Audiere Carol, Suntem citati la Politie pt ca ne intalnim la Carol
![]() ![]() ![]() |
Audiere Carol, Suntem citati la Politie pt ca ne intalnim la Carol
Boris08 |
![]()
|
||
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
acelasi numar il am si eu pe citatie....
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
e normal
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
wtf?
da' cati va adunati doamne, de se autosesizeaza prunele? Stiu ca era ceva in lege ca adunari peste x persoane au nevoie de aprobare, dar nu stiu cat de mare e x-ul asta. Aveti grija pe ce dati cu subsemnatul... sa nu va indoaie naibii cu ceva ramasite de pe la reisari |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg ca si la noi la reno vor face la fel?????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Frate dar o parte din masinile de la Carol sunt a celor care chiar vin in parc la plimbare...... Cum imi dovedesc ei ca nu eram cu gagica in parc?????
7 Sep 2009, 17:29: QUOTE(semit @ 7 Sep 2009, 17:09) De ce e normal??? Nu trebuie sa aiba si ei o dovada??? Ma cheama asa aiurea??? Poate eu in timpul ala faceam o afacere si castigam niste bani???? This post has been edited by Boris08: 7 Sep 2009, 17:29 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
ieeei dacia miting la udriste
![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
mda... parca vad ca o sa adauge o intrebare in plus in interogatoriiile "saltarete" : "Tu esti ainjtain de pe daciaclub?"
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
QUOTE(Boris08 @ 7 Sep 2009, 17:25) Frate dar o parte din masinile de la Carol sunt a celor care chiar vin in parc la plimbare...... Cum imi dovedesc ei ca nu eram cu gagica in parc????? <span class='edit'>7 Sep 2009, 17:29:</span> QUOTE De ce e normal??? Nu trebuie sa aiba si ei o dovada??? Ma cheama asa aiurea??? Poate eu in timpul ala faceam o afacere si castigam niste bani???? ce afaceri beee "chpilotule" ![]() ![]() This post has been edited by Rafi: 7 Sep 2009, 17:43 |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
Boris08 |
![]()
|
"Comunismul" revineee in mare forta.....
Numai pe vremea lu raposatul cum te strangeai mai multi cum venea militia........ |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
Rafi |
![]()
|
sa nu faci dracu vreun plan impotriva statului vor sa ne tina cat mai separati ca daca ne unim facem o rascoala
|
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
I-a venit si unuia de la mine de la bloc care a venit intr-o vineri seara la carol sa se uite la masinile de acolo. Ghinion de nesansa.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
@Boris08 m-am uitat pe citatia aia si cred ca cineva face glume pe seama ta.
![]() |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cum ti-ai dat seama?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
udriste devine departamentul central al securitatii
![]() Deci ne vedem acolo ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Boris08 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
De obicei este liniste pe acolo?sau mai sunt care trag frana de mana...
|
--------------------
------
------
------
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
masinile cu pricina erau parcate la fel ca restul masinilor din rond, nu mai erau parcate in mijlocul rondului, ci parcate la trotuar, cum au fost de N ori pana acum, doar ca acum 2 sapt baietii au filmat toate toate masinile parcate in rond. da MHY sunt multi cretini cu numere de BG care mai trag frana de mana, si politia se pare ca au nevoie de turnatori... oricum noi eram in parc
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
QUOTE(MHY @ 7 Sep 2009, 18:47) Stai ma linistit...promit ca o sa-ti aduc vaselina si o sa-ti arunc chiftele cu prastia in fiecare vineri... ![]() ![]() mai MHY-ul tu chiar esti nu stiu cum sa zic?ce naiba ai cu "dl"arhitect?cand vreodata crezi ca vom avea noi ocazia sa plangem dupa "barfi".Sidaca doamne "fereste"(mai bine zis ajuta )dau cu subsemnatul ca in fiecare vineri inainte de intalnire sunt la poarta la mititica cu pachet ![]() |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
Nasol!!!!Boris,stai calm,la cati prieteni ai ,nu vei face foamea la ghe....
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
A primit un prieten mai demult o citatie in genul acesteia . S-a prezentat si a primit 100 ron amenda pt ca a parcat aiurea
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Boris08 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MHY @ 7 Sep 2009, 18:47) Numai liniste nu era pe acolo. M-am nimerit de cateva ori pe jos sau pasager intr-o alta masina cu niste prieteni/prietene la plimbare prin parc. Nu pot sa iti pun ce tambalau era pe acolo. Unii se invarteau in cerc cu niste BMW-uri din alea chinuite. Si cu daciile mai se dadeau unii pe acolo. Mai se invarteau prin parcarea din jurul fantanii (farfuriei). Sa te intalnesti e una dar sa iti faci de cap pe acolo in plin domeniul public, aia nu mai este ok. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai sa se ia de aia nu de lumea venita in parc. Daca ai masina parcata corect si nu te dai in stamba, doar stai la o vorba cu alti oameni pasnici nu vad de ce tre` sa-ti faca poze la masina si sa te cheme la audieri.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Zippy @ 8 Sep 2009, 00:17) Pai sa se ia de aia nu de lumea venita in parc. Daca ai masina parcata corect si nu te dai in stamba, doar stai la o vorba cu alti oameni pasnici nu vad de ce tre` sa-ti faca poze la masina si sa te cheme la audieri. A reclamat cineva din zona, au venit si ei sa nu zica lumea ca nu au venit, au cascat un pic gura pe acolo, si-au notat ceva prin agendele alea ale lor si dusi au fost. Crezi ca au stat sa analizeze cine si cum se dadea in stamba pe acolo? Eventual au intrebat pe vreunii de stateau pe margine cum sta treaba si dusi au fost. This post has been edited by ionutctn: 8 Sep 2009, 01:46 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
p.s. la casa poporului se intalnesc cateodata si 4 cluburi deodata... practic se umple parcarea aia si nu vine nimeni sa le spuna ceva.
Au fost cazuri cand cei de la bmw club faceau liniute si a venit politia si i-a linistit... in rest nimic. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Boris08 |
![]()
|
QUOTE(ionutctn @ 8 Sep 2009, 01:45) A reclamat cineva din zona, au venit si ei sa nu zica lumea ca nu au venit, au cascat un pic gura pe acolo, si-au notat ceva prin agendele alea ale lor si dusi au fost. Crezi ca au stat sa analizeze cine si cum se dadea in stamba pe acolo? Eventual au intrebat pe vreunii de stateau pe margine cum sta treaba si dusi au fost. Ei filmeaza nu noteaza,e mai simplu de filmat ca nu-ti trebuie cultura generala sa apesi pe un buton,cat de notat trebuie sa cunoasca toate literele alfabetului ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 7 Sep 2009, 21:53) A primit un prieten mai demult o citatie in genul acesteia . S-a prezentat si a primit 100 ron amenda pt ca a parcat aiurea ![]() Pai nu cred ca era o citatie d-asta, ca asta e penala. Cred ca a primit o altfel de citatie prietenul tau... In alta ordine de idei... WTF ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:30 |