Locuri de parcare, ... e nebunie in Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Locuri de parcare, ... e nebunie in Bucuresti
asavin |
![]()
|
||
![]() Solenzar incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 28 September 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Fratele tau are un hobby: vw passat negru... Ma tem ca nu ai fost foarte inspirat cu aceasta formulare.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
QUOTE(asavin @ 19 Jan 2009, 21:01) Eu i-am sugerat sa nu o vanda pentru ca pierde foarte mult din valoarea ei (a dat in jur de 22.000 euro pe ea si cred ca nu ar putea sa o vanda cu mai mult de 15mii asta ar insemna o pierdere de 7mii de euro in 3 luni ![]() In vremurile astea de criza nici atat nu ia pe el. |
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
cel mai bine ar face sa schimbe locuinta, la modul serios, nu am inteles niciodata ce gaseste lumea asa de atractiv cartierul ala (drumul taberei in general). Este super aglomerat, nu exista alternativa cu transportul in comun, este departe de orice alta "utilitate" gen gara, aeroport, autostrada ....
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mai bine sa doarma in masina.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Recomand fratelui tau sa mearga sa faca buy-back si sa-si ia un Passat TDI. E plin Bucurestiu de ele, sigur n-o sa-i para rau dupa masina!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Sau sa se mute-n Tencacau. Acolo-s locuri de parcare suficiente si nici nu gaseste nesimtiti ca-n Bucuresti, cu boala la passaturi negre.
p.s. Io am prieten cu passat alb, nu-i super motor de 120cp, e d-ala modest de 116 tdi. N-are nicio zgarietura. O fi de la culoare? ![]() p.s.2. Spunei fratelui sa scoata din geam fularul cu dinamo! ![]() This post has been edited by Victoras2001: 19 Jan 2009, 20:39 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io am scris ma "spunei"?
![]() domn' profesooooooooor, vino repede ca e papa pe forum. This post has been edited by Victoras2001: 19 Jan 2009, 21:10 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 19 Jan 2009, 21:36) Belea ... ![]() De ce nu incearca sa o lase in parcare la Home & Design Mall (de evitat cand sunt meciuri cu scantei intre galerii pe Ghencea) sau in parcare la Billa (e ceva de mers pe jos sau cu 41 dar la cat tine la Pasatul cel negru ...)? PS. Bineinteles, in ambele parcari, fara fular ... |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
asavin |
![]()
|
![]() Solenzar incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 28 September 07 From: Galati ![]() |
QUOTE(radian @ 19 Jan 2009, 20:08) Fratele tau are un hobby: vw passat negru... Ma tem ca nu ai fost foarte inspirat cu aceasta formulare. ![]() Da scuze de exprimare. Am vrut sa spun ca masinile in general sunt un hobby pentru el si ca nu si-a luat Passat-ul din snobism. QUOTE(tarzy @ 19 Jan 2009, 20:12) cel mai bine ar face sa schimbe locuinta, la modul serios, nu am inteles niciodata ce gaseste lumea asa de atractiv cartierul ala (drumul taberei in general). Este super aglomerat, nu exista alternativa cu transportul in comun, este departe de orice alta "utilitate" gen gara, aeroport, autostrada .... S-a gandit si la asta dar, la fel ca si cu masina, ar pierde foarte mult din valoarea apartamentului. Si l-a luat acum 3 ani cand erau alte preturi si din cate am inteles de vreo 6 luni scade in continuu pretul. QUOTE(Victoras2001 @ 19 Jan 2009, 20:36) ![]() QUOTE(daniel_p @ 20 Jan 2009, 09:58) De ce nu incearca sa o lase in parcare la Home & Design Mall (de evitat cand sunt meciuri cu scantei intre galerii pe Ghencea) sau in parcare la Billa (e ceva de mers pe jos sau cu 41 dar la cat tine la Pasatul cel negru ...)? Asa a facut vreo luna pana cand au pus bariere si noaptea golesc toata parcarea. Iar la bila ... nu stiu .. sa il intreb... |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE In prima saptamana de la achizitie a gasit prima zgarietura pe masina ... in a doua sapt ... a doua zgarietura ... si tot asa pana cand si-a gaist-o si lovita....iar acum o sapt a gaist-o in asa hal lovita incat avea aripa, bara si putin din portbagaj infundata. Practica nu exista colt nezgariat pe acea masina. plange.gif Normal ca nu a gasit nici un bilet (niciodata). Mi se pare ceva normal . Masina este acum perfecta pentru a face parcarile "fara oglinzi" . Daca tot e zgariata peste tot n-are rost sa mai fii atent cat dai cu spatele; pur si simplu mergi pana face POC . QUOTE Asa a facut vreo luna pana cand au pus bariere si noaptea golesc toata parcarea Zi-i sa ii dea paznicului ala ceva, ca asa merg treburile la noi, trebuie sa ungi rotitele societatii, in cazul de fata trebuie "uns" paznicul . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Eheee, sa traiesti nenea SiloS .... Acu sa vezi cum incepe caterinca.
Ma duc sa imi iau pop-corn si o cola sa urmaresc topicul in continuare! |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
auzi da fratelo n-are Casco ?
Ei bine sa le lase sa se adune, o repara inainte s-o vanda si iese brici ! Daca o tine doar pentru el, sa stii ca pentru mine conteaza "cum merge" mai mult decat "cum arata". Aia e. Eu o am pe Sparky zgariata cu surubelnita, am pus ceva vaselina peste, a II-a saptamana am intrat cu spoilerul intr-un stalp (parcare laterala), apoi a intrat altul in mine. (eu stationam, el a dat cu spatele sa iasa si mi-a rupt suportul de numar). 3 evenimente in mai putin de o luna ? Crezi ca imi pasa ? NO ! Casco. 37 de milioane vopsit in Ianuarie. Am dat 22 tot anul trecut. Masina e brici acuma. O tin incuiata in curte ! |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
asavin |
![]()
|
QUOTE(SiloS @ 20 Jan 2009, 12:19) Zi-i sa ii dea paznicului ala ceva, ca asa merg treburile la noi, trebuie sa ungi rotitele societatii, in cazul de fata trebuie "uns" paznicul . Asa a facut cu maisna veche (o solenza care app acum e in proprietatea mea ![]() QUOTE(axabrt @ 20 Jan 2009, 14:20) auzi da fratelo n-are Casco ? Ei bine sa le lase sa se adune, o repara inainte s-o vanda si iese brici ! Daca o tine doar pentru el, sa stii ca pentru mine conteaza "cum merge" mai mult decat "cum arata". Aia e. Eu o am pe Sparky zgariata cu surubelnita, am pus ceva vaselina peste, a II-a saptamana am intrat cu spoilerul intr-un stalp (parcare laterala), apoi a intrat altul in mine. (eu stationam, el a dat cu spatele sa iasa si mi-a rupt suportul de numar). 3 evenimente in mai putin de o luna ? Crezi ca imi pasa ? NO ! Casco. 37 de milioane vopsit in Ianuarie. Am dat 22 tot anul trecut. Masina e brici acuma. O tin incuiata in curte ! Are CASCO dar din cate am inteles ii creste valoarea ratei la CASCO dupa fiecare eveniment. Iar in legatura cu pãsatul ... fiecare cu caracterul lui ... lui ii pasa .. si ii pasa tare! ![]() In fine am vorbit cu el si cica de acum o sa o lase la Bila. Ultima data cand a gasit-o lovita nu o lasase la bila pentru ca atunci era periada temperaturilor scazute si face 15 minute pana acolo. La 8 dimineata nu cred ca e o bucurie mai mare decat sa mergi pana la masina 15 min pe -10gr C. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La vara, cand vor fi 38C dupa masa, ce va face?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
topicul asta e inutil rau frate ! tu astepti sa-ti spunem noi unde si cum sa-si parcheze fratele tau masina ? toti avem aceleasi probleme, pt ca asa e in Bucuresti; scapa cine poate ! solutia e aia indicata de axabrt:CASCO!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asavin |
![]()
|
QUOTE(costi @ 20 Jan 2009, 15:19) topicul asta e inutil rau frate ! tu astepti sa-ti spunem noi unde si cum sa-si parcheze fratele tau masina ? toti avem aceleasi probleme, pt ca asa e in Bucuresti; scapa cine poate ! solutia e aia indicata de axabrt:CASCO! Frate! Am cerut un sfat! Daca ti se pare inutil vezi ca sunt o gramada de alte topicuri pe care poate o sa le consideri utile. Asta nu e obligatoriu de urmarit. Nu am cerut sa mi se ZICA unde si CUM (CUM chiar nu am cerut!!) ci am RUGAT sa mi se SUGEREZE un loc de parcare sau o solutie alternativa. Nefiind din Bucuresti si stiind ca sunt multi utilizatori pe acest forum din Buc. am crezut ca e idee buna sa intreb si aici. ![]() Am uitat sa ii raspund lui vijelie: La vara sper sa si-o lase la Bila ... oricum intimpul zilei e la lucru... This post has been edited by asavin: 20 Jan 2009, 15:41 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
asavin, tocmai, ca nu prea sunt solutii in afara de parcarile mall-urilor, ce-ai vrea sa ti se SUGEREZE daca NU E DE UNDE? Nefiind din Bucuresti e greu sa realizezi ca nu sunt locuri de parcare in care fratele tau sa-si lase masina in relativa siguranta.
Mai clar, eu unul nu stiu sa-ti explic |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
ATENTIE
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
nu stiu nu am incercat
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Serje @ 21 Jan 2009, 01:27) ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In fata la Tricodava, au fost facute parcari. Din cate stiu eu, alea nu-s niciodata pline.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.510 Joined: 3 January 05 ![]() |
poate se mi elibereaza niste locuri:
http://www.romanialibera.ro/a144005/masini...a-blocului.html |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Noaptea la Ghencea e liber locu' lui Jiji, ca ala isi ia caravela si pleaca la stana din Pipera.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:31 |