Ma manaca sobolanii
![]() ![]() ![]() |
Ma manaca sobolanii
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Pastrama, eu zic sa nu te lupti cu ei pentru ca s-ar putea sa te dovedeasca. Mai bine va imprieteniti si dupa aceea ii convingi sa plece la plaja, poate se inneaca naibii.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(pastrama @ 26 Oct 2009, 20:54) Nu tu, ma, defectule!!! ![]() ![]() 26 Oct 2009, 22:28: Sa nu uit... Pune mina si-nvata sa cinti la fluier. Cind crezi ca esti indeajuns de ciumeg, aplica varianta Nils Holgersson! This post has been edited by Marty: 26 Oct 2009, 21:28 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io zic sa isi numere pacatele ca poate da de sobolani si pe lumea ailalta
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.064 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Cind eram mai tinar adica demuuuul tare bunicul meu statea
la o casa afara din sat. Normal avea animale si sobolani cu duiumul. Am incercat sa scapam de ei cu n tipuri de otrava, pastile de fosgen curse si orice am crezut ca se poate. Din pacate nu a reusit sa scape de ei deoarece de fiecare data cind mureau o tura mare, veneau citiva si se inmulteau la loc. Singura scapare am avut`o de la un catel ( catea de fapt ) care prindea sobolani. Dupa ce a mai avut inca un catel a reusit sa`i stirpeasca aproape de tot. Asta inseamna ca tot mai aparea 1-2 pe luna da`i termina urgent. Din acel moment a avut liniste cu sobolanii si vulpile . Fara un ciine bun nu scapi de ei! Nu trebe sa fie de rasa , doar sa fie suparat pe sobolani si scapi, altfel te consumi degeaba. Bafta Grig |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Marty da-te dreacu` de tampit ca mi-au sarit mucii din nas cu otrava ta! Pai io doar o iau ma, ca de mancat o mananca soboletii dupa ce-o plasez strategic!(am vazut aseara pe descopery emisiune cu exterminatori profesionisti)
Varianta cu Nils nu merge ca mi-e frica de contactul direct cu sobolanii. Grig, caine am da e degeaba. Sa nu ma pui sa-mi mai iau altu` ca-mi ajunge asta! In emisiunea cu criminalii de soboleti puneau aia niste placi lipicioase pe care se prindeau rozatorii...stie cineva de unde-mi iau asa ceva? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
kog |
![]()
|
ar trebui sa se gaseasca unde gasesti si otravuri. E intr-un tub si o pui pe un carton sau ceva tare. Ai grija ca au obiceiul sa isi roada piciorul daca e numai unul lipit
This post has been edited by kog: 27 Oct 2009, 05:47 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
pastrama, ai citit Cel mai iubit dintre pamanteni? Povestea un nene la un moment dat despre shobo, si mare dreptate avea. Pui otrava? Mananca 2-3, restul nici nu se uita dupa aia la produs, poti sa il vopsesti in culorile curcubeului. Ii pandesti pe la galerii? Terciuesti cativa, dupa care isi gasesc alt drum. Ideea e ca au exemplare de sacrificiu, iar colonia, dupa ce se prinde cum sta treaba, va gasi o metoda sa te sunteze...
Solutia? Un comando de pisici suparate, ca una singura o ia pe coaja. Parintii mei stau la casa, au 3 martalogi care pastreaza zona rat-free. Sau o javra cu nervii in pionieze ( nu-i musai sa fie de rasa, esential e sa aiba boala pe creaturile astea ). Desi daca ai vreo cunostinta cu Jack Rusell Terrier / Fox Terrier, iti recomand sa inchiriezi potaia o zi si sa o duci in vizita de lucru...si pune cainele tau sa ia notite despre ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
sunt unele otravuri, care daca beau sobolani apa dupa nu au nimic,....
trebe ceva otrava puternica,....si pui pa niste peste dala mic, ca pute si atrage victimele... eu aveam un sobolan in magazie, si imi darama borcanele cu gem din dulap jos si manca gem al draq.... navea nici un stres, si tot asa cu otrava la discretie, avea arsuri gagiu , manca gem ![]() pana am apelat la serviciile lui rambo , in varianta felina ![]() |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Acu' vreo trei ani am avut și eu probleme cu vecinul de lângă mine care ținea grâu în casă!
![]() Păpau ăia ce păpau acolo, li se făcea sete și veneau și mâncau struguri de la mine, îi auzeam cum foșgăie prin boltă. I-am tratat cu varat la discreție, după care când erau amețiți îi altoia javra mea maidaneză de atunci și mi-i aducea ca trofee. Țin minte că într-o zi a prins 14. Da' dacă vecinul nu face nimic cu sursa de infecție (la mine s-a potolit și a găsit alt loc de depozitare cereale) poți să ai tu și pe mama lu' Rambo și toate super otrăvurile că n-o scoți la capăt. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Diana |
![]()
|
QUOTE(ct-03-tvy @ 27 Oct 2009, 08:19) eu aveam un sobolan in magazie, si imi darama borcanele cu gem din dulap jos si manca gem al draq.... navea nici un stres, si tot asa cu otrava la discretie, avea arsuri gagiu , manca gem ![]() Iti dai seama ce s-ar intampla daca ar fi asa de destepti sobolanii lui Pastrama? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Azi fac pauza de sobolani! Ma c@c pe ei! Iar i-am visat azi noapte...o sa ajung obsedat! Gata, nu ma mai gandesc la ei, nu ma mai duc pe-acolo!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Ca sa mai scapi de fobie, uita-te la desene animate, gen Ratatouille, si mai sunt si altele
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Chinezi n-ai in cartier?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Nu, dar pechinezii sunt "de cartier" . Nu sunt de-aia "originali"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(vet @ 26 Oct 2009, 20:32) Exista nistre otrava sub forma de boabe de grau impregnate cu un raticid. Sunt unele rosii si mai nou au aparut unele albastre. Sunt produse de o gramada de firme, dar din experienta mea cele mai bune sunt cele produse de Romvac (Ratitox cele rosii, Broditop cele albastre). Intr-unul din WC-urile firmei la care prestez au pus grau din asta rosu prin primavara. Acum a incoltit. ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(pastrama @ 26 Oct 2009, 23:07) In emisiunea cu criminalii de soboleti puneau aia niste placi lipicioase pe care se prindeau rozatorii...stie cineva de unde-mi iau asa ceva? QUOTE(kog @ 27 Oct 2009, 06:47) ar trebui sa se gaseasca unde gasesti si otravuri. E intr-un tub si o pui pe un carton sau ceva tare. Ai grija ca au obiceiul sa isi roada piciorul daca e numai unul lipit astia au vazut SAW? ![]() eu stiu ca bunica-mea le punea o farfurie cu "faina" (gips) si alaturi una cu apa, sa-i vezi apoi ce grei erau "porcusorii" ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.064 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Bun ca ai ciine!
Problema e ca acel ciine sa prinda sobolanii! Daca nu`i prinde din pacate trebe sa incerci cu altu. Cu pisicile nu te prea descurci la sobolanii mari. Nu toate au curaj sa se dea la ei. Din pacate epopeea cu sobolani a bunicului a durat vreo 4 ani pina a aparut cateaua si aia i`a eradicat. Nu trebe de rasa , trebe sa fie invatat la sobolani si sa nu`i suporte prin preajma.Daca nu gasesti ceva maidanez expert in asta ar fi o idee sa dai o intrebare pe ceva site de vinatori sa mai intrebi, acolo mai au baietii si ceva catei care se preteaza la asa ceva. Tekelii si foxterierii sint super . E adevarat ca daca ai ceva fox nici pasaretu sau pisica nu`i in siguranta ![]() Bafta Grig |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Săracu' Pastramă... te compătimesc. Oricum, dacă faci o recoltă mai babană de șobolani, poate ar fi convingător să-i arăți panoplia vecinului și să-i spui să-și rezolve problema, nu de alta, da-i rușine să se afle că pe părinții respectivului derector îi mănâncă șobolanii de vii... (vezi cum pui problema). Oricum, nașpa - ăia nu fac toxoplasmoză sau alte alea de la carnea de la păsările alea care conviețuiesc cu șobolanii? ia întreabă-i. Sau vorbește direct cu fi-su, dacă zici că nu străpungi la moșu, poate e mai spălat și se simte. Fă și tu aluzie la un articol prin presă, ceva, că ăștia-s sensibili la imagine.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Diana |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
kog |
![]()
|
toti sobolanii pe care ii prinzi sa ii arunci la vecinu ala curat peste gard. Ca doar sunt ai lui.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
@ kog: logic, ca doar nu ii opreste el, vrei sa-l reclame dracu' ala la politie?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Victorine, io stiam ca toxoplasma se transmite de la carnea cruda de porc si de la rahatu' de pisica, nu de la gaini.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Marty @ 27 Oct 2009, 21:34) Victorine, io stiam ca toxoplasma se transmite de la carnea cruda de porc si de la rahatu' de pisica, nu de la gaini. ![]() pastea leai incercat tu, da mai sunt jaltele. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(kog @ 24 Oct 2009, 18:43) ![]() Pastrama, pana una alta ia doua galeti cu otrava si da pe unde ajungi, ca e de rau altfel. Potaia te saboteaza pentru ca esti stelist. Sfatul meu e sa lasi dinamovistu' fara apa si mancare o zi jumate, sa vezi cum o sa te implore sa-i dai voie sa vaneze niste soareci. P-aia cu pisicile mai lasati-o. Daca-s sobolani, nu soareci, se sterg cu pisicile la cur precum Galata cu cateii. In armata intrase un sobolan in camera OSU. Ofiteru' se urcase pe masa cu pistolu-n mana si urla "omorati sobolanu' ca trag ca la nunta", iar unu' mai curajos a luat o lopata si-a prins lighioana-n coltul camerei. Nu vreau sa va spun in ce hal facea, cum isi arata coltii, cum sarea sa muste si cum suiera. Cred ca-i mai de dorit o intalnire cu ursu-n padure decat cu un sobolan incoltit. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
Ce, grecule, tu ai luat-o de la banane?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 27 Oct 2009, 19:03) Astia am impresia ca sar la oo ca dihorii si alte specii d'astea. Daca te iei la tranta cu ei, sa-ti pui chiloti de tabla. ![]() QUOTE(Victoras2001 @ 27 Oct 2009, 23:05) Nu vreau sa va spun in ce hal facea, cum isi arata coltii, cum sarea sa muste si cum suiera. Cred ca-i mai de dorit o intalnire cu ursu-n padure decat cu un sobolan incoltit. Sa inteleg ca sunt aproape de adevar ? |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
pastrama |
![]()
|
Am fost pe la Real sa fac piata si n-am putut sa ma abtin...am mai luat(cumparat Marty) 2 pungi de otrava. Niste ghighimele mici, roz, nu mai stiu ce firma...am pus si d-astea pe unde n-ajunge cainele, ce-a ramas am aruncat la ala peste gard.
Soboletii-s mai destepti ai dracu` decat credeam io...in capcana aia minunata n-am mai prins nimic. Si-or fi dat seama ca-i ceva in neregula ca nu s-au atins de momeala. Acum, sper sa-nceapa sa-i moara lu ala prin curte, poate se simte si el. Daca nici asa nu scap, mut cusca cainelui in fata si umplu de otrava(da umplu tot, fac covor) si la mine si la ala(in special unde-si tine animalele). Cu fi-su n-am incercat inca nimic...da cand o sa cedez ma duc peste el, cu o sacosa cu soby morti.(asta daca n-o sa inteleaga de vorba buna). |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Mergi pe la DSV langa Billa ca aveau aia un magazin cu tot felul de dracii veterinare. Poti intreba acolo ce sa folosesti. Poate au si otrava de aia de care se pomenea mai sus. E produsa de Romvac, parca. Cretinii aia de la primarie ( ecarisaj ) o aruncau anii trecuti sa omoare cainii. Sangerau aia pana isi dadeau duhu'. Imi venea sa le bag alora otrava pe gat. Am iesit cu bata de baseball la ei cand au venit in parcare de nu mai nimereau sa intoarca duba.
This post has been edited by cristio_79: 27 Oct 2009, 23:33 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 05:16 |