Skoda Superb 2008, un look ciudat
![]() ![]() ![]() |
Skoda Superb 2008, un look ciudat
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Scrie acolo... Fie deschizi numai capacul portbagajului, fie il deschizi cu tot cu luneta.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum ma sa deschizi la un sedan doar luneta?
![]() Astia-s cretini? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e skoda se accepta
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Cu tot cu luneta Soloane!
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
nu-s tampiti deloc, cu sistemu ala, sunt sute de masini sedan cu portbagaj foarte mare insa in care abia bagi o valiza din cauza deschideri mici......si nu inteleg de ce sariti asa pe design, masina asta nu trebuie sa fie sportiva, e eleganta, asta sa si vrut, nu stiu daca vati uitat intr-un superb sa vedeti cat loc e in masina si cum stai in spate, ca boierul, oricum daca ar fi sa aleg intre o laguna si asta....clar asta, cat de urat e spatele nu poate fi mai urat ca cel de la laguna.....si in plus nu stiu daca ati vazut ce sistem de parcare are versiunea de top....pur si simplu parcheaza masina singur
|
--------------------
.
.
.
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Lasand carcoteala eu m-am jucat un pic cu ea la salonu' auto si recunosc ca m-a dat gata. E super ca si calitate, spatiu, stil, tot ce vrei. In plus pretul la care a fost lansata mi se pare super tare, mai ales ca versiunea de baza 1.4 TSI 125 CP as cumpara-o cu ochii inchisi. Vine cu 6 airbaguri, ABS, EBV, ESP, MSR, ASR si MBA, aer conditionat, geamuri electrice fata spate, oglinzi electrice, cotiere fata/spate, proiectoare de ceata, cd mp3 cu 8 difuzoare, inchidere centralizata, ce mai, tot ce trebe. Iar sistemul ala twin door e super meserie. Mai e un buton mai in dreapta pe langa cel de deschidere, daca il apesi se aprinde al 3-lea stop de frana si te anunta ca s-a activat sistemul si usa se va deschide altfel.
Culmea e ca desi nu pare motorul ala e suficient pentru versiunea de baza zic eu. Masina are doar 1425 kg ceea ce face ca raportul CP/kg sa nu fie asa rau. Asa se face ca masina atinge maxim 201 km/h, face suta in 10.5 secunde si tineti-va bine la consum: - 8.9 l/km in oras - 5.6 in afara - 6.8 mixt Cuplul e iarasi OK 200 NM in tre 1500 si 4000 rpm. Eu zic ca e de bine .... mai ales ca in realitate arata mai bine ca in poze zic eu din spate unde poate creea ceva dispute ... This post has been edited by minny: 11 Oct 2008, 22:19 |
--------------------
------
------
------
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
de la ce pret pleaca?arata SUPERB!foarte acrii strugurii pentru unii...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pleaca de la 21.000 DDP.
Si mie imi place, arata bine. Am vazut la "Roata de rezerva" cum parcheaza singura, impresionant! |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Imi place foarte mult. Ganditi-va si la faptul ca design-ul este adaptat unui public mai in varsta decat noi.
Sistemul twindoor e pur si simplu genial. Motoarele, din cifre cel putin, impresioneaza prin curba de cuplu. Cred ca ma duc sa ma dau cu una. This post has been edited by balanel: 11 Oct 2008, 23:43 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Twindoor este o lovitura buna, insa totusi...nu scuza felul in care arata masina...
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Pana la urma la ce foloseste sistemul ala de deschidere? Ca dupa cum arata in poze nu era chiar o problema accesul la portbagaj nici daca-l lasau sedan, plus ca nu cred sa care cineva saci de varza cu masina asta!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca ai o cutie mai voluminoasa e perfect portbagajul ala.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Manuel @ 11 Oct 2008, 21:51) Pleaca de la 21.000 DDP. Si mie imi place, arata bine. Am vazut la "Roata de rezerva" cum parcheaza singura, impresionant! pretul de baza pleaca de la 19000 ddp pentru versiunea cu motor de 1.4 si 21000ddp pentru versiunea de 1.8 si la ce dotari are in standard e super ok pretul |
--------------------
.
.
.
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Da, 1.4, supermotor la o tona jumate.
Nici nu-mi imaginez ce revolutie vedeam pe-aici daca lansau astia L3 cu 1.2TCE. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
dogy_10 |
![]()
|
ai fi surprins sa afli ca laguna are cam aceiasi greutate ca si superb +-50kg si laguna se vinde cu 1.6 16v care cu 110 cai si 151 nm e mai anemic decat 1.4 de la skoda cu 125cp si 200nm.....deci nu mai vb aiurea....
|
--------------------
.
.
.
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Nu mai vorbesc, tac. Aceiasi greutate? Ce e aia "aceiasi", ca nu prea inteleg?
Te invit sa o cumperi si sa-mi impartasesti si mie cum e sa ai 1.4 pe o ditai masina. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Tu nu vrei sa pricepi?
![]() Vorbim de 1.4 turbo 200Nm (1500-4000rpm) 125CP, nu de 1.4MPI aspirat 80CP. Pe Passat oamenii sunt foarte multumiti de motorul asta turbo de 1.4. L.E. Adica are acelasi cuplu cu ford-ul tau si accelereaza cu 2 sec. mai repede pana la suta. ![]() This post has been edited by madhorsefuzzy: 12 Oct 2008, 11:55 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
dogy_10 |
![]()
|
pai ca sa intelegi si tu, skoda 1.4tsi are masa de 1425kg iar laguna 1.6 16v are 1430kg, avand in vedere ca skoda are 50nm si 15cp in plus....spune tu care crezi ca e mai anemica......si nu zic ca o masina la masa asta nu e anemica, dar tu ai deschis comparatia cu laguna si am demonstrat ca laguna cel putin pe hartie e mai anemica
|
--------------------
.
.
.
|
|
chris_t |
![]()
|
Am priceput ca e vorba de turbo, si, crede-ma, inteleg si diferenta intre un 1.4 aspirat cu vreo 110Nm cuplu si unul turbo cu 200Nm. Pur si simplu mi se pare super aiurea sa-ti iei masina din categoria asta cu motor 1.4. Chiar daca e VAG.
Iar daca vb aiurea, asta este, promit ca nu se mai intampla. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
dogy_10 |
![]()
|
eu nu am contestat faptul ca e cam putina putere si cuplu pentru masa aia, doar ti-am aratat ca laguna e mai anemica.......pt superb e numai bun 1.8tsi daca vrei sa se miste cat de cat
|
--------------------
.
.
.
|
|
chris_t |
![]()
|
Bun asa, ne-am inteles pana la urma.
Back on topic, am vazut masina live, m-am si urcat in ea, nu prea m-a impresionat, cam anosta, nu pute, cel putin la interior, pe langa L3. This post has been edited by chris_t: 12 Oct 2008, 12:05 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Skoda nu are niciun merit pentru acel sistem inovator de parcare. Ala e un sistem creat de corporatia franceza Valeo, si vandut constructorilor interesati.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai, are meritul ca l-a implementat. Mai exista alti producatori care sa ofere aceasta solutie ingenioasa?
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Modus |
![]()
|
In afara de VW eu nu am auzit.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
esti sigur? pe ce alte modele mai exact exista acest sistem?!
m-a depasit azi pe valea teleajenului un superb tsi de m-a facut muci (nu stiu sigur daca era 1.4 sau 1.8), a plecat din spatele meu ca din pusca, am ramas suprins... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Modus |
![]()
|
"Valeo is world leader in ultrasonic parking assistance systems, and produced its 100 millionth
sensor this year. Park4UTM, is a sensor-based application for automatic parking: when the lateral sensors detect a space, the driver simply stops the car next to it, puts the car into reverse and releases the steering wheel. The system manages the maneuver, while the driver remains in control of braking and acceleration. Day or night, whether the space is straight or curved, Park4UTM carries out the maneuver. The system equips the Audi A3, the Skoda Superb, six Volkswagen models and, more recently, the new Golf VI. The second generation will go on the market in 2009, and will be able to park in even tighter spaces. 18 models will carry the system by 2010." http://www.valeo.com/fileadmin/dotcom/uplo...releases_en.pdf |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Sistemul de parcare:
This post has been edited by ionutctn: 13 Oct 2008, 00:33 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:10 |