RUGINA si Loganul-TOTUL despre probleme cu rugina, (fost INCEPUT DE RUGINA PLAFON LOGAN)
![]() ![]() ![]() |
RUGINA si Loganul-TOTUL despre probleme cu rugina, (fost INCEPUT DE RUGINA PLAFON LOGAN)
tonicelli |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|||
adi_m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 1 January 09 ![]() |
am gasit 2 puncte de rugina sub chederul de la portbagaj. de asemenea am observat ca dupa ce am spalat masina intra apa in portbagaj pe sub cheder (are joc chederul). ce naiba sa ii fac? m-am gandit sa vopsesc toata buza portbagajului pe care sta chederul, cu vopsea protecta (inhibator de rugina), apoi sa lipesc chederul cu silicon in zona unde are joc. e buna solutia asta? merci!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus
- xx-xx-xxx
|
|
HAFA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 7 May 09 ![]() |
garantia masini nu are nici-o legatura cu garantia anticoroziune.Garantia masini si garantia anticoroziune este transmisibila.Nu trebuie neaparat sa ai reviziile la ei sau tu acasa.Pur si simplu este garantia pt rugina.Masina chiar dak a iesit din garantia propiu zisa garantia anticoroziva merge incontinuare.Valabilitatea garantiei anticoroziune la Dacia este valabila 6 ani.
![]() |
--------------------
Renault Fuence
Renault Fluence
expresion plus
- CT 29 LEE
|
|
aladin79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 6 November 08 ![]() |
dute si trage-i de maneca pentru rugina
|
--------------------
dacia
logan laureat
2005 berlina
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
adi_m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 1 January 09 ![]() |
o sa curat bine buza aia de tabla cu putin diluant si dupa aia o dau cu Protecta (se poate da direct peste rugina, dar eu o sa curat rugina). Dupa ce dau 2 straturi si se usuca, o sa dau cu silicon si pun chederul ca sa se lipeasca. siliconul e ok ca lipeste si nu lasa apa sa patrunda sub cheder, iar daca vreodata vreau sa schimb chederul se desprinde destul de usor siliconul.
alta varianta inafara de silicon ar fi o pelicula de vaselina sub cheder. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus
- xx-xx-xxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(HAFA @ 25 May 2009, 11:40) garantia masini nu are nici-o legatura cu garantia anticoroziune.Garantia masini si garantia anticoroziune este transmisibila.Nu trebuie neaparat sa ai reviziile la ei sau tu acasa.Pur si simplu este garantia pt rugina.Masina chiar dak a iesit din garantia propiu zisa garantia anticoroziva merge incontinuare.Valabilitatea garantiei anticoroziune la Dacia este valabila 6 ani. ![]() Sau nu. Garantia anticoroziune e conditionata de existenta unui control anticoroziune, care e inclus in revizia anuala. Ar fi bine daca nu ai mai da sfaturi fara macar sa citesti informatiile din carnetul de garantie sau din manualul utilizatorului. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Dacia 2 Eu 1! (2-1) scorul general!
Azi ma duc la service ca imi intra apa (pe langa antena am presupus eu si a fost corect). Dupa demontarea antenei, SURPRIZA! Rugina in zona gaurii de trecere a surubului! Buna afacere (nu am poze ca e montata antena inapoi) imi zic! Luni merg la service sa le deschid alta reclamatie, si am sa cer revopsire integrala pavilion. Sa ii vad cum se mai scot la faza asta (cauzele externe sunt EXCLUSE) zona fiind acoperita de suportul antenei! |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 30 May 2009, 16:19) Dacia 2 Eu 1! (2-1) scorul general! Azi ma duc la service ca imi intra apa (pe langa antena am presupus eu si a fost corect). Dupa demontarea antenei, SURPRIZA! Rugina in zona gaurii de trecere a surubului! Buna afacere (nu am poze ca e montata antena inapoi) imi zic! Luni merg la service sa le deschid alta reclamatie, si am sa cer revopsire integrala pavilion. Sa ii vad cum se mai scot la faza asta (cauzele externe sunt EXCLUSE) zona fiind acoperita de suportul antenei! Eu cred ca te-ai parlit cu acest logan mai bine cumparai una sh straina sau o super nova la bani mai putini... De cand urmaresc doar tu te plnagi cel mai mult ... si pe buna dreptate chiar ca ai nimerit un logan cu multe probleme. Eu am de 6 ani super nova si sincer sa fiu nu a intrat de loc apa pe la antena . De intrat a intrat doar pe la usile din fata dar s-a remediat . Cum am sus odata dai bani multi pe un lucru romanesc lucrat de mantuiala. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Hai sa nu generalizam domnule djasu82, poate este el mai ghinionist...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Nu chiar ghinionis, poate doar unlucky
![]() Scorul ar fi ... cam 3-2! Am marcat si eu dar a marcat si dacia. Au acceptat revopsire zona de sub antena si cam atat. Eu speram sa accepte revopsire integrala plafon. Am sunat iar la VC si am mai depus o sesizare, acum ca i-am prins cu mata in sac o sa incerc sa profit la maxim de treaba asta. Intre timp am aflat ca reclamatia mea de la OPC Brasov trebuie trimisa la OPC Pitesti, si cica o trimite inspectorul de aici ... doar ca se misca cam greu lucrurile cu OPC asta ... |
--------------------
OOOO
A3
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Adica o sa vopseasca la pensula zona din jurul antenei, sau cum? Nu acctepta sub nicio forma carpeala fara vopsire integrala.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
daca zona cu rugina nu e foarte mare si o eventuala vopsire locala nu depaseste suportul antenei pot s-o lasi asa. vopsire ca in uzina oricum nu face nici un service.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Lord Hades |
![]()
|
QUOTE(tkx @ 2 Jun 2009, 14:05) daca zona cu rugina nu e foarte mare si o eventuala vopsire locala nu depaseste suportul antenei pot s-o lasi asa. vopsire ca in uzina oricum nu face nici un service. Problema mea e ca mai am alte 2 pete de rugina pe plafon, tot pe langa antena, care au fost refuzate la revopsire pe garantie, pe motiv de cauze externe ... altfel nu imi convenea mie sa imi faca vopsire integrala. |
--------------------
OOOO
A3
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Am ramas cu buza umflata. Dacia tot refuza sa imi revopseasca integral pavilionul, si la intrebarea mea cum de au acceptat reparatie locala in zona antenei au spus: Domnule, de fapt, nici acea noua pata de rugina nu face obiectul garantiei, dar DACIA a facut un GEST COMERCIAL si e de acord sa repare local.
Cu atlte cuvine mi-au dat de pomana, ai dracului nesimtiti. Raman cu OPC, si daca nici cu astia nu rezolv, ma descurc pe cont propriu. Ceva solutii? |
--------------------
OOOO
A3
|
|
GabrielD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 31 May 09 From: Pitesti ![]() |
Si eu am observat niste pete de rugina pe plafon in dreptul chederului usii stanga spate. O sa pun si poze.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 LaureatePlus(ABS) 1.4 MPI
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
"S-au depistat mai multe puncte de rugina in portbagaj si pe aripile spate, va vom chema pentru remediere".
Bun, am fost acum vreo 3 saptamani la asa zisa "reparatie", pe la dopurile din portbagaj(eu n-am vazut pic de rugina acolo, dar ma rog...probabil ca a fost) si aripile pe spate. Aveam pucte de rugina(si mai am...) pe aripa dreapta spate. Tabla ruginita sub vopsea, vopseaua umflata si sarita. Au lucrat cum au lucrat, mi-au tinut masina 4 zile, iar cand am luat-o... una din aparatori nu statea cum trebuie, o tineau cu niste clesti sa se lipeasca(si acuma e desprinsa pe capat), mizerie in portbagaj de la maglavaisul cu care au dat pe acolo,etc. La chestia din poza mi-au dat cu flit, desi asteptam sa o rezolve si pe aia(astept cam mult de la Dacia???) Mi-au dat cu flit pe motiv de "cauze externe" Si asta dupa ce am sunat eu de vreo doua ori ca deh... au uitat sa ma sune desi promisesera ca imi dau un raspuns dupa ce il primesc si ei de la Dacia. Urmeaza sa trimit un mail la vocea clientului, poate binevoiesc ei sa-mi spuna si mie sa vad scris ca problema cu pricina e provocata de "cauze externe" si care sunt acele "cauze externe" care provoaca ruginirea tablei sub vopsea si implicit umflarea vopselei. Ca lovita nu a fost. Voi stiti ? Attached thumbnail(s) IMG_3134.jpg ( Size: 898.55k ) Number of downloads: 2775 |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
blackout |
![]()
|
La chestia de mai sus binenteles ca mi-au dat cu flit.
Azi am descoperit inca un punct, vopsea umflata. Pe portiera, la cativa cm de oglinda. Pana la iarna sigur va sari si aceea. Jaleeee... ![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
HAFA |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 7 May 09 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 26 May 2009, 14:41) Sau nu. Garantia anticoroziune e conditionata de existenta unui control anticoroziune, care e inclus in revizia anuala. Ar fi bine daca nu ai mai da sfaturi fara macar sa citesti informatiile din carnetul de garantie sau din manualul utilizatorului. Sau te inseli masina mea are 5 este cumparata la mana a 2-a si am repara-to fara chestiile pe care le spui tu.Nu am reparat-o o data chiar de 2 ori.M-am dus cu masina la reprezentanta Constanta au constatat rugina mi-au facut programare si mi-am reparat-o.Nici nu mi-au pomenit de carnetul da service al masini,macar sa se uite la el |
--------------------
Renault Fuence
Renault Fluence
expresion plus
- CT 29 LEE
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu incep sa imi blestem zilele cu loganul... in fiecare saptamana am inceput sa gasesc puncte de rugina
Ultimul punct de rugina l-am gasit pe plafon... nici nu ma mai chinui sa ma duc la dacia dupa ce am vazut cum se poarta Adras militari cu garantiile. Attached thumbnail(s) plafon.jpg ( Size: 404.35k ) Number of downloads: 2617 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Fa reclamatie la vocea clientului, mor de ciuda cind ii lasati sa faca ce vor ei...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
blackout |
![]()
|
Vocea Clientului ? Astia raspund frumos si tot atata de frumos te trimit la plimbare:
"Stimate domnule xxxxxxxx, Va informam ca solicitarea dumneavoastra, in legatura cu autoturismul DACIA LOGAN PREFERENCE, cu numar de identificare xxxxxxxxxxxxx, a fost analizata in cadrul Departamentului Tehnic Dacia. Urmare a analizei informatiilor transmise de unitatea service S. C. Automobile Service S.A. din Bistrita, s-a concluzionat ca incidentul semnalat de dumneavoastra la aripa dreapta spate se datoreaza agresiunii factorilor externi (posibile agresiuni mecanice) care au deteriorat stratul de vopsea si in timp au favorizat aparitia coroziunii. Asadar, consideram ca aspectul semnalat nu constituie un defect de fabricatie si in conformitate cu prevederile Carnetului de Garantie, acest aspect nu face obiectul tratarii in garantie. Dacia garanteaza caroseria impotriva perforarii din interior catre exterior, datorata ruginirii tablei, consecinta a unui defect de fabricatie, de material sau de aplicarea de produse de protectie. Aplicarea garantiei anticoroziune este subordonata controalelor anticoroziune ale caroseriei. Aceste controale trebuie efectuate in reteaua de service Dacia, la kilometrajul indicat in « Carnetul de Intretinere » si cel putin o data la doi ani. Reviziile de intretinere contin si aceste controale anticoroziune. Conditiile de aplicare a garantiei anticoroziune cit si deteriorarile cauzate de factori externi sunt detaliate in Carnetul de Garantie (cap.-Garantia contractuala vehicul nou nu acopera ). Ramanem deschisi in continuare pentru orice solicitari si sugestii in legatura cu produsele si serviciile oferite de firma noastra. Ne puteti contacta la .............etc.etc. Cu deosebita stima, Agent Servicii Client, xxxxxxxxxxxxx |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Am neprețuita neplăcere să scriu și eu aici. După părerea mea intră clar la garanție, neexistând nicio intervenție după vopsirea din fabrică în zonă, dar cine știe ce mai inventează fabrica/service-ul ca să scape de obligație.
Acum aș aștepta un sfat: să cer vopsirea întregului plafon (cu șanse de a vopsi și ceva geamuri, alte elemente de caroserie stropite etc, durată mai mare) sau o reparație locală (poate nu se va vedea prea mult, buba fiind pe marginea adânciturii), sau deloc ( cu dezavantajul că se va întinde rugina)? Eu aș opta pentru varianta cu reparație locală. IMG_6634.jpg ( Size: 207.57k ) Number of downloads: 2386 IMG_6635.jpg ( Size: 210.62k ) Number of downloads: 2303 IMG_6636.jpg ( Size: 203.31k ) Number of downloads: 2228 IMG_6639.jpg ( Size: 216.54k ) Number of downloads: 772 IMG_6641.jpg ( Size: 323.51k ) Number of downloads: 682 IMG_6642.jpg ( Size: 166.77k ) Number of downloads: 696 IMG_6644.jpg ( Size: 235.88k ) Number of downloads: 757 |
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Pentru zgarietura aia trebuia sa refuzi masina cand ai ridicat-o de la dealer.
Acum nu stiu daca o sa te mai creada aia ca nu a fost reparata masina in zona aia. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Pentru cei care mai tin minte povestea mea, ei bine azi am primit in sfarsitu (telefonic) raspuns din partea OPC Brasov. Citez:
"Dacia refuza cu nesimtire remedierea defectului, invocand cauze externe. In afara de o amenda de 10.000 lei, OPC nu poate face nimic. Singura solutie ramasa este instanta de judecata. Exista sute de astfel de reclamatii, si nicuna nu a fost solutionata pana in prezent. Uzina Dacia refuza orice dialog, refuzand de nenumarate ori sa raspunda telefonic sau in scris." No cam asa sta treaba. Dacia s-a vazut cu banii in cont si acum i se rupe. Mare noroc pe ei ca au prins piata pe europa ca daca ramaneau doar cu noi erau in rahat. Prin urmare, mentalitatea romaneasca de a trata un client este perfect reprezentata de DACIA. Propunerea mea ar fi sa adunam cat mai multe reclamatii, si eventual sa depunem o plangere la tribunal. De unul singur nu am resursele necesare sa fac treaba asta. As ruga moderatorii, daca vor, sa se implice si sa ne sustina cum pot in acest mic "razboi" cu nesimtirea romaneasca. @ BRAINIE aia arata a agresiune mecanica asa ca nu iti fa prea mari sperante. Iti urez succes. |
--------------------
OOOO
A3
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si amenda aia pe ce motiv o da OPC-ul?
A facut vreo expertiza tehnica la masina? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Amenda este pentru refuzul lor de a dialoga cu OPC. Cand spui "surse externe" trebuie sa poti demonstra asta, ori dacia nu face acest lucru. E ca si cum politia te baga la inchisoare spunand "e infractor" fara a demonstra si a arata infractiunea.
This post has been edited by Lord Hades: 17 Sep 2009, 18:18 |
--------------------
OOOO
A3
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma rog, asta cu demonstratul e discutabila.
Dar una peste alta cu 10k lei iti vopseau toata masina si castigau un om multumit. LE Nu confunda litigiile contractuale cu spete penale. This post has been edited by vijelie: 17 Sep 2009, 18:20 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(parpanel @ 17 Sep 2009, 13:19) QUOTE(Lord Hades @ 17 Sep 2009, 18:58) Eu zic că se vede destul de bine în poze: nu e o zgârietură provocată din exterior. Arată ca o dâră de chit care nu a fost netezită, cu vopsea peste (dar dacă ar fi fost doar chit n-ar fi ruginit). O fi o bavură de tablă necurățată, pe care au încercat în ultimul moment să o acopere cu (un minim de) chit, chiar înainte de vopsire. Sunt curios, dacă respingeam mașină de la dealer, ce se întâmpla; probabil că ma chemau după 2-3 zile cu denivelarea netezită și revopsită la service-ul dealer-ului, soluție care nu știu dacă era convenabilă la momentul respectiv. |
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Toate cazurile pe care doriti sa le prezentati in acest topic vor fi insotite de POZE... altfel mesajele vor fi sterse de moderatori.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:36 |