Dacia vs Skoda, utopie ?
![]() ![]() ![]() |
Dacia vs Skoda, utopie ?
matrafox |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|||
Vlad_solenza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
Pe tema asta se poate discuta asa la nesfârșit
Atâta vreme cât există un segment de piața semnificativ care alege marca Renault, iar altul care alege Skoda, se vor gasi si o gramada de opinii pro și contra. Umila mea părere este că oameni buni, sunt mașini nu neveste , până la urmă se depășesc și fizic și moral și ne mai și plictisim de ele. Eu mi-aș lua vreo doi ani o Skoda, după aia un Renault, și după mai văd eu...aștept ziua în care Dacia va mai avea și alte calități în afară de preț ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(asarban @ 9 May 2005, 16:29) Daca e vorba de motorul de 1.8 litri turbo cu 20 de supape, ala cred ca a fost scos la pensie. Acum au unul cu 24 de supape si tot 150cp. Dar asta pe Superb, iar comparatia Logan - Superb e ridicola :-) Poate pun motoarele astea noi FSI pe Octavia, nu stiu, dar e penibil sa vinzi Octavia cu motor de 75cp. De fapt e penibil sa cumperi Octavia cu motor de 75cp. |
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
OII are si motoare FSI.
1,8T e de 24 supape |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(matrafox @ 10 May 2005, 06:49) in afara de fabia care e un model de iti e rusine sa iesi cu el pe strada celelalte modele nu se compara cu cele de la renault.fabia ar merge cu clio comparata dar daca voi spune-ti ca renault clio este masina va inselati.nu as primii nici cadou un clio. Acu' stau si ma gandesc: Dacia ta 1310 ori e primita cadou, ori e cumparata. Pai si atunci cum sa refuzi un Clio?! Macane rau de tot ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
liviuflesner |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 24 February 04 From: Iasi ![]() |
Cum sa comparati Dacia by Renault cu Skoda by Volkswagen? sa fim seriosi. Ce tehnologii au implementat nemtii la Skoda si ce tehnologii au romanii la Pitesti de la francezi???
ex: sudura la logan se face manual ![]() Chiar daca romanii si-ar fi propus sa faca o masina de 12000 euro, tot nu ar fi putut fi comparata cu skoda! pt ca romanii nu au inca disciplina tehnologica si n-o s-o aiba macar inca 10 ani de acu incolo.Parerea mea care ar putea fi sustinuta cu poze din fabrica! This post has been edited by liviuflesner: 10 May 2005, 15:14 |
-------------------- Hai cu Dacia!
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
De acord!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Sa nu uitam totusi ca Skoda are vreo 70 de ani de experienta la facut masini...
|
--------------------
M
M
1
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eh , da ..acum Seat si Skoda se bat de la egal la egal la masini cu francezii , invinganduii la multe capitole (cele mai importante). Insa din punct de vedere al prestigiului , un Renault/Peugeot/Citroen sunt peste Skoda sau Seat.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Apropo AND, ti-ai luat Opelul?
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
AND |
![]()
|
Vedem sapt viitoare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Michael |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 August 04 From: Bucharest ![]() |
Eu am vrut sa imi cumpar Logan (cam atat ma tinea punga). Dar cand l-am vazut, a fost sub asteptarile mele. Asa ca m-am mai fortat putin si mi-am luat Skoda Fabia (hatch). Daca ma tinea punga ma mult, imi luam un Megane II. Iar daca as fi avut si mai multi bani, imi cumparam Octavia II. Cat priveste Audi sau alte marci de acest gen, nu pot decat sa visez la ele...
Concluzia acestui topic este clara: nu poti sa compari Skoda cu Dacia. Poti sa compari, in opinia mea, Clio cu Fabia, Megane cu Octavia, Superb cu Laguna. Cine vrea o masina mai accesorizata, isi cumpara Renault. Cine vrea o masina mai fiabila, isi ia Skoda. Sa nu uitam ca Skoda concureaza acum de la egal la egal, in grupul VAG, cu Seat si ii sufla in ceafa lui VW. Desigur, Audi este (si va ramane)mult mai departe. Pe cand Dacia Logan (clasa compacta) este, cel putin pentru moment, si cu dotari full options, mai ieftina decat un Renault Clio (categoria supermini). Spunea cineva aici ca Skoda a scos pana acum un singur concept: Tudor. Nimic mai neadevarat! As dori sa reamintesc alte doua concepte cu care Skoda va incepe, de la anul, sa isi reinnoiasca flota: Skoda Roomster, prezentat la Frankfurt in 2003, pe baza caruia anul viitor Skoda va produce un mini MPV (apropiat, ca dimensiuni, de Renault Scenic) si care va fi al patrulea model al gamei Skoda, si Skoda Yeti, un mini-SUV prezentat anul acesta la Geneva. In plus, surse din interiorul Skoda au lasat sa "transpire" informatia potrivit careia compania va prezenta un concept cu totul nou la Salonul auto de la Frankfurt din septembrie. Si cu toate acestea, aparitia Daciei LGN a avut un impact si asupra grupului VAG, care vrea sa contracareze ofensiva Logan by Renault. Astfel fiind, Skoda va incepe sa produca in Ucraina un model Skoda Fabia Sedan mai putin accesorizat, cu care va incerca sa taie o "feliuta" din clientela Dacia LGN. |
--------------------
Volkswagen
Jetta
2008/Comfortline 1.4 TSI 122 CP DSG7
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa te ajutam sa faci un forum de Skode...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Michael |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 August 04 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(klaus @ 12 May 2005, 11:16) Eu zic sa te ajutam sa faci un forum de Skode... www.vwforum.ro imi este suficient... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Jetta
2008/Comfortline 1.4 TSI 122 CP DSG7
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
|
-------------------- |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
batut campii?
![]() Ca sa nu mai spun ca asta nu e unicul topic Dacia vs Skoda |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:37 |