "alfa rom trans" nu?
ai avut pana acum probleme cu politia din cauza omolagarii asteia? frumoasa masina sa ai grija de ea si multi km fara probleme iti doresc ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Are are si portbagaje si bidoane.Sa o stapanesti sanatos si gagica si masina.
Ps si eu am avut o nova Gti identica ca a ta culoare ,tot si interior de supernova.Prima mea masina si noua pe deasupra,bune masini pentru vremea lor.Pacat ca nu ai aer si servo dar,dupa cate vad esti incepator si probabil si prima ta masina se merita.Sper sa ai si casco,preturile de reparatie sunt la fel ca la orice alt Renault. This post has been edited by Miria: 1 Mar 2009, 18:55 |
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
Al3x_AOL |
![]()
|
Sa raspund la toata lumea
![]() beatMAN: ms de aprecieri si mie imi place ce-l mai mult cum vine culoarea rosie pe masinii! Da mi-ar trebui un eleron de clima ca e cam "gol" spatele:) andrey: da am folie de la Alfaromtrans...nu am avut probleme cu politia din cauza omologarii si oricum nu am folie pe fata deci nu au ce sa imi faca:D La fel iti doresc si eu tie! Miria: da sunt incepator mai am 2-3 luni si fac anu'...e prima mea masina si sunt multumit de ia. Nu am Casco ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition
- AG 20 MCA
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
o mica imbunatatire la aspectul estetic
![]() pozitii albe in faruri si la lampa de la numar grecu_0011.jpg ( Size: 128.31k ) Number of downloads: 1244 grecu_0012.jpg ( Size: 128.81k ) Number of downloads: 1259 PS:alex te-am intrebat d folie pt k si eu am tot alfa rom si nu am avut probleme,dar am auzit k unora le-a luat talonul pt folia asta dar in fine zvonuri ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
apropo....cat mai costa un casco?....scuze de offtopic dar habar nu am unde sa postez intrebarea asta
![]() ![]() aaa...si o rovinieta daca stie cineva....ms mult ![]() This post has been edited by Tince1290: 1 Mar 2009, 20:53 |
--------------------
-
-
-
|
|
Al3x_AOL |
![]()
|
Andreiy vad ca esti din AG lasa si tu un ID de messenger sa mai schimbam si noi o parere doua sau intra pe ID: djlexus_djlexus Bafta
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition
- AG 20 MCA
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Al3x_AOL
De unde ai luat prelungirea pt bara fata ,cat e una? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andreiy @ 1 Mar 2009, 20:34) o mica imbunatatire la aspectul estetic ![]() pozitii albe in faruri si la lampa de la numar grecu_0011.jpg ( Size: 128.31k ) Number of downloads: 1244 grecu_0012.jpg ( Size: 128.81k ) Number of downloads: 1259 PS:alex te-am intrebat d folie pt k si eu am tot alfa rom si nu am avut probleme,dar am auzit k unora le-a luat talonul pt folia asta dar in fine zvonuri ![]() ![]() ce tip de becuri merg pt lampa de la faruri? |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
ianys_andrei poate ai vrut sa zici ce tip de becuri merg pe lampa de la numar...nu??
![]() ![]() si pe mine ma intereseaza acest subiect,nu comenteaza nimic garcea daca te opreste??si la plafoniera din interior poti sa schimbi becul?se gasesc becuri asa albe pt plafoniera din interior nu stiti?? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
da sergiu pentru lampa de la numar vroiam sa zic.scuze.acum am vazut
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
ashesarchbeast |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 18 October 07 From: Bucuresti ![]() |
se gasesc si becuri pentru numar si pentru plafoniera in targ in vitan.......la plafoniera am gasit pe leduri 15 Ron, acum pot sa zic ca am si eu lumina in interior
![]() ![]() |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
Europa 2002
- B 96 KOG “I want to die in my sleep like my grandfather… Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(sergiu-iulian @ 2 Mar 2009, 07:18) ianys_andrei poate ai vrut sa zici ce tip de becuri merg pe lampa de la numar...nu?? ![]() ![]() si pe mine ma intereseaza acest subiect,nu comenteaza nimic garcea daca te opreste??si la plafoniera din interior poti sa schimbi becul?se gasesc becuri asa albe pt plafoniera din interior nu stiti?? Becurile de la lampile numerelor din spate sunt C10W sau C5W (depinde de putere, ori 10w ori 5w), si da se potrivesc cu cele de la plafoniera din interior (sunt aceleasi becuri). De ce nu ai putea sa le schimbi?? Nu cred ca sunt ilegale atata timp cat sunt ALBE. Si lumineaza mult mai puternic deci numarul este mult mai vizibil noaptea... o vad ca pe o imbunatatire, nicidecum un pretext pentru a fi oprit de politie. La fel si cu becurile de pozitie. Se gasesc pe led, dar trebuie sa fie cu soclu de T4W. Lampile din spate se demonteaza usor. Dar inainte trebuie dat jos numarul si suportul de numar. Apoi se desfac cele 2 suruburi de la fiecare lampa de numar in parte. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 2 Mar 2009, 12:16) Becurile de la lampile numerelor din spate sunt C10W sau C5W (depinde de putere, ori 10w ori 5w), si da se potrivesc cu cele de la plafoniera din interior (sunt aceleasi becuri). De ce nu ai putea sa le schimbi?? Nu cred ca sunt ilegale atata timp cat sunt ALBE. Si lumineaza mult mai puternic deci numarul este mult mai vizibil noaptea... o vad ca pe o imbunatatire, nicidecum un pretext pentru a fi oprit de politie. La fel si cu becurile de pozitie. Se gasesc pe led, dar trebuie sa fie cu soclu de T4W. Lampile din spate se demonteaza usor. Dar inainte trebuie dat jos numarul si suportul de numar. Apoi se desfac cele 2 suruburi de la fiecare lampa de numar in parte. Cei care au numarul cu suport ca eu de ex l-am prins direct fara rama ca nu-mi place rama |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Al3x_AOL |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition
- AG 20 MCA
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
Salut.Pun si eu poze cu masinuta mea.Sunt mai vechi si nu foarte clare dar nu am avut ceva mai bun sa le fac.Imbunatatiri la aspect nu am si nici nu ii voi face,prefer sa bag banii in motor si altele de trebuinta.
Attached thumbnail(s) 04_05_07_1910.jpg ( Size: 64.99k ) Number of downloads: 818 13_05_07_2057.jpg ( Size: 53.3k ) Number of downloads: 349 13_05_07_2058.jpg ( Size: 55.96k ) Number of downloads: 308 16_05_07_1924.jpg ( Size: 69.33k ) Number of downloads: 287 16_05_07_1925.jpg ( Size: 63.58k ) Number of downloads: 261 |
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Va scoateti mai ieftin daca cumparati leduri si le prindeti pe o placuta de circuit si de o parte si de alta cositoresti doua capace de la o lampa de numar gen c5w. Plus lumina e si mai puternica cu leduri smd plcc.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Frumoasa masinuta @mihai 83 multi km fara belele
![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
andreiy |
![]()
|
ianys_andrei poate ai vrut sa zici ce tip de becuri merg pe lampa de la numar...nu?? tongue.gif biggrin.gif
si pe mine ma intereseaza acest subiect,nu comenteaza nimic garcea daca te opreste??si la plafoniera din interior poti sa schimbi becul?se gasesc becuri asa albe pt plafoniera din interior nu stiti?? becurile de la lampa d la nr se gasesc foarte usor si sunt relativ ieftine 10 lei(2 becuri a cate 3 leduri fiecare) si cele din far sunt becuri cu lupa 5lei setul se potrivesc si la plafoniere pt k au aceleasi tipuri d becuri 5w sau 10w depinde d intesitatea luminii nu are treaba politia atata timp cat sunt albe si nu albastre sau rosii(astea 2 culori stiu k sunt interzise) ![]() frumoasa masina mihai 83 c modificari i-ai adus la motor? ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
salutare hai sa va si eu cateva poze cu a mea masina.model clima 2001 si 43000 km
2 Mar 2009, 18:49: salutare hai sa va si eu cateva poze cu a mea masina.model clima 2001 si 43000 km 2 Mar 2009, 18:49: salutare hai sa va si eu cateva poze cu a mea masina.model clima 2001 si 43000 km This post has been edited by ionut81: 2 Mar 2009, 18:49 Attached thumbnail(s) IMG_3733.JPG ( Size: 1.17mb ) Number of downloads: 521 IMG_3738.JPG ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 511 IMG_3734.JPG ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 491 IMG_3732.JPG ( Size: 1.16mb ) Number of downloads: 461 cvnh.JPG ( Size: 837.69k ) Number of downloads: 448 fgf.JPG ( Size: 705k ) Number of downloads: 356 rtger.JPG ( Size: 826.74k ) Number of downloads: 270 |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
and_rei |
![]()
|
ce rol au butoanele pe care le-ai pus in stanga volanului si la frana de mana ca sunt curios
![]() @ frumoasa masina.frumoasa culoare.mai e si din 2001 si mai are si 43000 km.sa o stapanesti sanatos ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
Multumesc Kbe si andreiy,multi km fara probleme si pentru voi cat si pentru toti cei de pe site.Andreiy nu m-ai inteles,nu am spus ca am facut modificari la motor,am vrut sa spun ca imi pastrez banii ca sa intretin motorul.Masina e o clima din 2002,cu 70000 km la bord(nu stiu daca sunt reali,eu am cumparat-o in 2005 la 35000 km).Probleme mari nu am avut cu ea,de plouat nu ploua in ea,haionul in schimb scartaie ca naiba.In ultimul timp am probleme adica nu prea mai trage(injectoare curatate de mine dupa ce am citit pe site) si dupa 9000 km cu uleiul de motor am avut surpriza sa mi se aprinda beculetul din bord de la ulei(adica se cam evaporase uleiul,de pierdut nu pierde,fum nu scoate sa ma gandesc ca mananca ulei).Si pana se incalzeste motorul nu merge rotund,kiar nu stiu de ce.Poate ma ajutati cu sfaturi.Va multumesc si poate ne vedem la o intalnire,nu am venit niciodata si chiar as vrea sa vin.bafta.
|
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cauti cum se da jos rampa de injectie si cum se curata injectoarele . Interesanta telecomanda de pe volan usor de manevrat volumul si restul functiilor de la casetofon.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
andreiy |
![]()
|
mihai 83 scartieturile de la hayon se rezolva foarte uso,si anume:cumperi 2 bolturi de capota(asa stiu k am cerut la magazin de piese auto) si cand cumperi bolturile ceri si cauciucurile in care intra bolturile.Bolturile se monteaza undeva deasupra lampii in locul unde vin tampoanele alea de cauciuc ale hayonului si cauciucurile de la bolturi in locul tampoanelor vechi.Eu asa am facut si a dat rezultate
![]() Nu stiu dak am explicat prea bine dar sper sa te descurci,daca am timp poate o sa pun si niste poze ![]() ionut81 frumoasa masina si interesanta ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
@andreiy daca ai timp fa niste poze cu respectivele bolturi sa vedem si noi.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
ma bucur ca iti place.pai un buton de la al doilea rand de proiectoare unu de la radio cd si unul liber deocamdata
|
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic se vor posta exlusiv poze cu super novele membrilor DaciaClub. Orice alte mesaje ce nu au legătură cu subiectul topicului, vor fi șterse imediat, fără o notificare în prealabil.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 18:51 |