Loganu' tre' sa ramana asa cum l-o facu' mama lui!, (sau concluzii la sectiunea Imbunatatiri Logan)
![]() ![]() ![]() |
Loganu' tre' sa ramana asa cum l-o facu' mama lui!, (sau concluzii la sectiunea Imbunatatiri Logan)
sorin_tcm |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 6 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Logan Prestigios 1.6 16v - FURIA GRI -
2007
- cj55DFG
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
@basescu: daca procentul de masini care au cruise control, scaune incalzite, stopuri cu leduri din numarul autovehiculelor noi vandute este acelasi cu procentul apartamentelor cu clante aurite si fantani arteziene in mijlocul apartamentului, atunci poate ai dreptate, altfel compari mere cu pere si-ti da caise.
Ceea ce lumea (ma rog, nu toata lumea) nu intelege, piramida nevoilor, dupa satisfacarea nevoilor de baza, difera de la om la om. Si in lipsa acestei intelegeri scuipa pe unii si pe altii si le zice "ce sarantoci sunteti". Evident ca marlania naste contrareactii. Dupa parerea mea poate chiar prea blande. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Basescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 28 December 07 ![]() |
Masinile care au cruise control, scaune incalzite si altele sunt echivalentul palatelor care au o arteziana in holul de la intrare, Daciile cu "bord de Passat", senzori de parcare si altele sunt echivalente cu apartamentele de 2 camere cu clante aurite si arteziene in mijloc.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.6 MPI Ambition
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
da apropo, pentru cine a deschis topicul....nu ai vazut sau nu ai vrut sa vezi masini SH (straine ) la care s-au facut modificari !!!!!!! s-a lasam vrajeala , nu spun ca loganul se compara cu bmw dar si asta ii discutabil totul se rezuma la urmatoarea intrebare: la ce folosesti masina?
|
--------------------
dacia
2007
- cj55DFG
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, asa e lumea invidioasa ca unii pot face modificari de confort pe masinile lor, pai cum adica, cu bani mai putini sa ai confort mai mult decat in masini mai scumpe? Ar trebui sa le fie rusine la posesorii de logan...
E bine ca lumea critica pe cei care isi fac modificari de confort, dar nu sunt probleme cu cei care fac modificari doar de fățărnicie ("tuning" exterior) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
buei Florica nu stiu cum de nu am vazut topicul, dar ma bag si eu in seama, chiar daca sunt si mai taran ca am berlina..dar imi doresc sa iti dedic aceasta minunata melodie:
La Multi Ani ! Carnatule !! ![]() ![]() ps: scuze n-am putut sa ma abtin ![]() This post has been edited by Alexu7: 4 Jan 2008, 23:13 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Bre tribunule ... poza respectiva e facuta capacului de plastic de la motor. Ia te uita putin si vezi cum e scris, ca poate astia de la dacia or fi idioti si au incurcat culorile
![]() Stimate basescu ... si eu am avut o dacie 1300 semiruginita si toata ziua faceam plaja pe sub ea. Si stii ceva? O faceam din pasiune, pentru ca imi placea sa demontez chestiile care scartaiau la orice groapa si sa vad care e problema. Si mi-am desfacut toata instalatia electrica, plus bordul si climatizarea ... ca deh as fi putut fi mandru sa nu ma murdaresc eu pe maini, sa o duc in service sa dau o GRAMADA de bani si sa o iau mai proasta decat am lasat-o. Plus ca ii asistam pe altii care desfaceau motoare la minus 10 grade de imi inghetau picioarele bocna, dar tot nu m-as fi dus in casa pana nu vedeam totul desfacut, remontat si functional. Si stii de ce? Din PASIUNE! Poti intelege asta? Eu frustrat ca am Logan? Merge perfect pentru ce am eu nevoie acum, indiferent ce ar zice altii care si-au luat mondeo cu 10 ani vechime si mii de km la bord cu 5.000 de euro. Asa si? Ca ma depaseste cu 190? Sa fie sanatos, ca eu oricum nu sunt vitezoman. Ca as mai imbunatati cate ceva la masina mea, recunosc. Spre exemplu ma tenteaza serios o pereche de senzori de parcare. Si stii de ce? Pentru ca intr-o noapte am intrat intr-o alta masina ... dar daca aveam senzorii respectivi evitam treaba asta, nu crezi? Klaus rulls ![]() This post has been edited by Lord Hades: 5 Jan 2008, 10:00 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
poate nu stiti dar partea electrica cablaraie si multe altele se fac si se asambleaza in Romania....la marci ca si Seat, Wv, etc..... Dar oricum oameni din astia care vor spune ca 'Dacia tot Dacie este' o sa fie si peste 100 de ani pentru ca asa suntem noi romanii ...o specie mai rara pe Pamant, La urma urmei este o masina - sa zicem un fel de consumabil , ca si un calculator pana la urma trebuie schimbata- , la care am cam toate elementele unei masini decente :ABS Bosch si repartitor electronic de frânare. Antidemaraj electronic, Directie asistata hidraulic, airbag-uri frontale si laterale, AC, gemuri electrice fata spate, motor de 1,6 cu 105 cp, 3 ani garantie,CB,CD-MP3 etc...
care dintre aceste lucruri nu va plac ??? |
--------------------
dacia
2007
- cj55DFG
|
|
denwer |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 14 October 07 ![]() |
Nu ar trebui sa-i posede grija pe unii pentru ce imbunatatiri isi fac altii la masinile lor,adica sa nu-si bage nasul in treaba altuia ca pute.
|
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Intradevar, unele masini au niste "imbunatatiri", de incep sa puta.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
@Alexu7 cred ca mai corect era sa ii dedici "Tu nu contezi' de la parazitii!
pana una alta din cate stiu loganul este la mare cautare si in tarile vest-europene! intr-o emisiune "Top Gear" realizatorii au concluzionat ca la 3000 de lire(prima varianta de echipare a loganului) este o masina excelenta...isi face treaba f bine te duce din pct a in pct b! am vazut in craiova multe masini din astea tinerele care aveau abia 10 anisori aduse din germania sau mai stiu eu de unde si inmatriculate in bulgaria...masini care poluau muuuult mai mult decat berlina mea! asta ca sa nu vorbim despre masinile de 20 de ani "tiunarite" si care sunt condusi de niste idioti, masini care te orbesc si cu faza scurta! daca cineva vrea sa isi mareasca confortul in logan prin achizitionarea de huse incalzite, prin achizitionarea unor senzori de parcare este liber sa le faca! nu atenteaza la siguranta celorlalti participanti la trafic! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
anatati_b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 January 08 From: Timișoara ![]() |
![]() Uite, eu una și când termin cu Loganul ăsta ... îmi iau tot Logan NOU. Și sincer, la câți bani am dat pe ăsta, luam și Opel (am uitat de care) și Fabia noi. Să nu mai vorbim ce second îmi aduceam de la nemți ![]() ![]() ![]() Am citit de vreo 5 zile forumul LGN cap-coadă, toată aprecierea pentru cei care au reușit să pună pe Logan ce au "uitat" producătorii: filtre de polen, antifonări suplimentare etc. La fel și pentru micile finețuri cum ar fi volanul în piele, care chiar e o piesă de artă. Felicitări instructorului ![]() Tuningul exterior ... hm, un moft, da, dar dacă omului îi place .... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6 16v
2007
- x-xx-xxx Femeie la volan!!!!!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Eu sunt de acord cu florin si nu mi se pare ca e frustrat deloc.
Stopuri negre, stopuri cu plasa, stopuri cu leduri neverificate etc etc etc. Eu nu cred ca, daca el ar fi avut BMW, nu ar fi postat acelasi lucru si pe forumul lor, referitor la "barosanii" cu pozitii roz sau stelute albastre pe creier samd. De asemenea, spunand ca nu va iesi din Dacia Renault, se referea la faptul ca multi "tunnyngareti" au impresia ca, daca fac cele mai cretine modificari posibile, devin oarecum superiori detinatorilor de Logan normal si se pot da rotunzi pe langa aceia ca ei, dar cu masini mai scumpe. De fapt, e suficient sa te uiti la fata lor si, negresit, ai sa vezi ce fitze de barosani au. Aici nu e vorba neaparat de Logan doar. De ce se intampla asta? Nu e vorba deloc de saracie. Pentru ca omul sarac nu e sarac niciodata, decat in mintea lui. E vorba de potenta. Iar toti vor sa fie potenti, iar cine nu are mijloacele financiare, o face prin stergatoare cu aripi. Cine le are sau isi ia 300cp si ajunge in sant sau, daca tot nu e suficient, dar nici bani de masina mai buna nu sunt, isi mai pune doua eleroane cat portbagajul. Deci, problema e ca, in aceasta goana spre "c00l"-ul suprem, fiecare foloseste mijloace diferite. Iar cei care nu au bani si nici cunostiinte, folosesc unele mijloace periculoase.Care e diferenta intre a lua o masina de 10 de ani, rablagita, doar ca sa se vada ca au "bmw-eu" si a lua o masina ieftina noua si a o face "laser"? In rest, cei care nu se simt, nu inteleg de ce v-ati suparat. A spus ca e vorba doar de modificarile care nu pot fi vericate si sunt facute dupa ureche, de unii care nu au habar ce fac. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
klaus |
![]()
|
Imi permit sa reamintesc la ce se refera initiatorul topicului:
QUOTE(Florian_2.2TDI @ 3 Jan 2008, 04:23) 1. cruise control, 2. scaune incalzite, 3. faruri cu xenon artizanale, cu instalatii de gaz cumparate pe un milion de pe vapoare chinezesti [...] cu reglajul inaltimii din sarma, 4. stopuri cu leduri montate dupa principiul cu cat mai puternice cu atat mai bine 5. loganul tot logan ramane, [...] daca dai cu ea de un stalp, niciodata nu o sa iasa un renault din ea 6. (VITEZA UCIDE-cruise control artizanal!!!!!!!!!!!!!) 7. Astept cu interes chip tunning ca atunci cand va infasurati pe dupa un copac sa fiti siguri ca nu mai scapati de viata, 8. daca chiar sunteti manati de imboldul invectic, Deci nu mi se pare ca zice ceva de cei care isi vopsesc stopurile, care pun eleroane, care monteaza folii negre pe fata de nu mai vezi in intersectie masinile prin geamul celui de alaturi de tine si alte d-astea. S-a zis de treburi de confort (unele montate DIN FABRICA pe logan sau suportate NATIV de uce-le injectie de pe logan), se fac confuzii intre stopurile cu leduri si alte tipuri de stopuri after market, se vorbeste neinformat despre chiptuning si ce face el. Iar la punctul 8, pentru cine nu stie, "imbold invectic" inseamna in romana mai mult "imbold cu caracter de invectiva, de injuratura" si mai putin "imbold inventiv". Adica cei care au facut astfel de modificari i-au injurat ep ceilalti. @eXtenSion, din cate stiu unele modificari de genul asta ai facut si tu. Crezi ca ai injurat pe altii cu ele? Initiatorul topicului asa zice... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
La cele amintite de tine spunea urmatoarele:
Cruise control- cand ne trezim cu ei in spate -nu e citat, dar cam asa era formularea- (chiar eu am citit despre unul care si-a pus la trabant parca, folosind ceva schimbator de bicicleta si nu putea pune frana pana nu dezactiva "dispozitivul") Scaune Incalzite - aici e vorba de cele facute de oricine cu rezistente de oricare, care se incalzesc oricum si oricat, nu de cele cumparate de la piese vechi de exemplu sau de cele la care tu aduci scaunul, iar o fabrica iti vinde "matricea" cu rezistentele, tu urmand sa o alimentezi doar Faruri cu Xenon - reglate aiurea Cat despre Logan vs. stalp, se referea la tendinta celor care isi fac astfel de "imbunatatiri" de a si merge mai repede, avand impresia ca a crescut si siguranta masinii. A comparat-o cu Renault, pentru ca, daca ai observat, deja este diferenta intre "eu am Dacia" si "eu am Logan", pentru ca, cei din urma, au impresia ca au o masina "cu pretentii". De ce? Pentru ca e "by Renault". Am facut si eu unele modificari, dar care sunt de genul: am luat un amplificator si l-am alimentat, dupa ce am citit de 123212 ori cum se face, nu m-am pus sa il construiesc eu intr-o cutie de lemn imbibat cu benzina ca sa stea la "rece". Singurele lucruri periculoase le-am facut la indemnul celor din magazin care m-au indemnat sa pun o rezistenta mai mare unde nu trebuia*faruri 1310*. Oricum, mie mi se pare ca peste tot a subliniat faptul ca se refera la acele modificari care nu pot fi testate si sunt facute dupa ureche de la inceput(from scratch). Ori, imbunatatiri gen a pune un geamuri electrice la un Logan fara, nu mi se pare ca intra aici, dar a pune geam electric folosind motorul de la pompa de acvariu, da. LE: QUOTE cumparate pe un milion de pe vapoare chinezesti si alte gadgeturi cu care sfidati concerne ca bmw, mercedes benz, audi(daca le inventati acum 30 de ani), mai bine ganditi-va si la noi, muritorii de rand neiluminati care suporta pe propria sanatate xenoane montate la colturi de blocuri cu reglajul inaltimii din sarma, cu cruise control pe care il simtim in bara spate a masinilor noastre, stopuri cu leduri montate dupa principiul cu cat mai puternice cu atat mai bine... This post has been edited by eXtenSion: 5 Jan 2008, 18:42 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Tot stau si ma intreb : de ce omu' asta la scurt timp dupa ce a cumparat un Simbol , vine sa se lege de cei cu modificari la Logan ? Daca se lua de cei cu modificari si tampenii artizanale in general, pe orice tip de masina, era ok, dar asa pare cel putin ciudat.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Fratilor .... eu recunosc..... sunt un frustrat care a dat 10.000 de iepuroi pe o taraba de masina....in loc sa-si ia o frumusete SH de la Germanica. Si stiti de ce am facut treaba asta??? Am vrut sa fiu primul care se basheste in masina!!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ignorand cele scrise mai sus si luand in considerare doar primul topic, stimabilule tin sa iti spun ca orecum m-ai jignit fiind posesor de logan.
ceea ce nu iese in evidenta din primul post este: -exista doua categorii de oameni: 1. cei care isi monteaza accsesorii auto pe care le considera necesare respectand absolut tot ce inseamna montaj, reglare, calibrare si siguranta circulatiei. 2.aia smecherii care isi pun fel de fel de "pocnitori" (a se citi porcarii, etc.) pe masina pentru a arata cine sunt ei si ce au ei si pe care ii doare in cot ca il chiorasc pe celalalt participant la trafic sa ca are stopurile atat de negre in cat nici el nu isi da seama daca sunt aprinse sau nu. tin sa iti spun ca orecum pe mine primul topic intr-o mica masura m-a deranjat si cred ca nu sunt singurul.... una e sa iti faci o modificare la masina ca la carte (si sunt destui pe aici cei care au facut acest lucru) alta e sa-ti tragi doua autocolante cu boss si mai stiu eu ce ornamente cromate peste ornamente cromate si sa zici ca ai modificat ceva... concluzia va las pe voi sa o deduceti va urez in noul an sanatate cat mai multi kilometri cu autovehiculele dvs. p.s. niciodata dar niciodata o masina noua nu se va compara cu una sh. ce daca loganul nostru este mai ieftin si mai slab echipat. atata vreme cat e nou si stii ca tu cu manuta ta ai facut eforturi sa il cumperi are garantie ai service-uri peste tot ....ce crezi ca daca iau o masina la mana a doua din germanica sunt scutit de probleme, eu zic ca nu .....e adevarat poate la banii care ii dai pe un logan mai "dotat" iti iei un passat de moare lumea, asa e dar nu ai certitudinea ca are kilometrii reali(in ziua de azi......) nu stii cat si-a batut joc de ea fostul proprietar, iar daca incepi sa schimbi kitul de distributie, ulei, filtre ....dupa 2-5.000 te lasa si turbo sau valva egr constati ca mai bagi niste bani frumosi in masina.....da de ai masina Loganul pentru drumurile noastre este o masina foarte buna, are strictul necesar de dotari si isi face treaba exceptional, iar daca ai grija de ea are si ea grija de tine. Era o vorba prin popor: masina cea mai buna e aia pe care o ai......ee io am Logan si sunt mandru de asta, ca zice ala ca e nush cum ca asa si ca......ma doare-n cot e a mea tin la ea ca este rezultatul muncii mele!!!asta mi-am dorit asta am luat desi aveam posibilitatea sa iau ceva net superior sh. Am luat-o de noua,nu a birjarit-o nimeni, iar cum am grija de ea , asa o am. O seara placuta.... This post has been edited by speed_fane: 5 Jan 2008, 21:24 |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Cine a avut masina SH cred ca si-a dorit cu siguranta sa isi ia cat mai curand una noua. Am un prieten, a stat, s-a gandit, si pana la urma a zis Logan ... bleah ... ia mai bine sa imi iau eu o ... (nu dau nume ca sa nu fac reclama
![]() Cu masina noua e ca si cu nevasta. Daca o iei virgina ai certitudinea ca nu a calarit-o tot satul si tu mai prost ai ramas cu ea ![]() Toate cele bune ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
QUOTE(vet @ 5 Jan 2008, 19:51) Fratilor .... eu recunosc..... sunt un frustrat care a dat 10.000 de iepuroi pe o taraba de masina....in loc sa-si ia o frumusete SH de la Germanica. Si stiti de ce am facut treaba asta??? Am vrut sa fiu primul care se basheste in masina!! ![]() Ai grija sa nu-ti scape si altceva si sa murdaresti tapiteria... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am mai spus si spun din nou, toti cei care va mandriti cu Loganul nou si spuneti ca ce fraieri sunt cei care isi iau SH-uri, imi place ca dati exemple de oameni care in loc sa dea pe un Logan 10000 de euro isi iau Mercedes sau Passat de acum X ani de zile. Dar cu un SH de anul trecut va e rusine? Un SH care are inca garantie si se poate lua cu km putini si in stare excelenta? Eu daca ar fi sa imi iau un SH nu as lua de 10 ani un Mercedes sa spun ca sunt smecher si am Mertan, mi-as lua o masina de 1-2 ani la care as putea inca sa am si garantie. Si cand spun o masina de 1-2 ani vorbesc de un Focus, un Golf, nu ca mi-ar place astea doua, este doar un exemplu. Evident ca romanul este fudul si vrea sa fie smecher, prin urmare isi ia ditamai Mertanul sau Bemveu sa vada vecinii ce limuzina are. Aceiasi fuduli romani sunt si cei cu Logan facut sorcova numai ca s-au gandit bine ca nu prea au fonduri de intretinut Mertan, iar accesoriile din Vitan se gasesc la preturi mici. Parerea mea si numai a mea este ca cei care spun tuturor, si isi spun si lor ca "ce bine ca am luat Logan ca daca imi luam SH sigur luam teapa", de fapt se incurajeaza singuri ca au o super masina, nu spun ca Loganul e o masina buna la ce stie sa faca, insa e treaba aia cu strugurii acrii.
Treaba aia cu Dacia care sa devina Renault este pentru meseriasi talentati de tiuning tip Voluntexas care isi pun in loc de stema de Dacia, stema de Renault, sa fie smecheri domne. Sa vada lumea ca ei "are" masini smechere facute de Renault si nu de Dacia. This post has been edited by 2dor: 5 Jan 2008, 23:13 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(2dor @ 5 Jan 2008, 23:01) Am mai spus si spun din nou, toti cei care va mandriti cu Loganul nou si spuneti ca ce fraieri sunt cei care isi iau SH-uri, imi place ca dati exemple de oameni care in loc sa dea pe un Logan 10000 de euro isi iau Mercedes sau Passat de acum X ani de zile. Dar cu un SH de anul trecut va e rusine? Un SH care are inca garantie si se poate lua cu km putini si in stare excelenta? Eu daca ar fi sa imi iau un SH nu as lua de 10 ani un Mercedes sa spun ca sunt smecher si am Mertan, mi-as lua o masina de 1-2 ani la care as putea inca sa am si garantie. Si cand spun o masina de 1-2 ani vorbesc de un Focus, un Golf, nu ca mi-ar place astea doua, este doar un exemplu. Evident ca romanul este fudul si vrea sa fie smecher, prin urmare isi ia ditamai Mertanul sau Bemveu sa vada vecinii ce limuzina are. Aceiasi fuduli romani sunt si cei cu Logan facut sorcova numai ca s-au gandit bine ca nu prea au fonduri de intretinut Mertan, iar accesoriile din Vitan se gasesc la preturi mici. Parerea mea si numai a mea este ca cei care spun tuturor, si isi spun si lor ca "ce bine ca am luat Logan ca daca imi luam SH sigur luam teapa", de fapt se incurajeaza singuri ca au o super masina, nu spun ca Loganul e o masina buna la ce stie sa faca, insa e treaba aia cu strugurii acrii. Treaba aia cu Dacia care sa devina Renault este pentru meseriasi talentati de tiuning tip Voluntexas care isi pun in loc de stema de Dacia, stema de Renault, sa fie smecheri domne. Sa vada lumea ca ei "are" masini smechere facute de Renault si nu de Dacia. eu cred ca aia de zic: "ce bine ca am luat Logan ca daca imi luam SH sigur luam teapa" , erau realisti. si isi cunosteau limitele. Fie nu se pricep la tehnica, fie nu au bani pentru a intretine un sh, etc. Si decat sa mearga in piata si sa ia tzeapa (nu de alta da .. nu cred ca masinile nemanarite is asa de usor de gasit) a luat o masina cu garantie. Deci mai mult respect, ca in general oamenii aia isi cunosc limitele.. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vet |
![]()
|
Vreau un examplu de masina SH pana in 10.000 Euro, din clasa Loganului, care e capabila sa ajunga la Sarmisegetuza. Cu Loganu' inca nu am facut drumul asta....dar cu o Dacia din '89 l-am facut.....si cineva cu un Mondeo
![]() VIVAT DACIA ! |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
klaus |
![]()
|
Maestre vet, eu personal am facut acu 4 ani drumul pana la Sarmisegetusa Regia cu o Skoda Octavia fara pachetul de drumuri grele si cu scut metalic (care ii mai manca si ala din garda la sol). Poate cu Loganul as fi ajuns mai repede, dar am putut si cu Skoda Octavia.
Unele lucruri mai depind si de sofer, nu numai de masina. PS: asta in cazul ca te referi la Sarmisegetusa Regia, ca la Sarmisegetusa Ulpia Traiana ajungi si cu un Ferarri fara garda la sol, ca e la drumul national. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Putin Off-Topic, pentru vet;
Sarmizegetusa Regia, se afla la altitudinea de 1.200m, pe cand Colonia Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmizegetusa se afla la altitudinea 500m. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
vet |
![]()
|
Nu te contrazic maestre klaus ! Depinde cine e in spatele covrigului. Si totusi, dai 10.000 de E pe o Octavia SH ???? Sau iti iei un Golan nou???
In legatura cu locatia.... daca acolo au murit fraierii de sete ca le-a taiat italianu' apa....inseama ca am ajuns la Regia. La Ulpia Traiana am prins un autocar de americani .... si de la ghidu' lor am mai invatat si eu cate ceva ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
klaus |
![]()
|
Ma indoiesc amarnic ca la Sarmisegetusa Regia (aia din munti) au murit aparatorii de sete...
Cadrul de pe Columna (singura dovada ce ar putea fi invocata in acest sens) indica numai "boieri" (toti cu caciuli), pe fundalul unor flacari. Acolo e mai degraba o sinucidere in masa in randul clasei conducatoare, cu otrava, pe fundalul arderii cetatii de catre atacatorii care intrasera deja in ea. Mai ales ca Sarmisegetusa Regia avea fantana in mijlocul cetatii (nu era asa dependenta de conductele de apa ca celelate cetati de o aparau) Istoria daco-getica este usor diferita decat cea prezentata de cartile de istorie de la scoala... Daca ai sa mergi la muzeul de istorie de pe Calea Victoriei (vis-a-vis de Cecul Mare) vei vedea copii de pe columna. Sunt interesante... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 10:29 |