Loganu' tre' sa ramana asa cum l-o facu' mama lui!, (sau concluzii la sectiunea Imbunatatiri Logan)
![]() ![]() ![]() |
Loganu' tre' sa ramana asa cum l-o facu' mama lui!, (sau concluzii la sectiunea Imbunatatiri Logan)
Norris_Chuck |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 7 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
MCV 2006 dCI
- B-54-XXX
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai eu m-am referit la faptul ca ai sarit direct de la Logan la Mondeo si Laguna, macar dadeai si tu exemplu cu Focus si Megane. De aia am spus ca esti bastan.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Norris_Chuck |
![]()
|
Nu imi plac Focus si Megane 2 , defapt nu imi place clasa lor , cand imi voi permite inca o masina , aceasta va in clasa cu Laguna 2 , Avensis , 407 , etc, dar deocamdata , MCV-ul isi face datoria cu prisosinta.
|
--------------------
Dacia
Logan
MCV 2006 dCI
- B-54-XXX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Incerci sa ne convingi pe noi sau pe matale?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Norris_Chuck |
![]()
|
Nu incerc sa conving pe nimeni
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
MCV 2006 dCI
- B-54-XXX
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(argon @ 8 Jan 2008, 09:01) Loganul nu e masina de luat noua, 1310 era, la 4000 de dolari sau cat costa, aia intradevar era o afacere buna la banii aia, Nu mi se pare o afacere prea buna sa dai 4000 de dolari prin 1999 pe o masina conceptie 1969 cu imbunatatiri si hibe. Dar deh, era monopol. Toata lumea ii trage cu Loganul pe aici, ca face ca drege, sau ca e prost si mai stiu eu ce. Ati mers pe afara sa vedeti ce marca de masini prefera vesticii? Va zic eu: niciuna. N-ai sa vezi mai multe masini dintr-un anumit tip, fiecare si-a cumparat ce i-a placut, n-ai sa vezi o anumita masina sau macar o anumita marca dominanta. La noi, vezi jumatate Logane, un sfert VAG-uri si Astre si restul alte masini. Pana n-o sa se maturizeze piata la noi, sa ne cumparam ce masini ne plac, nu neaparat ce recomanda unul sau altul, si o sa ne permitem sa dam salariul pe un an pe ele, o sa ne certam ca chiorii. Cand vom da doar salariul pe un an pe ele, ne va cam durea undeva daca sa-i punem pleoape pe faruri sau nu. This post has been edited by Laurentziu83: 8 Jan 2008, 10:17 |
--------------------
.
.
.
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Reveniti la Logan ca imi dau lacrimile...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Norris_Chuck |
![]()
|
@Laurentiu: da , am fost in afara , chiar acuma , de Craciun si Anul Nou , in Germania am vazut preponderent VAG cu accentul pus pe Audi si VW : A4 , A6 si Passat , toate in varianta break.Nu am vazut masini frantuzesti decat foarte , foarte rar , iar japoneze din cand in cand cate un Accord sau o Primera.
Da , consider ca pot sa imi cumpar ce masina cred eu ca imi trebuie , fara sa imi pese ca vecinul e ud tot de la un Renault sau un VAG , pentru mine conteaza ce imi trebuie , nu ce face furori la altii. |
--------------------
Dacia
Logan
MCV 2006 dCI
- B-54-XXX
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
mai fratilor nu va mai certati. masina este un obiect. indiferent de marca.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io cred ca statul ar trebui sa subventioneze stopurile cu leduri ca sa fie accesibile tuturor manelistilor. Am observat ca cei care au stopuri cu leduri folosesc semnalizarea aproape de fiecare data cand e nevoie. Trebuie sa-i vada targu' ce stopuri smechere are ei.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
propun implementarea (moaaama ce cuvant) la toate masinile straine..Ca de obicei la alea straine nu prea merge semnalizarea....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Asa am zis si io, da' aici e vorba numai despre Logan.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
pt ca s-au scris 6 pagini...sa ma bag si eu in vorba.\
nu stiu ce frustrari il macina pe 2.2 tdi dar vad ca nu e singur. Toti ar trebuii sa intelegem ca pe lume sunt variate tipuri de oameni, cei care sunt pusi pe mesterit continuu(si au si cunostintele necesare) si la extrema cealalta cei care daca ar fi absolut necesar sa bata un cui ar incerca sa infileteze cuiul cu surubelnita....intre cele doua extreme se invarte lumea. Ca unii aleg sa isi exteriorizeze frustrarile treaba lor, insa ma joc cu ideea ca mi-am luat o masina care imi place...chiar si dupa 2 ani.( de retinut de catre rautaciosi am avut rover 214 sli inainte de Logan) |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
danutzu_nid |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 27 February 07 From: bucuresti ![]() |
cum 2.2tdi se ia de saracu om care incerca sa isi faca si el de lucru la masina (avea intradevar cunostinte cum s-a spus mai sus ) .daca spre exemplu el si-ar pune scaune de piele pe " nfs " clio ala ,asta ar fii placerea lui si ar veni unu cu o mazda si i-ar zice: 'mai bine iti luai mazda decat clio ,ca sa nu te mai muncesti ' nu ar mai fii deschis subiectul de logan cu incalzire in scaune etc .
|
--------------------
dacia logan
logan 1.4
2006 laureate plus
- b-xx-nid
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 06:13 |