Casetofon sau boxe?
![]() ![]() ![]() |
Casetofon sau boxe?
bogdan_90 |
![]()
|
||
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|||
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Mid sunt frecventele medii.Nu trebuie sa stea in -6.Daca nu ai frecv medii nu se mai aud cum trebuie voci si anumite instrumente.Eu il tin la -1 sau 0.Nici prea sus nu e bine,ptr ca strica sunetul.Ptr custom eu am urmatorul reglaj:joase +4,medii -1,inalte + 4.
This post has been edited by PaulT: 17 Jan 2008, 23:21 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Observ ca nu se prea inghesuie nimeni sa-si puna pick-ul la masina.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bogdan_90 |
![]()
|
daca era din pitesti ma bagam eu.
![]() |
--------------------
ford
focus
2007
|
|
misupriest |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 17 October 05 ![]() |
QUOTE(PaulT @ 17 Jan 2008, 22:22) Nu stiu de ce ti se pare ca ai dat putin...Cu 109 ron luai componente(bass+ tweeter) pe fata(Magnat,Mac Audio,etc).Oricare erau cu 10 clase peste Sony.Daca luai coaxiale,in banii astia aveai o multime de posibilitati,la fel,mult peste Sony.Iar la 179 ron....nu mai spun.Sony nu merita sub nici o forma la capitolul car audio(in special la capitolul difuzoare).Ai fi obtinut mult mai mult si la bani mai putini. Oricum,sa le stapanesti sanatos.Conteaza sa fii tu multumit. Aaa multzam da astea erau pe dacia veche, pe logan m-am lamurit, o sa schimb cassul si boxele mai tarziu cand voi avea bani si daca v-a mai fi necesar. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6 Mpi
2007
- B-86-PMV
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Aha.Ok.E perfect daca te-ai lamurit.Succes cu schimbatul.
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
din propria experienta schimba cass. eu am avut HU ala philips de la ei , l-am schimbat si s-a simtit o mare diferenta in cea ce priveste calitatea sunetului.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
chelloo83 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 28 October 07 ![]() |
PaulT cred ca esti cel mai mare fan pioneer !!!
ps: sa nu iei in nume da rau !!! stiu ca sunt super bune !!! stiu foarte multa lume multumita de ele ! dar tu esti fan inrait !!! ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1.5 DCI
2008 Jeep Autohton .
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
asa e dar are si de ce sunt chiar bune din punct de vedere al raportului pret/calitate sunt super bune.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
chelloo83 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 28 October 07 ![]() |
sincer siam fost multumit de el, fata de sony ...chiar nu prea exista grad de comparatie, acum am sony si e destul de ok si asta, dar nu cum era pioneer
![]() |
--------------------
dacia
logan 1.5 DCI
2008 Jeep Autohton .
|
|
PaulT |
![]()
|
Nu neaparat Pioneer.Cui recomand.recomand sa aleaga intre Pioneer,Clarion,Alpine la capitolul HU.
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
In ordine inversa ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
PaulT |
![]()
|
Nu i-am pus intr-o ordine anume.Dintre producatorii de car audio accesibili ca pret acestia 3 consider ca merita la capitolul HU.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
ionut_raluca |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 20 January 08 ![]() |
nici mie nu mi-a placut cum se aude ,aveam radio-casetofon blaupunkt cu boxe fata si le-am schimbat cu linie sony (radio-cd,boxe fata cu 2 iesiri si spate cu 3 iesiri ) acum se aude super oricat de tare dau, nu se mai aude "cu purici"
22 Jan 2008, 10:29: boxele sunt prea slabe! asa cred eu This post has been edited by ionut_raluca: 22 Jan 2008, 10:29 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preferance
|
|
djjoyro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 February 08 ![]() |
Si eu simt nevoia de mai multe inalte ... ce ziceti pe unde as putea pune niste tweetere din alea no name ? cum le-as putea prinde ?
LOGAN MCV. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2008 LAUREAT
|
|
PaulT |
![]()
|
In usile din fata,in dreptul oglinzilor.Dar nu ti-as recomanda sa pui tweetere no-name.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Eu am pus un cd player Pioneer,am pastrat boxele fata(fabrica) si am pus boxe pe spate(nu avea).
E diferenta mare intre cd player si cass.Mai multa claritate,putere,eu sunt multumit. |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Bad_Wolf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 September 07 ![]() |
Salut, eu am pe Logan Sony GT-212 si cele 4 boxe stoc + woofer activ de 250W si sunt multumit de calitatea sunetului, boxele nu distorsioneaza pana la un volum de 27 (32 e maxim) cu setari facute de mine Bass -2 si Inalte +7 . Difuzoarele stoc la mine sunt cauciucate , nu stiu de ce difuzoare vorbiti voi ca ar fi de carton, si nu inteleg de ce toata lumea denigraza Sony ca si HU-uri , am prieteni care au Sony si se aude excelent pe mai multe tipuri de masini.
Bafta ! |
--------------------
Logan
Kiss Fm 1.4 MPI
2008
|
|
PaulT |
![]()
|
Difuzoarele sunt cauciucate pe margine.Membrana e de carton.Cu -2 la bass cred si eu ca nu distorsioneaza(prea mult)(si daca nu aveai subwoofer..nu mai stateai tu cu bass in -2).Oricum,nici eu nu le consider niste difuzoare groaznic de neperformante.Sony sunt f slabi in primul rand la boxe auto.Playerele sunt acceptabile,dar prea scumpe fata de ceea ce ofera.Pioneer are modele la 280 ron,care la capitolul calitate audio sunt peste Sony de 650 ron.Clarion la fel(de pe la 330 ron).Alpine idem (de la 340 ron).Daca ai asculta pe aceleasi masini un player facut de unul dintre cei 3 producatori mentionati mai sus iti vei schimba parerea,crede-ma.
![]() This post has been edited by PaulT: 4 Feb 2008, 20:45 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
are dreptate PaulT... eu pe boxele stok logan am avut cd-player blaupunkt original de cand am cumparat masina (4 x 15 sau 25,nu mai stiu exact) ...il schimbasem cu un sony gt20... la cat de slab e sony tin sa mentionez ca eram super multumit de sunet (se auzea mult mai bine decat cel stok,aveam aceasta impresie pt ca nu mai auzisem si alte HU) ...de curand mi am luat sub si am renuntat la sony (nu avea iesiri pt amplif) la recomandarile unor prieteni am trecut la alpine ... si va recomand tuturor ! recomandarea e valabila doar daca aveti de gand sa schimbati si boxele stok ! la mine dupa 4 zile de utilizare a alpine'ului s'a spart o membrana la o boxa
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
Bad_Wolf |
![]()
|
Nu contestez calitatea la alte HU-uri si sunt chiar curios cum s-ar auzi un Alpine sau Pioneer in Logan pe boxele stoc, dar totusi nu vad cum s-ar auzi mai bine decat un Sony de 300 RON , pentru multi eu cred ca e un efect palcebo toata chestia asta cu marca playerului, sigur , conteaza mult boxele, sonorizarea masinii, setarile facute la player etc.
PS: Inainte sa montez wooferul am ascultat muzica pe boxele stoc si cu bass la +3 sau +4 si distorsiona doar pe la 24-25 volum , depinde acum si de melodie ; pana la limita unde distorsionau boxele sunetul se auzeea clar si tare pe toate frecventele . |
--------------------
Logan
Kiss Fm 1.4 MPI
2008
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ontopic: Ori playerul ori boxele inlocuite duc la o imbunatatire reala a sunetului. Personal recomand sa le schimbi pe ambele. Daca intrebarea era foarte stricta atunci asi zice playerul.
@Bad_Wolf Cand se va ''auzi'' un Sony ca Alpine sau Pioneer le mananc pe toate 3. Personal si eu recomand Pioneer. ''Prietenii stiu de ce'' ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Bad_Wolf |
![]()
|
@adiya : Lasa vorbele in vant si vino si tu cu niste argumente solide de ce Alpine, Pioneer si nu Sony, ce au HU-urile acestea pe care le laudati voi atata si nu are un Sony ?
Sa zicem ca eu chiar nu stiu nimic ,si recunosc, ce m-ar determina sa cumpar un HU din cele mentionate mai sus si nu un Sony , sa luam de ex un Sony CDX-GT310U si un Alpine CDE-9870R / RM care au specificatiile asemanatoare si preturi aproximativ la fel. Hai noroc ! |
--------------------
Logan
Kiss Fm 1.4 MPI
2008
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asculta-le pe fiecare si ai sa vezi ce au...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pana si JVC-ul se aude mai bine decat Sony.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bad_Wolf |
![]()
|
Ok , dar de ce se aud mai bine ? Argumentati va rog sa ma lamuresc si eu odata !!
Eu zic ca Sony se aude mai bine decat toate ![]() This post has been edited by Bad_Wolf: 5 Feb 2008, 13:41 |
--------------------
Logan
Kiss Fm 1.4 MPI
2008
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu ti se pare ciudat ca toata lumea are parere diferita de a ta? Ca sa argumentam? Ca are thd sau tid mai bun, ca sta mai bine la sn, ca nu are sunet metalic, ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bad_Wolf |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Kiss Fm 1.4 MPI
2008
|
|
IRONICK |
![]()
|
Sa mai pomenesc si de liniaritate? Tu cum ti-ai dat seama ca Sony este mai bun? Lasand la o parte ca urechea umana "receptioneaza" diferit in functie de individ.
PS. Total Harmonic Distortion, Total Intermodulation Distorsion, Raport semnal / zgomot (S/N), ... gaseai si tu cu google ... This post has been edited by IRONICK: 5 Feb 2008, 14:29 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bad_Wolf |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 5 Feb 2008, 13:49) Nu ti se pare ciudat ca toata lumea are parere diferita de a ta? Ca sa argumentam? Ca are thd sau tid mai bun, ca sta mai bine la sn, ca nu are sunet metalic, ... QUOTE(Bad_Wolf @ 5 Feb 2008, 14:12) Deci poate sa-mi explice si mie cineva care stie ,de ce sunt mai bune alte modele / firme de HU decat Sony ? Ca dupa urechea mea muzicala Sony se aude excelent .... va multumesc ! |
--------------------
Logan
Kiss Fm 1.4 MPI
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 19:30 |