Nu se mai aprind lampa de mers inapoi si avariile, (se schimba senzorul din cutia de viteze)
![]() ![]() ![]() |
Nu se mai aprind lampa de mers inapoi si avariile, (se schimba senzorul din cutia de viteze)
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
subscriu si eu la cele zise de Klaus, insa incerc sa-i indic impricinatului o solutie practica pentru a nu arunca la gunoi consumabilele tocmai schimbate pe cont propriu.... platesti revizia dar nu faci efectiv schimbarile de ulei si filtre... pe acestea le iei frumusel acasa si le vei folosi la o data viitoare... si zici mersi ca ai scapat cu atat.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
cbogdy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 23 January 06 ![]() |
Offtopic:
D-lor Klaus si AL, nu va bateti capul cu cei care-si fac reviziile in garaj. Nu merita! Pe vocea lor... pardon ![]() O sa vedem Logane legate cu sarma ca vechile 1300-13** ![]() AM schimbat azi contactul din cutia de viteze (pe garantie). Facea fite. 3 zile da, 1 ba. Am 23.200 km la bord. Totul a durat 20 minute (am avut programare). Pret la piesa nu pot sa atasez pentru ca nu a fost trecut in lista de reparatie (este trasa liniuta la pret). Dar ideea care ma incanta este urmatoarea: - masina imi iese in 5 iunie 2007 din garantie si precum pe Adresa de reparatie scrie clar "90 zile garantie la manopera si 18 luni garantie piesa schimbata", ce sa ne mai batem capul? 18 luni de azi inainte stau linistit cu contactorul (bulb) din cutia de viteze, poate sa iasa masina din garantie. Aici nu pricepe lumea de ce merita sa-ti faci reviziile si reparatiile la ei, nu la colt de strada sau la garajul vecinului. Apropo, cata garantie iti ofera nea mecanicul sau tu personal pe ce schimbi? Hai sa intram o data si noi in rand cu Lumea. Repet "garantie 90 zile lucrare (manopera) si 18 luni piese schimbate". Numai bine tuturor! |
--------------------
Dacia
Logan
2006-1.5DCi65Cp berlina, 2009-1.5DCi85Cp MCV
- HD***** tot HD*****
|
|
ToPser |
![]()
|
![]() Tico`s Master Group: Members Posts: 161 Joined: 9 June 05 From: Medgidia ![]() |
Problema gen. cu contactul asta ,la mine inca merge dar prietenul meu cu dci l-a schimbat in garantie ,deunazi am fost si eu la garantie si mi-au zis mecanicii de acolo ca la 2din 3 cad in garantie restul dupa . Pret cu manopera 230 RON !!! Scump halatu'
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2005
- 21 YNE Audi A ocho , quattro dos , benzinas.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(cbogdy @ 24 Nov 2006, 15:44) Offtopic: D Dar ideea care ma incanta este urmatoarea: - masina imi iese in 5 iunie 2007 din garantie si precum pe Adresa de reparatie scrie clar "90 zile garantie la manopera si 18 luni garantie piesa schimbata", ce sa ne mai batem capul? 18 luni de azi inainte stau linistit cu contactorul (bulb) din cutia de viteze, poate sa iasa masina din garantie. . Repet "garantie 90 zile lucrare (manopera) si 18 luni piese schimbate". Numai bine tuturor! Domnule cbogdy ia mata frumusel carnetul de garantie deschide-l la pagina 10 si apoi la 14-citeste bine bine ce scrie acolo si apoi sa faci astfel de afirmatii total gresite si sa bagi lumea in ceata cu garantiile astea fantoma ![]() Attached thumbnail(s) IMG_0002.jpg ( Size: 214.86k ) Number of downloads: 1752 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cbogdy |
![]()
|
Scuzele mele!
Eu am citit ce era pe bonul de reparatie inscris in partea de jos si pe spate. Deci piesa imi va expira (garantia piesei) cand masina iese din garantie. Se aplica garantia de 18 luni doar la piesele puse dupa ce masina a iesit din garantie. Mia culpa! Dar totusi, sa presupunem ca masina a iesit din garantie si punem piese la ei in service (autorizat), merita sa dam un ban in plus? sau nu? Merita garantia de 18 luni la piesa sau nu? Eu totusi zic ca merita, voi ce ziceti? Sunteti adeptii reparatiilor de cartier? E un pic cam offtopic, dar merita discutat. |
--------------------
Dacia
Logan
- HD***** tot HD*****
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Eu zic ca in cazul in care masina a iesit din garantie se merita totusi sa poti beneficia de garantia pieselor schimbandu-le intr-un service mai ales daca ceea ce se schimba poate afecta securitatea autoturismului si implicit a pasagerilor.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cbogdy |
![]()
|
lau0678
imi place ca esti pe aceeasi lungime de unda cu mine! Numai bine tuturor si evenimente apropiate de 0. |
--------------------
Dacia
Logan
- HD***** tot HD*****
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Mich@el @ 15 Nov 2006, 18:28) loganul are o singura lumina la mers inapoi,in blocul de lumini dreapta. echivalentul simetric in blocul de lumini stanga este un "ochi de pisica". Sau poate este stopul de ceață. ![]() Am patit-o si eu. Am curatat contactul de la sonda si totul a revenit la normal, dar seara iar nu mi s-a mai aprins lampa de marsarier. A doua zi si-a revenit, iar acum functioneaza. Cred ca sonda e pe duca si ar trebui sa-mi cumpar alta. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Am si eu aceeasi problema pe principiul ca asa face toate.Acuma masina mea este in garantie deci logic trebuie sa platesc doar manopera nu?
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici macar manopera. Nimic.
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu platesti nimic daca e in garantie, nici macar manopera.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Asa este acum stiu dar ma assteptam la manopera.Merci baieti
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
Al meu bec de mers inapoi nu mai merge de multisor dar cinstit sa fiu nici nu ma doare prea tare.
Intrebarea mea este urmatoarea: daca sonda aia nu mai merge, exista riscul sa se strice ceva pe la cutie? Daca nu, atunci o mie de ani sa stea stins! |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Bree Fizzo matale nu faci parcari noaptea, cu spatele, pe intuneric?
Eu fara becul ala, as fi mort, mai ales acum ca se intuneca devreme, si trebuie s-o proptesc intre 2 masini care imi lasa un spatiu cam la limita. Eu am impresia ca aia sunt putin ...., stau la balcon si se prapadesc de ras cand se uita la mine cum ma chinui s-o "bag" intre ale lor. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
Corect Tribunule, la inceput imi era greu da' acu' m-am obisnuit
![]() mai bine o parchez asa, fara bec decat sa dau 2 bete in service.... deci.....la intrebarea mea nu raspunde nimeni? Are ceva daca nu mai functioneaza becu? Se strica ceva pe la cutie etc? Sunt pe dinafara cu tehnica..... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
pai daca faci manevre in mers inapoi pe sosea si vine unul care nu-si da seama ca tu mergi cu spatele,se propteste in tine si cred ca se strica ceva si la cutie,depinde ce viteza are ala care vine...
![]() lumina de mers inapoi nu are doar rolul de a-ti lumina tie drumul,ci si de a avertiza ceilalti participanti la trafic de acest lucru. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
Aceeasi problema si la mine.
De cateva zile lampa de marsarier + senzorii de parcare functioneaza o data da, de 5 ori nu. Am fost azi la service si m-au programat sa-mi schimbe contactorul de pe cutia de vit. (pe garantie). Masina are 9700 km. This post has been edited by 74r12: 25 Jan 2007, 08:29 |
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
G.R |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 27 January 07 ![]() |
La mine s-a dus contatctorul la aprox. 17000 km, desigur după expirarea garanției. M-am speriat când la service au zis că mă costă cam 300 de RON cu manoperă cu tot. Am găsit cu 50 RON la un prieten. Mi se pare o porcărie că de la primele exemplare a apărut această problemă și nu se face nimic în vederea îmbunătățirii calității contactoarelor. Nu ar trebui să fie un consumabil.
|
--------------------
Dacia Logan
Preference
2005
- CV 03 XXJ
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
Da, s-a dus si la mine contactorul. La 44000 km. Cum nu mai e in garantie masina, trebuie sa pregatesc 'servetelele'....
![]() This post has been edited by edv_ro: 31 Jan 2007, 14:39 |
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|
luck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Aceeasi problema am avut-o si eu s-a dus cam pe la 12 5oo km. Am vazut la revizie dar nu m-a dranjat ca ba mergea ba nu mergea, dar acum ca m-a apropii de expirarea garantiei am fost si am rezolvat mai multe probleme ca tot e moca si e dreptul meu.
Toate pe garantie ... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
claudyus2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 March 07 ![]() |
daca becul de mers inapoi nu functioneaza ,la efectuarea ITP sunt respins?sau nu se leaga de asa ceva?
|
--------------------
dacia logan
laureate 1.6
2005
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
esti respins
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
A incercat cineva sa schimbe sonda cu manuta lui? La prima vedere nu pare mare lucru, e vreo procedura speciala de care trebuie tinut cont?
Merci! |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
io am stat langa electrician cand mi-a schimbat-o si am vazut ca s-a chinuit ceva....nu-i problema decat cu "accesul" la ea si pozitia dificila din care trebuie sa lucrezi....a stat cam 15 minute din momentul ridicarii pe elevator si-l bombanea mecanicul ca ii tine elevatorul ocupat
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
mie mi-a ridicat doar stanga fata,demontat roata si a destrans sonda care seamana cu o bujie,cu mana stanga a scos-o pe cea veche si cu dreapta rapid a introdus-o pe cea noua pt a nu se pierde ulei din cutie.totul a durat cam 5 minute.
This post has been edited by Mich@el: 24 Mar 2007, 11:34 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
la mine a ridicat-o pe elevator, o bracat stanga, a dat jos niste plastice si mi-a zis ca e intr-o pozitie ciudata sonda
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Mich@el |
![]()
|
corect,roata stanga fata si coverul de plastic demontate...si aceasta operatiune e bine sa fie facuta la un anumit unghi,pentru a nu se scurge ulei din cutia de viteze.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
maddriver |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 1 May 06 ![]() |
Aceeasi problema (cu lampa marche-arriere) o am si eu la 5300 Km
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate 1.4 MPI Albastru Marin
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
1. Sonda asta daca e scoasa din cutie, nu se poate repara?
2. Se poate procura de la voi din Vitan? |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:16 |