Am primit Dusterul. Primele impresii:
- Servire nota 10 cu steluta pentru Feleac. Este a 6-a Dacie cumparata de la ei dar atit de bine nu am fost servit pina acum. Nu intru in amanunte dar sunt foarte multumit atit de vinzatori cit si de cei care mi-au montat accesoriile.
Dupa 2 ani si ceva de documentari si drive test si forumuri si tot ce era legat de Duster ... si mai ales de strins banii in sfirsit Dusterul in garaj .... la mine.
Bineinteles ca sunt in culmea fericirii si nu pot decit sa mingii fiecare element al masinii. Supra satisfacut de noul radio, de facilitatile de play de pe memory stick, cu afisaj si selectare al melodiilor. De asemenea am legat telefonul mobil si a preluat intreaga carte de telefoane de pe ea, poate pralua selectarea apelantilor si comanda telefonului; am si efectuat prima convorbire prin microfonul din tavan.
Dar probabil prezinta o utilitate mai mare minusurile ( care nu umbresc satisfactia ):
- fiind 4 x 4 plasa orizontala pentru portbagaj nu se poate fixa decit in partea superioara a banchetei si undeva pe mijlocul portbagajului jos, neutilizabil. La fel am cumparat plasa orizontala portbagaj in plus deoarece tava de plastic nu permite fixarea lui ( sau pun tava peste plasa )
- oglinzile retrovozoare de Logan sunt mici fata de marimea masinii si deocamdata trebuie sa ma obisnuiesc cu gradul de marire al imaginii ( am coborit de mai multe ori deoarece impactul la mersul in spate se parea ( noroc ) iminent )
- scaunul sofer nu are reglare la nivelul rinichilor asa cum eram obisnuit la MCV
- radiocas-ul ( foarte bun de fapt ) este undeva intre modelul mai vechi si modelul mai nou care este pozat si descris in instructiunile de utilizare...asa ca incerc sa rememorez ce m-i s-a spus la preddare si mai butonez pe linga
Cam atit. Sunt coplesit de insemnatatea zilei si poate uit ceva dar alte minusuri pe moment nu am observat.
Drumuri bune!
Daca doriti poze dati si voi un zoom la:
https://picasaweb.google.com/10460785985349...OXnpp6Ci5aD9gE#