Ati facut test drive inainte sa cumparati?
![]() ![]() ![]() |
Ati facut test drive inainte sa cumparati?
VooN |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 16 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia berlina 94'
/ Mitsubishi Colt CZ3
07'
|
|||
matrix_tm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 8 January 07 ![]() |
Din cate pot sa iti spun eu, in Tmisoara am fost tratat super ok. Nici nu am intrat bine pe usa, ca am fost abordat de un agent de vanzari si mi-a raspuns destul de competent la toate intrebarile mele. Cat despre test drive, din momentul in care am manifestat dorinta si pana cand urcat la volan au trecut maxim 5 minute. Eu am vrut un laureate 1.5dCi pentru test dar nu au avut decat preference, dar a fost ok.
Ca o concluze am fost super multumi si in acum am masina comandata si astept sa vina. |
--------------------
Dacia
Berlina
2007 Laureate 1.5dCi euro4
- Provizoriu
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
Am fost eu sa fac un test drive cu Logan si culmea am fost servit ireprosabil!Locatia fiind Bucuresti-Auto Cobalcescu pe b-dul O.Goga.
Am facut testul si pot spune preliminar ca sunt multumit de masina, in primul rand motorul ma interesa, motor care daca dai talpa '' fuge '' probabil consuma proportional dar daca alegi Prestige-ul atunci te bagi la consum mai maricel. Daca vrei alte pareri despre masina va trebui sa discutam intr-o alta sectiune a forumului!!!! |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Inainte sa-mi cumpar mcv-ul m-am dat cu logan normal de 1.4 si 1.6 de la prieteni iar drive test am facut cu un mcv 1.6 16v dar de cumparat am luat 1.6 8v.
Am fost bagat in seama la AMG s-au purtat mai mult decat ok, ba chiar mi-au dat masina fara sa vina confirmarea platii de la leasing si am plecat de revelion cu masina noua.... |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
VooN |
![]()
|
Se pare ca alti dealeri stiu sa vanda dar trecand peste faza asta mi se pare aiurea sa nu ai o versiune de Logan care se vrea varf de gama si care nu este atat de nou pe piata incat sa putem spune ca nu au facut "rost" de unu pt test.
Cat despre partea cu primirea super si durate de cateva minute pana la tesc am avut si eu parte, dar nu la Dacia. |
--------------------
Dacia berlina 94'
/ Mitsubishi Colt CZ3
07'
|
|
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
Eu am fost din curiozitate in Arad la dealer si am fost tratat ok, am facut test drive si cu Prestige si cu MCV-ul.
|
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Eu nu am facut nici un test drive.Ce crezi ca puteai sa faci vre-un test drive de toti agaricii aia care doar pierdeau si ei timpul pe acolo?Sa ii fi vazut!Daca nu era un logan-ul liber luau dacia papuc duble cabine 1.9 sa il testeze.
L-am luat aiurea fara nici un test ,fara nici o referinta,doar din ce am citit prin reviste si basme... |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
La Ploiesti mai exista Ipso care se zice ca ar fi ok...
daca nu , iti recomand cu incredere IATSA Campina. This post has been edited by avathan: 17 Jan 2007, 18:10 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe vremea cand lucram la un dealer citroen nu aveam variantele de top pentru test drive.....ex: la C3 aveam 1.4i 1.4 hdi deci 1.6 si 1.4 hdi 16v nu....la c5 daca ar fi venit unu sa ceara Drive test cu unul de 3.0 care era varianta de top doar daca il ceream lui Dom' actual prim ministru sa il scoata pe al lui poate....deci variantele de drive test nu erau cele de top, de obicei aceste masini erau masinele de serviciu ale angajatilor.
|
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
PanDa |
![]()
|
![]() Membru in rezerva Group: Members Posts: 163 Joined: 18 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Am facut test drive dar nu cu 16v ce am cumparat ci cu un 8v fara mari probleme dar cu aerul usor conspirativ ca mi se face o mare favoare (eu deja platisem MCVeul care urma sa fie lansat dupa 1 sapt ). n-am inteles mare lucru da asa ca sa-ti faci o idee. Cred ca in general drive testurile sunt facute pentru confortul psihic al cumparatorului decat pentru a-l hotara sa cumper
oricum politica dacia este ca avem prea multi clienti asa ca nu ne pasa de unu doi care-si permit sa nu ia masina de la noi pe motiv de neprofesionalism (nesimtire, lipsa de cunostinte, indolenta, neprofesionalinsm, "sictir si aroganta") din partea dealerului. Inca odata: FERITI-VA de ADRAS Dr TABEREI |
--------------------
LADA
Niva 4X4
2004
- B 70 PND DSN B13TTY (the Tweetee)
MCV 16V B74PND (DumBo) Decat sa-i calci mai bine-i sperii! |
|
cosmintr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 22 October 06 ![]() |
Salut, eu inainte sa cumpar chiar am stresat pe cei de la reprezentanta din Tg Mures, in 5 min am facut drive test de la intrarea pe usa si la rugamintea mea sa mergem inca o data cu masina incarcata am luat inca 3 colegi de-a agentului de vanzari si am repetat testul, iar la vreo doua zile dupa am repetat iara drive testul ca sa vad daca place masina .
Super ok! |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|
VooN |
![]()
|
Uitasem de IPSO - maine cred ca o sa dau o tura si pe acolo sa vad dc se poate face test cu supermasina care nu exista pe stocuri. In ceea ce priveste impacarea de sine cu masina testata si apoi cumparata indiferent de parere - nu e cazul la mine. Dc o sa fie ceva care nu imi va fi pe plac nu o iau si gata (pana la urma asta e rolul testdrive-ului, sa vezi ce si cum...)
|
--------------------
Dacia berlina 94'
/ Mitsubishi Colt CZ3
07'
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Am luat modelul Prestige de la Auto Europa din Timisoara si am fost multumit de modul in care m-au tratat. Cel care s-a ocupat de mine a fost un individ cu bun simt si profesionist. M-a intrebat daca nu vreau sa fac test drive desi eu nu venisem atunci cu gandul ala si, dupa ce am facut comanda, m-a tinut la curent cu desfasurarea livrarii. N-as putea spune acelasi lucru insa despre colegii lui, cu care am refuzat chiar sa discut. Omul il cunosti dupa primele cuvinte. Era unul care nici nu stia despre ce era vorba, eu ii spuneam in vara despre caracteristicile motorului 16 V, el se uita la mine cu ochi bovini si cu gura cascata. Eu daca as fi proprietarul unei reprezentante Dacia mi-as angaja personalul printr-un interviu la care as verifica in ce masura sunt familiari cu informatiile de pe acest forum. Imaginati-va, erau unii angajati care nici macar nu stiau de existenta acestui forum. Cand le spuneam ca stiu cutare lucru de pe Forum, bolovanii ma intrebau "ce forum, despre ce vorbiti? Ei lasa, ca pe internet se scriu multe, verzi si uscate". Patetic...
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
zfmflorin |
![]()
|
![]() =*=*=*=*=*=*=*=*=*= Group: Members Posts: 294 Joined: 18 January 07 From: BRASOV ![]() |
Da. La vremea aceea am testat masina, era cu motor de 1.6 mpi.
|
--------------------
Hyundai
Tucson
Style+ 1.6 T-GDI, E6d AWD 2022
- BV 29 --H ex:
Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km) Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km) |
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
Nu am facut inainte de cumparare.
Am facut dupa perfectarea actelor, in timp ce asteptam raspunsul de la banca. Inainte de Craciun, la AMG pe la ora 19.00 (intuneric afara)-si asta mai mult de curiozitate sa vad ce am cumparat. |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Da, eu am facut test drive inainte de a-mi cumpara Logan-ul. La Autoeuropa, din Timisoara. Dealerii s-au purtat exemplar !
Nu numai ca recomand executarea unui test-drive inainte de cumparare, dar recomand calduros sa nu cumparati nici o masina, fie ea noua sau SH fara a face in prealabil un test drive. Oricat de laudata ar fi masina de "critici" trebuie mai intai incercata de cumparator. O lectie pe care nu o voi uita niciodata a fost la aparitia pe piata a ford-ului C-Max. Masina era super laudata de toata lumea. Eu am intrat in ea sa o incerc si stupoare ... ! Piciorul drept nu imi incapea datorita consolei uriase. Pai cum mi-as putea lua o asemenea masina ?! Sa si-o cumpere sanatosi cei care i-au facut reclama. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
ngttrr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 8 March 06 From: Tg.Mures ![]() |
Test drive am facut la operatiunea porti deschise cand am testat dieselul. Benzinara am tot condus, multi prieteni au si nu ma atragea in mod deosebit datorita consumului. La test m-am indragostit de DCI si dupa cateva luni m-am prezentat la dealer. Nu am decat cuvinte de lauda la adresa dealerului (LION) din Mures. Comportamentul a fost exemplar, rapiditatea si promptitudinea la fel. Inaintea achizitionarii am fost intrebat daca doresc sa fac un test drive si cu 1.4 caci atunci eram decis doar 70% in favoarea dieselului. Toata procedura a decurs extrem de repede, marti am fost la dealer si vineri am plecat cu masina cu accesoriile gata montate. In timpul asta am luat si creditul auto, actele necesare creditului (o parte din ele) le-am prinit de la dealer. Toate contactele mele ulterioare cu delerul au fost foarte bune, nu am nici un repros. Oricum am fost doar cu probleme minore gen schimbat casetofon cu mp3, revizie, montat semnalizator furat etc.
I-mi pare rau ca in alte localitati atitudinea fata de client nu este aceeasi. OFF TOPIC: Din cauza refuzului sau tergivirsarii test driveului nu am mai mers pe hyundai accent. Acum i-mi pare bine ca am luat logan.... |
--------------------
DACIA
Logan Laureate
2006 1.5 dci
- MS 07 JUX
|
|
fuzzy_lumpkin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 March 06 ![]() |
test drive am facut inainte sa iau loganu, apoi cand au aparut pe rand si prestige si mcv... de iecare data am fost "servit" ireprosabil... de fiecare data la meridian vest... nu am asteptat mai mult de 15-20 minute de fiecare data si consilierii nu au "facut urat" cand i-am intrebat daca pot sa "forjez" un pic masina, chiar m-au incurajat (lol!). la loganu dci care l-am testat primul (anul trecut prin martie) inainte de achizitie, consilierul a avut chiar rabdare sa imi explice cam tot ce era pe bordul masinii si tot ce l-am mai intrebat (cred ca am stat vreo 45min...). si btw la prestige ma programasem pe net si cand am ajuns acolo nu era nici o persoana de contact care mi-a fost recomandata la tel dar consilierul de acolo a fost foarte dragut si mi-a zis ca nu e problema chiar daca e duminica si cat am completat actele el a adus cheile masinii (chiar mi-a recomandat pe unde sa o "alerg" putin ca sa vad de ce e in stare...)
per total eu am ramas foarte bine impresionat de serviciile consilierilor dacia de la meridian vest... poate la alti dealeri sunt mai putin "intelegatori" dar eu nu am avut probleme.. numa' bine! |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 2006
- B-50-FWC Intelligence runs after me, but I'm faster!
|
|
Schatten |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 06 ![]() |
Super ok si la mine, IPSO Baneasa, in max 10 minute eram deja cu prestigeul pe sosea, l-am putut forja fara probleme, agenta de vanzari chiar incantata de forja (si de modul in care stapaneam masina, 160-170km/h in testdrive e ceva nu?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Scenic 1.6 16v
2004 Dacia Logan Prestige 1.6 16v 2006
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Am facut inainte de a cumpara 1.6 mpi, la adras, a fost foarte bine si m-am simtit bine in masina asa ca am decis s-o cumpar. Am mai mers in aceeasi perioada cu opelul astra al tatalui meu, care insista sa merg si cu o masina germana. Nu am simtit-o asa la indemana ca pe logan (evident, e subiectiva impresia, dar gusturile nu se discuta);
La drive test am mers normal, fara s-o forjez (cum merg in mod normal in oras), doar cu franele am fost curios sa vad cum este. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
designeru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 October 06 ![]() |
Salut,
Servire ireprosabila la Cluj pe Dorobantilor. Il recomand pe dl. Budusan Rares, da sfaturi suplimentare si are o rabdare de invidiat. Testdriveul a durat cam 1 ora jumate. Fata de alte locuri in care am auzit ca ai un traseu pe care te poti plimba, cu 16V am fost pana la Turda (~60 kmx2). In schimb cu service-ul am avut deja niste (ne)placeri... in afara de automatul de cafea, nimic nu este ordonat... |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006 Ambiance
- CJ - 30 - UNX
|
|
dante512 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 31 January 05 From: ploiesti ![]() |
cine te-a pus sa te duci la poliserv?daca esti din ploiesti nu ai auzit si tu ca sunt cei mai cretini?
eu am 2 loganuri si cumparate de la iatsa campina si stau in ploiesti. daca iti iei logan de la poliserv ai sa plingi cu vorbe la ei la garantii. |
--------------------
Logan
Logan
2004 LAUREATE
- PH-54-XXX
|
|
ciprian0813 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 14 October 06 ![]() |
Eu nu am facut test-drive,am citit din forum am mers si am cumparat masina,sh era prima optiune ,la logan am considerat ca testez degeaba,a mea va fi altfel.
|
--------------------
VW
Golf variant
2010
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
cine te-a pus sa te duci la poliserv?daca esti din ploiesti nu ai auzit si tu ca sunt cei mai cretini?
eu am 2 loganuri si cumparate de la iatsa campina si stau in ploiesti. daca iti iei logan de la poliserv ai sa plingi cu vorbe la ei la garantii. ......... un scurt off topic: garantia o poti face si la Sighet sau la Giurgiu...sau in Bucuresti. nimeni nu te obliga sa faci garantiile la dealerul de unde ai cumparat...pt ca se plateste. acum on topic....am avut noroc cu bassfreak pt ca el avea deja masina...si am facut un test drive cu el...pt ca laMeridian....unde am incercat....nu m-am putut lipi de un test drive...ca nu mai era operatiune..porti deschise...atunci erau inchise ![]() |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am facut test drive pentru ca nu am vrut, oricum luam Logan, ce mai conta un test inainte.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu intentionez sa iau Logan si tot la IATSA Campina am mers (stau in Ploiesti)...am incredere mai mare in ei si sunt foarte amabili,.....
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
VooN |
![]()
|
Nu am de gand sa cumpar de la Poliserv,asa cum nu sunt decis 100% pe Logan, dar pentu un drive test mi se pare cam aiurea sa ma duc pana la Campina. Din ce am vazut se pare ca dealerii din tara se comporta altfel. Din pacate din lipsa de timp nu am reusit sa ajung la IPSO pe test(poate ajung azi). Imediat ce fac testul am sa va anunt cum s-au purtat cei de acolo si ce concluzii am tras.
|
--------------------
Dacia berlina 94'
/ Mitsubishi Colt CZ3
07'
|
|
VooN |
![]()
|
Am fost azi la IPSO si am facut testul cu Prestige. Personalul de acolo - super OK , la fel si durata pana la test (aproximativ 5 min). Concluzia trasa este ca mie personal nu-mi place deloc, cred ca expresia perfecta este - o masina neprietenoasa. Sincer sa fiu nu cred ca-si merita pretul chiar dc are o lista generoasa de dotari. Penru mine a fost util test drive-ul si nu prea inteleg cum poate cineva sa cumpere fara a testa in prealabil.
Va multumesc mult pentru raspunsuri. PS: Problema cu dealerul Poliserv este una izlolata si va recomand sa va duceti la IPSO sau la alt dealer Dacia din apropiere. |
--------------------
Dacia berlina 94'
/ Mitsubishi Colt CZ3
07'
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(VooN @ 19 Jan 2007, 15:25) Am fost azi la IPSO si am facut testul cu Prestige. Personalul de acolo - super OK , la fel si durata pana la test (aproximativ 5 min). Concluzia trasa este ca mie personal nu-mi place deloc, cred ca expresia perfecta este - o masina neprietenoasa. Sincer sa fiu nu cred ca-si merita pretul chiar dc are o lista generoasa de dotari. Penru mine a fost util test drive-ul si nu prea inteleg cum poate cineva sa cumpere fara a testa in prealabil. Va multumesc mult pentru raspunsuri. PS: Problema cu dealerul Poliserv este una izlolata si va recomand sa va duceti la IPSO sau la alt dealer Dacia din apropiere. Nu ti-a placut Loganul ca masina sau doar varianta Prestige? Eu am condus diesel si varianta 1.6....Ce sa zic? depinde cu ce compari...personal nici pe mine nu ma incanta "dotarile" prestige, ma refer la piele pe volan, aluminiu pe bord, de astea... |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bogdan_t |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 19 March 05 From: Radauti, Suceava ![]() |
salutari!
am vrut sa fac un test drive cu prestige-ul. sunt din suceava si am un logan cumparat - laureate 1.4 - de la concesionaru dacia din zona "darex". am mers din nou la ei sa vad cum "trage" motorasu de 105 cp, pt ca ma tenteaza... din fericire il au pentru test-drive... din pacate nu momentan pt ca nu e la sediu... la intrebarea mea cand pot veni sa-l testez am primit un raspuns de nu am inteles nimic... ca ar avea masina da nu acum... ca tre sa o primeasca repede... ca e plecat cineva cu ea... etc.. ideea e ca dupa cateva zile tot nu era masina pt test-drive... asa ca... dacia rules prin reteaua de concesionari... si chiar eram interesat de versiunea aia de masina ![]() spor si bafta!!! |
--------------------
Dacia
Logan
2011, Prestige 1.6 16v
- SV-37-TOM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 10:04 |