DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 4 5 6 7 8 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Urasc oamenii idioti!

C@talin
post 12 Jan 2008, 14:27
Post #151

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

Group: Members
From: cucu

eu,nuuu unsure.gif
Nu recunosc nimic biggrin.gif
Da ce cautai ?acolo

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sony
post 12 Jan 2008, 14:29
Post #152

Membru autentic

From: Ban Land

Mergeam spre Galati sa o vad pe fiica lui l@u. biggrin.gif
Era un cocalar cu numere rosii si scria Eduard pe luneta. radmasa.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
bulan
post 12 Jan 2008, 15:54
Post #153

Membru autentic

Idioti nu dar rau voitori da.Astia suntem noi.

--------------------
a b c
+
#Dino
post 12 Jan 2008, 16:06
Post #154

Membru autentic

From: Loading...

QUOTE(negrucvj @ 10 Jan 2008, 09:57)
prietenul meu, fara loc de parcare, si-a luat tuica linga el, sfatul meu, si a dat la lopata si si-a facut un loc pt masina pe trotuar acum cind a nins. Totul ok dar cind a venit iar acasa dupa 24 h de munca, dim, a gasit un super bmw cu nr de x si permis de lib trecere de spp, parlament, srl, etc parcat pe locul ala muncit. Pretinu' a plecat, a muncit la alt loc cu lopata din dotare, s-a intors si... acel bmw are nevoie de alte stergatoare cu brate cu tot. CRUD? Nu, zic eu. Locul este al nimanui, in conditii normale, dar faptul ca muncesti pt un nesimtit care nu stie ce-i frigu' si lopata cum se numeste?
*

Prietenul tau merita o bataie, asa, de spital... L-a pus cineva sa dea zapada la o parte?

Eu cred ca minti, de altfel.

QUOTE(negrucvj @ 10 Jan 2008, 21:05)
atunci eu va intreb, daca prietenu' meu a avut timp si putere, dupa 24 h muncite si poate nedormite, sa dea la lopata sa mai faca un alt loc, acel bun roman nu putea face acelasi lucru ca sa nu fie pb? E mai bine sa profiti? Si am specificat, in mod normal nu este locul nimanui dar ati vazut voi vreun sofer de bmw cu semnalmentele date sa faca ceva util "societatii" ? Si ce daca era dacie, omu' conteaza, nu? Pb au fost tot timpul si tot mai sunt , chiar daca am loc de parcare inchiriat, nu ca stau din 1900 in bloc ca altii. Iar prietenu' nu-i o muhaia si nici masina de lepadat. Putea sa faca acelasi lucru, sa profite de munca altuia dar buca....
*

Povesti, povesti povesti....

--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G / Megane 3 1.6 16v 2013 / Logan 1.4 MPI 2007
+
adip
post 12 Jan 2008, 16:56
Post #155

Banned

From: Melbourne, Victoria

@kissfm, prietenul cu pricina nu e caz singular. E plina tara asta de gioarse frustrate care se ghideaza exclusiv dupa principiul "ochi pentru ochi, dinte pentru dinte". De idioti, cum ar veni, ca sa fiu on-topic smile.gif
De la perioada comunista, cand romanul nu era proprietar pe mai nimic, am trecut brusc la capitalismul de cumetrie, prietenii, furci si topoare, unde dintr-o data totul e proprietatea in devalmasie a tuturor. Nu-i de mirare ca apar pe zi ce trece vertebrate de genul asta.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
negrucvj
post 13 Jan 2008, 18:29
Post #156

Membru

batrine, nu esti tu ala cu bmw, oare? Pt unii ca tine mi-am inchiriat un loc de parcare. Intr-un bloc in care nu au existat discutii despre acest lucru au venit cei ca tine. Nu ma doare, nu ma intereseaza , fac ce vreau eu. Inainte veneai, gaseai loc , bine, nu, iarasi bine, parcai unde gaseai. Au venit voiosii, au aparut pb. Deci platim. Nu ai loc , munceste, date jos de pe , scuze, de linga nevasta si da la lopata. Vb de perioada asta. Nu imi este rusine sa muncesc. Am dat si la matura, lopata, etc cu vecinii linga mine: "f bine, mai la stinga, tine-o tot asa". Asa ca nu face pe niznaiul ca nimanui nu-i place sa fie calu' de bataie si de batjocura. Sunt aceeasi oameni care nu ridica un pai ca le cade rangul dar incearca sa fie , cum se zice, smecheri. Sa fie daca-i tine. Distractie placuta. Eu am spus ca nu stiu daca procedam la fel dar... Si eu spun aici de parcare, nu de un loc, trotuar, care nu se afla nici macar in calea masinilor de deszapezit si nici nu o sa fie vreodata . El chiar a recunoscut ca nu are drept la locul ala si in conditii NORMALE, daca l-ar gasi ocupat l-ar durea in paispe pt ca sunt atitea locuri de parcare. Dee, sectorul 3

--------------------
dacia solenza 2004 scala - b38xxx
+
radian
post 13 Jan 2008, 18:33
Post #157

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Poti s-o intorci si s-o sucesti pana o ametesti de tot, "prietenul" tot un idiot troglodit ramane...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
negrucvj
post 13 Jan 2008, 18:53
Post #158

Membru

ai decis tu asa? Ma bucur. Sa nu uiti sa faci asta si pe strada , barbate! Succes.

--------------------
dacia solenza 2004 scala - b38xxx
+
xcss
post 13 Jan 2008, 19:16
Post #159

Born to Be Epic

Pe strada sau dupe blocuri... radiane, pazea barbate...

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
radian
post 13 Jan 2008, 20:32
Post #160

Respect proprietatea altuia, nu ma apuc sa-i fac pagube in mod premeditat indiferent de conjunctura.

Profesore, schimbati poza din avatar ca-mistresezi d-soara... Are o groaza de feline de neimaginat, este rusinea rasei canine... biggrin.gif

--------------------
+
lucian_v
post 13 Jan 2008, 21:20
Post #161

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(negrucvj @ 13 Jan 2008, 18:53)
ai decis tu asa? Ma bucur. Sa nu uiti sa faci asta si pe strada , barbate! Succes.
*

Si eu sunt de aceeasi parere. Prietenul tau a dezapezit un loc public nu din motive de patriotism ci pentru a-si putea scoate masina sa plece cu ea. Atat. Poate ca prietenul tau fusese in vizita la cineva si nu se mai intorcea acolo, trebuia ca acel loc sa ramana liber pana se topeau zapezile ca poate se intoarce "proprietarul"??? Atata timp cat este un loc public nu vad unde este problema ca a parcat altcineva acolo. Oricum asemenea practici de oameni fara creier nu au viata lunga pentru ca la un moment dat tot se va termina...si daca are norocul sa dea si de unul "smecher" cum l-ai numit pe cel cu bmw-ul o sa imi fie mila de el...

--------------------
--- --- --- - ---
+
radian
post 13 Jan 2008, 22:36
Post #162

Lauda-te cu faptele tale de arme si aici: http://www.bmwclub.ro/.

Poate dai de pagubit... 243.gif

This post has been edited by radian: 13 Jan 2008, 22:37

--------------------
+
andu911
post 14 Jan 2008, 01:16
Post #163

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

De ce nu va puneti zapada inapoi, ca sa nu va ocupe cineva locul ? biggrin.gif

Eu ii respect doar pe cei care au dat zapada si de pe strazile pe care nu a intrat plugul. Nu pe aia care si-au facut loc in parcare. Mi se rupe ca vecinu si-a dat zapada de langa masina, atat timp cat ne rupem masinile ca sa ajungem la bulevard.

--------------------
- - -
+
Sony
post 14 Jan 2008, 01:23
Post #164

Membru autentic

Bre, daca intr-o zi ai treaba in zece locuri si trebuie sa opresti de fiecare data, cum procedezi? Scoti lopata si cureti 10 locuri de parcare? In timpul asta unde lasi masina? In drum?

--------------------
+
radian
post 14 Jan 2008, 02:22
Post #165

Uite o metoda buna sa scap de kilogramele in plus... Pacat ca s-a dus zapada, nu puteai sa zici si tu mai repede... smile.gif

--------------------
+
Sony
post 14 Jan 2008, 10:29
Post #166

Membru autentic

Las' ca te alearga blonda aia din avataru' lu' matale!

--------------------
+
radian
post 14 Jan 2008, 10:40
Post #167

Da, daca-l vede pe capcaunul ala al lui xcss... doboram recordul la 100 m indiferent de obstacole...

--------------------
+
xcss
post 14 Jan 2008, 10:52
Post #168

Born to Be Epic

Saracuta... da' si motanul meu se sparie de catei, deci suntem chit biggrin.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Como
post 14 Jan 2008, 12:42
Post #169

Membru autentic

Mi-am furat-o ieri cu parcarile astea ne-deszapezite. Ma duc la pranz sa scot masina din parcare, si gasesc un nene parcat de-a latul fix ca sa nu pot scoate eu masina. Era masina care avea loc rezervat exact unde parcasem eu.

Stiam ca era locul omului, insa atunci cand am parcat eu (la miezul noptii) masina lui era parcata langa locul marcat, pe loc "la liber". Am zis ca daca a parcat deja, pot sa o las si eu pe locul lui. Insa baiatul are 2 masini; a venit dimineata cu a doua masina, a scos masina cu loc rezervat de pe locul liber si a bagat acolo a doua masina, dupa care m-a blocat pe mine pe motiv ca am parcat pe locul lui si el n-are unde sa bage masina.

Deci el procedeaza asa: pe locul rezervat baga masina fara loc, iar pe locul liber de alaturi masina cu loc rezervat. Pleaca omul linistit ca nu parcheaza nimeni pe locul marcat; daca e ocupat locul marcat atunci cand se intoarce, inverseaza masinile si pe urma face scandal ca locul lui pentru care plateste la primarie e ocupat.

Culmea tupeului: a vazut de la balcon ca vreau sa plec si n-a coborat; m-am dus din usa in usa sa-l caut si a zis ca vine jos doar daca imi cer scuze; ceea ce am si facut oarecum, cu jumatate de gura. Si cand a venit intai a tinut un discurs despre locul lui, ocazie cu care am aflat ca de fapt in blocul ala sta maica-sa, si ca el sta prin Militari. Imi venea sa-l strang pe gat, a mai durat jumatate de ora pana a mutat masina. I-am zis ca locul de parcare e rezervat doar noaptea, si ca era miezul zilei si n-avea de ce sa ma blocheze, dar el o tinea pe a lui (ca e locul lui si n-a avut unde sa parcheze).

Intrebari:
1) In sectorul 3, contractele de parcare sunt facute pe timp limitat (noaptea) sau 24/24h?
2) Are voie sa ma blocheze, indiferent ca am parcat pe locul lui sau nu?

PS: Nu i-am facut nimic nici lui, nici masinilor lui.

This post has been edited by thecagero: 14 Jan 2008, 12:54

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
lucian_v
post 14 Jan 2008, 12:57
Post #170

Membru autentic

QUOTE(Sony @ 14 Jan 2008, 01:23)
Bre, daca intr-o zi ai treaba in zece locuri si trebuie sa opresti de fiecare data, cum procedezi? Scoti lopata si cureti 10 locuri de parcare? In timpul asta unde lasi masina? In drum?
*

Pai lasi masina in drum care e problema? Totusi priveste partea buna : atata timp cat este zapada ai 10 locuri de parcare "rezervate" in bucuresti radmasa.gif

QUOTE(thecagero @ 14 Jan 2008, 12:42)

Intrebari:
1) In sectorul 3, contractele de parcare sunt facute pe timp limitat (noaptea) sau 24/24h?
2) Are voie sa ma blocheze, indiferent ca am parcat pe locul lui sau nu?

PS: Nu i-am facut nimic nici lui, nici masinilor lui.
*

1. nu stiu in sectorul 3 cum e dar in 6 nu e nici un interval orar in contract - este 24/24
2. nu stiu, probabil ca nu

P.S. Bravo

--------------------
--- --- --- - ---
+
aditab
post 14 Jan 2008, 14:03
Post #171

Membru cu titlu personalizat

From: Brașov

QUOTE(ATP @ 12 Jan 2008, 10:08)
Si de ce ma urasti ? Pentru ca am deschis un topic in care am vrut sa subliniez PROSTIA si IGNORANTA unor colegi de-ai nostrii de tara sau oras ? aditab te rog frumos pune-te jos si trageti frana de mana !
*

Si ai reusit sa subliniezi si NESIMTIREA unora care parcheaza aiurea... Nu numai ca parcheaza in locuri interzise de catre codul rutier, dar nici macar nu fac cel mai mic efort sa nu incurce prea mult circulatia. Au oprit de-a-mpulea, eventual pe banda a 2-a, pun avariile, stau sa fumeze o tigara si dup'aia se mira ca PROSTII ca masina a fost vandalizata. Se stie ca nu sunt locuri de parcare, si cred ca poti fi iertat daca incerci sa-ti inghesui masina undeva sa nu incurci total masinile SAU PIETONII. E greu sa te deplasezi 500 m pe jos (asta face vreo 5 minute) de la parcarea cea mai apropiata? Iti asumi riscurile...

Repet ce am zis anterior: "Cam scumpa tigarea aia."

Eeee, dar se poate sa ai si un ghinion cumplit - vine vandalul si joaca X si O pe masina parcata pe "parcarea ta" - dar asta este deja alta poveste...

--------------------
Dacia Logan 2007 - Ambition
Honi soit qui mal y pense!
+
OAP
post 14 Jan 2008, 14:20
Post #172

Membru autentic

Io zic ca ala de a vandalizat bmw-ul era macinat de invidie si frustrare ca el nu avea decat o lopata si celalalt bmw. Daca nu ma insel vandalizarea este pedepsita de codul penal, dar din pacate nu se aplica atunci cand trebuie. Doamne in ce tara trebuie sa traim... sad.gif

14 Jan 2008, 15:21:
QUOTE(radian @ 13 Jan 2008, 21:32)
Profesore, schimbati poza din avatar ca-mistresezi d-soara... Are o groaza de feline de neimaginat, este rusinea rasei canine...  biggrin.gif
*

@radian: facem o lipeala la avatare? tongue.gif

This post has been edited by OAP: 14 Jan 2008, 14:21

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
ATP
post 14 Jan 2008, 16:27
Post #173

Membru Juvenil...

QUOTE(aditab @ 14 Jan 2008, 14:03)
Si ai reusit sa subliniezi si NESIMTIREA unora care parcheaza aiurea... Nu numai ca parcheaza in locuri interzise de catre codul rutier, dar nici macar nu fac cel mai mic efort sa nu incurce prea mult circulatia. Au oprit de-a-mpulea, eventual pe banda a 2-a, pun avariile, stau sa fumeze o tigara si dup'aia se mira ca PROSTII ca masina a fost vandalizata. Se stie ca nu sunt locuri de parcare, si cred ca poti fi iertat daca incerci sa-ti inghesui masina undeva sa nu incurci total masinile SAU PIETONII. E greu sa te deplasezi 500 m pe jos (asta face vreo 5 minute) de la parcarea cea mai apropiata? Iti asumi riscurile...

Repet ce am zis anterior: "Cam scumpa tigarea aia."

Eeee, dar se poate sa ai si un ghinion cumplit - vine vandalul si joaca X si O pe masina parcata pe "parcarea ta" - dar asta este deja alta poveste...
*

Poate incerci sa iti controlezi si limbajul.Si ca sa poti iti dai si tu seama repet : ERA LOC SA TREACA MASINILE SI NU ERAM PE TRECEREA DE PIETONI DECI LOC ERA DESTUL SI NU INCURCAM CIRCULATIA MASINILOR SAU A PIETONILOR.PARCAREA ERA PLINA CA ALTFEL PARCAM ACOLO DAR DEH...PENTRU UNII E MAI USOR SA SE REPEADA SI SA SCRIE PROSTII FARA SA GANDEASCA.PARCAM IN PARCARE DAR ERA PLINA SI PLUS SI ASA DE LA SCUAR SI PANA UNDE AVEAM EU TREABA ERAU CAM 100 DE METRI.LASA-TI TU MASINA LA JUMA DE KILOMETRU SI MERGI PE JOS IA SA VEDEM REUSESTI? Salut !

--------------------
Dacia Logan 1.6 16V 2007 - PH 18 ATP
[B][U][FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=green]Oz Racing Wheels!16" 4 prezoane 1.6 16 valve Full Option.
+
Sony
post 14 Jan 2008, 16:35
Post #174

Membru autentic

Codu' Rutier ce spune despre parcarea ta?

--------------------
+
ATP
post 14 Jan 2008, 16:46
Post #175

Membru Juvenil...

Sony

1. interzice intr-adevar
2. schimbam subiectul si o dam in diverse
3. nu imi spune ca nu ai incalcat niciodata macar o regula de circulatie
4. nu cred ca nu s-a mai invartit pamantul ca am parcat eu la squar :|
5. comentarii de .... precum aditab nu am nevoie
6. eu condamn pe cei care vandalizeaza masini
7. PUTETI SA INCHIDETI TOPICUL CA DEJA O DAM IN DIVERSE !

Numai stima si respect !

--------------------
[B][U][FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=green]Oz Racing Wheels!16" 4 prezoane 1.6 16 valve Full Option.
+
Sony
post 14 Jan 2008, 16:50
Post #176

Membru autentic

Bre, daca nu esti in stare sa respecti legea, nu te mai plange ca nici altii n-o respecta! Asta refuzi sa intelegi: ca nu esti cu nimic mai presus decat ala!!!!!!

14 Jan 2008, 16:50:
Incearca sa aplici in trafic respectul ala!

This post has been edited by Sony: 14 Jan 2008, 16:50

--------------------
+
ATP
post 14 Jan 2008, 16:54
Post #177

Membru Juvenil...

ok ! scrisesem intr-un post ca nici gestul meu nu este scuzabil insa vad ca uitati de la mana pana la gura.deci mai repet pentru a mia oara SI EU SUNT VINOVAT insa trebuie sa se recurga la asemenea motive ? vino la mine aici si parcheaza tu pe locul altcuiva sa vedem daca pateste ceva masina ta ! si ca sa subliniez..aproape tot timpul squarul acela este aproape mereu ocupat in sensul ca sunt masini parcate acolo CHIAR SI PE TRECEREA DE PIETONI si nu ai unde sa intorci masina ! dar...evident hai sa aruncam cu pietre in altii

--------------------
+
vijelie
post 14 Jan 2008, 16:55
Post #178

membru violet

Bine, bre, nesimtirea aluia e mai mare decat nesimtirea ta.
Acum esti multumit?

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
os
post 14 Jan 2008, 16:57
Post #179

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

Partidu' a acordat ultima data sanctiuni cam de mult, si apare riscul sa uite cum se face. Partidu' isi da seama de risc, si abia asteapta sa actioneze. Asa ca - ia faceti-i voi un serviciu lui Partidu', sa-si mai aminteasca pe ce butoane trebuie sa apese...

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
Sony
post 14 Jan 2008, 16:58
Post #180

Membru autentic

Log out 243.gif

--------------------
+
8 Pages « < 4 5 6 7 8 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 03:56
Forum Renault