Dezaburire luneta defecta, Trasee (linii) intrerupte
![]() ![]() ![]() |
Dezaburire luneta defecta, Trasee (linii) intrerupte
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
LProdan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 7 January 03 From: Timisoara ![]() |
Nu stiu in ce masura te va ajuta ce-ti spun dar exista kit-uri pentru reparatii ale traseelor intrerupte. In esenta este vorba despre a lipi peste luneta o folie cu decupaj exact acolo unde e intrerupt traseul respectiv. Apoi se da cu o pensulita a solutie pe baza de argint. Dupa uscare se da jos folia respectiva iar argintul ramine doar in locul unde a fost decupajul foliei, reunind bucatile intrerupte ale traseului.
Nu stiu unde ai putea gasi un astfel de kit, intreaba pe la astia cu piese auto sau incearca intr-un loc unde se fac oglinzi (partea metalica e tot pe baza de argint, din cite stiu). Daca pui mina pe solutia respectiva, poate te descurci chiar si singur. Traseele au fost intrerupte nu din cauza spray-ului ci, cel mai probabil, din cauza frecarii cu cirpa sau cu ce ai intins spray-ul. Nu uita ca totul e romanesc, si luneta si traseele... |
-------------------- |
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai exista o solutie care o dai cu pensula, dar trebuie sa fi meseias si e cam scumpa: acum 1 an era 500000lei 2 grame. Dar astea 2 grame iti ajungeau cam pentru un traseu cred, nu mai tin bine minte.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
300Klei o sticluta si o pensula .. cantitatea iti ajunge sa iti repari toata luneta ...
Eu am folosit cu succes asa ceva ![]() Am cumparat kitul din iasi de la Autocenter ... |
--------------------
.
.
.
|
|
cris_rover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 28 May 05 From: Arad ![]() |
1. Eu abia acum am citit acest post (din cauza ca doar acum am cam aceleasi probleme ca si tine).
2. Spune-mi te rog daca si cum ai rezolvat problema. 3. As avea eu o idee, dar nu stiu daca o sa si mearga: se curata putin cele doua capete care sunt partile intrerupte ale traseului, si se incearca cositorirea lor (sau punerea unei lite - 1 lita suporta cam 2 amperi) cu pistolul de lipit. Ar fi sanse destul de mari sa se sparga luneta de la caldura pistolului? Sau nu ar tine reparatia??? |
--------------------
Dacia
1310 TX
- asdfasdg
|
|
florianrgrc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 January 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine e alta problema nu mai are aceiasi putere de zaburire adika intre 2 linii mai ramane o dara considerabila de umezeala...ma intreb daca se poate cu timpul(5 ani) sa isi fi pierdut capacitatatea de condctie a tensiunii si acum a capatat(de unde nush) o rezistivitate sporita...
![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
- B 19 *** it's all about me and myself
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate ti se pare.... in timp rezistenta creste... rezistenta mai mare, caldura mai mare
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 16 Jan 2006, 02:04) Așa... să vedem ce zice domnu' Steffyx... După cum știm de la fizica din clasa a XI-a, Q=RxIxI (Q=căldura degajată, R=rezistența elementului care încălzește, I=curentul care se stabilește în circuit). Boon. Notăm cu indice 0 căldura degajată inițial: Q0=R0 x I0 x I0. Presupunem că rezistența crește -> R = R0 + kxR0 = R0x(1+k). În acest caz vom avea: I = U/R (U=12V în cazul nostru, rămâne constant) -> I = U/(R0x(1+k)) -> I=I0x(1+k). Atunci, în noile condiții vom avea: Q=Rx(1+k) x I0/(1+k) x I0/(1+k) de unde rezultă că acum avem Q = Q0/(1+k), deci căldura scade! LE Tot timpul am presupus timpul ca fiind 1 (pentru simplificarea demonstrației), de fapt Q=RxIxIXDeltat This post has been edited by DragosP: 16 Jan 2006, 07:57 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Remediere trasee dezaburire luneta:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=2588&mode=linear http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...5533;entry51354 Pentru cris rover: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=32112 din ce deduc eu din acest topic, daca nu stii ce faci ai toate sansele sa -ti faci luneta tandari This post has been edited by clr: 16 Jan 2006, 09:38 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
bobalex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 15 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut , daca esti in Bucuresti , poti rezolva la Ager Service Calea Serban Voda, Nr. 231A Telefon: 021-3359756/ 0213359759, e bine sa suni sa intrebi cat costa. Mie mi se deslipisera cambele contacte de la luneta , personal sunt multumit de ce au facut.
|
--------------------
Dacia
SNova
- .
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
exista prin magazine asta :
http://www.loctite.ro/int_henkel/loctite_r...al%20Bonding%00 insa trebuie cautat cu atentie |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bobalex @ 16 Jan 2006, 10:14) Salut , daca esti in Bucuresti , poti rezolva la Ager Service Calea Serban Voda, Nr. 231A Telefon: 021-3359756/ 0213359759, e bine sa suni sa intrebi cat costa. Mie mi se deslipisera cambele contacte de la luneta , personal sunt multumit de ce au facut. si tie pentru problema care ai avut-o cat te-a costat.. ? |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
bobalex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 15 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut , referitor Ager Service , 300000 lipit ambele contacte pe luneta si etansare luneta inca vreo 150000, deci cca 450000 cu totul . Am intrebat atunci si de grila , spuneau ca ar costa 50000 / 1 lipitura , nu stiu daca s-a scumpit . Se foloseste , intr-adevar o solutie care contine Argint.
|
--------------------
Dacia
SNova
- .
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
iti multumesc pt informatii. sper sa nu se fi scumpit prea mult.. tu cand ai fost la ei cu problemele de le-ai avut?
|
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
bobalex |
![]()
|
Eu am fost in noiembrie anul trecut . Bafta !
|
--------------------
Dacia
SNova
- .
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
cand ajungeti pe oriunde, pe la orice magazin care ar putea avea "lipici" de orice fel, intrebati de produsul din imagini...
[attachmentid=20802] [attachmentid=20803] [attachmentid=20804] eu l-am gasit accidental. era singurul, care a venit accidental, fara sa fie comandat... pret, 360 mii lei vechi |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
catavl |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 60 Joined: 8 February 07 From: galati ![]() |
am si eu o problema si nu am gasit rezolvare in forum(daca este si nu am gasit cer scuze si rog link) am cateva linii intrerupte la luneta.exista vreun remediu,vreun tub cu ceva de dat pe acolo?nu as vrea sa schimb luneta pe casco pt ca e ionizata si nu mi-o da la fel.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 confort viata e prea scurta pt viteze mari..........
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
catavl |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 60 Joined: 8 February 07 From: galati ![]() |
multumesc
|
--------------------
dacia
supernova
2002 confort viata e prea scurta pt viteze mari..........
|
|
danutmarchis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 3 August 06 ![]() |
salutare posesori de dsn-uri
am o problema cu dezaburirea la dsn-ul meu si consta in faptul ca mi s-au dezlipit contactele de pe partbriz. cum s-ar putea lipi, merge cu pistolul de lipit sau trebe vreo solutie speciala multumesc mult |
--------------------
dacia
super nova
2002 benzina
- sj-02-liz
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Daca ti s-a dezlipit foita de geam incearca cu picatura; daca ti s-a dezlipit papucul de foita trebuie lipitura standard cu fludor !
|
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
Armand Alba Iulia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 9 March 06 ![]() |
Din ceta stiam eu nu merge cu fludor ci doar cu "putza de sticlutza". Deci ... ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2001
- AB-05-BSG [B]AUDACIA ET DEVOTIO[/B]
|
|
iuly89ct |
![]()
|
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(danutmarchis @ 15 Dec 2007, 20:57) am o problema cu dezaburirea la dsn-ul meu si consta in faptul ca mi s-au dezlipit contactele de pe partbriz. parbrizul are contacte de dezaburire?/:) sau ai confundat parbrizul cu luneta?parbrizul se dezabureste de la aerul cald de pe aeratoarele alea de sub el din cate stiam eu. |
--------------------
BMW
525d E60
2006 "Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
|
|
infoschumi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 21 November 07 ![]() |
Ba da ironic esti frate.Crezi k toti sunt la fel de destepti ca si tine?In loc sa pui posturi din astea numai de dragul de a strange un numar cat mai mare (de posturi) mai bine te abtii.Ori ajuti omul ori lasa...nu trebuie sa te iei de el,greseala e omeneasca
![]() |
--------------------
Dacia
Suprnova
2001
|
|
iuly89ct |
![]()
|
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
Offtopic:@infoschumi:imi pare rau ca ti'ai format o idee gresita despre postul meu,dar eu am postat pt a elimina orice confuzie intre parbriz si luneta.mai citeau si alti incepatori ca mine si ramaneau cu o idee gresita in minte.
Nu alerg dupa posturi;nu ma incalzeste cu nimic daca postez mult si prost.se pare ca tu ai fost offtopic si daca nu alergai dupa posturi ma atentionai cu un pm. Toate cele bune! This post has been edited by iuly89ct: 27 Dec 2007, 21:41 |
--------------------
BMW
525d E60
|
|
FUHRER |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 15 December 07 ![]() |
Salutare baieti,
Intru si eu cu o problema similare, pe vremea asta de kkt numai luneta aburita imi trebuia. De vreo 2 zile nu mai merge dezaburirea...adica, becul in bord se aprinde, se aude sunetul ala specific de releu dar cangi, geamul ramane aburit, m-am uitat la luneta sa vad daca nu cumva s-au dezlipit contactele alea, dar nici o treaba totul e in regula, unde ar putea fi buba? nu am un creion de tensiune sa verific si tensiunea in conductorii aia, dar maine cumpar unul. Ca bonus o alta problema...in seara asta am observat ca la deschidere funtioneaza acel bip al semnalizatoarelor (am inchidere centralizata) dar la deschidere nu mai clipesc de 2 ori acele semnalizatoare, care ar putea fi cauza? Sa auzim numai de bine! |
--------------------
DACIA
Logan
2014/ Laureate/ 0.9 TCE
|
|
spmihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 19 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
QUOTE(FUHRER @ 18 Jan 2008, 19:23) Salutare baieti, Intru si eu cu o problema similare, pe vremea asta de kkt numai luneta aburita imi trebuia. De vreo 2 zile nu mai merge dezaburirea...adica, becul in bord se aprinde, se aude sunetul ala specific de releu dar cangi, geamul ramane aburit, m-am uitat la luneta sa vad daca nu cumva s-au dezlipit contactele alea, dar nici o treaba totul e in regula, unde ar putea fi buba? nu am un creion de tensiune sa verific si tensiunea in conductorii aia, dar maine cumpar unul. incearca sa verifici daca nu ti s-a oxidat siguranta. am patit si eu acelasi lucru si l-am rezolvat usor. am scos siguranta si am curatat-o, dupa care am pus-o la loc si a functionat perfect apoi. |
--------------------
Dacia
Logan, ex. SuperNova
Preferance
- AB 07 JBH
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Daca e de la siguranta mai bine o schimbi, e cativa zeci de bani o siguranta, daca si la asta faceti economie chiar ca nu mai are rost sa tineti o masina !
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
FUHRER |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 15 December 07 ![]() |
Sal, eu am enumerat 2 probleme din cate vad s-a raspuns doar la prima, nu? a doua cu bip-ul semnalizatoarelor la inchidere? sa fie tot de la sigurante?
|
--------------------
DACIA
Logan
2014/ Laureate/ 0.9 TCE
|
|
iuly89ct |
![]()
|
QUOTE(FUHRER @ 18 Jan 2008, 21:09) Sal, eu am enumerat 2 probleme din cate vad s-a raspuns doar la prima, nu? a doua cu bip-ul semnalizatoarelor la inchidere? sa fie tot de la sigurante? din cele 2 posturi se intelege ca la deschidere nu mai clipesc de 2 ori semnalizatoarele.dar la inchidere clipesc o data. dar la deschidere presupun ca actuatoarele efectueaza cursa de deschidere. dupa mine ar putea fi 3 probleme: 1)si cea mai simpla.poti face o sincronizare a inchiderii centralizate.foloseste search. 2)UCE poate nu da semnalul la releul de semnalizare la deschidere. 3)releul de semnalizare cu probleme(asta mai putin) |
--------------------
BMW
525d E60
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:44 |