DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 5 6 7 8 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Urasc oamenii idioti!

Cornel001
post 14 Jan 2008, 17:30
Post #181

membru belit

Group: Members
From: Bucuresti

Viva la Revolucion !! icon_mrgreen.gif

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
os
post 14 Jan 2008, 17:34
Post #182

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

... sânge sa curga !

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
Sony
post 14 Jan 2008, 17:38
Post #183

Membru autentic

From: Ban Land

Menstruatieeeee! 04.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
OAP
post 14 Jan 2008, 19:17
Post #184

Membru autentic

Jos partidu` dictatorial...ooopsss...iarta-ma os...sus partiduuuuuu ...

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
radian
post 14 Jan 2008, 20:19
Post #185

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Nene OAP catelu lu matale n-are urechi destul de mari s-o merite pe principesa mea... rolleyes.gif

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
adip
post 15 Jan 2008, 01:12
Post #186

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(thecagero @ 14 Jan 2008, 12:42)
Culmea tupeului: a vazut de la balcon ca vreau sa plec si n-a coborat; m-am dus din usa in usa sa-l caut si a zis ca vine jos doar daca imi cer scuze; ceea ce am si facut oarecum, cu jumatate de gura. Si cand a venit intai a tinut un discurs despre locul lui, ocazie cu care am aflat ca de fapt in blocul ala sta maica-sa, si ca el sta prin Militari. Imi venea sa-l strang pe gat, a mai durat jumatate de ora pana a mutat masina. I-am zis ca locul de parcare e rezervat doar noaptea, si ca era miezul zilei si n-avea de ce sa ma blocheze, dar el o tinea pe a lui (ca e locul lui si n-a avut unde sa parcheze).
Iti dai seama in ce oras de cretini traim? Atatia sclaveti obositi, care au pe lista zilnica de prioritati sicanarea si agasarea tuturor celor care le ocupa LOR cei 8mp pe care platesc o nimica toata la primarie. Niste microcefali, pentru care c.a.c.a.t.u.l. lor de loc de parcare pe care-si parcheaza c.a.c.a.t.u.l. de conserva pe care platesc 10 ani bancii e cel putin la fel de pretios ca primul nou-nascut.
QUOTE(thecagero @ 14 Jan 2008, 12:42)
1) In sectorul 3, contractele de parcare sunt facute pe timp limitat (noaptea) sau 24/24h?
2) Are voie sa ma blocheze, indiferent ca am parcat pe locul lui sau nu?
Din ce stiu eu nu sunt 24/24, iar imbecilul ala nu avea voie sa te blocheze. Trebuia sa suni la 112.
Doamne, ce tara de frustrati

This post has been edited by adip: 15 Jan 2008, 01:13

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
aditab
post 15 Jan 2008, 15:22
Post #187

Membru cu titlu personalizat

From: Brașov

QUOTE(ATP @ 14 Jan 2008, 17:27)
Poate incerci sa iti controlezi si limbajul.Si ca sa poti iti dai si tu seama repet : ERA LOC...(țipete înlăturate)...REUSESTI? Salut !
*

QUOTE(Sony @ 14 Jan 2008, 17:35)
Codu' Rutier ce spune despre parcarea ta?
*

QUOTE(ATP @ 14 Jan 2008, 17:46)
Sony

1. interzice intr-adevar
2. schimbam subiectul si o dam in diverse
3. nu imi spune ca nu ai incalcat niciodata macar o regula de circulatie
4. nu cred ca nu s-a mai invartit pamantul ca am parcat eu la squar :|
5. comentarii de .... precum aditab nu am nevoie
6. eu condamn pe cei care vandalizeaza masini
7. PUTETI SA INCHIDETI TOPICUL CA DEJA O DAM IN DIVERSE !

Numai stima si respect !
*

QUOTE(Sony @ 14 Jan 2008, 17:50)
Bre, daca nu esti in stare sa respecti legea, nu te mai plange ca nici altii n-o respecta! Asta refuzi sa intelegi: ca nu esti cu nimic mai presus decat ala!!!!!!

Incearca sa aplici in trafic respectul ala!
*

Am câteva nelămuriri vizavi de tine, user ATP:
- De ce strigi?
- Care e problema ta cu limbajul meu? Ce caută conjuncția "și" în propoziție?
- Știai că studiile medicale arată că cei care strigă mai mult gândesc mai puțin?
- Nu-i așa că habar n-aveai că este în obiceiul meu să las mașina chiar și la 500 de metri de locul unde vreau să ajung, dacă este oră de vârf și știu că parcarea vizată este plină ochi? De asemenea, oare știai că se recomandă persoanelor sedentare (așa cum sunt eu) nițică mișcare? (Să mă vezi cum îmi mișc fundul gras când știu că am parcat ilegal... - na c-am zis-o)
- De ce nu pricepi că ai încălcat legea? Nu am de gând să cuantific gradul tău de vinovăție - dar o atitudine gen "alții o pecesc mai rău, eu numa' un pic" e de tot plânsul.
- N-ai înțeles că îi disprețuiesc pe șoferii care nu fac eforturi să nu încalce legea? Ai comis o contravenție, cară-te repede și zii mersi că n-ai suferit consecințe. Te-ai descalificat singur când ai afirmat că ai stat la o țigară cu soția. (Cam scumpă, nu-i așa? Țigara, nu soția.)
- Ai priceput că, deși mă enervez pe șoferii idioți, nu mă apuc de distrugeri? Fac precum câinele rău din banc (relații se găsesc undeva pe forum).
- Oare ai observat ca pe lângă puncte, în comentariile mele mai folosesc și virgule, paranteze, uneori diacritice și, mai nou, semne de întrebare? Și că uneori îmi place să mă ascult, d'aia acum am scris așa mult ca să exprim ceea ce Sony a afirmat pe scurt (citatele sunt pentru aducerea ta aminte)?
- Îmi pare rău pentru mașina ta, săraca n-are nicio vină, da' ai căutat-o cu lumânarea (adică țigara). (Aici n-am mai folosit "?", pentru a face o diversiune.)

Aaaa, încă ceva: nu pricepuși că picași la mijloc?

Eu nu te salut, urâtule (mă refer la participiul verbului).

--------------------
Dacia Logan 2007 - Ambition
Honi soit qui mal y pense!
+
OITza
post 15 Jan 2008, 18:37
Post #188

Membru incepator

Mda, si eu am patit`o. Sa nu am loc sa trec din cauza masinilor parcate aiurea. Asta nu inseamna ca m`am apucat sa le zgarii masina, sau alte lucruri de genul asta.
ATP, daca tot ai parcat neregulamentar, mai bine nu deschideai un topic sa te vaiti.. Acte de vandalism au fost dintotdeauna si vor mai fii (pana vom evolua cu toti, si ne vom da seama ca nu asa se rezolva problemele), asa ca ..

--------------------
Renault megane 2002 - b 12 oit
+
xcss
post 15 Jan 2008, 22:45
Post #189

Born to Be Epic

Felicitari, aditab. Un mare plus de la mine.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
unEL
post 16 Jan 2008, 11:17
Post #190

Loganist cu multi km.

From: in ultimul loc unde ai cautat

Cum se numeste topicul ????
Ahhh da.
Hai romane, pune mana pe bota si iesi in fata blocului ca ai de disputat cateva locuri de parcare. Dar hai repede ca vine soferul si ne prinde.
Of ce pata am pe astia care zgarie masini, rup stergatoare sau oglinzi.
Imi pare rau ca nu-i prind, ca tare mi-ar place sa le indoi si eu niste membre, si sa le reglez antenele.
Acum lasind caterinca deoparte, cu totii sintem frustrati in anumite situatii, cu totii ne-am dori sa gasim loc de parcare fix in fata locului unde trebuie sa facem "ceva", cu totii ne grabim sa ne terminam treaba si sa ajungem mai repede la treburile personale.
Dar se pare ca nu este asa mereu.
Trebuie sa recunoastem ca uneori ne enerveaza traficul, un sofer mai incepator, unul mai tupeist, unul care motzaie la semafor si pleaca doar dupa ce are "frigiderul plin" sau o domnisoara care isi pudreaza nasul si nu mai stie in ce directie trebuie sa o ia.
Eu cred ca lupta pt. existenta ne-a impins la gesturi de o moralitate scazuta, ca sa putem sa ne rezolvam treburile repede, sa fim mai productivi, sa avem ce pune pe masa acasa.
Altii au destule acasa pe masa, si fac gesturi din teribilism, iar un scandal pe strada, cu 2-3 amenintari, cu 15000 de telefoane date, sint doar o sursa de ocupare a timpului.
Va spun sincer, nu cred ca o sa vad vre-o schimbare in urmatorii ani.
Si cu regret va spun ca azi dimineata am gasit o dunga de vre-o 30cm pe portbagaj. Masina parcata pe o straduta, fara sa blocheze vre-o curte sau ceva.
Asa ca acum iar CASCO, iar bla bla bla ....
Credeti ca discutia asta o sa-i faca pe cei care parcheaza aiurea sa nu mai parcheze?
Credeti ca o sa ne faca viata mai usoara ?
Eu propun sa bem bem o cafea linistiti, si sa privim la ziua de maine.
Toate cele bune.

--------------------
Dacia LOGAN 1,5 DCI 85CP+ 2008 Ambition - CT 31 ___
Led & sound tuning.
+
tribunul
post 16 Jan 2008, 11:40
Post #191

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Cafeaua risca sa te agite si mai mult, mai bine sa ne luam cuminti medicamentele.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
vijelie
post 16 Jan 2008, 11:44
Post #192

membru violet

Probabil i-a mai ramas ceva nechezol de pe vremuri, ca atunci era lumea mai linistita.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
tribunul
post 16 Jan 2008, 11:51
Post #193

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Radeti voi, da eu am dat juma de zi la zapada, trotuar, strada, intrare in bloc, si cand vine un gigel care are parcare, doar ca in parcarea lui zace un munte de zapada, si-si parcheaza limuzina in locul meu, ca-i este lene sa-si dea zapada...

Pai atunci nu-mi vine sa-l ..., dar pe masina nu ma razbun ca-i proprietarul nesimtit.

Da un ventil tot i-as taia ... ca-i ieftin, 1 leu.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
unEL
post 16 Jan 2008, 12:19
Post #194

Loganist cu multi km.

From: in ultimul loc unde ai cautat

Eu vad cafeaua ca pe un moment de respiro .... si incer sa ma rup pt 10 min de nebunia cotidiana.
Iar nechezolul l-am prins, si cabluri intinse prin casa cu o baretie de tractor, si cozile la o bucata de cascaval smile.gif
Si intradevar, era mai putin stres.
Si aveam la masina numar par !!!
Si era parcarea nici macar jumatate plina.
Iar pe timp de vara stateam 5-6 ore la coada la peco cu masina prietenilor din tara ca sa mai facem rost de un full de benzina (pe litoral benzina era la liber pt. cei din alte judete).
Ce vremuri ... atunci erau bani si nu puteai sa-i cheltui ... acum alergam ca disperatii pt. "un colt de paine"
Nu sint nostalgic, dar nici viata asta nu imi prieste.
Toate cele bune

--------------------
Dacia LOGAN 1,5 DCI 85CP+ 2008 Ambition - CT 31 ___
Led & sound tuning.
+
bog70
post 16 Jan 2008, 12:31
Post #195

Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90.

Mda, uite ca de la zapada asta a aparut si la mine un idiot din asta. In spatele blocului la mine parcheaza si vecinii dintr-un bloc alaturat, pentru ca la ei nu mai e loc.
De ani de zile (11 de cand mi-am luat si eu prima masina) parcam toti dupa principiul primului venit, fara niciun fel de probleme. Pana acum nu a revendicat nimeni, niciodata, niciun loc.
Dupa ninsoarea asta de la inceputul anului ne-am deszapezit toti masinile (ma rog, aproape toti). Normal, cutuma a reinceput sa se aplice si iar parcam toti pe unde prindem liber (pe locul unde parcasem in ziua cu ninsoarea, curatat de mine dupa aia, si-a tras o tipa masina si n-o mai misca).
Asa ca am parcat si eu, intr-una din zile, pe un alt loc. Ei bine, din clipa aia individul care curatase locul respectiv ma blocheaza, chit ca sunt pe locul lui, chit ca ma asez pe altul de langa.
Nu m-am atins de masina lui si nici n-am s-o fac. I-am lasat bilet in parbriz sa nu ma mai blocheze, el imi lasa alt bilet sa nu mai parchez acolo.
Individul s-a mutat recent, nu in blocul meu, ci in cel alaturat.
Eu cu frustratul asta ce fac? Sun la politie daca ma mai blocheaza?

--------------------
Hyundai Accent 1.3 - 85 cp
Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos.
+
LC_TM
post 16 Jan 2008, 13:20
Post #196

Membru autentic

Suni la politie,chemi un echipaj si le arati si biletul,ar trebui sa il rezolve ei pe bolovan. biggrin.gif

--------------------
Nissan/ex. Dacia Terrano II 2.7TDi/Logan 2004/2005 Ambition 1.6MPI - TM-XX-XXX
+
DSN
post 16 Jan 2008, 13:57
Post #197

Membru

Apropo de idioti .... aseara a fost a n-a oara cand am vazut idioti care arunca pe jos diverse ambalaje, servetele, pachete de tigari, pet-uri goale etc., indiferent ca se afla in masina sau sunt pietoni. E chiar asa de greu in orasul asta de cenzurat ca lumea sa se autoeduce putin? E chiar asa de greu ca autoritatile sa puna niste amenzi mari si cum i-au prins sa le dea amenda astfel incat sa le usture buzunarul? Iar daca nu o platesc in 24 ore, sa puna penalizare cateva procente pentru fiecare zi de intarziere a platii amenzii.
Astia, dă capitală, suntem cei mai idioti dintre romani!

--------------------
ex Renault Megane break - RO
+
vis-a-vis
post 16 Jan 2008, 13:59
Post #198

DaciaClubber

Despre ce autoritati e vorba?
Daca ar fi sa te coste un milion pe luna, salariile celor care ar da amenzi, ai da? nedumerire.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
DSN
post 16 Jan 2008, 14:02
Post #199

Membru

La salariul pe care il am, DA, eu as da fara probleme.
Dar sa am certitudinea ca se vor aplica fara discutie si fara exceptie contraventiile respective.

--------------------
ex Renault Megane break - RO
+
vet
post 16 Jan 2008, 15:03
Post #200

Membrul

Aseara ajung acasa la 22.30. Locul meu de parcare (loc platit la primaria de sector)....ocupat . In general nu ma dau in vant dupa scandal, dar nu aveam unde sa parchez, asa ca l-am blocat pe "infractor" . Pe la 23.30 apare individul...si incepe sa claxoneze ... eu nimic. Incepe sa dea cu picioarele in roti.....eu nimic. Incepe sa-mi impinga masina ... deja mi se face mila de el ...se facuse ca dracu' pe haine (conserva mea nu e spalata de vre-o 4000Km smile.gif ). Ies la geam si-i spun ca eu plec dimineata la 8, asa ca sa nu se mai chinue. Baiatul, dand dovada de mare inteligenta, a chemat Politia. A venit echipajul, am coborat afara.... (doat cu buletin + acte parcare). "Militianu' " i-a spus omului ca nu ma poate obliga sa mut masina, dar ii poate da lui o amenda. Nu am continuat circul, asa ca a scapat fara amenda. Sper sa se fi invatat minte.
Cu ocazia asta am aflat ca in sectorul 3 Politia Comunitara se ocupa de problema parcarilor si de asemenea daca ii sesizezi vin cu Rosalul si ridica masina parcata ilegal. Toata distractia duce la ~1000 Ron (amenda+taxa remorcare+taxa depozitare/24h+taxa de eliberare sau cam asa ceva)

--------------------
Dacia Logan 2007 / KissFM 1.5 dCi
.
+
OAP
post 16 Jan 2008, 15:10
Post #201

Membru autentic

Si o faza oarecum opusa. Intr-o dimineata gasesc o masina parcata in fata portii. Ies afara, ii dau tarcoale ma uit in stanga in dreapta nimic. Langa mine e o clinica si m-am gandit ca o fi de acolo....dupa 10 minute apare in fuga proprietarul cu mii de scuze, eu ii spun ca nu-i problema ca nu ma grabeam prea tare, ne-am urat "zi buna" si gata. Stiu, e un caz fericit, dar ma gandesc ca daca sunam la Politie pe urma regretam si mi-am propus sa nu mai dau curs primului imbold deoarece nervii si scandalul nu duc la nimic bun. Cu siguranta "o mana intinsa face mai mult decat pumnul strans". Daca toti am da dovada de intelegere ne-ar fi mai usor intr-o tara sufocata de stres si de grijile de zi cu zi...

This post has been edited by OAP: 16 Jan 2008, 15:11

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
Sony
post 16 Jan 2008, 16:43
Post #202

Membru autentic

QUOTE(DSN @ 16 Jan 2008, 13:57)
E chiar asa de greu ca autoritatile sa puna niste amenzi mari si cum i-au prins sa le dea amenda astfel incat sa le usture buzunarul? Iar daca nu o platesc in 24 ore, sa puna penalizare cateva procente pentru fiecare zi de intarziere a platii amenzii.
Astia, dă capitală, suntem cei mai idioti dintre romani!
*

Acele amenzi exista si pleaca de la 6000 roni. Da, am scris corect 6000 roni!!! Dar nimeni nu le aplica. mad.gif

This post has been edited by Sony: 16 Jan 2008, 16:44

--------------------
+
vijelie
post 16 Jan 2008, 16:46
Post #203

membru violet

Pentru un gunoi aruncat pe jos?
Eu nu cred una ca asta...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Sony
post 16 Jan 2008, 16:59
Post #204

Membru autentic

Pentru un gunoi mai micut. Pentru un pachet de tigari iei mai mult. 04.gif

--------------------
+
Cornel001
post 16 Jan 2008, 17:54
Post #205

membru belit

"Din ce stiu eu nu sunt 24/24, iar imbecilul ala nu avea voie sa te blocheze. Trebuia sa suni la 112."

"Cu ocazia asta am aflat ca in sectorul 3 Politia Comunitara se ocupa de problema parcarilor si de asemenea daca ii sesizezi vin cu Rosalul si ridica masina parcata ilegal. Toata distractia duce la ~1000 Ron (amenda+taxa remorcare+taxa depozitare/24h+taxa de eliberare sau cam asa ceva)"

dupa cum vezi, ai scapat ieftin cu blocatul, se putea si mai rau. de fapt stiam asta ca si eu stau in sect. 3
s-au ridicat si la noi pe langa bloc masini parcate pe locuri inchiriate. bine, intr-un caz ala o abandonase acolo de cateva zile, in celelalte 2 nu stiu.

This post has been edited by Cornel001: 16 Jan 2008, 17:56

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
ATP
post 17 Jan 2008, 16:25
Post #206

Membru Juvenil...

in leg cu nevasta mea : nu s-a smiorcait in fata mea.imi cer scuze pentru exprimare am gresit.multumesc
LE : SI nu e nevasta mea in acte

This post has been edited by ATP: 17 Jan 2008, 16:28

--------------------
Dacia Logan 1.6 16V 2007 - PH 18 ATP
[B][U][FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=green]Oz Racing Wheels!16" 4 prezoane 1.6 16 valve Full Option.
+
Sony
post 17 Jan 2008, 17:48
Post #207

Membru autentic

Da' a cui e in acte? unsure.gif

--------------------
+
vet
post 18 Jan 2008, 08:59
Post #208

Membrul

QUOTE(Sony @ 17 Jan 2008, 17:48)
Da' a cui e in acte? unsure.gif
*

Mai nenea Sony, nu esti in trend! Nu sti ca acum nu se mai poarta titulatura de prietena / iubita???? Este mult mai masculin sa vorbesti despre prezenta feminina de langa tine ca fiind "nevasta-mea" . Da' lasa ca face el 20 de ani si ii trece....iar cand o sa fie nevasta cu acte....o sa-si doreasca sa-i spuna "prietena" ..... .

--------------------
Dacia Logan 2007 / KissFM 1.5 dCi
.
+
xcss
post 18 Jan 2008, 09:00
Post #209

Born to Be Epic

radmasa.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
V a L y O
post 18 Jan 2008, 18:15
Post #210

Membru autentic

QUOTE(vet @ 18 Jan 2008, 09:59)
....o sa-si doreasca sa-i spuna "prietena" ..... .
*

Sau remorca...

On topic: multa sanatate noob-ului cu o berlina 1310 care s-a bagat ca o cornuta fara sa tina cont de prioritate. A ramas in mijlocul drumului ca i-a murit motorul si nu putea sa il mai porneasca. Toata dragostea... mad.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate Plus 2007 - FVV
If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
+
8 Pages « < 5 6 7 8 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 05:08
Forum Renault