Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Asigurare auto
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Diverse - Dacia SuperNova
Pages: 1, 2, 3, 4
Maskatu
QUOTE(MaRRiaN @ 26 Feb 2014, 18:39)
Urmeaza in 2 saptamani sa-mi reinnoiesc asigurarea si dupa lungi cautari, cea mai ieftina asigurare pe 6 luni am gasit-o la 715 lei  blink.gif . Am 26 ani si Bonus Malus B3. Mi se pare exagerat de mare. Acum 6 luni am platit 638 lei. Am gasit si cu ~500 lei la Astra, dar nu vreau sa ma risc sa am probleme din cauza lor. Am auzit ca sunt in insolventa. Cu asa preturi deja incep sa ma gandesc serios sa-mi vand masina wacko.gif sad.gif .
*


715 pe 6 LUNI ???? blink.gif blink.gif blink.gif Poate pe 12 luni vrei sa zici. unsure.gif Eu cu Bonus porcarie malus B9 am dat acum 3 saptamani 397 pe jumatate de an la retarzii de astra. Pe un an era cam 700. Acum pe rca ieftin imi arata 378, probabil din cauza controalelor ce le au de vreo 2 saptamani incoace. Urmatorii sunt carpatica cu 556, tot pe 6 luni.

QUOTE(and_rei @ 26 Feb 2014, 21:22)
de ce nu o treci pe numele altcuiva?parinte ,bunic..
*


Ii platesti tu taxa de "prima" inmatriculare? huh.gif
MaRRiaN
[attachmentid=1627934543]

huh.gif blink.gif blink.gif blink.gif wacko.gif
Maskatu
Ai de puii mei. Ai motor de 2.0 la super nova? Ca altfel nu imi explic diferenta dintre mine si tine. Ar mai fi o chestie. De cand ai permisul? Eu il am de la 18 ani, plus de asta tu ai doar B3, ceea ce inseamna reducere de 14%, eu am deja B9, ceea ce inseamna 35%. Incearca o cotatie si pe rca ieftin si pe rcapedia.ro. Mai ieftin decat la ei nu gasesti. Eu unul am fost intr-un centru comercial unde era un broker si i-am zis sa imi mai faca o reducere ceva si mi-a mai pus 5 sau 9% si am ajuns de la 417 la 397.
MaRRiaN
Am motor de 1390 cmc smile.gif). Permisul il am din Februarie 2007. Pe rcapedia am gasit cel mai ieftin, cu 715 lei. Ar fi si la Astra cu ~500 lei dar mi-e cam aiurea sa ma risc sa fac la ei.
talibanu
Salut,
Asigurare incheiata ieri si sosita azi, la Euroins - 118 Ron pe 6 Luni....
Urmatoarea cea mai ieftina era Astra -123 ron, dar de cand cu scandalul am zis pas.
Bafta.
and_rei
351 lei / an facuta la city inserance smile.gif.Motor 1,6
Maskatu
Am auzit eu bine, cum ca astia vor sa scumpeasca si mai tare rca-ul pentru soferii pana in 30 de ani? Consider scumpirile ca fiind abuzive si discriminatorii. Chiar nu inteleg cum de nu se sesizeaza nimeni din consiliul concurentei/ parlament/ senat/ presedentie/UE. huh.gif

La ce naiba au mai implementat bonus malus daca iti baga din start tariful standard inmultit cu doi sau cu trei?
donlucyan
Ai auzit foarte bine. O sa se scumpeasca rca-ul pentru soferii pana in 30 de ani.
Daca aveam Supernova si opelu pe numele meu dadeam pe an 35 de mil la ambele.


bogdandsn
Se merita asigurarea la Astra ?

Astra Asigurari 266,04 LEI iar urmatoarea
Carpatica Asigurari 408,33 LEI
ciponex
Astra doar daca te simti incredibil de norocos si de atent la volan... Altfel, vei avea probleme la o eventuala dauna.

Nu as recomanda nici carpatica, desi am auzit ca in ultimul timp si-au mai revenit...

Si iti spune asta cineva care are RCA la astra (inainte de a intra in bucluc) si ma rog sa nu am probleme pana in iunie cand trebuie sa reinoiesc RCA-ul.

Recomand Generali, GroupAma si Tiriac, in ordinea asta.
Maskatu
QUOTE(bogdandsn @ 30 Apr 2014, 10:56)
Se merita asigurarea la Astra ?

Astra Asigurari 266,04 LEI iar urmatoarea
Carpatica Asigurari 408,33 LEI
*


Ce sa se merite? Daca nu ai bani faci la astra, daca te gandesti la cel ce il lovesti si ai bani, faci la o firma mai renumita pentru plata la timp a daunelor. Totusi am fost si eu lovit de un taxiu cu astra si s-a rezolvat in 2-3 saptamani cu acordul de plata.
Iulikk
Ei las... ca io am la City Insurance. Cand ies pe strada sa bagati masinile in garaj icon_mrgreen.gif
bogdandsn
Pai in 6 ani nu am avut nevoie de RCA decat odata acum 5 ani...si daca fac de 3 ori sigurarea la generali sau tiriac dau mai mult decat am dat pe masina.
ciponex
Si daca (doamne fereste) lovesti un autoturism mai scump si asiguratorul iti transmite ca nu acopera dauna... stii ce urmeza? Platesti dauna omului din buzunarul tau - si poate costa mai mult decat 2-3 prime la generali sau tiriac. Ca o sa te judeci tu dupa cu asiguratorul tau care te-a pacalit cu o prima de asigurare mica... asta e o alta poveste.
robert1991
Salut ! Am si eu o intrebare ! Sunt in aceeasi situatie cu rca-ul ! Am 23 de ani , permisul de 5 ani si ultimul rca a fost 900 lei pe un an ! Ar fii vreo solutie ? Adica daca trec masina pe numele mamei , fara a o reinmatricula (sa fac contract de V-C , si sa o treaca la primarie) pot face asigurarea pe numele ei ? Nu stiu cat de in regula ar fi talonul pe numele meu si asigurarea pe numele ei !
naked19
Din cate stiu, daca faci contract V-C te obliga sa o inmatriculezi, pentru ca dupa ce o vinzi catre mama ta, va scrie pe certificatul de inmatriculare "Instrainat catre ...". Plus de asta, va trebui sa platesti si taxa de mediu(daca nu e achitata deja), care costa ceva.. Este foarte bine 900 lei pe an, eu am dat 650 lei pe 6 luni smile.gif
myacar
Intotdeauna, asigurarea se face pe datele proprietarului din certificat sau a noului proprietar, daca se va inmatricula. Ai nevoie de documente justificative in acest sens, respectiv dovada demersului de inmatriculare.
Cel mai mic pret la asigurarea RCA va iesi pentru pensionari, eventual si cu domiciliul la rural. Persoanele sub 30 ani platesc mai mult atat la RCA cat si la Casco. Faceti un calcul insumand toate cheltuielile cu inmatricularea, mai ales legate de taxa si vedeti ce iese... Succes!
turturel
28 de primaveri sau mai bine spus..toamne smile.gif)), B10, SuperSonica - 515 lei pe 12 la Uniqua. Anul trecut am avut 410 lei la Euroins. Polita este facuta in 22.04.2014 smile.gif
Sunt curios daca peste 3 saptamani ma mai primesc astia de la Generalli la Casco. smile.gif)
Drumuri bune si fara evenimente!
Maskatu
Cat dai pe an pentru casco? huh.gif

Referitor la rca observ ca s-a ieftinit, cel putin la mine. Acum 6 luni am dat 417 la astra. Acum pentru 6 luni cea mai ieftina este la carpatica 331, iar pe un an 605, evident tot la carpatica.

Si vad ca nu au nici multe sesizari in ultimele 3 luni catre Autoritatea de Supraveghere Financiara.
turturel
trimestrial il platesc 165 lei. 650-660 lei. smile.gif vin cam 50 lei/luna
Maskatu
Eu zic ca nu mai merita casco pentru super nova. Doar daca mergi excesiv de mult cu ea. Cat face la dauna totala?
turturel
anul trecut era 6600 lei..anul asta a fost 5700 sau 5800 lei. oricum considerabil mai mult decat ar da cineva pe ea.
Maskatu
Asta asa este insa aduna cat ai dat pe casco pana acum. Eu zic ca daca nu ti-ai fi facut casco erai mai in castig.
BoR
Odata cu noul an am innoit si asigurarea broscutei: 245ron/12 luni, B10, discount pensionar. Cu 100ron in plus fata de anul trecut.
Cu titlu informativ, pentru Matiz-ul aceluiasi proprietar, RCA-ul a fost 190ron.
maru
sa tot faci asigurari la preturile astea !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.