boxe audio, inlocuire boxe
![]() ![]() ![]() |
boxe audio, inlocuire boxe
sharkky |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|||
Cr1sti93 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 August 11 ![]() |
Salut mai este cineva pe aici. Am o solenza din 2003 cumparata recent. Are si casetofonul original si boxele si dupa un timp boxa de stanga fata nu mai se aude. si as vrea sa schimb si eu boxele de pe fata dar sa nu modific nimic.SI momentan nu vreau sa schimb nici playerul. Cam ce putere maxima pot sa imi cumpar boxele sa nu cumva sa ard playerul sau boxele.
Va rog raspundeti rapid ca vreau sa le schimb ca se aude naspa numai in dreapta. |
--------------------
Solenza
Berlina
2003
|
|
Escape |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 April 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cr1sti93 @ 13 Aug 2011, 18:41) Salut mai este cineva pe aici. Am o solenza din 2003 cumparata recent. Are si casetofonul original si boxele si dupa un timp boxa de stanga fata nu mai se aude. si as vrea sa schimb si eu boxele de pe fata dar sa nu modific nimic.SI momentan nu vreau sa schimb nici playerul. Cam ce putere maxima pot sa imi cumpar boxele sa nu cumva sa ard playerul sau boxele. Va rog raspundeti rapid ca vreau sa le schimb ca se aude naspa numai in dreapta. Playerul tau are putere 4x15w. Difuzoare mai mari de 30-35 w nu are rost sa cumperi.Indicat ar fi sa schimbi playerul, si iti garantez ca si cu boxele pe care le ai se va auzi de x ori mai bine.Ex: pe un logan cu difuzoarele de fabrica a montat cineva un Pioneer DEH-2900MP. Nu e cine stie ce scula( era cel mai ieftin din gama la vremea respectiva)...dar sunetul s-a imbunatatit considerabil, parca avea alte difuzoare. |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|
Cr1sti93 |
![]()
|
Posibil, dar este masina lui tata si el e plecat si vreau sa ii cumpar difozoarele daca s'a ars unul sa nu zica cv. ce zici de astea. sunt cel putin la fel de bune ca cele care sunt originale? DOMO
13 Aug 2011, 20:14: My Webpage Acesta este! sa vezi si semnificatiile This post has been edited by Cr1sti93: 13 Aug 2011, 20:14 |
--------------------
Solenza
Berlina
2003
|
|
Escape |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Sunt mai bune...Dar vezi ca sunt de 10 cm, nu cumva ai de 13 cm pe masina?
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|
Cr1sti93 |
![]()
|
nu de 10sunt. cele de 13 trb modificata usa.
|
--------------------
Solenza
Berlina
2003
|
|
Cr1sti93 |
![]()
|
Salut baieti. dati'mi si mie un sfat. Merg difurile astea la o solenza? Astea sunt!Am casetofonul acela cu care a venit din fabrica. vreau sa ii pun aceste difuri in locasele din usi. Ce parere aveti dati'mi niste pareri.
|
--------------------
Solenza
Berlina
2003
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Astea cred ca-s mai petarde decat alea cu care a venit din fabrica...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cu ce v-ar deranja sa puneti difuzoare de 13cm macar. Se taie din plasticul fetei de usi, asta e tot si nu se intampla absolut nimic. Insa imbunatatirea este net sesizabila
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare: Ce dimensiuni au boxele spate, cele originale? 4'' x 6'' ?
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
cele din politele mici spate , ovale , da , atat sunt , DAR nu merita sa puneti nimic acolo .
In usile fata merg perfect , cu putina scobire de 20 de secunde cu cutter-ul din plasticul din spatele difuzorului , difuzoare de 13 cm , iar polita mare din spate suporta bine difuzoare ovale de 6 x 9 . Altfel , orice difuzoare mai mici se vor auzi mai slab calitativ decat cele specificate mai sus . Nu va aruncati la puteri mari , pt ca playerele nu au real mai mult de 4 x 22-26W , iar distorsiunile aparute nu sunt din cauza ca playerul are putere prea mare ( cea afisata pe el nu este cea reala ) , ci din cauza ca difuzoarele au nevoie de mai multa putere reala , semnal curat , nedistorsionat . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
vior3l90 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 31 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Salut, va rog sa ma ajuati si pe mine care va pricepeti mai bine.Am o solenza si vreau sa.i schimb boxele pe fata si nu sunt hotarat pentru ce sa optez: boxe pe 13 http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...ale/GZIF_5203X/ sau sistemul asta de difuzoare http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...eme/GZTC_13MK2/ , nu stiu sigur daca se merita sa.mi iau sistemu',care aveti se monteaza greu? merita si am uitat sa precizez ca inainte voi pune insonorizarea asta http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_in...me_Speaker_Kit/ astept un raspuns urgent,ms mult.
This post has been edited by vior3l90: 3 Dec 2011, 18:24 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- WIO
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
frumoase vise,cumparale si punele pe masina
ce vrei tu merge cu asta http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...wood/KDC-BT51U/ This post has been edited by nikuniku: 3 Dec 2011, 19:34 |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
vior3l90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 31 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Pentru mp3 m.am gandit la http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...er/DEH-2300UBB/ sau http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...neer/DEH-140UB/ dar mai vedem,mai intai boxe pt. ca am un sony xplod.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- WIO
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
al 2-lea e mai interesant
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
GClau |
![]()
|
Beginner Group: Members Posts: 34 Joined: 18 June 11 From: Bucuresti ![]() |
Boxa de pe aripa dreapta cand dau casetofonul mai tare, face urat daca pun mana pe ea nu se mai aude ...
Idei? |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Clima
- B 18 XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Poate s-au desurubuat troxurile alea?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GClau @ 12 Dec 2011, 23:34) Boxa de pe aripa dreapta cand dau casetofonul mai tare, face urat daca pun mana pe ea nu se mai aude ... Difuzoarele sunt amplasate in usile din fata si pe suportii hayonului in spate . Daca un difuzor face urat , gajaie de ex. , posibil ca membrana sa atinga de elementrul central , mai ales daca are si tweter pe mijloc . Singura rezolvare este inlocuirea . UIta-te mai exact de care difuzor este vorba , pt ca nu este nici unul pe aripa . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
GClau |
![]()
|
Beginner Group: Members Posts: 34 Joined: 18 June 11 From: Bucuresti ![]() |
Ba da, este cea de pe usa pasagerului, mi-a zis tata ca facea asa de cand am cumparat masina dar n-am bagat eu de seama, o s-o inlocuiasca (cica).
Oricum aia nu a avut de la inceput aparatoarea aia de plastic ![]() Multam ! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Clima
- B 18 XXX
|
|
slash21 |
![]()
|
![]() Membru-Hunedorean Group: Members Posts: 376 Joined: 20 January 10 From: Lupeni ![]() |
va salut,ce sistem de boxe de 16.5 imi recomandati sa iau?buget alocat 350 lei.
poate ati montat careva dintre voi si stiti da sunt bune si se aud bine. This post has been edited by slash21: 28 Dec 2011, 23:14 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Astea si iti mai raman si ceva banuti si pentru inelele din MDF, pe care ti le recomand cu mare caldura daca chiar vrei sa se auda bine.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
slash21 |
![]()
|
![]() Membru-Hunedorean Group: Members Posts: 376 Joined: 20 January 10 From: Lupeni ![]() |
ms fuzzzy de sfat,inelele de mdf le fac eu ca lucru in domeniul mobilei si am material si scule.tu boxele alea le ai pe masina?esti multumit cum se aud?
de astea ce zici? oricum eu vreau sa imi izolez si usile din fata cu aluband sau ceva asemanator. si astea crunch din cate vad sunt bune crunch This post has been edited by slash21: 31 Dec 2011, 15:29 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
Ming |
![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
Ce ziceti de astea?
Pe fata M.N.C Mystic de 13, Full Range, 50W RMS, 4 Ohm Pe spate M.N.C Mystic de 6 X 9, Full Range, 50W RMS, 4 Ohm Cd playerul e un JVC KD-R401 Radio CD/MP3 Player cu port USB -tuner radio cu RDS -intrare auxiliara frontala / port USB frontal -panou frontal detasabil -iluminare taste - rosu -putere: 4x50W -convertor DAC pe 24 biti -1 pereche de preout-uri (2.5V) -control Loudness -cEQ - custom EQ, 6 setari presetate This post has been edited by Ming: 1 Jan 2012, 01:51 Attached thumbnail(s) M.N.C_MYSTIC_377___13.jpg ( Size: 82.14k ) Number of downloads: 410 mnc37769.jpg ( Size: 18.33k ) Number of downloads: 442 KD_R401.jpg ( Size: 674.26k ) Number of downloads: 434 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
omu merge pe ceva mai de soi dupa cum bine vezi
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
QUOTE(slash21 @ 31 Dec 2011, 15:22) ms fuzzzy de sfat,inelele de mdf le fac eu ca lucru in domeniul mobilei si am material si scule.tu boxele alea le ai pe masina?esti multumit cum se aud? de astea ce zici? oricum eu vreau sa imi izolez si usile din fata cu aluband sau ceva asemanator. si astea crunch din cate vad sunt bune crunch Mi se par ok ambele, mai ales ca au tweeterele separat fata de boxe. Acest lucru este un atu fata de coaxiale. Nu am acel model de boxe, dar am avut Magnat pe spate la un moment dat pe SRN si stiu ce puteau face "ceaunele" respective. Izolatia ar fi foarte bine sa o faci, conteaza enorm pentru acustica din masina. |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
slash21 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
Florin27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 11 October 11 ![]() |
Am si eu aceste difuzoare http://www.amazon.com/Kenwood-Kfc-1693Ps-6...r/dp/B0036W8BJ6 .Se pot monta pe fata fara a taia masca fata?Adica sa tai tabla si plasticul doar cat este cercul lasat pentru difuzor pe masca.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
|
|
slash21 |
![]()
|
ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri in privinta cu amplificatorul?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
bogdanel88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 17 October 09 ![]() |
pai amplificatorul ala scoate 2x60 si boxele sunt de 50...eu zic ca este perfect pentru ce vrei tu sa-l folosesti...si pretul e super bun...
|
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|
slash21 |
![]()
|
si la cele de 2x80 pe 2 ohmi se conecteaza boxe pe 2 ohmi?si la cel de 1x150 subwoofer?si amplificatorul trebuie sa il conectez la HU,trebuie sa aiba ceva mufe daca il conectez la HU?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:56 |