Urasc oamenii idioti!
![]() ![]() ![]() |
Urasc oamenii idioti!
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mergeam spre Galati sa o vad pe fiica lui l@u.
![]() Era un cocalar cu numere rosii si scria Eduard pe luneta. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Idioti nu dar rau voitori da.Astia suntem noi.
|
--------------------
a
b
c
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
QUOTE(negrucvj @ 10 Jan 2008, 09:57) prietenul meu, fara loc de parcare, si-a luat tuica linga el, sfatul meu, si a dat la lopata si si-a facut un loc pt masina pe trotuar acum cind a nins. Totul ok dar cind a venit iar acasa dupa 24 h de munca, dim, a gasit un super bmw cu nr de x si permis de lib trecere de spp, parlament, srl, etc parcat pe locul ala muncit. Pretinu' a plecat, a muncit la alt loc cu lopata din dotare, s-a intors si... acel bmw are nevoie de alte stergatoare cu brate cu tot. CRUD? Nu, zic eu. Locul este al nimanui, in conditii normale, dar faptul ca muncesti pt un nesimtit care nu stie ce-i frigu' si lopata cum se numeste? Prietenul tau merita o bataie, asa, de spital... L-a pus cineva sa dea zapada la o parte? Eu cred ca minti, de altfel. QUOTE(negrucvj @ 10 Jan 2008, 21:05) atunci eu va intreb, daca prietenu' meu a avut timp si putere, dupa 24 h muncite si poate nedormite, sa dea la lopata sa mai faca un alt loc, acel bun roman nu putea face acelasi lucru ca sa nu fie pb? E mai bine sa profiti? Si am specificat, in mod normal nu este locul nimanui dar ati vazut voi vreun sofer de bmw cu semnalmentele date sa faca ceva util "societatii" ? Si ce daca era dacie, omu' conteaza, nu? Pb au fost tot timpul si tot mai sunt , chiar daca am loc de parcare inchiriat, nu ca stau din 1900 in bloc ca altii. Iar prietenu' nu-i o muhaia si nici masina de lepadat. Putea sa faca acelasi lucru, sa profite de munca altuia dar buca.... Povesti, povesti povesti.... |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@kissfm, prietenul cu pricina nu e caz singular. E plina tara asta de gioarse frustrate care se ghideaza exclusiv dupa principiul "ochi pentru ochi, dinte pentru dinte". De idioti, cum ar veni, ca sa fiu on-topic
![]() De la perioada comunista, cand romanul nu era proprietar pe mai nimic, am trecut brusc la capitalismul de cumetrie, prietenii, furci si topoare, unde dintr-o data totul e proprietatea in devalmasie a tuturor. Nu-i de mirare ca apar pe zi ce trece vertebrate de genul asta. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
batrine, nu esti tu ala cu bmw, oare? Pt unii ca tine mi-am inchiriat un loc de parcare. Intr-un bloc in care nu au existat discutii despre acest lucru au venit cei ca tine. Nu ma doare, nu ma intereseaza , fac ce vreau eu. Inainte veneai, gaseai loc , bine, nu, iarasi bine, parcai unde gaseai. Au venit voiosii, au aparut pb. Deci platim. Nu ai loc , munceste, date jos de pe , scuze, de linga nevasta si da la lopata. Vb de perioada asta. Nu imi este rusine sa muncesc. Am dat si la matura, lopata, etc cu vecinii linga mine: "f bine, mai la stinga, tine-o tot asa". Asa ca nu face pe niznaiul ca nimanui nu-i place sa fie calu' de bataie si de batjocura. Sunt aceeasi oameni care nu ridica un pai ca le cade rangul dar incearca sa fie , cum se zice, smecheri. Sa fie daca-i tine. Distractie placuta. Eu am spus ca nu stiu daca procedam la fel dar... Si eu spun aici de parcare, nu de un loc, trotuar, care nu se afla nici macar in calea masinilor de deszapezit si nici nu o sa fie vreodata . El chiar a recunoscut ca nu are drept la locul ala si in conditii NORMALE, daca l-ar gasi ocupat l-ar durea in paispe pt ca sunt atitea locuri de parcare. Dee, sectorul 3
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Poti s-o intorci si s-o sucesti pana o ametesti de tot, "prietenul" tot un idiot troglodit ramane...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
ai decis tu asa? Ma bucur. Sa nu uiti sa faci asta si pe strada , barbate! Succes.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Pe strada sau dupe blocuri... radiane, pazea barbate...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Respect proprietatea altuia, nu ma apuc sa-i fac pagube in mod premeditat indiferent de conjunctura.
Profesore, schimbati poza din avatar ca-mistresezi d-soara... Are o groaza de feline de neimaginat, este rusinea rasei canine... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(negrucvj @ 13 Jan 2008, 18:53) Si eu sunt de aceeasi parere. Prietenul tau a dezapezit un loc public nu din motive de patriotism ci pentru a-si putea scoate masina sa plece cu ea. Atat. Poate ca prietenul tau fusese in vizita la cineva si nu se mai intorcea acolo, trebuia ca acel loc sa ramana liber pana se topeau zapezile ca poate se intoarce "proprietarul"??? Atata timp cat este un loc public nu vad unde este problema ca a parcat altcineva acolo. Oricum asemenea practici de oameni fara creier nu au viata lunga pentru ca la un moment dat tot se va termina...si daca are norocul sa dea si de unul "smecher" cum l-ai numit pe cel cu bmw-ul o sa imi fie mila de el... |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
radian |
![]()
|
Lauda-te cu faptele tale de arme si aici: http://www.bmwclub.ro/.
Poate dai de pagubit... ![]() This post has been edited by radian: 13 Jan 2008, 22:37 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
De ce nu va puneti zapada inapoi, ca sa nu va ocupe cineva locul ?
![]() Eu ii respect doar pe cei care au dat zapada si de pe strazile pe care nu a intrat plugul. Nu pe aia care si-au facut loc in parcare. Mi se rupe ca vecinu si-a dat zapada de langa masina, atat timp cat ne rupem masinile ca sa ajungem la bulevard. |
--------------------
-
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, daca intr-o zi ai treaba in zece locuri si trebuie sa opresti de fiecare data, cum procedezi? Scoti lopata si cureti 10 locuri de parcare? In timpul asta unde lasi masina? In drum?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
Uite o metoda buna sa scap de kilogramele in plus... Pacat ca s-a dus zapada, nu puteai sa zici si tu mai repede...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
Las' ca te alearga blonda aia din avataru' lu' matale!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
Da, daca-l vede pe capcaunul ala al lui xcss... doboram recordul la 100 m indiferent de obstacole...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Saracuta... da' si motanul meu se sparie de catei, deci suntem chit
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am furat-o ieri cu parcarile astea ne-deszapezite. Ma duc la pranz sa scot masina din parcare, si gasesc un nene parcat de-a latul fix ca sa nu pot scoate eu masina. Era masina care avea loc rezervat exact unde parcasem eu.
Stiam ca era locul omului, insa atunci cand am parcat eu (la miezul noptii) masina lui era parcata langa locul marcat, pe loc "la liber". Am zis ca daca a parcat deja, pot sa o las si eu pe locul lui. Insa baiatul are 2 masini; a venit dimineata cu a doua masina, a scos masina cu loc rezervat de pe locul liber si a bagat acolo a doua masina, dupa care m-a blocat pe mine pe motiv ca am parcat pe locul lui si el n-are unde sa bage masina. Deci el procedeaza asa: pe locul rezervat baga masina fara loc, iar pe locul liber de alaturi masina cu loc rezervat. Pleaca omul linistit ca nu parcheaza nimeni pe locul marcat; daca e ocupat locul marcat atunci cand se intoarce, inverseaza masinile si pe urma face scandal ca locul lui pentru care plateste la primarie e ocupat. Culmea tupeului: a vazut de la balcon ca vreau sa plec si n-a coborat; m-am dus din usa in usa sa-l caut si a zis ca vine jos doar daca imi cer scuze; ceea ce am si facut oarecum, cu jumatate de gura. Si cand a venit intai a tinut un discurs despre locul lui, ocazie cu care am aflat ca de fapt in blocul ala sta maica-sa, si ca el sta prin Militari. Imi venea sa-l strang pe gat, a mai durat jumatate de ora pana a mutat masina. I-am zis ca locul de parcare e rezervat doar noaptea, si ca era miezul zilei si n-avea de ce sa ma blocheze, dar el o tinea pe a lui (ca e locul lui si n-a avut unde sa parcheze). Intrebari: 1) In sectorul 3, contractele de parcare sunt facute pe timp limitat (noaptea) sau 24/24h? 2) Are voie sa ma blocheze, indiferent ca am parcat pe locul lui sau nu? PS: Nu i-am facut nimic nici lui, nici masinilor lui. This post has been edited by thecagero: 14 Jan 2008, 12:54 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sony @ 14 Jan 2008, 01:23) Bre, daca intr-o zi ai treaba in zece locuri si trebuie sa opresti de fiecare data, cum procedezi? Scoti lopata si cureti 10 locuri de parcare? In timpul asta unde lasi masina? In drum? Pai lasi masina in drum care e problema? Totusi priveste partea buna : atata timp cat este zapada ai 10 locuri de parcare "rezervate" in bucuresti ![]() QUOTE(thecagero @ 14 Jan 2008, 12:42) Intrebari: 1) In sectorul 3, contractele de parcare sunt facute pe timp limitat (noaptea) sau 24/24h? 2) Are voie sa ma blocheze, indiferent ca am parcat pe locul lui sau nu? PS: Nu i-am facut nimic nici lui, nici masinilor lui. 1. nu stiu in sectorul 3 cum e dar in 6 nu e nici un interval orar in contract - este 24/24 2. nu stiu, probabil ca nu P.S. Bravo |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
QUOTE(ATP @ 12 Jan 2008, 10:08) Si de ce ma urasti ? Pentru ca am deschis un topic in care am vrut sa subliniez PROSTIA si IGNORANTA unor colegi de-ai nostrii de tara sau oras ? aditab te rog frumos pune-te jos si trageti frana de mana ! Si ai reusit sa subliniezi si NESIMTIREA unora care parcheaza aiurea... Nu numai ca parcheaza in locuri interzise de catre codul rutier, dar nici macar nu fac cel mai mic efort sa nu incurce prea mult circulatia. Au oprit de-a-mpulea, eventual pe banda a 2-a, pun avariile, stau sa fumeze o tigara si dup'aia se mira ca PROSTII ca masina a fost vandalizata. Se stie ca nu sunt locuri de parcare, si cred ca poti fi iertat daca incerci sa-ti inghesui masina undeva sa nu incurci total masinile SAU PIETONII. E greu sa te deplasezi 500 m pe jos (asta face vreo 5 minute) de la parcarea cea mai apropiata? Iti asumi riscurile... Repet ce am zis anterior: "Cam scumpa tigarea aia." Eeee, dar se poate sa ai si un ghinion cumplit - vine vandalul si joaca X si O pe masina parcata pe "parcarea ta" - dar asta este deja alta poveste... |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Io zic ca ala de a vandalizat bmw-ul era macinat de invidie si frustrare ca el nu avea decat o lopata si celalalt bmw. Daca nu ma insel vandalizarea este pedepsita de codul penal, dar din pacate nu se aplica atunci cand trebuie. Doamne in ce tara trebuie sa traim...
![]() 14 Jan 2008, 15:21: QUOTE(radian @ 13 Jan 2008, 21:32) Profesore, schimbati poza din avatar ca-mistresezi d-soara... Are o groaza de feline de neimaginat, este rusinea rasei canine... ![]() @radian: facem o lipeala la avatare? ![]() This post has been edited by OAP: 14 Jan 2008, 14:21 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ATP |
![]()
|
Membru Juvenil... Group: Members Posts: 8 Joined: 6 January 08 ![]() |
QUOTE(aditab @ 14 Jan 2008, 14:03) Si ai reusit sa subliniezi si NESIMTIREA unora care parcheaza aiurea... Nu numai ca parcheaza in locuri interzise de catre codul rutier, dar nici macar nu fac cel mai mic efort sa nu incurce prea mult circulatia. Au oprit de-a-mpulea, eventual pe banda a 2-a, pun avariile, stau sa fumeze o tigara si dup'aia se mira ca PROSTII ca masina a fost vandalizata. Se stie ca nu sunt locuri de parcare, si cred ca poti fi iertat daca incerci sa-ti inghesui masina undeva sa nu incurci total masinile SAU PIETONII. E greu sa te deplasezi 500 m pe jos (asta face vreo 5 minute) de la parcarea cea mai apropiata? Iti asumi riscurile... Repet ce am zis anterior: "Cam scumpa tigarea aia." Eeee, dar se poate sa ai si un ghinion cumplit - vine vandalul si joaca X si O pe masina parcata pe "parcarea ta" - dar asta este deja alta poveste... Poate incerci sa iti controlezi si limbajul.Si ca sa poti iti dai si tu seama repet : ERA LOC SA TREACA MASINILE SI NU ERAM PE TRECEREA DE PIETONI DECI LOC ERA DESTUL SI NU INCURCAM CIRCULATIA MASINILOR SAU A PIETONILOR.PARCAREA ERA PLINA CA ALTFEL PARCAM ACOLO DAR DEH...PENTRU UNII E MAI USOR SA SE REPEADA SI SA SCRIE PROSTII FARA SA GANDEASCA.PARCAM IN PARCARE DAR ERA PLINA SI PLUS SI ASA DE LA SCUAR SI PANA UNDE AVEAM EU TREABA ERAU CAM 100 DE METRI.LASA-TI TU MASINA LA JUMA DE KILOMETRU SI MERGI PE JOS IA SA VEDEM REUSESTI? Salut ! |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 16V
2007
- PH 18 ATP [B][U][FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=green]Oz Racing Wheels!16" 4 prezoane 1.6 16 valve Full Option.
|
|
Sony |
![]()
|
Codu' Rutier ce spune despre parcarea ta?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ATP |
![]()
|
Sony
1. interzice intr-adevar 2. schimbam subiectul si o dam in diverse 3. nu imi spune ca nu ai incalcat niciodata macar o regula de circulatie 4. nu cred ca nu s-a mai invartit pamantul ca am parcat eu la squar :| 5. comentarii de .... precum aditab nu am nevoie 6. eu condamn pe cei care vandalizeaza masini 7. PUTETI SA INCHIDETI TOPICUL CA DEJA O DAM IN DIVERSE ! Numai stima si respect ! |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 16V
2007
- PH 18 ATP [B][U][FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=green]Oz Racing Wheels!16" 4 prezoane 1.6 16 valve Full Option.
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, daca nu esti in stare sa respecti legea, nu te mai plange ca nici altii n-o respecta! Asta refuzi sa intelegi: ca nu esti cu nimic mai presus decat ala!!!!!!
14 Jan 2008, 16:50: Incearca sa aplici in trafic respectul ala! This post has been edited by Sony: 14 Jan 2008, 16:50 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ATP |
![]()
|
ok ! scrisesem intr-un post ca nici gestul meu nu este scuzabil insa vad ca uitati de la mana pana la gura.deci mai repet pentru a mia oara SI EU SUNT VINOVAT insa trebuie sa se recurga la asemenea motive ? vino la mine aici si parcheaza tu pe locul altcuiva sa vedem daca pateste ceva masina ta ! si ca sa subliniez..aproape tot timpul squarul acela este aproape mereu ocupat in sensul ca sunt masini parcate acolo CHIAR SI PE TRECEREA DE PIETONI si nu ai unde sa intorci masina ! dar...evident hai sa aruncam cu pietre in altii
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 16V
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bine, bre, nesimtirea aluia e mai mare decat nesimtirea ta.
Acum esti multumit? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Partidu' a acordat ultima data sanctiuni cam de mult, si apare riscul sa uite cum se face. Partidu' isi da seama de risc, si abia asteapta sa actioneze. Asa ca - ia faceti-i voi un serviciu lui Partidu', sa-si mai aminteasca pe ce butoane trebuie sa apese...
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Sony |
![]()
|
Log out
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 03:56 |