Dacia vs Skoda, utopie ?
![]() ![]() ![]() |
Dacia vs Skoda, utopie ?
tache |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
|
|||
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Cateva argumente pro RENAULT.
1.Orice masina din gama Skoda este prea scumpa pentru ceea ce ofera. 2. Renault ofera masini de toate clasele, Skoda........ 3. Cine are multe stele la siguranta? (pentru ca spre asta se tinde) 4. Louis Sweitzer (presedinte Renault) a reamintit intr-un interviu celor ce doresc sa stie ca si Skoda a avut modele intermediare (Favorit, Felicia) pana sa ajunga la performantele actuale. 5. Finisajele la Fabia care se compara cu SLZ sunt singurul lucru relativ mai bun. In rest......ce motoare de kko pe benzina au, ce consum, ce spatiu interior si cat costa(dublu)? (Inainte de a-mi lua SLZ am vrut Fabia si cand m-am suit in spate mi-au ramas pantofii intre scaune si a trebuit sa ma dau jos descult, iar dealerul se scuza de imi era mie rusine de rusinea lui) 6. Cand vreodata se poate compara o Skoda (chiar Superb) cu un Laguna II? 7. Skoda nu face masini proaste dar, raportul CALITATE - PRET este prost. (La 20 de mii de euro cat e o Octavia full - nu stiu exact dar s-ar putea sa mai trebuiasca una alta ca sa fie chiar full - se poate lua un Laguna dci sau un Megane II si mai raman si bani pentru piesele alea "scumpe" de la Renault. 8. In ziua de azi cand spui RENAULT spui ceva cand spui Skoda , spui aproape nimic. (sau eventual ceva mai bun pentru Europa de est) 9. Ce calitate are Renault si ce eforturi se fac pentru ca noi cei cu bani putini sa nu platim mult pentru un produs? (Schimbarea de la DSN la SLZ e atat de evidenta incat am auzit pe multi ca SLZ li se pare mai echilibrata ca Logan. Si sa nu uitam ca DSN avea si multe puncte bune) 10. Ce parere aveti de o revizie la Skoda ( 7 milioane la Enduro Rm. Valcea!!!!!!) Sa nu fim rai, Skoda face masini bune, dar nu se compara cu Reanult!!! |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
mcShean |
![]()
|
![]() LSDaddict Group: Members Posts: 11 Joined: 6 May 05 From: Hunedoara/Timisoara ![]() |
Intr-adevar sa nu fim rai! A naibii treaba totusi, singurele persoane pro-skoda pe care le cunosc se intampla sa fie si posesoare de Skoda...
Si cam repede se pot gasi neajunsuri la o masina care costã cat costa o skoda. UMILA MEA PARERE! PS: off-topic, eu vreau sa-mi strang bani de un HUMMER H1 ![]() serios vorbesc!!! (probabil ca o sa-mi ia vreo 300 de ani...) Daca vreti facem un nou topic pe tema asta. ![]() |
--------------------
Dacia
1100
1970
- HD-04-CTP lazy | summer | days
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Parca era Dacia-Skoda
QUOTE(pedrovl @ 30 Nov 2004, 11:37) Orice lucru de calitate COSTA! QUOTE(pedrovl @ 30 Nov 2004, 11:37) pai sa o luam usor: Fabia, Octavia, Superb acopera o piata destul de mare. Daca mai adaugi si ce va urma... QUOTE(pedrovl @ 30 Nov 2004, 11:37) Asa si? QUOTE(pedrovl @ 30 Nov 2004, 11:37) 4. Louis Sweitzer (presedinte Renault) a reamintit intr-un interviu celor ce doresc sa stie ca si Skoda a avut modele intermediare (Favorit, Felicia) pana sa ajunga la performantele actuale. Ca de Renault Broadway sau Europa o fi uitat! Reno are o lunga "traditie" de a monta pe unde vrei si nu vrei traboante pt lumea a III-a! QUOTE(pedrovl @ 30 Nov 2004, 11:37) 5. Finisajele la Fabia care se compara cu SLZ sunt singurul lucru relativ mai bun. In rest......ce motoare de kko pe benzina au, ce consum, ce spatiu interior si cat costa(dublu)? (Inainte de a-mi lua SLZ am vrut Fabia si cand m-am suit in spate mi-au ramas pantofii intre scaune si a trebuit sa ma dau jos descult, iar dealerul se scuza de imi era mie rusine de rusinea lui) Daca vrei spatiu iti iei superb. Daca vrei masina de 2 persoane iti iei fabia. Nu e vina dealerului ca tu vrei masina de 5m la bani de 3m.. QUOTE(pedrovl @ 30 Nov 2004, 11:37) INTOTDEAUNA! Superbul e categorisit mai sus decat Passatul! QUOTE(pedrovl @ 30 Nov 2004, 11:37) 7. Skoda nu face masini proaste dar, raportul CALITATE - PRET este prost. (La 20 de mii de euro cat e o Octavia full - nu stiu exact dar s-ar putea sa mai trebuiasca una alta ca sa fie chiar full - se poate lua un Laguna dci sau un Megane II si mai raman si bani pentru piesele alea "scumpe" de la Renault. O octavia FULL nu e 20.000. Iar raportul calitate pret e IMENS fata de reno..ce draku..facem discutie de dragul discutiei? Vezi si tu pe statistici... QUOTE(pedrovl @ 30 Nov 2004, 11:37) 8. In ziua de azi cand spui RENAULT spui ceva cand spui Skoda , spui aproape nimic. (sau eventual ceva mai bun pentru Europa de est) parerea ta! QUOTE(pedrovl @ 30 Nov 2004, 11:37) 9. Ce calitate are Renault si ce eforturi se fac pentru ca noi cei cu bani putini sa nu platim mult pentru un produs? (Schimbarea de la DSN la SLZ e atat de evidenta incat am auzit pe multi ca SLZ li se pare mai echilibrata ca Logan. Si sa nu uitam ca DSN avea si multe puncte bune) Si ce..Skoda nu are calitate buna? QUOTE(pedrovl @ 30 Nov 2004, 11:37) Am o parere proasta: revizie Skoda de 15.000 exact 4bulioane la Avaia Militari! " Sa nu fim rai, Skoda face masini bune, dar nu se compara cu Reanult!!!" Slava domnului! Asta mai lipsea sa fie toate masinile cu fundul "shake-it" --- Am editat eu postul ca sa arate ca lumea, pentru ca Invisionboard nu suporta mai mult de 10 citari intr-un post. Ultimul citat l-am facut cu "" ![]() This post has been edited by MoneyTalks: 8 May 2005, 11:51 |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu sunt o persoana PRO-Skoda, care are Dacia si o sa isi cumpere Megane
![]() ![]() Skoda este o masina MULT PESTE Renault atat la confort cat si la calitate/fiabilitate. Singura "problema" este pretul. Adica eu, in conditiile in care am un plan de achizitii fix, de la care nu ma pot abate, o sa imi iau Megane .. dar, cine stie, intr-o zi, poate o sa imi iau Skoda. Momentan, la dotari identice (sau , ma rog, similare) Magane e mai ieftin cu vreo 2-3000 EUR fata de Skoda (vorbesc de aproape full-options). Asa ca mai lasati-o lata cu Skoda vs Renault .. in cazul acesta, Renaultul nu are nici o sansa ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Sa va spun eu ce as face daca as fi orice fabricant de automobile in afara de Renault: m-as speria si m-as lasa de o afacere in care-i evident ca ultimul cunvint a fost spus (desigur, de Renaut). Ce sa ma mai fac de ris? He, he, he...
Terminati fratilor cu comparatiile deplasate si cu lauda desantata. Sa va spun unde sta Renault la fiabilitate? Ori la comportamentul trenului de rulare? Ca restul e chestie de gust. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
|
|
abram_burel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 24 September 04 ![]() |
Eu cred ca o sa raspunda... Alonso.
Dar sa vedem azi. p.s. Am auzit ca de la anul intra si Skoda in formula 1 si trece Schumi si cu Kimi la ei. Sa vezi atunci dezmat(z). |
--------------------
Dacia
Nova GTi
1999 Parerea mea... stiti cum e... maxima!
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Caruia i-a scapt ca Fabia are finisaje ca Solenza si ca Solenza e mai buna (pe prima pag) ?
![]() Finisaje , fiabilitate si tinuta de drum - Skota este peste Renault. Look , siguranta si motoare diesel - Renault este peste Skoda. Acum depinde de individ ..si ce e mai important pentru el. Dar doar faptul ca Skoda este mai scumpa ca Renault ar trebuii sa spuna multe. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(AND @ 8 May 2005, 14:52) Da , spune asa : Skoda = VW = taxe ![]() Mai spune : daca ai bani si vrei sa ii bagi intr-una din cele doua masini, iti iei skoda. Daca ai bani dar nu prea multi (buget limitat) si vrei dotari mai multe de banii aia, iti iei renault .. E simplu ! |
--------------------
.
.
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 8 May 2005, 12:29) Pai Liviu..sa-ti aduc aminte: 45000 km facuti in 1,5 ani. Mers cu masina 70% in Bucuresti Mers cu ea "ca si cum as fi furat-o" (citat Marty) Nici o bucsa, nici un pivot, nici un amortizor macar un pic lasat. TANC! Domnu cu motoare diesel....a se scuti! Nici un motor Renault nu e peste noile PD-uri cu injectoare piezoelectrice... Singurele motoare diesel mai sus de vw la categoria asta de bani sunt HDI-urile-- Ref benzina... Sa va aduc aminte de FSI? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(Liviu @ 8 May 2005, 14:00) Skoda = VW = taxe ![]() Care... taxe? ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
asarban |
![]()
|
E vorba de alte taxe Money...
Scutiri de taxe catre stat....impozite..alea alea... |
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
dCi 80cp consum 5.5 urban , TDI 90cp 7 urban
Corect asarban? @Liviu : Buget limitat + vizite prin service-uri pt tot felul de greierasi si probleme mici iei Renault ![]() Octavia Tour 1.9 TDI 90cp - 11.659 CIP Octavia Tour 1.9 TDI 110cp - 12.830 CIP Octavia II 1.9 PD TDI 90cp ( Classic ) - 13.030 CIP ( Ambiente ) - 14.146 CIP ( Elegance ) - 15.091 CIP Octavia II 1.9 PD TDI 140cp ( Ambiente ) - 15.848 CIP ( Elegance ) - 17.007 CIP Megane Sedan 1.5 dCi 80cp ( Pack Authentique ) - 12.629 CIP ( Influence ) - 12.758 CIP ( Confort Privilege ) - 13.681 CIP Megane Sedan 1.5 dCi 100cp ( Pack Authentique ) - 13.508 CIP ( Influence ) - 13.656 CIP ( Confort Privilege ) - 14.559 CIP Megane Sedan 1.9 dCi 120cp ( Confort Privilege ) - 15.520 CIP Cam greu nu? |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg ce atata incrancenare. Nu pricep de ce nu se intelege ca fiecare isi ia ceea ce ii satisface nevoile (in functie de cum arata la el piramida nevoilor...).
Ca ex: Ma duc intr-un magazin sa-mi iau un televizor pentru sufragerie. Si vad acolo un samsung de 54, ecran plat frumusel si un sony de 37, trinitron, facut bine etc. Acelasi pret. evident, oarece diferente de calitate. Si am plecat acasa cu samsungul. De ce? Pentru ca se potrivea cel mai bine criteriilor mele (pret, diagonala etc.) a fost o alegere de compromis. Au contat mai mult anumite caracteristici decat calitatea produsului sau a imaginii. In cazul meu Sony NU era mai bun. Pur si simplu. O fi fost mai bun tubul, o fi fost mai buna imaginea, or fi fost mai bune unele caracteristici. Dar pe total, in urma cumulului de nevoi si a gradului de satisfactie, Samsung a fost mai bun. Eu consider ca notiunea de "mai bun" este de fapt un compromis de "mai bune" si "mai rele". |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
asarban |
![]()
|
Exact!
|
|
|
AND |
![]()
|
Offtopic:
Klaus , mai recent Samsung este peste Sony la calitatea imaginii ![]() ![]() Ontopic: Este complet adevarat ca fiecare isi cumpara masina dupa nevoi personale , dar daca am tine cont numai de asta , nu am mai putea face nici un topic X vs. Y si asa mai departe! Sfatuiesc de acum in colo cand se mai face un topic de genul marca X vs. marca Y sa se scrie strict (pentru romania). Cineva care locuieste in FR sau GER nu-si va lua Skoda peste Renault. Pentru RO. Skoda se comporta mai bine! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
QUOTE(Liviu @ 8 May 2005, 12:29) Despre fiabilitate: Atasez statistica penelor (conform ADAC). Au fost luate in calcul penele din 2004, pentru masini cu peste 10000 inmatriculari (in Germania). Cifrele dau numarul de pene la 1000 de vehicule inmatriculate. Cu comportamentul rutier, treaba e ceva mai complexa (si mai subiectiva) motiv din care pina la gasirea aunor documente mai amin comentariul. Observati de exemplu in tabela a 3-a relatia intre Octavia si Laguna. Bieninteles ca acestea sunt date statistice, care nu spun neaparat ceva despre fiecare exemplar in parte. Sa mai retinem ca nu-i vorba de testari subiective ci de numaratoarea penelor in teren. Tabelele sunt organizate pe clase (mica, mijlocie-mica, mijlocie, van) si dau si o idee despre clasele in care ADAC incafreaza diversele tipuri de masini. Sanatate! This post has been edited by os: 8 May 2005, 20:44 Attached thumbnail(s) clasa_mica.gif ( Size: 18.74k ) Number of downloads: 104 clasa_mijlocie_mica.gif ( Size: 15.53k ) Number of downloads: 88 clasa_mijlocie.gif ( Size: 14.93k ) Number of downloads: 112 clasa_van.gif ( Size: 14.11k ) Number of downloads: 63 |
--------------------
.
.
|
AND |
![]()
|
Deci e clar!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
|
-------------------- |
|
os |
![]()
|
Domnilor,
negativ: se mai strica si Skoda, ca de aia-i masina si eu in continuare nu cred ca la LoganByRenault se rup fuzetele (printre altele fiindca-s un ansamblu usor de calculat si nu-s elementul cel mai slab pe fluxul de forte). Dar statisticile vorbesc si spun ceea ce spun. Si nu vad de ce s-ar strica in Romania altceva decit in Germania (vorbim de masini intretinute corect si care folosesc materiale, substante si combustibili corespunzatoare). Cu titlu de folclor (deoarece inca n-am cautat documenta), relatez ceea ce sustine lumea in general despre comportamentul rutier: ca trenul de rulare la Renault-uri nu-i chiar asa bine acordat (si-i mai mult spre confortabil decit spre sportiv). Despre siguranta: cind te gindesti sa faci o masina iei in calcul doua aspecte: siguranta activa si cea pasiva. NCAP testeaza siguranta pasiva (ce se intimpla daca ajungi sa faci accident), la care indiscutabil Renault are o pozitie excelenta. Siguranta activa ("cea mai buna protectie in caz de accident este sa nu faci accident") se bazeaza tocmai pe factori cum ar fi stabiltatea, precizia directiei, eficienta frinarii s.a.m.d. Tocmai aici este important comportamentul rutier pomenit mai sus. Fac o precizare relativa la impartirea in clase pomenita in postarea mea anterioara: ea se bazeaza atit pe marimea masinii cit si pe rulajul tipic pentru modelul fiecare model. O saptamina frumoasa, os This post has been edited by os: 9 May 2005, 09:45 |
--------------------
.
.
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Din tabelul 3 inteleg care va fi urmatoarea masina: dintre Skoda Octavia si Renault Laguna aleg... Audi A4
![]() Sh din 2001 should do it. Da' cum asta se va intampla peste vreo 4 ani... ![]() ps. AND, pana la urma ti-ai luat Opelul ala? ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
asarban |
![]()
|
|
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu se pune problema ca Dacia va ajunge sau nu Skoda din urma. Ca si conceptie, eu zic ca masinile sunt comparabile si Dacia a avut un dezavantaj major. Cand cehii faceau Felicia de un car de ani ai nostri de-abia scoteau motoarele cu injectie si se laudau ca si gaina aia care a ouat (dovada: abtipildele cat toate zilele de pe lunete). Dar vad ca si Dacia a progresat. Ma refer aici la idee. Din pacate se cunoaste mana muncitorului roman care pana la urma tot in bataie de joc face treaba. Las-o ba ca merge si-asa a devenit motto national. Pana nu scapam de boala asta poate sa scoata Dacia si OZN-uri inainte restului de producatori ca tot degeaba. Nu se pune problema, ca defecte exista la toti producatorii si sunt notorii rechemarile masive. Dar eu personal nu mai sunt dispus sa platesc toti cioflingarii si toti magarii (a se vede scumpirile nejustificate ale unor repere precumproiectoarele sau casetofoanele doar pentru acum scrie pe ele ca sunt de Logan). Daca altii vor sa faca asta, treaba lor. Eu nu mai sunt dispus. Nu sunt societate de binefacere si nu e in interesul meu sa remediez toate defectele pe banii si nervii mei.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(maddan @ 9 May 2005, 12:21) Din tabelul 3 inteleg care va fi urmatoarea masina: dintre Skoda Octavia si Renault Laguna aleg... Audi A4 ![]() Exact la asta ma gindeam si eu... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
OFFTOPIC: Bai ...ia gata cu Skoda vs, Renault.
Opel-ul e cel mai bun. ![]() ONTOPIC: Skoda este o masina din punctul meu de vedere peste Renault, si parca arata si mai bine. Renault parca prea le face pe toate din topor. Vedem acum ce branza o iesi din Logan break. This post has been edited by florinc: 9 May 2005, 18:46 |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
florinc, bineinteles ca Opelul e cel mai bun
![]() Adica pentru tine, pentru mine.... pentru cine a ales Opel... cum zicea klaus mai sus, parca... ![]() Io am ramas cu mintea intepenita la A4, de cum am vazut preturile la sh-uri din 2000-2001 in Germanica (ofertele serioase, nu junghiurile). Si cum am devenit adeptul sh... Skoda.... nu mi-a placut niciodata. Asta nu inseamna ca nu este o masina buna. Doar ca nu ma vad conducand o Skoda. Ma lasa complet rece. Statisticile insa sunt nemiloase cu Renault, daca e vorba de comparatii la fiabilitate. Indraznesc sa spun ca si finisarile sunt mai bune la Skoda... Designul interior si exterior insa nu-mi spune - mie - nimic. Renault... hm... Laguna e misto. Si destul de fiabila (totusi, oameni buni, comparam niste procente de defecte si asa infime!). Dar cam scumpa la intretinere. Nu stiu Skoda (ma refer strict la pretul pieselor de schimb, nu la preturile in service). Daca se poate vorbi despre o comparatie, este intre tupeul "cehilor" de a face masini premium mai bune decat masinile frantuzesti. Pe de alta parte, nu imi amintesc cand au excelat francezii la masini premium... Din acest punct de vedere, Skoda este cu cel putin doua decenii in fata Dacia. Dar pe de alta parte, deocamdata Dacia este marca populara a unei companii populare - Renault. Adica o redefinire a low-endului, cam ca linia Coral de la Flamingo. Are de toate, insa calitatea.... ![]() Probabil ca in 10 ani Dacia va scoate si un model cu pretentii. Cine stie? Dar atunci muncitorul roman va fi fost deja inlocuit in buna parte cu roboti si linii robotizate. Quid prodest? Parerea mea, nu dati cu piatra! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar daca robotii vor fi asamblati de romani? In plus mentalitatea e atat de contagioasa incat cred ca pana si robotii se vor molipsi.
Trecand la lucuri serioase. Foarte rare sunt persoanele care exceleaza in ceea ce fac in privinta constiinciozitatii. Nu conteaza domeniul de activitate. De la cei care plombeaza strazile si desi vad asfalt pun piatra cubica cu furca ca merge si asa pana la medicii care merg pe ideea scapa bine, nu scapa asta e, unul in plus sau in minus nu mai conteaza. Ideea e, si fara a acuza o categorie sau alta, ca foarte putini sunt constienti ca treaba trebuie facuta pana la capat cu simt de raspundere. Se merge pe idee terminarii, fara a conta cum. Cantitate si nu calitate, extensiv nu intensiv. Timpul trece, leafa merge. Ma uit ca sunt companii straine care au venit cu mentalitati occidentale iar romanul sta si se mira ca i s-a cerut sa faca nu stiu ce piesa si ca, desi piesa facuta de el avea un mic defect nu intelege de ce pentru atat lucru a fost respinsa. Ca doar mergea cu putina adaptare. Sa o ia de la capat i se pare nedrept. Eu nu inteleg o treaba. daca un lucru trebuie facut intr-un anume fel, de ce sa nu-l faci asa. De ce trebuie "sa mearga si asa". |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
mcShean |
![]()
|
![]() LSDaddict Group: Members Posts: 11 Joined: 6 May 05 From: Hunedoara/Timisoara ![]() |
Stiu ce-o sa ziceti: superb > passat! (I don't really give a shit - adica superbul e un fel de octavia mai cizelata, care la randul ei e un fel de... passat pentru estici - cu toate ca se vrea a fi pentru vestici)
voi nu faceti aici o polemica skoda vs. renault ci vw vs. renault! nu mi se pare prea cinstita treaba. In afara de sigla, skoda nu prea are mare lucru facut de skoda (the old one), la fel cum nici loganul nu are mai nimic dacia. si acum putin off-topic: oare ARO este 100% made in RO sau si aici ne-am "inspirat" de la altii mai capabili? |
--------------------
Dacia
1100
1970
- HD-04-CTP lazy | summer | days
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Ce naiba e asta... Hai sa nu mai comentam! E clar: Skoda peste Dacia! Dar sa ii zica cineva lu tipu ala cu Seat Toledo de 1.9 tdi 105 cai (i-ul rosu) cu care m-am alergat de la Piata Presei Libere pana la Unirea ca Solenza mea e nemodificata - Asta ma intreba la fiecare stop pe care il prindeam amandoi... Si il faceam de mai avea un pic si plangea, incet, dar vizibil! Mai era si cu femeia langa el...
![]() Parerea mea ca nu poti compara doua marci de masini atata timp cat au un target diferit! Skoda e o masina pt oameni cu un trai de viata superior si de ce sa nu o zicem, cu mai multe pretentii! Noi romanii o sa ne multumim ca facem la semafor o masina mai scumpa, cu o 'amarata' de Dacie cu motor de Renault! Eu unul sunt multumit de satisfactia pe care mi-a dat-o masinuta mea de 5000 de euro in fata celei de 14.000! Sincer, nu as fi vrut sa fiu in locul lui... |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:18 |