boxe audio, inlocuire boxe
![]() ![]() ![]() |
boxe audio, inlocuire boxe
bogdanel88 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 17 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|||
vior3l90 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 31 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Mi.am schimbat si eu boxele pe fata/spate si player.ul sony cu 1 pioneer (diferenta enorma), pe fata am pioneer de 13 si pe spate ground zero de 20 (140w rms,se aud super,nu.ti mai trebui subwoofer). Am si amplificator pioneer si subwoofer blaupunkt,dar cred k.o sa le vand,nu le mai pun.
This post has been edited by vior3l90: 30 Jan 2012, 15:15 Attached thumbnail(s) Fotografie_0241.jpg ( Size: 404.56k ) Number of downloads: 658 Fotografie_0240.jpg ( Size: 375.8k ) Number of downloads: 760 Fotografie_0247.jpg ( Size: 349.58k ) Number of downloads: 739 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- WIO
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ce model sunt difuzoarele spate?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vior3l90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 31 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Difuzoarele de pe spate sunt Ground Zero Titanium GZTF 20T
30 Jan 2012, 18:37: Pentru ce interesati de amplificator si subwoofer le.am pus la bursa,nu pot da mesaje private (@gabyu). This post has been edited by vior3l90: 30 Jan 2012, 17:37 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- WIO
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
daca pun boxe de 17 pe fata, intra in locas? dar pe adancime intra? si nu ma refer doar la capitonajul de plasic, ci ma refer la scheletul usii, intra in el?
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Intra.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
vior3l90 |
![]()
|
@edy99, sa pui si tu o poza dupa ce le montezi.pls.ms
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- WIO
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
eu parca citisem ca nu intra dif cu o adancime mai mare de 55-56 mm(mai adanci incomodand geamul), eu am pe fata mac audio mp 16.2, dar mie nu mi-au incaput nici in diametru u in locas
![]() This post has been edited by gabyu: 25 Feb 2012, 14:57 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Daca magnetul este prea mare ca dimensiune si nu incape in usa, se poate folosi un inel din mdf.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
mecanicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 296 Joined: 6 January 12 From: Tecuci jud Galati ![]() |
Aveti grija cu basuu la masina Ii cam sare vopseaua pe la usile din fata si la porpagaj eu asa am patit. Asta e dacia romaneasca
![]() This post has been edited by mecanicosu: 25 Feb 2012, 19:39 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima cu apucături de bmw
2004 Prima Dacie care i-a readus pe Romani In randul Europenilor :)
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
mecanicosu-sa sara vopseua? nu am mai auzit asa ceva, adica nu sare la supernova mea vopseua cu un tun de bass si boxe foarte puternice si sare la solenza vopseua
![]() poi daca solenza ta este varza la vopsea nu inseamna ca toate sunt asa . This post has been edited by donlucyan: 25 Feb 2012, 19:57 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
fuzzzy |
![]()
|
Nu tabla, doar vopseaua...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
|
mecanicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 296 Joined: 6 January 12 From: Tecuci jud Galati ![]() |
Am avut montat In portbagaj doua tunuri de bass unu Xplod si unu Magnat. Toata vara am ascultat aproape de maxim,Dar din cauze financiare le am vandut anu trecut In decembrie.Pe scurt dacia nu e varza la vopsea doar ca o cam mananca rugina
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima cu apucături de bmw
2004 Prima Dacie care i-a readus pe Romani In randul Europenilor :)
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
daca nu ai isonorizat-o si nu ai intarit suprafetele de tabla expuse direct la acele vibratii , se poate intampla si fenomenul de care spui tu , dar eu as banui ca acele zone au fost reparate cu kit si revopsite de "profesionisti" .
Sunetul trebuie sa ramana in masina , iar vibratiile nu trebuie sa fie sau trebuiesc f. atenuate . Orice vibratie in exterior este putere muzicala pierduta . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Ba,astia cu tunuri.Lasati-le dracu'.
Am si eu cateva intrebute[ Vreau sa-mi pun "sistemul" audio de Logan pe Solenza ( CD-Playerul cu tot cu cele patru boxe )]. Merge sa-l pun ? Vreau sa-mi pun boxe si-n portiere din spate .Se vede ciudat ? Si vreau si eu o schema ( ca la prosti ) montat/adaptat ![]() This post has been edited by abc: 6 Oct 2012, 16:40 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am avut peste 1000 W in masina pentru o perioada scurta de timp . Nu a sarit vopseaua , nu s-au spart geamuri ... dar nici chit nu am pe masina , iar isonorizarea a durat ceva timp si a costat destul .
Merge sa pui sistemul audio de pe LGN , dar nu merita sa pui in usile spate , ci in polita . Nu ai nevoie de nici o schema speciala . Mufa ar trebui sa se potriveasca perfect , ca folosesc ambele ISO parca . La polita ai cablurile vechi , la usila fata la fel . Ca sa mearga mereu playerul trebuie sa pui + permanent , din cate stiu inlocuiesti un galben cu un rosu in acea mufa ISO , dar daca nu stii cum sa verifici mufele , mai bine mergi la un service specializat numai pentru instalarea playerului . Nu stiu ce iti place la acel sistem audio , dar parerea mea este ca nu merita investitia , poate doar daca-l iei gratis , altfel difuzoarele sunt slabute si playerul ajunge la tine de obicei pentru ca majoritatea il schimba dupa cumpararea masinii . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Paul2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 September 12 From: Braila ![]() |
Salut,
pun si eu o intrebare aici ca sa nu fac alt topic. Ma intereseaza sa schimb casetofonul si boxele de stoc de pe solenza mea si am o nelamurire: Dimensiunile castefonului conteaza sau cam toate modelele existente pe piata se potrivesc? Am vazut ca sunt mici variatii de dimensiune de cativa milimetri intre modele. Trebuie sa tin cont de alti parametri/dotari cand achizitionez jucaria ? Multumesc. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 1.4mpi
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Casetofoane nu mai exista. In schimb gasesti radio cd cu mp3. Dimensiunea este universala, adica toate incap in gaura consolei centrale.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Paul2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 September 12 From: Braila ![]() |
Merci de lamurire. La radio cd cu mp3/usb ma refeream. I-am zis casetofon ca de, cu asta a venit soleza din fabrica, un radio-casetofon.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 1.4mpi
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Toate au aceeasi marime ca fata , adica 1 DIN , asa se numeste . Cele 2DIN se folosesc la masinile de genul VW si contin si alte comenzi de genul climatizare , dar alea nu ai cum sa le montezi pe SLZ .
In spate , adica lungimea( adancimea din bord) poate diferi , dar orice iei , sa aiba racire pe radiator , ca la SLZ si asa nu este loc destul . Mare grija cand se instaleaza la cabluri . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:35 |