Loganu' tre' sa ramana asa cum l-o facu' mama lui!, (sau concluzii la sectiunea Imbunatatiri Logan)
![]() ![]() ![]() |
Loganu' tre' sa ramana asa cum l-o facu' mama lui!, (sau concluzii la sectiunea Imbunatatiri Logan)
gabylzr |
![]()
|
||
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
|
||
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|||
dante512 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 31 January 05 From: ploiesti ![]() |
asteptam dreptul lui la replici,sau acum doarme?
sau cred ca i-a ajuns atitea raspunsuri |
--------------------
Logan
Logan
2004 LAUREATE
- PH-54-XXX
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gabylzr @ 3 Jan 2008, 13:57) Are numere rosii omu, in poza de la avatar, cum a zis cineva are cu ce,super masina Clio a lui, te doare capu. ![]() ![]() ![]() Daca si aia e masina, maine ma duc si imi iau cu banii jos. Si in spate stai bine....dar cu capul intr-o parte; chiar ca te doare capul..... E adevarat ce spune omul dar si Clio trebuie sa ramana Clio....o masina adevarata...... ![]() This post has been edited by ionutctn: 3 Jan 2008, 14:06 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Florian_2.2TDI @ 3 Jan 2008, 04:23) [...]sa sa faceti 1. cruise control, 2. scaune incalzite, 3. faruri cu xenon artizanale, 4. stopuri cu leduri montate dupa principiul cu cat mai puternice cu atat mai bine.... QUOTE(Florian_2.2TDI @ 3 Jan 2008, 04:23) decat sa pierdeti timpul si banii pe astfel de inventii mai bine va achizitonati o masina care are asa ceva. [...] nu e interzis sa cumparati altceva decat logan care nu le are pe lista de optiuni. Am si eu o intrebare personala, am inteles ca vechea ta nova gti nu avea din astea, dar noul tau clio are? Sunt la el pe lista de optiuni? Am inteles ca astia de-si iau logan sunt niste sarantoci si prosti, si cei destepti isi iau masini care au asa ceva, dar masina ta are?, sau ... QUOTE(Florian_2.2TDI @ 3 Jan 2008, 04:23) alte lucruri scoase din listele de optionale ale masinilor produse de companii cu zeci de ani experienta(scaune racite, sistem de parcare automat) Am rugamintea, poti sa-mi arati un producator cu zeci de ani de experienta care are pe lista de optionale scaune racite? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Scaunele racite sunt posibile doar la Clio
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 3 Jan 2008, 14:07) Mai adaug ca cica sint si... "țărani cu Logan". Perceptie care am impresia ca incet incet se schimba. Multe Loganuri ce circula pe drumurile patriei sint mai scumpe decit sh-urile astea smechere care "se cer respectate", am un feeling ca din ce in ce mai multa lume priveste sh-urile nemtesti cu "compasiune". Ce-i drept... țăranii (cu Logan sau BMW-eu) sint usor de recunoscut ca in general masinile lor "beneficiaza" de tuningul pe masura!_____________________________ Nota: am folosit cuvintul țăran mizind pe intelegerea sensului de tîrtan/mîrlan, neavind nimic a reprosa țăranilor autentici a caror intelepciune si bun simt sint cu mult peste o mare parte a orașenilor cu aere de "vip-uri". ![]() |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.567 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Florian_2.2TDI,3 Jan 2008, 04:23
Omul trebuie sa aibe ceva frustrari daca a pierdut timpul pe forum la ora asta ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai si nick-ul lui spune ceva de frustrari...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
IRONICK |
![]()
|
Mie nick-ul nu imi inspira nimic. In schimb la xenoane are dreptate. Problema este ca nu se aplica la loganari, ci la cei cu straine. Merg chiar si pe timpul zilei cu ele aprinse ca sa-i vada lumea ... in oras
This post has been edited by IRONICK: 3 Jan 2008, 15:16 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 3 Jan 2008, 15:14) Si nu stiu cum se face da' cele mai multe xenoane prost reglate am vazut la "straineze" sh. Deh... are omul bani de masina (sh) straina/scumpa (cică...), da' nu are bani/bun simt sa-si regleze farurile. In aceeasi nota: cele mai multe masini cu becuri arse la stopuri/frine, tot la straineze am vazut.Cred ca mai mare e nesimtirea decit lipsa banilor. Nu inteleg... unul cu xenoane cind ia flash-uri (din fata) de la ceilalti cu care imparte soseaua, iti arata (cu faza lunga bineinteles), ca era pe faza scurta, in loc sa se intrebe de ce isi ia flash-uri si sa se duca dr*** sa-si regleze farurile... Ufff! |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Ceea ce a zis mariuscond, este valabil in special la Jeep-uri SH care au xenon, care pe langa ca au farurile mai sus decat restul masinilor, soferii lor nu au bunul simt de a le regla sa bata mai jos.
This post has been edited by AR-18-MOS: 3 Jan 2008, 15:29 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
mariuscond |
![]()
|
Nu neaparat!
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Dar e un procent, mic cei drept, din soferii acestor automobile, care asa fac.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Vă consumați energia degeaba ca să răspundeți cuiva care nici măcar nu se sinchisește să participe la "discuție"...
Hai să-i dăm o pauză! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
la cererea initiatorului se redeschide
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
IEEEEE abia asteptam raspunsurile initiatorului
![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Valentin Grama |
![]()
|
Group: Members Posts: 55 Joined: 26 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1300
neagra,
fabricata in 1976
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Corect
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
si cam care ar fi diferenta intre clio-ul lui si loganul nostru?
in afara de caroserie si cateva maruntisuri?! printre care si numele... nu stiu cine e mai prost crescut si inconstient... ala cu loganu sau marlanu cu "a seis" si clima "bizonica" asa ca sa fim seriosi..... |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Se pare ca initiatorul acestui topic s-a intimidat.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
IRONICK |
![]()
|
Asteptati si voi pana pe la 04:00 ...
This post has been edited by IRONICK: 3 Jan 2008, 22:00 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Sa se scoale si sa isi scrie cosmarurile?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Nu poate sa conceapa ziua, dupa ora 4 dimineata dupa cum zicea Ironick poate ii vin ideile, in restul zilei e ocupat sa se dea cu Clio, cica ii place cum se aude TDI-ul...
![]() ![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
Florian_2.2TDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 14 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Tot respectul pentru stimatii domni care pot accesa internetul de la locul de munca si au timp sa stea pe forumuri. din pacate eu nu am acest privilegiu, asa ca scriu si eu cand pot...
Ce nu inteleg este de ce unii va luati de faptul ca am un clio (si apropo domnu din prahova masina nu este sh ca daca vroiam sh imi luam logan la cat de repede se depreciaza ) cand eu nu am facut nici o referire la logan vs clio ci la ce incercati unii sa faceti din el (sunt pe acest forum din 2005 deci mi-a facut placere sa il citesc, postul meu fiind indreptat catre sectiunea imbunatatiri) Clio al meu nu este cu nimic superior loganului dar singurul lucru pe care l-am adaugat masinii este air freshner-ul de la oglinda!!!! Si cam asta e tot ce intentionez sa adaug! Poate anul asta o sa cumpar un Ambi pur, sa-l montez pe aerator. Nu stiu de ce maj forumistilor se simt jigniti daca se comenteaza asupra loganului si automat spun "masina de saraci" asta intr-un mod de aparare mistocara. Nu ma refeream la persoanele care doresc sa puna pe logan o cotierea sau huse inalzite... ci despre cei care doresc sa faca din c**** bici(xenon, cruise control, discuri spate si alte lucruri care pot afecta securitatea masinii). Pe mine nu ma intereseaza decat securitatea mea, asa ca atat timp cat sunt verificate si aprobate de RAR nu am nimic impotriva lor. Eu nu ma refeream la husele incalzite, ci la scaunele incalzite(un iluminat,care in cadrum acelui post nu stia ca un potentiometru are toleranta,doreste sa puna rezistente pe sub tapiseria scanelor-poate se duce sa cumpere un ziar si gaseste masina bat de chibrit) Din nou nu este problema mea, dar daca este intr-un hipermarket parcata langa a mea????? atunci am si eu o problema! daca o sa-mi doresc o masina cu aceste lucruri fiti siguri ca o sa ma indrept spe un model care are asa ceva; momentan clio este tot ce imi trebuie. Imi cer scuze domnule YRX ca din nou am scris cu litere mici numele proprii. Cat despre complexe si complexati prefer sa nu comentez. Sfatul meu este sa priviti mai intai barna din ochiul dumneavoastra(acei domni care au o prblema cu nickul meu) si apoi la scobitoarea din ochiul meu. Tot respectul pt domnul klaus, dar scaune racite se pun pe masinile saab de la sfarsitul anilor 90 (companie cu zeci de ani experienta), iar mai nou si mercedes si land rover au ceva similar. In incheiere propun o tema de gandit pt inventatori: jaguar propune pe noul xf volan incalzit, asa ca aveti o noua tema despre cum sa puneti o rezistenta in volanul loganului( mult succes!) si astfel ve-ti mai economisi aproximativ 300 de lire sterline cat costa aceasta optiune. PS sincer nu ma asteptatam la atatea reactii la postul meu in 2 zile. tot respectul pentru mariuscond lord heats si VLADIautomobile care au inteles partial ceea ce am vrut sa spun ma inclin in fata voastra domnilor, si voie buna |
--------------------
Renault
Clio Simbol
2007 Clio 1.5dci
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
In sfarsit, RASPUNSUL!
Abia astept avalansa de post-uri. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 4 Jan 2008, 01:31 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Florian_2.2TDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 14 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Domnule ar 18 mos aveti cumva cosmaruri de sunteti treaz si pe forum la ora asta? sau numai eu am compexe si '' centrimetrii'' minus ca scriu posturi la 4:00 dimineata?????
QUOTE(AR-18-MOS @ 4 Jan 2008, 01:25) Va sfatuiesc calduros daca nu aveti o parere a dvs, si asteptati parerile altora mai capabili intelectual ca dvs(citat din semnatura dvs: cuplu 112 kilowati nu este de glumit, demarez 75cp si tu esti parlit)si sa faceti altceva mai interesant cu vacanta intersemetriala pe care o mai aveti. This post has been edited by Florian_2.2TDI: 4 Jan 2008, 01:42 |
--------------------
Renault
Clio Simbol
2007 Clio 1.5dci
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Cata coerenta in exprimare, rar am intalnit asa ceva. Sa nu mai zic de: "omnule"; "compexe"; "centrimetrii"; "intelectul"; "uplu"; "alceva". Recomand aceasta pentru greselile gramaticale pe care le faceti. In legatura cu vacanta intersemestriala, nu stiu sigur la gradinita cat mai e.
Iar in legatura cu semnatura mea, citatul este un pamflet si trebuie luat ca atare. Sursa se afla aici . P.S.In legatura cu citatul din semnatura mea, nu inteleg care este problema...Faptul ce e "112 kilowati" asa este original in aceea melodie si nu am vrut sa modific acest aspect. @vis-a-vis, stiu ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 4 Jan 2008, 01:52 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Prea tare clipu'
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Florian_2.2TDI @ 3 Jan 2008, 04:23) daca nu va permiteti, exista intotdeauna cel putin o alternativa: scutere, transportul in comun, trenul.... Aici in mod implicit (nu explicit) i-ai facut pe cei care-si cumpara loganul sarantoci ca nu-si pot permite altceva. Si utilizand ironia ai spus in subsidiar: va permiteti doar variante mai ieftine si mai inconfortabile: scutere, transportul in comun. - Legat de cruise control, din intamplare anumite versiuni de logan suporta NATIV montarea de cruise control (nu sunt nu stiu ce improvizatii...) - Legat de stopurile cu leduri, problema la ele e ca ledurile nu lumineaza la fel de puternic precum becurile, si nicidecum invers. Din acest motiv stopurile cu leduri facute de producatori au oglinzi pentru utilizarea majoritatii lumini radiate de led. - Legat de scaune incalzite, loganul are NATIV (adica produse special pentru logan) rezistente care, din intamplare, se monteaza sub tapiterie. Deci nu improvizatii... Eu nu inteleg ce este asa de gresit sa se monteze si ulterior acele rezistente. Sunt gandite si concepute special. - Legat de chiptuning, permite-mi sa spun ca nu ai inteles nimic din ce face el. Nu transforma nici loganul si nici alte nu stiu ce masini in masini de formula 1 si pe cei de la volanul lor in inconstienti. Daca e sa fii inconstient si dornic de intalnirea cu copacul, poti folosi la fel de bine si un scuter, ca si ala poate fi condus periculos in mod standard, fara chiptuning. Nu depinde de chiptuning cantitatea de materie cenusie de la volan. - legat de scaunele racite, aia a fost o ironie de prost gust, facand referire iarasi la niste dotari care apar pe masini muuuuuullllttt mai scumpe decat 5 logane full option luate la un loc. Si societatea umana a evoluat pentru ca oamnii si-au dorit mai mult, iar unii au fost ingeniosi in realizarea unor scopuri cu resurse minime. Altfel am fi cu totii o comunitate amish. Ne-am plimba cu calul pe strada si am citi la lumanare. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 06:15 |