DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 3 4 5 6 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Loganu' tre' sa ramana asa cum l-o facu' mama lui!, (sau concluzii la sectiunea Imbunatatiri Logan)

vet
post 6 Jan 2008, 02:29
Post #121

Membrul

Group: Members

Total post-336-1110552475.gif @klaus.
Jos palaria. Nu am argumente impotriva teoriei tale (doar pareri, ipoteze, presupuneri) ... am retinut si eu ceva istorie din ce am auzit prin scoli. Se pare ca este insuficienta..... . Am fost si pe la muzeul ala....dar se apre ca nu am vazut ce trebuia.
Si oricum, mie imi place sa cred ca aia au murit de sete, refuzand sa se predea..... . tongue.gif

--------------------
Dacia Logan 2007 / KissFM 1.5 dCi
.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lulu-gl
post 6 Jan 2008, 17:56
Post #122

Membru cu greieri...si reputatie proasta

From: Galati City

QUOTE(vet @ 5 Jan 2008, 20:51)
Fratilor .... eu recunosc..... sunt un frustrat care a dat 10.000 de iepuroi pe o taraba de masina....in loc sa-si ia o frumusete SH de la Germanica. Si stiti de ce am facut treaba asta??? Am vrut sa fiu primul care se basheste in masina!!

Mi-ai luat vorba din...taste.
SH ? Are al meu frate un Passat din 2004, si e turbat de cati bani a bagat si baga ca sa o poata folosi. Si nu a dat decat 14000 euro cu tot cu taxa de inmatriculare.... Asa ca eu raman cu aceeasi parere : Loganul e masina momentului pentru cei care vor o masina noua si buna in cativa bani.
Si-i respect pe cei care fac imbunatatiri in materie de confort.

--------------------
Dacia Logan Berlina 2007 1.4 ABS Plus - GL-XX-XXX
greieri fara numar, fara numar.....si la masina, si la "mansarda"
+
vi_escu
post 6 Jan 2008, 18:54
Post #123

Membru somnambul

From: republica procurorilor

Cine poate/vrea/ii place sa-si imbunatateasca golanu', bravo lui!

Credeam ca a trecut vremea miturilor ca isi schimba neamtu' masina cand nu se mai asorteaza cu zugraveala. Sau cu nevasta. Si nici lucrurile nemtesti nu mai sunt ce-au fost.

Cat despre Sarmisegetuza, stati linistiti, au inflorit-o si romanii cat a incaput biggrin.gif

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
BAB
post 6 Jan 2008, 19:40
Post #124

GUERRIER MARIN DE VAILLANT

From: CONSTANTA

@ Florica bara jos doi litri s'un pahar TeDeIII:
Las' ca te "repereaza" loganistii de p'aci si sa dea dracu', sa vada "imbunatatiri" d'alea de-ti put matalutza, "atasate" la alde Clio propretatea lu' mata... Pai nu te mai spala nici apele statatoare nici alea curgatoare, p'acilea pe forumurile astea. Sa fii iubit si daca ne-om intalni pe sosea, te-oi saluta, fluturand din capota de portbagaj de Logan, deschisa de la imbunatatirea cu buton si motoras "de doi lei", facuta de "Je" la "Poderosa" mea... care este pe strasse....

--------------------
Dacia Logan 1,6MPI Laureate - CT 06 BAB
"NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre."
+
C0NTELE
post 6 Jan 2008, 20:27
Post #125

Membru incepator

From: Galati

Modificarile masinii nu aduc un atat de mare prejudiciu celorlalti participanti la trafic, chiar daca se intervine pe partea de siguranta.. Mai grav e cu mentalitatea soferilor... unii au impresia k o masina mai scumpa le da dreptul sa rada si sa arate cu degetul catre cei care s-au orientat sa zicem catre un segment de automobile cu un raport pret/calitate cat mai mic. Si mai grav as zice k e atunci cand se confunda drumul public cu pista de incercare sau de formula 1. Decat sa ne uitam in ograda vecinului mai bine ne-am indrepta atentia catre greselile pe care le facem in trafic, catre bunele maniere. (sunt convins ca se vor gasi destui care sa afirme ca nu gresesc niciodata)

--------------------
Dacia Logan 1.4MPI 2007/Laureate - XX-XX-XXX
Am zis.
+
OAP
post 7 Jan 2008, 00:22
Post #126

Membru autentic

From: Bucuresti

Ma tot intreb de ce aceasta frumusete de topic nu a ajuns la cafenea. Ca vroiam sa spun ce imbunatatiri am facut si eu:
- confort: soba pe lemne plasata sub bancheta de spate, pilota de pus pe genunchi si o girueta pentru vant;
- siguranta: un lant in loc de cablu de frana de mana....
...hai ca nu mai continuu da te apuca groaza ce probleme le macina la unii creierii...de fapt Loganul e de vina ca altfel nu i-ar mai racai pe creieri alternativa la SH -urile nemtesti cu care se falesc de multe ori derbedei jegosi cu pretentii de mari scule. ti se face scarba. Tot respectul pentru omul care si-a luat masina pentru ca avea nevoie de masina, nu conteaza de care si de unde. In rest treaba fiecaruia ce face legal la masina.
Loganul nu are personalitate? Ba are, daca la multi le sta in gat...

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
han_1.6 mpi
post 7 Jan 2008, 00:27
Post #127

Membru autentic

From: bucuresti

mi-am modificat si eu loganul : am pus faclii in loc de faruri si pe post de motor am o sclava bine platita sa stoarca ce-i mai frumos din cei 90 de armasari de sub capota. si cand oboseste sclava le dau jaratec sa manance. succes la tunning si la cat mai multe eleroane pe masini radmasa.gif

--------------------
dacia,ford, logan,mondeo - B-00-000
protejati biciclistii in trafic!
+
OAP
post 7 Jan 2008, 00:38
Post #128

Membru autentic

Facliile sunt de alea chinezesti sau originale? sunt omologate? de sclava nu mai intreb nimic..ca eu vreu una diesel

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
Norris_Chuck
post 7 Jan 2008, 14:34
Post #129

Membru incepator

Cred ca fiecare e liber sa isi modifice masina cum vrea , atata timp cat este legal si respecta normele de siguranta.
Nu vad cu ce ma deranjeaza faptul ca alt sofer are scaune incalzite la Logan? Sau trebuie sa imi iau A6 numai ca sa am scaune incalzite?

Este un exemplu clar de "sa moara capra vecinului" , sau daca eu nu am de ce sa fie Vasilica mai cu mot?

Eu deocamdata nu am modificat nimic la masina pentru ca nu simnt nevoia de asa ceva , mi se pare suficient cat de dotat este un Logan, insa daca imi degera fuduliile as incerca si solutia asta.

--------------------
Dacia Logan MCV 2006 dCI - B-54-XXX
+
vi_escu
post 7 Jan 2008, 19:43
Post #130

Membru somnambul

From: republica procurorilor

Nu prea inteleg incotro o ia discutia! In fond, daca am modificat ceva la golan, numai eu am de pierdut. De exemplu am pierdut spectacolul scurgerii apei de ploaie din clasicul "triunghi" de pe parbriz. Sau placerea de a actiona si stergatoarele dupa ce am "pishat" parbrizul. Si enumerarea poate continua.

http://www.estcomp.ro/~sc10/wisdom/stor14.html

Prietenii stiu de ce tongue.gif .

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
Laurentziu83
post 7 Jan 2008, 19:48
Post #131

Membru autentic

QUOTE(Lord Hades @ 5 Jan 2008, 21:47)

Cu masina noua e ca si cu nevasta. Daca o iei virgina ai certitudinea ca nu a calarit-o tot satul si tu mai prost ai ramas cu ea biggrin.gif (no offence ladys)
*

Mai, sa stii ca nu-i chiar asa. Daca iti iei nevasta virgina la 25-30 de ani, nu-i chiar asa buna, mai bun e SH-ul cu cativa km la activ.

--------------------
. . .
+
lucian_v
post 7 Jan 2008, 22:01
Post #132

Membru autentic

QUOTE(vet @ 5 Jan 2008, 19:51)
Fratilor .... eu recunosc..... sunt un frustrat care a dat 10.000 de iepuroi pe o taraba de masina....in loc sa-si ia o frumusete SH de la Germanica. Si stiti de ce am facut treaba asta??? Am vrut sa fiu primul care se basheste in masina!!
*

pai cred ac asta ar fi singurul motiv plauzibil pentru care ai alege logan radmasa.gif

QUOTE(2dor @ 5 Jan 2008, 23:01)
mi-as lua o masina de 1-2 ani la care as putea inca sa am si garantie.
Parerea mea si numai a mea este ca cei care spun tuturor, si isi spun si lor ca "ce bine ca am luat Logan ca daca imi luam SH sigur luam teapa", de fapt se incurajeaza singuri ca au o super masina, nu spun ca Loganul e o masina buna la ce stie sa faca, insa e treaba aia cu strugurii acrii.

Treaba aia cu Dacia care sa devina Renault este pentru meseriasi talentati de tiuning tip Voluntexas care isi pun in loc de stema de Dacia, stema de Renault, sa fie smecheri domne. Sa vada lumea ca ei "are" masini smechere facute de Renault si nu de Dacia.
*

Bine, tu esti unul dintre cei care mai si gandesc... wink.gif

QUOTE(lulu-gl @ 6 Jan 2008, 17:56)
SH ? Are al meu frate un Passat din 2004, si e turbat de cati bani a bagat si baga ca sa o poata folosi. Si nu a dat decat 14000 euro cu tot cu taxa de inmatriculare.... Asa ca eu raman cu aceeasi parere : Loganul e masina momentului pentru cei care vor o masina noua si buna in cativa bani.

Ori a luat cel mai prost passat din lume ori a avut cel mai mare ghinion....sincer nu te cred, nu are rost sa dezvoltam subiectul...oricum daca nu stii sa cumperi o masina mai bine nu iti iei excl.gif

QUOTE(lulu-gl @ 6 Jan 2008, 17:56)

Si-i respect pe cei care fac imbunatatiri in materie de confort.
*

Atata timp cat nu afecteaza siguranta pe drumurile publice sunt total de acord cu tine.

--------------------
--- --- --- - ---
+
Sony
post 7 Jan 2008, 22:03
Post #133

Membru autentic

From: Ban Land

lucian_v, sunt multe motive pentru care ai alege un Logan nou si asta nu ar insemna ca nu gandesti.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
lucian_v
post 7 Jan 2008, 22:06
Post #134

Membru autentic

Departe de mine gandul de a jigni pe cineva sau de a incerca sa spun ca nu gandesti daca ai logan....ce am zis mai sus am spus-o sub forma de gluma, observa icon-ul de dupa .
Deci repet, nu am vrut sa jignesc pe nimeni si in nici un caz nu am vrut sa spun ce ai afirmat mai sus smile.gif

--------------------
--- --- --- - ---
+
Sony
post 7 Jan 2008, 22:07
Post #135

Membru autentic

From: Ban Land

Bine, bre! Dai o bere si iti dam voie sa-ti cumperi un Logan. biggrin.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
lucian_v
post 7 Jan 2008, 22:07
Post #136

Membru autentic

Dau o bere cum sa nu.... blush.gif

Sa aveti o seara buna smile.gif

--------------------
--- --- --- - ---
+
Lord Hades
post 7 Jan 2008, 22:08
Post #137

Memento Mori

From: Brasov

QUOTE(Laurentziu83 @ 7 Jan 2008, 20:48)
Mai, sa stii ca nu-i chiar asa. Daca iti iei nevasta virgina la 25-30 de ani, nu-i chiar asa buna, mai bun e SH-ul cu cativa km la activ.
*

Numai sa fie doar cativa km la activ stimabile, nu sa isi fi dat kilometrajul peste cap de 3-4 ori icon_mrgreen.gif

Daca iti iei o masina SH de un an vechime si cu inca 2 garantie poate fi o afacere bunicica ... dar una cu 170 de mii la bord fugarita pe Autobanda nemtilor ... scuze dar miroase a teapa.

--------------------
OOOO A3 2010 / Vorsprung Durch Technik - BV03:-)
"Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
+
IRONICK
post 7 Jan 2008, 22:12
Post #138

-

From: Romania

QUOTE(vet @ 5 Jan 2008, 19:51)
Am vrut sa fiu primul care se basheste in masina!!
Sau mai elegant ... iti place cand miroase a noua ...

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
l@u
post 7 Jan 2008, 22:15
Post #139

Membru autentic

Uitati acilea imbunatatire cu gust si care trebe musai ca sa dea caldura caruta asta de Logan. radmasa.gif

This post has been edited by l@u: 7 Jan 2008, 22:16

Attached thumbnail(s)
07012008146.jpg ( Size: 183.47k ) Number of downloads: 88
07012008147.jpg ( Size: 219.08k ) Number of downloads: 84

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
vijelie
post 7 Jan 2008, 22:18
Post #140

membru violet

Cartonul nu e de origine, s-a ars!

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Laurentziu83
post 7 Jan 2008, 22:41
Post #141

Membru autentic

QUOTE(lucian_v @ 7 Jan 2008, 22:01)
pai cred ac asta ar fi singurul motiv plauzibil pentru care ai alege logan  radmasa.gif
Bine, tu esti unul dintre cei care mai si gandesc... wink.gif

*

Sunt motive si motive pentru care poti sa alegi sa cumperi sau nu un logan in defavoarea unui SH german.
Eu as alege un SH german (un Opel Astra G 1.6 caruia sa-i pun GPL) deoarece o masina frantuzeasca nu rezista la drumurile noastre si la stilul meu de condus pe aceste drumuri. Altcineva insa, vrea masina noua, sa miroasa a nou, eventual e mai grijuliu cu masina, nu vrea sa se complice, etc, in nici un caz nu i s-ar potrivi alegerea mea.
Sunt nevoi si nevoi, ce tie nu-ti place altuia nu-i face.

--------------------
. . .
+
l@u
post 7 Jan 2008, 22:44
Post #142

Membru autentic

QUOTE(vijelie @ 7 Jan 2008, 22:18)
Cartonul nu e de origine, s-a ars!
*

Il scot astia din garantie.

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
bj
post 7 Jan 2008, 23:52
Post #143

membru de nevoie

Lasand la o parte toata caterinca uneori mai citesc si eu sectiunea de imbunatatiri de la Logan (destul de rar, recunosc). Sunt multe posturile de acolo pe care, subiectiv, le-as muta direct la Cafenea.

O alta parte le-as pune la o nevoie de bravura blink.gif pe care eu nu o inteleg. Ceva de gen feminin, ca in bancul in care se spune ca o femeie ar plati jumatate din pretul unui articol de care are nevoie, doar pentru ca e la reducere. Tot asa o parte din posturi contin lucruri de care nu e neaparata nevoie... dar se pot face!

Apoi mai vin si modificarile pe sponci cu improvizatii, fiabilitate indoielnica si uneori de un prost gust (din nou sunt subiectiv).

Trebuie sa recunosc si faptul ca sunt si modificari utile, bine documentate, bine aplicate si cu gust (partea cu gustul din nou e subiectiva rolleyes.gif ).

Ei bine asa se vede din afara sectiunea de imbunatatiri la Logan. Asa o vede cineva care nu e direct interesat de imbunatatirile la Logan (pentru ca nu are) sta si se minuneaza de ce le poate trazni unora mintea. Din punctul asta de vedere il inteleg pe Florian (e drept ca iarasi sunt subiectiv, eu ne prea fiind adeptul modificarilor, sa le zicem "artizanale" la masina). E drept insa ca a luat-o si un pic pe aratura (sau mai politicos: a pus prea mult patos) dar cine vrea sa inteleaga ce a vrut sa spuna el acolo a inteles. Cei care vor sa faca flame o sa-i intoarca postul pe toate partile si o sa continue.

Deci: lurk0000.gif

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
Norris_Chuck
post 8 Jan 2008, 08:22
Post #144

Membru incepator

Cu ce a zis Lucian_v nu sunt deacord! Eu unul am un MCV pentru ca am nevoie de o masina cu spatiu de carat , care sa consume putin si fara prea multe optionale , doar imi trebuie o masina.Pana acuma are 35.000 km si nu a vazut service decat la revizie.La cat am dat pe ea puteam sa imi iau masini de genul Ford Mondeo break sau Laguna Estate , insa toate aveau peste 130.000 km si dotari care nu imi trebuie sau care le as fi folosit foarte rar: piele , sistem audio puternic , etc , iar la spatiu util si intretinere nu se compara cu MCV.
Da , recunosc , MCV-ul si implicit Loganul sunt masini facute sa mergi cu ele si atat , nu mangaie orgoliul meu de sofer nici macar o secunda, insa practic face toti banii.

This post has been edited by Norris_Chuck: 8 Jan 2008, 08:22

--------------------
+
Alydor
post 8 Jan 2008, 08:41
Post #145

Pressar

Good point !!! Bravos.

Toata suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
2dor
post 8 Jan 2008, 08:46
Post #146

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Iar vad aceleasi exemple de SH-uri super luxoase cu 1 milion de km. Ma fratilor dar SH nu inseamna numai cazane si limuzine. Pe tine te inteleg si pe cei cu MCV, e mare, e spatios si romanului ii place sa care, inca am imaginea cu berline si break-uri lasate aproape de asfalt si pline cu pepeni sau varza. Bine logic, nu toti cara asa ceva, insa spui ca ti-ai fi luat Mondeo sau Laguna, deci inseamna ca vrei sa fii bastan. La cat ai dat pe MCV exista masini de anul trecut sau de doi ani la clasa Astra, Focus, Golf. Eu cand imi cautam masina gasisem in Germania un Focus Ghia de anul trecut cu 15000 km, era full, iar eu ma uitam dupa niste dotari pe care ala le avea, pretul era de 14000 de euro. Normal ca daca vrei BMW seria 3 la 14000 de euro, gasesti dar de prin 2003-2004 si cine stie cati km.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
argon
post 8 Jan 2008, 09:01
Post #147

Mesaj semiautomat

Loganul nu e masina de luat noua, 1310 era, la 4000 de dolari sau cat costa, aia intradevar era o afacere buna la banii aia, si te be$eai primu', ca vad ca e un criteriu important, dar deja la 10-12k euro, pe un Logan, nici mort nu as da, parerea mea.

De ce sa dau 10k euro pe un Ambition, cand dupa 2-3 ani il pot lua cu 6500 euro la 30-40k km? ca nu mai are garantie? nonsens, la ce ajuta garantia cand e o masina atat de buna?! aia 2 ani de "satisfactie" nu merita 3500 euro.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
BlaueCorsa
post 8 Jan 2008, 09:27
Post #148

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

off-topic: Cand a fost 1310 doar 4000 de dolari?

on-topic: Eu chiar nu inteleg scopul topicului. Oricum fiecare face exact ce il duce capul cu masina lui...

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
Norris_Chuck
post 8 Jan 2008, 09:37
Post #149

Membru incepator

Nu este vorba de mania de a cara , insa MCV este o masina practica si spatioasa.Este drept ca uneori am de carat cate ceva cu ea , insa pentru mine este o masina excelenta.
Eu unul nu imi cumpar decat masini noi , iar dintre Opel Astra si Logan MCV l-am ales pe cel din urma din mai multe considerente: spatiu mai mare , retea de service dezvoltata si nu in ultimul rand disel-ul care imi consuma 5%!.
Nu stiu de ai scos-o ca Ford Mondeo si Renault Laguna sunt masini de bastani , chiar din contra , sunt masini populare , insa eu nu sunt adeptul masinii multifuntionale: MCV-ul este o masina spatioasa care consuma putin , excelenta raport pret/calitate , iar cand voi mai strange bani imi voi lua o masina pentru sufletul meu.

Nu zic ca o masina care are 60.000 km este omorata , insa daca nu am condus-o eu nu stiu cum a mers propietarul cu ea.Prefer sa merg cu ea de la inceput si sa stiu ce motorina i-am pus , ce ulei si cum am protejat masina.Eu am avut inainte un Espero care l-am vandut la 220.000km , masina care nu a vazut service decat la revizii si consumabile ,insa am pus in ea numai piese de origine si consumabile de calitate.

Eu zic ca propietarul face diferenta!

--------------------
+
vijelie
post 8 Jan 2008, 09:41
Post #150

membru violet

Deci daca se ajunge la MCV vs Laguna, eu ma duc sa ma culc...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
6 Pages « < 3 4 5 6 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th May 2025 - 10:33
Forum Renault