MILF-a mea, Bonjour madame
![]() ![]() |
MILF-a mea, Bonjour madame
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Dat fiind ca am plecat cu leguma in tarile calde, pot spune ca folia este super. Eram acum doua zile la frontiera intre Italia si Franta, in zona de munte, mergeam bara la bara pentru ca sosea nationala, sambata si turisti cacalau care ieseau sau intrau in schimb...Afara 23 de grade, racoare daca mergeam, soarele stralucea sus pe cer,mergeam cu geamul deschis si era OK. Cand m-am oprit in buson, am inceput sa simt ca ma ardeceva pe picior, ma batea soarele de fapt. Am inchis geamul, soarele batea la fel insa nu mai ardea. Prin parbriz insa, care e atermic si alea alea, se simtea al naibii de rau...Ieri in Spania, 35 de grade la umbra, cu clima in Leguma setata la 22-23 de grade era perfect. Sa vad azi, ca se anunta calduri si mai mari pe masura ce cobor spre sud...
This post has been edited by b06fcn: 11 Aug 2014, 10:07 |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
pe fata esti ilegal, asa am patit si eu, ele vin usor inchise din fabrica, cu ce-ai mai pus te arunca in decor, deci cand vezi politia geamurile jos
![]() partea buna e ca : https://www.youtube.com/watch?feature=playe...bhe1IPyQQ#t=112 in special pe la brasov incolo ![]() eu merg cu clima pe la 25 de grade, si fata de inainte acum se mai si opreste compresorul ![]() This post has been edited by hitman1234: 11 Aug 2014, 10:10 |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Se cumuleaza cea a geamului cu folia. RAR are voie sa te verifice doar cu scula corespuzatoare, nu cu ''mostre comparatoare'', cum mai au obiceiul.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(hitman1234 @ 11 Aug 2014, 10:07) Geamurile laterale oricum se sparg mai greu din motive de elasticitate chedere+usi. Filmul ala este marketing. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Cam ca la Audi…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Depinde de grosime sau tratamentul de insonorizare. Daca te uiti pe cantul geamului, unele modele au geamuri duble, cu folie intre ele.
Ideea este ca si la Logan se intampla acelasi lucru. This post has been edited by IRONICK: 11 Aug 2014, 11:02 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(hitman1234 @ 11 Aug 2014, 11:07) pe fata esti ilegal, asa am patit si eu, ele vin usor inchise din fabrica, cu ce-ai mai pus te arunca in decor, deci cand vezi politia geamurile jos ![]() partea buna e ca : https://www.youtube.com/watch?feature=playe...bhe1IPyQQ#t=112 in special pe la brasov incolo ![]() eu merg cu clima pe la 25 de grade, si fata de inainte acum se mai si opreste compresorul ![]() Iti dai seama ca daca e sa patesc vreo amenda ceva sunt calare pe patronachele de la firma si-i fwt cu amenda in cap pana se plateste singura, nu? Pen' ca am specificat de 23525325 de ori ca vreau exact ce este autorizat si legal. Am ceva hartii scrise de pe la el, sa le arat la militie daca ma intreaba de sanatate (asa mi-a zis cand mi le-a dat). |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(kum @ 11 Aug 2014, 14:13) Am ceva hartii scrise de pe la el, sa le arat la militie daca ma intreaba de sanatate (asa mi-a zis cand mi le-a dat). Irelevant. Dacă la măsurătoare iese mai mult decât legal (și iese, fie vorba între noi, că jiamurili de legumă au tentă din fabrică), se pipi pe toate hârtiile lu' matale. Cât despre avantajele foliei, strict d.p.d.v. termic vorbind, sunt de acord că aduc un plus. Eu spuneam doar că leguma e bine-merci și fără ele. Și dacă iei în calcul și dezavantajele (aspectul, cum e cazul doamnei lu' matale), orbecăitul noaptea la dat cu spatele, etc... mie-mi cam dă cu virgulă. Da' dacă matali ejti mulțumit, să ti bucuri de ieli, că pi mini nu mă deranjiazâ. ![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Atata doar ca trebuie sa aiba ai cu ce sa ti le masoare
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cu aparatu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
La datul cu spatele nu sunt probleme. Se vede si seara, mai ales cu luminile de la marsarier. Eu am 75% pe spate si m-am obisnuit dupa cateva zile. Legal stiu ca pe fata ai voie 5% , atata am si eu. Eu cand le-am pus am zis ca vreau legal si mi s-a spus ca 5% ar fi maxim. De preferat ar fi sa vedem ce scrie la regulament , nu din vorbe.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu ma indoiesc ca politistii au aparatul respectiv. Ala il au cei de la RAR, deci trebuie sa fie un control mixt, politistii doar intocmesc PV-ul in urma constatarii celor de la RAR.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Din ce am citit pe rarom si pe politisti.ro cica nu ai voie deloc sa modifici transparenta geamurilor de pe fata. De fapt, pe rarom ni scrie nimic de folia de pe fata insa pe politisti.ro se specifica ca e ilegal.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 11 Aug 2014, 19:52) Nici nu au nevoie. Constata ca ceva nu e in regula cu geamul de pe fata, iti retin talonul si te trimit la RAR, sa verifice. Daca e OK, iti recuperezi talonul. Daca NU e in regula, iti rezolvi probleme si revii din nou la RAR. Kum, nu zic asta cu rautate, sunt de parere ca e cea mai buna investitie pe langa GPL, dar exista si aspectul acesta. This post has been edited by AR-18-MOS: 11 Aug 2014, 19:04 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
La logan am avut exact la fel si nu m-a oprit nimeni niciodata. Vad frecvent indivizi care au si pe fata foarte intunecate (la fel ca pe spate). Daca aia nu se streseaza, io de ce m-as stresa? Maximul pe care-l risc e sa ma duc sa ma cert cu patronache ala de la firma si sa mi le dea jos pe fata, dupa ce-l pizdui bine.
Important pentru mine e ca nu e o modificare care afecteaza pe vreo cineva (gen csenon AM), nu pun in pericol pe nimeni. Chiar o sa mai trag o fuga pe la astia sa-i mai intreb inca o data despre cat e de legala pe fata, ca ei mi-au spus ca 15% e maximul admis de lege. <span class='edit'>11 Aug 2014, 20:48:</span> Ia ui' ce zic astia la ei pe site: QUOTE - autovehiculele trebuie echipate cu geamuri ce sunt omologate conform Regulamentului nr.43 CEE-ONU sau în conformitate cu Directiva 92/22 CEE cu modificările ulterioare, având transparență de min.75% pentru parbriz și min.70% pentru luneta și geamurile laterale; - marca de omologare conform acestor reglementări, marca care trebuie să existe pe geamuri, atestă faptul că inițial acestea au avut transparență de min. 75% pentru parbriz și min. 70% pentru luneta și geamurile laterale. - foliile de protecție aplicate pe geamuri trebuie să fie certificate și marcate corespunzător, iar aplicarea acestora este permisă numai în atelierele autorizate; - geamurile laterale din spate și luneta nu sunt esențiale pentru vizibilitatea din interior, când autoturismul este echipat cu oglinzi retrovizoare exterioare pe ambele părți, însă în cazul în care acestea au o transparență modificată față de cea stabilită prin marcajul de omologare se urmărește că stratul aplicat ulterior să fie uniform și să nu creeze distorsiuni; - modificarea transparenței geamurilor nu se înregistrează în cartea de identitate a autovehiculului, însă atelierele autorizate să efectueze operațiunea de aplicare a foliei colorate, trebuie să elibereze un document privind certificatul de conformitate și licența emisă de Organismul de Certificare Produse al Registrului Auto Român, iar la inspecția tehnică periodică se verifică eticheta ce conține marcă de omologare a geamului precum și gradul de transparentă. Tot de la ei de pe site, daca descarc Lista produselor cu certificate de conformitate RAR-OCP în termen de valabilitate, gasesc chiar la prima pozitie urmatorul item: Titularul certificatului Produsul certificat Certificat/Data Valabilitate 3M ROMANIA S.R.L.-BUCUREȘTI Folie auto 3M,tip CS5, 20, 35 și 50 și tip CR40, 70 și 90 4073/18.07.13 iulie 2015 In concluzie, avand acele documente despre care zice pe site, avand marcat corespunzator fiecare geam cu folie, avand 15% pe fata (deci asigura 85% vizibilitate), io cred ca sunt OK. This post has been edited by kum: 11 Aug 2014, 21:11 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(UXE @ 11 Aug 2014, 20:00) Din ce am citit pe rarom si pe politisti.ro cica nu ai voie deloc sa modifici transparenta geamurilor de pe fata. De fapt, pe rarom ni scrie nimic de folia de pe fata insa pe politisti.ro se specifica ca e ilegal. Scrie doar ca trebuie sa aiba transparenta de minim 70% pentru geamurile laterale. Daca din fabrica vin cu minim 75%, poti pune o folie aproape incolora (90-95% transparenta), eventual cu filtru UV. Folii RAR This post has been edited by cristio_79: 11 Aug 2014, 20:07 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE La logan am avut exact la fel si nu m-a oprit nimeni niciodata. Pe geamurile din fața si pe parbriz nu este permisa folia. S-a mai discutat. Ca este o modificare care te "afecteaza" doar pe tine, asta-i alta poveste. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Referitor la faptul ca foliile pe geamurile fata sunt interzise, se poate si un link domnu' Danut? De parbriz nu intreb, ca mi se pare de bun simt sa nu pui folie pe el.
Nu de alta, da' din cate am cautat si am gasit io, nu zice nicaieri ca e interzisa folia pe geamurile laterale. Poate nu caut cum trebuie, zic... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 11 Aug 2014, 19:03) Nici nu au nevoie. Constata ca ceva nu e in regula cu geamul de pe fata, iti retin talonul si te trimit la RAR, sa verifice. Daca e OK, iti recuperezi talonul. Daca NU e in regula, iti rezolvi probleme si revii din nou la RAR. Kum, nu zic asta cu rautate, sunt de parere ca e cea mai buna investitie pe langa GPL, dar exista si aspectul acesta. Ce spui tu aici se cheama nitel de abuz in serviciu.Adica nu te poate pune pe drumuri asa ca,ii pare lui ca ceva nu-i ok. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kum |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 11 Aug 2014, 22:27) Nu mai stau sa caut, am cautat si eu la un moment dat pareri mai competente pe siteuri mai pricopsite. Trimite un meil la rar, poate primesti raspuns. Pai ce imeil sa trimit ma cand scrie negru pe alb la ei pe site? Vrei sa rada aia de mine ca nu stiu sa citesc? ![]() Da un click pe linku' ala de l-am pus, ca nu-ti cad deshtele! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cdadan |
![]()
|
Am cetit, dar acolo se vorbeste despre modificarea (legala) a transparentei la geamurile laterale din spate si luneta. Da geamurile din fata sau de parbriz, mucles.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
Ma Danut ma... Asa ma scoti din pepeni de n-ai idee.
![]() Mai pun o data tot continutul acelui link: QUOTE Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplineasca foliile de protecție pentru geamuri? În Ordinul ministrului transporturilor, construcțiilor și turismului nr. 2132/2005 pentru aprobarea Reglementărilor privind omologarea individuală, eliberarea cărții de identitate și certificarea autenticității vehiculelor - RNTR 7, sunt specificate condițiile de vizibilitate pe care trebuie să le îndeplinească un autovehicul ce circulă pe drumurile publice din România și anume: [...] - autovehiculele trebuie echipate cu geamuri ce sunt omologate conform Regulamentului nr.43 CEE-ONU sau în conformitate cu Directiva 92/22 CEE cu modificările ulterioare, având transparență de min.75% pentru parbriz și min.70% pentru luneta și geamurile laterale; - marca de omologare conform acestor reglementări, marca care trebuie să existe pe geamuri, atestă faptul că inițial acestea au avut transparență de min. 75% pentru parbriz și min. 70% pentru luneta și geamurile laterale. - foliile de protecție aplicate pe geamuri trebuie să fie certificate și marcate corespunzător, iar aplicarea acestora este permisă numai în atelierele autorizate; - geamurile laterale din spate și luneta nu sunt esențiale pentru vizibilitatea din interior, când autoturismul este echipat cu oglinzi retrovizoare exterioare pe ambele părți, însă în cazul în care acestea au o transparență modificată față de cea stabilită prin marcajul de omologare se urmărește că stratul aplicat ulterior să fie uniform și să nu creeze distorsiuni; - modificarea transparenței geamurilor nu se înregistrează în cartea de identitate a autovehiculului, însă atelierele autorizate să efectueze operațiunea de aplicare a foliei colorate, trebuie să elibereze un document privind certificatul de conformitate și licența emisă de Organismul de Certificare Produse al Registrului Auto Român, iar la inspecția tehnică periodică se verifică eticheta ce conține marcă de omologare a geamului precum și gradul de transparentă. Lista de ateliere autorizate o găsiți la sediile R.A.R. sau pe internet la adresa http://www.rarom.ro - Lista produselor cu certificate de conformitate RAR-OCP în termen de valabilitate In afara de scrisu' rosu, io nu vad altceva care ar reglementa montarea de folii. Combinat bineinteles cu scrisu' albastru. Careeee, tradus si pentru tine, ar insemna asa: nu ai voie sa montezi folie pe giamuri daca aceasta folie afecteaza transparenta stabilita (recte min.75% pentru parbriz și min.70% pentru luneta și geamurile laterale). Daca tu intelegi altceva, fii bun si explica-mi. This post has been edited by kum: 11 Aug 2014, 22:38 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cdadan |
![]()
|
Cu albastru sunt trecute reglementarile pentru geamurile din fabrica. Mai apoi scrie ca alea laterale din spate si luneta nu sunt esentiale daca ai oglinzi laterale si pot fi modificate in niste limite. Nu scrie nimic de alea din fata. Care va sa zica, alea si parbrizul au acelasi regim.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Te-ai chinuit putin...
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cdadan |
![]()
|
Deloc.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 13:08 |