Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Optionale Duster
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Duster > Piese auto - Dacia Duster
Pages: 1, 2, 3
bobo77
Pe stoc nu cred ca are nici un dealer, ai codul pune-i sa-l comande.
pedrovl
dati-mi si mie codul va rog. pe site nu apare.
Squirrel
Dacia - Accesorii Duster - CARENAGE SOUS MOTEUR - 758903088R = 295€.
Era aici.
b44dvl
Un optional foarte misto pentru o masina cu care se vrea sa se faca expeditii prin padure noaptea biggrin.gif

Suport proiectoatre pentru plafon pentru DACIA DUSTER
Se aplica cu banda dubla adeziva ,4 proiectoare cu halogen
Cod produs: PP211
Pret: 499 lei

Produsul l-am gasit aici tongue.gif http://www.bullbar-praguri.ro/dacia/dacia-duster
pedrovl
Am comandat scutul de aluminiu - 910 lei dar : - nu se aduce, dureaza 10 - 15 zile, dar poate ma mai gandesc, sigur e acela?.....v-ati dat seama intrebari si comentarii de dealer.....

Te doare mintea. Il au in dialogis doar desenat si le e frica sa-l comande pt ca pe schita nu seama cu cel din poza de pe site.
Dsign
@pedro, ceva noutati cu scutul?
ydaniel
e o firma in brasov face scuturi.
au la bursa topic.
RS/STI
Astazi imi comand scutul , dar pretul a iesit la 210 euro cu tva, pret client . O sa mai verific o data sa nu cumva sa fie altul
Filip
QUOTE(pedrovl @ 31 Oct 2010, 20:23)
Am luat 4 cauciucuri michelin alpin latitude x 518 lei/bucata, 4 jante "stilizate" (eu am cerut de tabla dar asa mi le-au adus) x 230 lei/bucata si dupa 3 saptamani cand m-am dus sa mi le puna (era totusi cald si abia acum cateva zile le-am montat) au constatat ca trebuie si prezoane (5 lei/bucata x 20 bucati) + capacele care sa protejeze capul planetarei si piulitza la butuc pe spate. Alea m-au dat pe spate: 100 lei /bucata asa cum am scris. dealer: Flamicom Rm. Valcea. Asta este . am muscat-o si gata. data viitoare o sa fiu mai atent. Desi cauciucuri michelin mai ieftine nu am gasit iar jantele chiar daca nu sunt prea frumoase nu mi s-au parut scumpe !
*

Pai cum vine asta, ati cerut de tabla si ei au adus din aliaj? De ce le-ati primit? E clar ca au facut asta ca sa va oblige sa cumparati si prezoane si capace. Eu nu acceptam alea in ruptul capului.
Squirrel
Sunt trei tipuri de jante pentru Duster:
* jante de tablă simple;
* jante de tablă stilizate;
* jante de aliaj.
jay333
QUOTE(Squirrel @ 3 Feb 2011, 14:12)
* jante de tablă stilizate;

Dacia ii spune "otel stilizat". Materialul e mult mai "sanatos" decat tabla jantelor negre.
pedrovl
Mi-au adus scutul in sfarsit. sfarsit pentru ei pentru ca le-am comunicat politicos ca le multumesc pentru promptitudine (eu l-am comandat in noiembrie si ei l-au adus in februarie) pentru preturile umflate ani de zile, pentru mizeriile si tratamentul de care m-am bucurat pentru ca am cumparat de la ei masini, revizii si piese de 2 miliarde si ceva, ...noroc ca am avut cu ce sa-i inlocuiesc pe handicapatii de la flamicom. Nu cumva sa opriti pentru cea mai mic problema pe acolo chiar daca sunteti in trecere prin valcea !!
Dsign
QUOTE(jay333 @ 3 Feb 2011, 15:32)
Dacia ii spune "otel stilizat". Materialul e mult mai "sanatos" decat tabla jantelor negre.
*

Totodata sunt si cu mult mai grele jantele stilizate... Iar ca rezistenta fata de cele normale... nu prea vad diferenta
cristic1982
A montat cineva carligul de remorcare de la Dacia? Daca da, pe unde au trecut firele de alimentare priza (ati gaurit tabla sau ...)?

Multumesc de raspuns
mariusjo
QUOTE(cristic1982 @ 15 Oct 2011, 09:34)
A montat cineva carligul de remorcare de la Dacia? Daca da, pe unde au trecut firele de alimentare priza (ati gaurit tabla sau ...)?

Multumesc de raspuns
*

L-am montat acum un an. Nu am dat nici o gaura. Este un loc prin spatele lampii stop, daca imi aduc bine aminte la cea din dreapta. Nu mai stiu exact , dar nu am dat nici o gaura. Atunci am scos bara spate pentru ca am montat si senzori parcare si cred ca pe acolo este locul de trecere.
cristic1982
QUOTE(mariusjo @ 15 Oct 2011, 09:36)
L-am montat acum un an. Nu am dat nici o gaura. Este un loc prin spatele lampii stop, daca imi aduc bine aminte la cea din dreapta. Nu mai stiu exact , dar nu am dat nici o gaura. Atunci am scos bara spate pentru ca am montat si senzori parcare si cred ca pe acolo este locul de trecere.
*

Multumesc pentru informatie.
Squirrel
Aviz amatorilor de protecții portiere:

Accesorii Renault Duster:
mariusjo
QUOTE(Squirrel @ 17 Oct 2011, 16:13)
Aviz amatorilor de protecții portiere:

Accesorii Renault Duster:

*

Ale mele au un an si 2 luni si sunt ok.
Spirt-UA
Hi all
Aici, în Ucraina - cu aceeași problemă cu suprapuneri - cum să le rezolve?

SOS !!!
jay333
Le dati jos. sleep.gif
Spirt-UA
Puteți să spuneți mai multe despre cum să rezolve problema?

SOS!
jay333
Le demontezi.
Take them off.
їх демонтажу
Spirt-UA
În Ucraina, nu sunt dispuși să accepte o garanțies.
Сum să dovedească? Poate că au nevoie să - pentru a elimina, eliminarea???

"Прошу прощения что пишу на русском - возможно кто либо сможет перевести. Так как я плохо знаю Румынский. Наши дилеры Рено - Дачиа не хотят признавать случай гарантийным, хотя ситуация идентичная" Как доказать их вину - ведь не только у меня такие проблемы.
Помогите пожалуйста. Возможно их нужно - снять, удалить, демонтировать - но тогда кто заплатит штраф (неустойку) за их установку и покупку.
Squirrel
Este un montaj efectuat greșit de către reprezentanță și ar trebui să fie acoperită de o garanție de montaj. Orice operațiune ar trebui să aibă o garanție, oricât de scurtă ca durată ar fi aceasta.

Це помилка, яку здійснюють представницького зібрання і повинні покриватися за рахунок гарантій для установки. Кожна операція повинна мати гарантії, однак у короткий термін може бути.
Spirt-UA
Cum să dovedească vinovăția de reprezentare???
Ei nu recunosc vina! sad.gif sad.gif sad.gif

Как доказать вину представительства, если они не признают случай гарантийным. (Ситуация с накладкой)
alexis
Stie careva daca exista tavita de portbagaj si pentru versiunile 4x4? Daca da, care este codul reperului?
mariusjo
Montaj gresit, ale mele au un an si jumatate si nu au patit nimic.

29 Feb 2012, 20:04:
QUOTE(Spirt-UA @ 20 Oct 2011, 10:47)
Puteți să spuneți mai multe despre cum să rezolve problema?

SOS!
*

Poti ajusta marginea cu un cater si apoi sa lipesti marginea la loc (banda dublu adeziva). Sau le inlocuiesti si le montezi singur. lasand o distanta adecvata la partea de langa stalpul central.

QUOTE(alexis @ 29 Feb 2012, 19:08)
Stie careva daca exista tavita de portbagaj si pentru versiunile 4x4? Daca da, care este codul reperului?
*

Tavita pentru 4x4. gasesti pe rimi Timisoara. Originala nu stiu daca este.
aditm
QUOTE(Squirrel @ 3 Aug 2010, 10:13)
Grilaj de separatie - 731500683R: 149 lei / 155,258 lei cu BocTVA.

Intre timp, grilajul de separatie s-a facut 338 RON. Am sunat la VC rugandu-i sa-mi explice cum a crescut pretul de 2,5 ori si mi-au spus ca "Pretul este conform legii cererii si ofertei"...Am rugat-o pe doamna respectiva sa detalieze acest aspect, dar nu a fost in stare. In schimb mi-a spus ca "Poate am schimbat furnizorul sau poate acum e fabricat din alte materiale de calitate mai buna". I-am marturisit ca nu reusesc sa inteleg cuvantul "poate" din afirmatia dumneaei, adica Dacia nu stie sigur daca a schimbat furnizorul si / sau calitatea materialelor din care e confectionat grilajul respectiv ? Vizibil agasata, doamna a incheiat cu afirmatia "Nu avem nici un contract / obligatie fata de dumneavoastra, daca doriti il cumparati, daca nu, nu".
Cam asta e cu grilajul.
Daca stiti cumva alternative cu un pret rezonabil pentru acest grilaj, va rog sa imi dati de stire.
IRONICK
radmasa.gif

Mai trist este ca si Doggy si Cockker are aceeasi politica de preturi.
masiu
Anul trecut cand am comandat Dusterul, grilajul avea acelasi pret ph34r.gif nu te inteleg....

Mai jos iti dau preturile fara tva pentru accesoriile cerute de mine:

Nr crt Accesorii Pret
1 Kit protectii laterale usi 463.96
2 Kit protectii laterale aripi 724.68
3 Aparatori noroi fata+spate 86.17
4 Cotiera 265.12
5 Covorase cu margine inaltata 137
6 Grilaj separatie 331
7 Alarma 234
aditm
QUOTE(masiu @ 25 May 2012, 15:21)
Anul trecut cand am comandat Dusterul, grilajul avea acelasi pret ph34r.gif nu te inteleg....

Mai jos iti dau preturile fara tva pentru accesoriile cerute de mine:

Nr crt Accesorii Pret

6 Grilaj separatie 331

In octombrie 2011 cand am ridicat masina, am intrebat la dealer cat costa grilajul si mi-a spus ca e 159 RON cu TVA inclus (de altfel mi-a si aratat pretul in catalog). In acel moment nu eram absolut sigur ca voi avea nevoie de el, asa ca nu l-am cumparat. Saptamana trecuta am sunat la dealer si mi-a spus ca noul pret este 338 RON cu TVA inclus. Mi s-a parut ciudat si de aceea am sunat la VC pentru confirmare.
masiu
Eu cand am comandat masina pe 24.05.2011 am primit aceste preturi de la Cobalcescu, cu toate ca in catalog pretul era cum spui tu.
Probabil ca preturile din catalog au fost facute in 2010 cand a aparut masina pe piata si au pus si ei preturi ca sa "bata" concurenta...
Iszy
La Cluj:
Ornament esapament - 47,31
Set aparatori noroi fata -44,96
Set aparatori noroi spate - 47,31
Set covorase cauciuc 4 x 4 - 117,33
Protectie aripa spate DR - 211,14
Protectie aripa spate STG - 211,14
Protectie aripa fata DR - 201,06
Protectie aripa fata STG - 201,06
Ornament exterior PO - 92,27
Cotiera - 298,39
Huse scaune - 417,18
Deflectoare de aer usi fata - 141,93
Deflectoare de aer usi spate - 106,91
Plasa verticala portbagaj - 75,69
Plasa orizontala portbagaj - 61,50
Alarma fara telecomanda - 402,12
+ TVA
bobo77
Preturi de reprezentanta?
Iszy
DA huh.gif
Iszy
W colier plastic 4,6 x 360 0,34 lei
Banda izolatoare 3,66 lei

blink.gif
Iszy
a ajuns si al meu la Cluj

31 May 2012, 13:30:
Allianz Tiriac:
RCA 1 an: 768 lei
Casco 1 an: 2360 lei ( fara fransiza ) pina la 499 lei ( fransiza 4000 lei )
Squirrel
La mulți kilometri!

Se taie la costuri…oglinzile clasice de MCV revin…
Iszy
Te referi la forma? Nu am observat! Sunt diferente?
Bi-coloritul provine de la pack look.
Pina acum sunt multumit de cum am fost servit.
Miine intra la pus accesorii si sper la prinz il am.
Am emotii privind noul radio.
Azi m-am convins ca e pe masina...miine cind voi avea cheile voi vedea daca are conectate facilitatile wi-fi sau am prins una de pe mijlocul modificarilor, ca deh... blush.gif
klaus
oglinzile de duster erau altfel:
[attachmentid=1627814377]
asgard1955
Sa il folosesti sanatos. Oglinzile de duster, cele initiale sunt pliabile 100 % ambele.
Iszy
blink.gif
Da...da,da...pai ce s-a gasit prin Pitesti in tirg, aruncat pe linga linie...
De altfel, daca pot sa-mi descarc aici un pic din stresul achizitionarii, singurul lucru care m-a decis sa purced la achizitie acum a fost contul din banca si cursul. Parerea mea, simt in aer, urmeaza un face lift. Dar acum toti sunt concentrati pe Lodgy, prezentarea oficiala in 6.06. Daca BNR statea in banca sa as fi asteptat Docker cu usile culisante. Dar ca la noi la nimenea, nu stiu daca banutii adunati 2 ani nu s-ar dizolva pina atunci.
Face liftul Duster probabil va astepta anul, pina atunci trebuie maturat tot ce este reper vechi prin Pitesti. La rumani ( citatt din Tiriac ) merge si asa...
Schimbarile ar trebui sa revigoreze un pic vinzarile la export, mai bine ziz cererile la export pentru bordul " rusesc " si alte schimbari, de exemplu mult asteptatul motor 110 CP dci R9M 1,6 - cel care va fi montat si la Kecskemet pe Mercedes. Se zvoneste revizie la saizeci de mii ( nici nu-mi vine sa scriu in cifre ) distributie cu lant...etc etc. super eco ....

Pentru interior

la fel din zvonistica " poze duster maroc " ?

http://www.motorionline.com/foto/dacia-duster-in-marocco/19/

Dar pina mai sunt piese vechi pe meleagurile dimbovitene...sau banii de acum la vremea frespectiva vor ajunge de un scuter.
smile.gif
Cum se spune: incerc sa traiesc clipa, cu oglinzi de Loganas.
masiu
wi-fi????
bobo77
Cat de nesimtiti pot fi cei de la dacia...nu pot sa cred. Eu in locul tau ii puneam sa-mi puna oglinzi, sa zic ca la masina din showroom sau pliantul de prezentare.
Iszy
Scuze1: Multumesc pentru urari.
Scuze2: prin wi-fi am inteles ceva facilitati legate de telefonia mobila, de care poate nu am nevoie insa as dori ca pentru banii de azi sa primesc produsul cu facilitatile la care a ajuns azi modelul. Si aici cadem in capcana lui 22. Cu toate ca inlocuirea oglinzilor nu a fost anuntata poate fi considerata o evolutie a modelului. Omul care da banii cumpara de fapt un produs generic. Ar fi greu ca in contract sa fie descrise amanuntit fiecare colmponenta si surub cum trebuie sa fie. Asta juridic vorbesc. Deci nu stiam ce cumpar nu stiam pe ce dau banii nu stiam ce semnez. Acuma am oglinzi " de Logan ". De fapt cind s-a schimbat acest reper? Urmaresc marca de la aparitie am poze si asa si asa. Acum cind ma uit mai atent la colectia de poze. Sa nu ma intrebati de oglinda din show room, ca nu stiu. De acea am si eu partea mea de vina.
Squirrel
WiFi este de fapt BlueTooth.
Nu este 243.gif-ul atât de negru…
Iszy
Yes yes...trebuie privite lucrurile dialectic.
Vedem la prinz cind ma duc pe Feleac. blush.gif
asgard1955
Indiferent cum sunt oglinzile, cel mai probabil vei fi foarte multumit de masina, eu unul sunt.
catb
QUOTE(klaus @ 31 May 2012, 18:43)
oglinzile de duster erau altfel:
[attachmentid=1627814377]
*

Dap, asa este. Si Dusterul meu are "noile" oglinzi. Sunt fix alea de pe Logan - cu modul ala ciudat de rabatare.
IRONICK
QUOTE(Squirrel @ 31 May 2012, 15:18)
Se taie la costuri…oglinzile clasice de MCV revin…
*
Daca deja au trecut la cele vizibile, oare pe supt masina ce reduceri au mai fost facute? radmasa.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.