DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Casetofon sau boxe?

Cocojambo
post 12 Jan 2008, 09:43
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Crunch sunt bune in comp cu ce?
Eu mi-am pierdut fatza detasabila de la blaupunkt-ul de pe logan si trebuie sa cumpar alt cd-player, ma gandeam sa iau un pioneer si daca imi raman ceva bani(ma gandeam sa ma incadrez in 300 si ceva de lei) sa schimb si boxele de pe fata momentan. Ma gandeam sa cump tot niste boxe pioneer (tot pe 13, sunt aprox 70- 80 lei), dar daca cele crunch sunt mai bune sau cel putin la fel de bune... m-ar incanta pachetul acela.

si sa mai pun o intrebare ... intre un pioneer deh-2900 si un sony seria CDX (sunt mai multe modele cam in aceeasi bani), voi ce ati alege? nu de alta dar unii spun ca sunt nemultumiti de sony, am prieteni care imi spun contrariul si .... nu pot sa ma hotarasc in ceea ce priveste player-ul

P.S. astia de la panasonic fac playere auto bune? am gasit o promotie in careffour pt un mp3 player panasonic la 199 lei si vreau sa stiu daca se merita sau raman la pioneer vs sony?

This post has been edited by Cocojambo: 12 Jan 2008, 09:45

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
PaulT
post 12 Jan 2008, 09:58
Post #32

Membru autentic

Pioneer fara discutie.Crunch sunt boxe bune pur si simplu,nu bune comparate cu ceva anume.Merita pachetul acela.Sony nu au treaba pe partea de car audio.Ca sa se apropie de sunetul Pioneer-ului de 290 ron,ar trebui sa iti iei un Sony pe la vreo 5-600ron.Si nici ala nu il depaseste.Se apropie doar.Panasonicul e sub Pioneer si el.

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic 2006 Laureate/1973/2008 - B-00-xxx
+
Cocojambo
post 12 Jan 2008, 21:56
Post #33

Membru autentic

am luat azi pioneer deh 2900. am dat 280 lei, boxe nu am mai luat pt ca am avut prb cu cainele si a trebiut dus la veterinar si am cam depasit bugetul si asa.

oricum se cunoaste diferenta destul de mare intre playerele astea 2, asa ca pt initiatorul topicului, schimba cass-ul, boxele inca fac fata cel putin o vreme.

o problema mai am nu se potriveste mufa pt radio, la pioneerul asta e tip tata aia care intra si aia din logan e la fel, pe unde gasesc eu maine duminica o mufa dinasta? in vitan pana la cat e deschis? am sanse acolo? imi trebuie o mufa tata la un cap si mama la celalalt nu?

--------------------
-
+
chelloo83
post 12 Jan 2008, 22:13
Post #34

Membru incepator

da iti trebuie "mama" eu la al meu cand l-am schimbat nu am avut nevoie ca erau ok si s-au potrivit

--------------------
dacia logan 1.5 DCI 2008 Jeep Autohton
.
+
Cocojambo
post 12 Jan 2008, 22:35
Post #35

Membru autentic

tu tot deh 2900 pioneer ai? mufa aia trebuia sa o am in pachet? sau nu inteleg.... aveai alt tip de mufa la masina? eu am avut blaupunkt-ul ala cu care vine masina din fabrica.

--------------------
-
+
chelloo83
post 12 Jan 2008, 22:49
Post #36

Membru incepator

prima data am avut pioneer dar a avut un accident (mi l-au furat) si am avut mufele ok se potriveau mama-tata si apoi am luat un sony si a fost la fel s-au potrivit mufele, tot mama-tata
ps: pioneer -ul era luat de la baieti nu din magazin...important e ca nu am facut nici o modificare la mufe si nici nu am avut nevoie de nici un adaptor blink.gif

12 Jan 2008, 23:58:
aaa...ca sa se inteleaga: era sigilata cutia, adica casetofonul chiar daca nu era din magazin era nou

This post has been edited by chelloo83: 12 Jan 2008, 22:58

--------------------
dacia logan 1.5 DCI 2008 Jeep Autohton
.
+
PaulT
post 12 Jan 2008, 23:09
Post #37

Membru autentic

Exista adaptor.Felicitari pentru alegere.Asta repetam si eu.Veriga cea mai slaba din sistemul audio stock(mai ales cele cu fete detasabile produse de Blaupunkt) o reprezinta HU.

This post has been edited by PaulT: 12 Jan 2008, 23:09

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic 2006 Laureate/1973/2008 - B-00-xxx
+
Cocojambo
post 13 Jan 2008, 14:17
Post #38

Membru autentic

l-am montat si primele impresii referitoare la auditie sunt bune, ce m-a dezamagit insa la pioneer-ul asta e receptia radio, prinde mai multe posturi ca blaupunkt-ul e drept, dar nu le receptioneaza cum trebuie sa aud bazaituri... devine enervant dupa un timp (se mai plangea cineva pe forum aici de treaba asta).

o alta intrebare am, are dimmer (sau cum s-o numi chestia aia care in mom in care aprind farurile scade in intensitate lumina player-ului)? cand aprind farurile intensitatea luminii ramane aceeasi, inca nu am mers noaptea dar sper sa nu fie deranjant.

am vazut ca sunt cateva topicuri in acest sens o sa mai cercetez si pe acolo.

--------------------
-
+
iuly75
post 13 Jan 2008, 15:31
Post #39

Membru

From: IANCA

QUOTE(Cocojambo @ 13 Jan 2008, 15:17)
l-am montat si primele impresii referitoare la auditie sunt bune, ce m-a dezamagit insa la pioneer-ul asta e receptia radio, prinde mai multe posturi ca blaupunkt-ul e drept, dar nu le receptioneaza cum trebuie sa aud bazaituri... devine enervant dupa un timp (se mai plangea cineva pe forum aici de treaba asta).

o alta intrebare am, are dimmer (sau cum s-o numi chestia aia care in mom in care aprind farurile scade in intensitate lumina player-ului)? cand aprind farurile intensitatea luminii ramane aceeasi, inca nu am mers noaptea dar sper sa nu fie deranjant.

am vazut ca sunt cateva topicuri in acest sens o sa mai cercetez si pe acolo.
*

are si dimmer dar ii dai comanda de la cd player, nu cred ca merge de la faruri dar stiu sigur ca are dimmer

--------------------
RENAULT LAGUNA III Dynamique 1/2010 fara DPF - BR XX LDY
+
PaulT
post 14 Jan 2008, 10:26
Post #40

Membru autentic

Nu are dimmer.Dar stai linistit ca nu e deranjant noaptea.La capitolul receptie radio,crede-ma ca ar trebui sa fie impecabila.Daca apar tot felul de bazaituri ori e o problema cu mufarea antenei,ori e o problema cu aparatul.Pioneer-ul e mult peste Blaupunkt la capitolul radio.E la fel de performant ca Philips-ul ce echipa colectia anterioara Logan.Asa ca daca dupa ce te convingi ca nu antena e problema,te duci cu aparatul la garantie.Dar mai mult ca sigur e ceva legat de antena.

--------------------
+
OAP
post 14 Jan 2008, 12:06
Post #41

Membru autentic

QUOTE(Cocojambo @ 13 Jan 2008, 15:17)

Asa este. Sunt multumit de el dar receptia radio lasa de dorit...

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
Cozsmin
post 14 Jan 2008, 12:26
Post #42

MemBru Care Este

ca sa nu mai deschid alt topic merita pus un pioneer deh 3700 mp ......ca sa stiu daca il iau lui tata ......ca el nu il foloseste pe dacia lui ????

--------------------
Dacia 1300 1970 - B019423
Ex:DACIA 1310 Berlinoasa :D
Ex:DACIA 1310 Break :D
Pr:Dacia 1307 Double Cab :)) INJECTIE
+
PaulT
post 14 Jan 2008, 12:37
Post #43

Membru autentic

Repet,nu e normal.Am avut Pioneer pe berlina,am si pe Logan,cunosc inca cel putin 10 persoane care au diverse modele Pioneer pe auto,si nu au nici cea mai mica problema pe partea de radio.Dimpotriva,are o receptie excelenta,chiar si in conditiile unui semnal slab.De exemplu,am fost cu 2 masini la munte.Ambele Logan,ambele cu antena stock.Al meu echipat cu Pioneer,celalalt cu un Sony.La mine se auzea impecabil,la celalalt se auzeau 80% haraituri,restul muzica.Pe acelasi post si pe aceiasi frecventa.Daca la voi apar probleme de receptie ,ceva nu e ok.

Cozsmin---Normal ca merita.. biggrin.gif

--------------------
+
Cozsmin
post 14 Jan 2008, 12:48
Post #44

MemBru Care Este

multumesc dar il duc boaxele de loganescu ??? sau trebe si niste boxe mai de neam ??

--------------------
Dacia 1300 1970 - B019423
Ex:DACIA 1310 Berlinoasa :D
Ex:DACIA 1310 Break :D
Pr:Dacia 1307 Double Cab :)) INJECTIE
+
PaulT
post 14 Jan 2008, 13:25
Post #45

Membru autentic

Il duc pana la un nivel suficient.S-ar auzi mai bine daca schimbi si difuzoarele,dar si asa vei avea un sunet decent.

This post has been edited by PaulT: 14 Jan 2008, 13:28

--------------------
+
Cocojambo
post 14 Jan 2008, 14:33
Post #46

Membru autentic

Mai de prins prinde o groaza de posturi, dar nu se aude f bine, cand l-am cump i-am facut o proba la stand si la fel se auzea, am crezut ca poate o fi ecranat semnalul din cauza peretilor mag (l-am luat din careffour) pt ca se mai intampla.

Apoi cand l-am montat se auzea mai bine pe radio dar tot nu clar (a nu se intelege ca se aud tot timpul bazaituri sau ceva de genul, se aude bine doar ca are mici fluctuatii), am intrat pe net si am mai cautat pareri ceva legate de model, si am mai gasit cateva pers care se plangeau de problema asta, deci cred ca este un bug al aparatului sa spun.

Eu initial ramasesem nehotarat intre un clarion si pioneerul asta, celalalt se auzea la fel de bine singura probl era displey-ul care am inteles ca nu se vedea bine in masina ziua, adica nu mai vedea aproape deloc, asa ziceau baietii aia si am gasit si aici pe daciaclub un user care reclama chestia asta. asa ca am luat pioneer-ul, si nu cred ca o sa mai schimb boxele cat de curand pt ca se aud bine cu HU asta.

Ca o concluzie schimbati player-ul si o sa vedeti diferenta, daca nu sunteti pretentiosi boxele aste sunt arhisuficiente

--------------------
-
+
mario1980
post 14 Jan 2008, 15:10
Post #47

Membru autentic

From: Iasi

Nu stiu daca din 2005 de cind am eu masina s-au schimbat cartoanele alea de difuzoare puse pe masina, dar spun fara sa gresesc, ca le gasesc ordinare, cea mai slaba veriga, cum se exprima cineva mai sus. Curios este ca unii desi au schimbat numai HU-ul, trag concluzii. Ca raport calitate finala/bani investiti, ramin in continuare de parere ca boxele sint alegerea care trebuie facuta. Si ma refer la niste boxe de calitate. Cu siguranta unitatea RCS de pe masina se va comporta altfel decit cu difuzoarele originale.

Succes la alegere, oricare ar fi ea!

--------------------
Dacia Logan dci Preference 2006 - SV ?? ???
Adesea, aproape fiecare om tolereaza prostia celui de linga el, atit timp cit nu ii uzurpa propria prostie.
+
PaulT
post 14 Jan 2008, 20:35
Post #48

Membru autentic

Mario,ai relativ dreptate daca te referi la un rcs din colectia veche.Ai ascultat vreodata un rcs din colectia noua?Daca asculti,iti schimbi parerea despre veriga slaba.Mie nu mi-a venit sa cred,sincer.

@Cocojambo--Eu nu am problema asta(am deh 4700mp),si nici nu am auzit la nimeni de ea(care are Pioneer).Nu cred ca e normal.

This post has been edited by PaulT: 14 Jan 2008, 20:38

--------------------
+
EvilOne
post 14 Jan 2008, 22:47
Post #49

Membru autentic

From: Bucuresti/Alexandria

Solutia optima este sa schimbi si una si alta, dar compromisul mai bun in situatia data de tine este sa iei o sursa care sa iti dea mai multa putere si semnal mai curat, adica un alt CD/mp3. Vei ramine uimit de ce o sa iasa din amaritele alea de cartoane (cum se zice pe aici) (Eu unul asa am ramas dupa ce am pus un CD 4x40w pe boxele stock din Cielo)

Cineva spunea ca boxele sint cel mai important element etc etc. Sint, dar numai daca semnalul care intra in ele este bun si de putere suficienta, fortind un HU slab sa dea volum mare, distorsiunile vor creste in casacada si o sa ajungi sa dai un semnal de tot kkt in boxele tale super scula de 300E. Ce crezi ca vei auzi? Pot boxele sa modifice semnalul a.i. sa se auda mai bine? Normal ca ideal ar fi sa iei numai scule de foarte buna calitate, dar uneori banii ne impiedica.

Un pdf de la unii care cunosc cum sta treaba in sprijunul afirmatiilor mele.

Attached File(s)
Attached File  JBL___Danger_low_power.pdf ( 204.24k ) Number of downloads: 89

--------------------
Reno Megan Sedan (coaja) 1.6 2008
156
+
mario1980
post 15 Jan 2008, 10:49
Post #50

Membru autentic

From: Iasi

@PaulT : Intimplarea face ca circul cu 2 Logan-uri, unul din iarna 2005, si unul din toamna 2006. Ai ghicit, unul care era echipat cu Philips, si altul echipat cu RCS Blaupunkt cu fata detasabila. Ce-i drept n-am ascultat prea mult la primul pentru ca l-am schimbat destul de repede, dar al doilea este ceea ce ascult in zilele acestea, de citeva saptamini chiar. Impresia mea este ca dimpotriva parca se aude mai bine la Blaupunkt. Poate ca tu ai avut parte de unul mai putin reusit.

PDF-ul din postul de mai sus, desi este "de la unii care cunosc cum sta treaba" are legatura prea putin sau deloc cu discutia in cauza. Eu asa am inteles ca se discuta aici: care este cea mai eficienta schimbare cu bani cit mai putini? Daca m-am inselat, ma iertati. Eu credeam ca initiatorul topicului vrea o auditie de calitate, si citeodata sa dea volumul mai tare (asa cum facem toti cind ascultam o melodie care ne place), si nici vorba de instalatii care sa faca sa zdrangane tablele pe masina. De unde pina unde am ajuns sa dam drept dovezi, documente care trateaza cauzele arderii difuzoarelor de inalta frecventa, nu stiu.
Eu imi permit sa dau sfaturi, ca unul care am schimbat si boxe, si RCS, dar n-am prea vazut pe sustinatorii schimbarii unitatii, sa spuna ca ar fi schimbat boxele, si nu prea s-a observat mare diferenta.
Nici eu nu am stat mai mult de citeva zile, poate saptamini cu RCS-ul original, dar asta nu inseamna ca cel mai eficient upgrade este al acestuia. Vorbesc strict dpdv al sunetului la nivele rezonabile.
Si poate cineva care se pricepe (intuiesc eu ca sint multi pe forum), ne explica noua celorlalti, cam cum se comporta o boxa de genul celor care sint pe Logan, pe un HU de High-End si pe unul de Low-End, la frecvente inalte. wink.gif

Numai bine!

This post has been edited by mario1980: 15 Jan 2008, 11:02

--------------------
Dacia Logan dci Preference 2006 - SV ?? ???
Adesea, aproape fiecare om tolereaza prostia celui de linga el, atit timp cit nu ii uzurpa propria prostie.
+
lulu-gl
post 15 Jan 2008, 17:39
Post #51

Membru cu greieri...si reputatie proasta

From: Galati City

cat adevar graiesti Mario..... smile.gif
cred ca pentru o auditie "normala" in masina, este suficient un upgrade finut, de genul : trec de la radiocas la MP3, sau schimb boxele care s-au ars cu altele. pentru "discoteca" in masina, lasati-o mai moale, trebuie sa mai auziti sirene, clacsoane, sau eventuale urlete a celor loviti de masina icon_mrgreen.gif
deci, dupa buget tata, dupa buget......

--------------------
Dacia Logan Berlina 2007 1.4 ABS Plus - GL-XX-XXX
greieri fara numar, fara numar.....si la masina, si la "mansarda"
+
PaulT
post 15 Jan 2008, 18:47
Post #52

Membru autentic

Si eu am schimbat si cass-ul si boxele.Intai cass-ul,si la 3 zile si boxele.Si pot spune ca a fost o diferenta cand am schimbat HU.Asta pe boxele originale.Normal ca in momentul in care am schimbat si boxele a fost si mai bine,dar difuzoarele originale nu sunt chiar atat de groaznice.Sunt la nivelul oricaror alte difuzoare dual cone de pe piata.Normal ca nu se compara cu cele pe componente si nici chiar cu coaxialele.Dar,la un volum normal se aud destul de decent.
Eu am avut Philips pe masina,Blaupunkt-ul l-am ascultat la altcineva.Si cass-ul si mp3-ul.Si mi s-au parut f slabe(nu ca putere,care e aceeasi cu a Philips-ului).Din ce am mai citit si pe forum,nu am doar eu impresia asta.

--------------------
+
Cocojambo
post 15 Jan 2008, 20:42
Post #53

Membru autentic

diferenta va asigur ca este si se simte intre cass-uri (ala stock si ce am luat eu), nu am spus ca boxele sunt cine stie ce(oricum nu ma pricep, sunt afon in materie), dar o mai duc ceva, cel putin pt mine sunt suficiente, vreau sa mai aud sirene de la vreo ambulanta ceva, oricum le voi schimba cu ceva mai finut, nu neaparat mai puternic.

Repet, pt cine vrea ceva decent, este suficient sa schimbe cass-ul, cine vrea discoteca.... schimbati si boxele... puneti amplificatoare.... fiecare cu nevoile lui

--------------------
-
+
iulian00
post 17 Jan 2008, 14:54
Post #54

Membru incepator

Salut,
Sa stii ca exista ceva firme din care, personal am ales be-loud, datorita forumului mare, unde poti vedea n teste in materie de car audio.
Dupa 3 luni de documentare si intrebari(domeniul asta nu exista pt mine, dar a devenit interesant fiind in aceeasi dilema ca si tine) am cumparat HU si boxe.
Sint foarte multumit acum de ce am cumparat, dar fara documentarea preliminara as fi gresit garantat, sfatuiesc pe oricine ce vrea sa schimbe ceva pe audio sa se documenteze inainte sa cumpere, de fapt asta este valabila la orice achizitie smile.gif .
Foarte pe scurt, tweterele de calitate fac 60% wooferele 20% HU 20% daca vrei un sunet natural, limpede cristal smile.gif asta fiind configuratia dorita de mine.
Tu poate doresti altceva, dar eu zic sa intrii pe forumul lor si o sa fii uimit de complexitatea domeniului...
Offtopic, nu vreau sa fac reclama nimanui, sper sa nu fiu sters, fiindca domeniul este interesant iar pentru mine si sigur si pentru altii ce sint nemultumiti de sunetul stock, iar forumul asta este destul de educativ...poti afla ce si de ce fara sa cheltui inutil.
Numai de bine.

--------------------
Dacia Logan - 1,4 dec 2006 / Laureate - VLxxxxx
+
tribunul
post 17 Jan 2008, 15:47
Post #55

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

QUOTE(misupriest @ 8 Jan 2008, 22:11)
Ce sa schimb?
*

Poti sa incerci cu un pick-up si fac pariu ca o sa fie cel mai tare tiuning facut pe logan.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
misupriest
post 17 Jan 2008, 22:00
Post #56

Membru incepator

QUOTE(PaulT @ 12 Jan 2008, 00:07)
Cass-ul 15w pe canal,boxele au 25w rms(cele standard de pe logan).Boxele Crunch sunt bune.Separat costa 89ron.Pachetul merita.Trebuie inca un set de boxe si schimbi tot ce e in masina.Cu boxele Sony nu prea se aplica "am dat putin si merita".La aceiasi bani iti iei ceva cu adevarat bun(si poate chiar la mai putini bani...).Daca imi spui cat ai dat pe ele iti spun ce puteai lua in aceiasi bani.
LE--Infect se aude in principal din cauza cass-ului.L-am ascultat si eu si e incredibil cum pot pune pe masina asa ceva.
*

Pai am dat cam 109ron pe boxele de fata si 179ron pe boxele de spate, cele sony, mie mi se pare ca au fost bani putini si am obtinut ce am vrut.

QUOTE(Cocojambo @ 12 Jan 2008, 21:56)
am luat azi pioneer deh 2900. am dat 280 lei, boxe nu am mai luat pt ca am avut prb cu cainele si a trebiut dus la veterinar si am cam depasit bugetul si asa.

oricum se cunoaste diferenta destul de mare intre playerele astea 2, asa ca pt initiatorul topicului, schimba cass-ul, boxele inca fac fata cel putin o vreme.

o problema mai am nu se potriveste mufa pt radio, la pioneerul asta e tip tata aia care intra si aia din logan e la fel, pe unde gasesc eu maine duminica o mufa dinasta? in vitan pana la cat e deschis? am sanse acolo? imi trebuie o mufa tata la un cap si mama la celalalt nu?
*

In cazul tau cainele nu a fost cel mai bun prieten al omului tongue.gif

QUOTE(iulian00 @ 17 Jan 2008, 14:54)
Salut,
Sa stii ca exista ceva firme din care, personal am ales be-loud, datorita forumului mare, unde poti vedea n teste in materie de car audio.
Dupa 3 luni de documentare si intrebari(domeniul asta nu exista pt mine, dar a devenit interesant fiind in aceeasi dilema ca si tine) am cumparat HU si boxe.
Sint foarte multumit acum de ce am cumparat, dar fara documentarea preliminara as fi gresit garantat, sfatuiesc pe oricine ce vrea sa schimbe ceva pe audio sa se documenteze inainte sa cumpere, de fapt asta este valabila la orice achizitie smile.gif .
Foarte pe scurt, tweterele de calitate fac 60% wooferele 20% HU 20% daca vrei un sunet natural, limpede cristal smile.gif asta fiind configuratia dorita de mine.
Tu poate doresti altceva, dar eu zic sa intrii pe forumul lor si o sa fii uimit de complexitatea domeniului...
Offtopic, nu vreau sa fac reclama nimanui, sper sa nu fiu sters, fiindca domeniul este interesant iar pentru mine si sigur si pentru altii ce sint nemultumiti de sunetul stock, iar forumul asta este destul de educativ...poti afla ce si de ce fara sa cheltui inutil.
Numai de bine.
*

Chiar, cine a mai incercat be-loud, mi se par putin cam scumpi dar nu am feedback de la popor sa stiu cum sunt ei, poate au preturi mai mari si calitate pe masura.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 Mpi 2007 - B-86-PMV
+
bogdan_90
post 17 Jan 2008, 22:17
Post #57

baiatu' cu apa

de curand mi-am schimbat HU cu unul ca al tau pioneer deh 2900 MP , si pe fata mi-am pus boxe de 13 cm 35 w rms ,mufa nu s-a potrivit insa mi-a dat la el una adaptoare asa ca a fost okey. eu sunt foarte multumit de player.

--------------------
ford focus 2007 - xxx
plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
+
PaulT
post 17 Jan 2008, 22:22
Post #58

Membru autentic

Nu stiu de ce ti se pare ca ai dat putin...Cu 109 ron luai componente(bass+ tweeter) pe fata(Magnat,Mac Audio,etc).Oricare erau cu 10 clase peste Sony.Daca luai coaxiale,in banii astia aveai o multime de posibilitati,la fel,mult peste Sony.Iar la 179 ron....nu mai spun.Sony nu merita sub nici o forma la capitolul car audio(in special la capitolul difuzoare).Ai fi obtinut mult mai mult si la bani mai putini.
Oricum,sa le stapanesti sanatos.Conteaza sa fii tu multumit.

--------------------
+
bogdan_90
post 17 Jan 2008, 22:37
Post #59

baiatu' cu apa

ca sa nu mai deschid alt toppic ,ce parere aveti de boxele astea? : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...axiale/GT5-502/ le-am pus pe fata la logan.

--------------------
ford focus 2007 - xxx
plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
+
PaulT
post 17 Jan 2008, 22:48
Post #60

Membru autentic

Cred ca se aude f bine cu ele.Sunt f reusite.Singura problema cu dif coaxiale pe fata o reprezinta pozitionarea lor.Fiind la picioare,tweeter-ul nu se face auzit cum trebuie.Inaltele fiind directionale,se pierd cam degeaba.De aceea cel mai bine e sa pui componente pe fata.Woofer-ul in usa,la locul difuzorului original,si tweeter-ele in dreptul oglinzilor,sau oricum,undeva mai sus pe usa.Oricum ,boxele tale sunt f bune ca putere ptr player.Adica le misca bine ampliful din HU care are 22w rms pe canal.

--------------------
+
7 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 19:27
Forum Renault