garda la sol, amortizoare sport, arcuri mai tari, suspensii
![]() ![]() ![]() |
garda la sol, amortizoare sport, arcuri mai tari, suspensii
ga!nusha |
![]()
|
||
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|||
GOLAN 91 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 13 April 06 ![]() |
Deci as dori sa achizitionez un set de arcuri Eibach(micsoreaza garda la sol cu 30 mm) 576 RON de la Nick Racing stie cineva mai ieftin?
Am mai ulte probleme (care nu prea am inteles). Dupa montarea arcurilor spor in consecita mai scurte trebuie rearanjate bucsile ? Am auzit ca dupa montarea arcurilor , este mai stabila (se pot face intoarceri cu frana de mana , fara riscuri de a se rasturna ??) Am inteles ca o sa provoace ceva disconfort (in gropi, pe piatra cubica) ,vor avea de suferit foarte mult amortizoarele stock ?? masina este echipata cu rotile stock ![]() Va rog frumos sa imi confirmati sau infirmati cele scrise mai sus , daca am gresit cu ceva sau am uitat ceva ....nu sariti pe mine am citit ultima pagina dar nu am inteles in de ajuns . Multumesc anticipat. |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- B 42 ZIF
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cred ca este pentru a 4a oara cind spun: DA, este nevoie de rearanjarea bucselor de la bascule
masina este mai stabila, insa scopul final nu este acela de a face intoarceri cu frina de mina, ci de a spori siguranta in mers. trebuie sa mergi cu atentie pe drumuri cu denivelari, deoarece o mai mare parte din socuri vor fi preluate de articulatii, respectiv de bucse si pivoti. amortizoarele vor ceda si ele un pic mai devreme decit de obicei. |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
GOLAN 91 |
![]()
|
Mersi frumos Dsign , da scopul este sa fie mai stabila dar am vazut in parcare la Metro cateva logane care intorceau cu frana de mana , si mam gandit ca or acea arcuri(amortizoare) , a incercat cineva??
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- B 42 ZIF
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Se poate si fara suspensie sport. Te rog frumos sa te abtii, ne dorim sa promovam o conduita preventiva aici... asta daca nu cumva vrei o mica vacanta.
|
--------------------
D
Logan
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
mai dsign sa o vezi pe a mea la 80 in curba la arcu de trimf venind dinspre casa scanteii cum s-a dat de cur si s-a redresat foarte usor.......( scoate-mi ochii ca nu am scris cu litere mari
![]() ![]() ![]() si logan91 sa sti ca se da mai frumos cu frana de mana ![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Miker |
![]() ![]()
|
![]() Pimpin Group: Members Posts: 279 Joined: 11 October 05 From: Bucharest ![]() |
@Dsign
![]() ![]() ![]() Deci bucsele trebuiesc slabite cand masina este ridicata pe elevator si dupa cand este lasata trebuiesc stranse ![]() This post has been edited by Miker: 5 Apr 2007, 01:47 |
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
GOLAN 91 |
![]()
|
k multumesc , am inteles pana aicea,
Mai am o nedumerire , nu stiu de unde sa cumpar arcurile, am dat maill la Pit Stop Tuning si au costa 140E(TVA inclus) si coboara garda la sol cu 45mm si dureaza 3 saptamani, eu stiam 30 mm cele eibach , am dat maill si la Racing Nick si costa :556 RON si au pe stock. Intrebare vine acuma , dece este asa diferenta asta de pret ?? pentruca au pe stock sau dece ? Pana la urma arcurile Eibach cu cat coboara garda la sol ? Eu nu mia inteleg . |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- B 42 ZIF
|
|
Miker |
![]()
|
![]() Pimpin Group: Members Posts: 279 Joined: 11 October 05 From: Bucharest ![]() |
1. Eibach coboara cu 40 mm daca faci reglarea din bucshe daca n-o faci cu 35 mm.
2. Cele de la Pit Stop de care vb tu nu cred ca's eibach si daca ti le pui pe amortizioarele stock le omori 3. Pit Stop e Pit Stop nu cunosc pe nimeni sa fi asteptat sub 3 luni pt ceva cenu au pe stoc fara nici o suparare dar asa este stiu ft mult icare si-au luat banii si si-au comandat din alta parte |
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
Cele de la Pit Stop sunt H&R!
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
GOLAN 91 |
![]()
|
Cel mai bine iau arcuri Eibach , cred ca de la Racing Nick costa 556 RON incl TVA / set 4 buc. si au si pe stock.A mai cumparat cineva de la Racing Nick sunt de treaba , sau spunetimi din alta parte de unde as putea sa cumpar.Multumesc.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- B 42 ZIF
|
|
Dsign |
![]()
|
pe bune de nu te raportez... TU AI CITIT ce s-a scris pina acum??? o multime din noi si-a cumparat Eibach de la Nicu... mie mi-a oferit jantele de 17" la pret de 16" contra unor servicii. Deci omul e de treaba. Va avea un nou sediu pe Baicului
|
--------------------
D
Logan
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
subscriu...si eu am cumparat arcurile de la dansul
![]() ![]() E ok...stie insa cineva ceva detalii despre arcurile "racing nick" altele decat "eibach"...ca am vazut ca sunt 2 modele la racing nick... This post has been edited by cristi_xp: 7 Apr 2007, 23:51 |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(GOLAN 91 @ 7 Apr 2007, 10:38) Cel mai bine iau arcuri Eibach , cred ca de la Racing Nick costa 556 RON incl TVA / set 4 buc. si au si pe stock.A mai cumparat cineva de la Racing Nick sunt de treaba , sau spunetimi din alta parte de unde as putea sa cumpar.Multumesc. De ce nu iei H&R,mai ales ca astea scad garda la sol mai mult,daca nu ma insel 4CM. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
nu 4 , ci 3,5 cm.Am eu!
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
Ninos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 30 September 06 ![]() |
Pe linga repozitionarea bucselor odata cu schimbarea arcurilor cu siguranta ar fi necesar si reglarea repartitorului fortei de frinare pe puntea spate la masinile fara ABS.
Asta ca sa nu existe surprize cu blocarea rotilor spate la o frinare mai energica pe o suprafata de rulare cu coeficient de aderenta scazuta (din diverse mtive). Cu arcurile Eibach sabilitatea masini a crescut uimitor in bine fapt care compenseaza 100% disconfortul pe drumuri cu denivelari. Oricum este mai bine sa te zdruncine putin mai tare decit sa te dai jos din masina cu "rau de mare". Daca punem la socoteala si aspectul general al masini cu noile arcuri investitia isi merita fiecare banut. PS. La mine garda la sol a scazut cu circa 45, chiar 50 mm fata de original. Posibil si datorita faptului ca masina mea , inainte , era cu 10 mm mai inalta decit majoritatea Loganurilor. De ce? Habar nu am. Numai bine! |
--------------------
Skoda/Seat
Skoda Octavia Break 4X4/Ibiza
/2007
- B09 XXX/ B59 YYY
|
|
Dsign |
![]()
|
scuze pe asta cu repartitorul nu o inteleg...
|
--------------------
D
Logan
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Odata cu coborirea garzii la sol repartitorul vede doar ca masina ar fi incarcata si sta deschis max.
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cosming |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 2 November 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Maine imi inlocuiesc si eu suspensiile la Logan cu cele din kit-ul Billstein. Daca cineva are ceva recomandari, sugestii cu privire la ce sa verific dupa montaj, teste ... va multumesc anticipat....
|
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
cosming |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 2 November 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nho, si eu am facut inlocuirea suspensiilor stock cu cele din kit-ul billstein (amortiozoare bilstein + arcuri eibach) si pot sa confirm ca merita. Prima impresie a fost faptul ca ma "asez" in masina si nu ma "urc" in masina, lucru care mi-a placut.
|
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
Justinn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 26 January 07 ![]() |
Stie cineva unde pot sa gasesc arcuri H&R pe stoc?!?pentru ca la nicu si la pitstop tuning se gasesc numai pe comanda...?!?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate
- B 87 DXN
|
|
Ciumpalac |
![]()
|
![]() membru in devenire Group: Members Posts: 26 Joined: 31 October 06 ![]() |
@cosming cat te-a costat kitul si de unde l-ai luat ? cat de repede ti l-a adus si cat ai dat la manopera - montaj ?
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6 Laureat
|
|
cosming |
![]() ![]()
|
@Ciumpalac : kit-ul a fost comandat prin intermediul firmei la care am facut manopera - 1700RON + manopera 200RON (preturi de cluj-napoca
![]() ![]() ![]() @all : A propos masina e mai rigida, din thread am inteles ca o cauza ar fi pozitionarea bucsele de la bascula prin slabirea pe elevator, coborare, tensionare cu masina stand pe roti, si strangere bucse. De unde as putea sami dau seama daca masina mea o trecut prin faza asta? Luni o sa ma duc la baietii care au facut montarea si o sa ii intreb daca au efectuat repozitionare de bucse. Dar daca ei nu stiu de acest lucru cum am sa le explic eu cum si ce?! - nu ma pricep deloc la mecanica auto... offtopic. parbrizul imi era spart (poveste clasica - tir, 5m in spatele lui , poc o piatra in parbriz), am inlocuit suspensiile => am castigat 3cm la crapatura in parbriz in 5 zile... ( in cluj-napoca stie cineva unde pot sa inlocuiesc parbrizul ??!, cam cu cat as putea vinde suspensiile vechi ~ 19000KM ?!) This post has been edited by cosming: 21 Apr 2007, 18:26 |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
Ciumpalac |
![]() ![]()
|
![]() membru in devenire Group: Members Posts: 26 Joined: 31 October 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6 Laureat
|
|
cosming |
![]()
|
cu placere. ma bucur ca te-am ajutat cu informatia asta.
|
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
mihaix82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 13 January 07 From: Constanta ![]() |
salut baieti sunt si io tare curios de schimbarea suspensiei mai ales ca i-am bagat si remaparea de soft si e ceva mai sprintena,in constanta stiti pe undeva???sau daca nu caut unii seriosi in bucuresti care sa stie de reglarea bucselor si de tot.ms frumos.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006 1.5dci 80 cp 190 nm
- CT-82-xxx
|
|
mihaix82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 13 January 07 From: Constanta ![]() |
![]() This post has been edited by mihaix82: 25 Apr 2007, 17:09 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006 1.5dci 80 cp 190 nm
- CT-82-xxx
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut pe site la Bilstein Romania oferta speciala arcuri + amortizoare sport pentru Logan 1.499 lei
link Bilstein |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Ce nu stiu este cam ce firma sunt arcurile din oferta Bilstein. Oricum avem si noi in tara 2 firme tari: Bielstein si Borla ... ar trebui sa le folosim produsele - strainii le apreciaza mai mult decat romanii...
Acelasi lucru l-a patit si Loganul. "Nimeni nu e profet in tara lui". |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2008 - Lux Privilege 1.6 16v
- NT-23-DAC Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 06:44 |