Noul Cod Rutier baga spaima in soferi, valabil din data de 1 decembrie 2006
![]() ![]() ![]() |
Noul Cod Rutier baga spaima in soferi, valabil din data de 1 decembrie 2006
musicall |
![]()
|
||
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
oare pe mine de ce nu ma sperie? .....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Foarte bine.
Ne plangem ca traim intr-o tara de cacao, dar nu vrem sa acceptam reguli dure de conduita. Cand venim din Europa de Vest ne minunam cat de corecti sunt soferii si ne dorim sa fie asa si la noi. Cum credeti ca au ajuns aici? Cu amenzi usturatoare se dezvolta constiinta civica. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
Mircea Visan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 3 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Super !!!
Sa invete romanul ce este ordinea si disciplina. Cu respect Mircea Visan |
--------------------
Dacia Duster Laureat
4x4 1.5dci
2010
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.898 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Constiinta civica exista acolo si inainte de amenzile usturatoare...e ceva nativ la baietii aia...sa vad insa daca la noi se vor aplica aceste reguli, ca parca vad ca toti "jmekerii" cu Passat negru si copilu' minune in boxe precum si alti "telectuali" care dau cu capul in minge tot asa se vor comporta...in timp ce noi, care avem constiinta civica, in mod natural datorita educatiei sau fortati de potentialitatea unor amenzi naucitoare, vom continua sa respectam legea...Se poate verifica extrem de usor, in primele zile dupa 21 septembrie, urmarindu-se comportamentul pe Calea Calarasilor, inainte de intersectia cu Sf. Vineri, unde, desi sta mai mereu un militian in intersectie, trec puhoaie de masini pe linia de tramvai, prin statie, fara sa le zica nimeni nimic...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Lucman @ 18 Aug 2006, 08:31) Cand venim din Europa de Vest ne minunam cat de corecti sunt soferii si ne dorim sa fie asa si la noi. Cum credeti ca au ajuns aici? Cu amenzi usturatoare se dezvolta constiinta civica. cand venim din europa de vest ne minunam intai de drumurile super pe care le au aia. ne minunam cum de ei pot sa aiba parcari si noi nu, ne minunam cum de ei au autostrazi si noi nu...etc. cum sa fiu de acord cu noul cod, cum sa nu-i dau in mod regulat in p**a mea pe toti din politia romana (si nu numai), cand platesc impozite, rovignete, tot felul de taxe in pretul combustibilului, iar drumurile sint varza, parcari nu sint...etc. sa faca drumurile si apoi sa dea ce amenzi vor ei. sau sa lase drumurile asa, da' sa nu ma mai puna sa platesc rovignete,taxe,impozite ptr masina. noi avem reguli europene si conditii de trai romanesc. iar regulile europene se pot aplica in conditii de trai european.parerea mea. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Si pana intra in vigoare noul cod de ce nu se aplica prezentul ?
O sa-i tina 3 saptamani dupa care "ramane cum am stabilit" |
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-am nici o treaba cu regulile noi.Sunt de acord cu ele, avand in vedere ca am luat amenzi cred ca maxim 10 si toate pentru viteza in Bucuresti.
Nu stiu cum draq dar pe drumuri nationale am scapat.Sper si azi sa scap, ca plec spre Pitesti pe drumul vechi ca mi s-a luat de A1! Singura chestie oarecum aberanta din noul cod rutier este faza cu blocatul intersectiei.E discutabil.Ce vina am eu daca boul din fata mea blocheaza si reuseste cumva sa treaca si raman eu? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Constiinta civica se dezvolta cu bata, dupa aceea se autoperpetueaza fara interventii din exterior.
Teoretic. Problema e ca am fost invatati ca merge si asa, ca se poate obtine orice cu tupeu si nesimtire. Undeva trebuie sa se rupa pisica. Dar atata timp cat vezi politisti care te depasesc pe contrasens in cantece si jocuri de lumini, numai ca sa opreasca 500 m mai incolo si isi da jos copilul in fata scolii, atata timp cat vom fi martori a incalcarii regulilor de catre cei care trebuie sa le impuna, suntem sortitii celor 3 zile de glorie si publicitate. Sper ca acest cod sa aiba impact asupra celor care cred ca ei sunt mai inteligenti daca incalca regulile. Cei care cred ca esti un fraier daca stai la coada la semafor, cand poti sa te duci pe contrasens si apoi sa iti faci loc in fata. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
critianoprea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 3 August 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Dupa cum am vazut ca au actionat cei de la politie pâna acum cred ca regulamentul se va aplica celor care nu cunosc pe nimeni la politie. Cei care au PCR "pile, cunostinte si relatii" s-au descurcat pâna acum se vor descurca si în continuare.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 1.4 8v
- AG 11 ECO
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Oare?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
coolache |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 August 06 From: Suceava ![]() |
Sunt de acord cu noul cod. Poate asa vom avea si noi putina "civilizatie" pe sosele. Desi unele articole sunt putin cam exagerate.
Daca ti se suspenda permisul pe o perioada mai mare de 20 se zile, conform noului cod, trebuie sa dai din nou examen cu subiecte din noul cod rutier? |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Mai mult ca sigur... Doar sunt aceeasi oameni.
Spaga si pilele sunt la putere. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ca sa citez un anume personaj care are emisiuni la tv: :degeaba avem legi si regulamente daca nu avem si oameni care sa le aplice!"
Cat timp organele nu vor aplica legea la sange fara discriminare in functie de cat de negre ai geamurile masinii si de cate inele ai in sigla, nu prea conteaza ce scrie in regulament. M-am considerat din totdeauna un sofer corect care incearca sa ii respecte pe ceilalti in trafic. Dar in timp acumulez foarte multe frustrari si, sincer, nu prea stiu cat timp voi mai rezista ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Solon @ 18 Aug 2006, 08:59) Nu stiu cum draq dar pe drumuri nationale am scapat.Sper si azi sa scap, ca plec spre Pitesti pe drumul vechi ca mi s-a luat de A1! Esti sigur? Am fost in iarna asta pe acolo, si ma injuram la greu ca nu am ales autostrada. Daca vrei denivelari de zbori cu masina, daca vrei putori de te si miri de unde, daca vrei circulatie in orasele de pe drum, atunci baga mare. Altfel, ramai la imitatia aia de autostrada. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Sunt de acord cu noile reglementarii, mai putin cu una...nu-i normal sa achiti amenda contraventionala agentului de circulatie, prefer achitarea amenzi la cec/banca etc.
Dupa ce sunt plini de indatoriri, mai trebuie sa mai taie si chitante...mai ales ca trebuie sa-i aduc aminte sa-mi si dea chitanta, asta-n varianta ca uit si eu sa-i cer. ![]() This post has been edited by Charlton: 18 Aug 2006, 09:44 |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
![]() Sut distrus! O sa imi ia astia carnetu.. . Trebe sa trec pe rosu cat mai mult pana in 21 septebrie, ca sa imi "fac plinu" - ca dupa aia o sa devina riscant ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
VPP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 30 April 06 ![]() |
Ce facem cu detectoarele de radar. Avem oficial voie sau trebuie ascunse?
|
-------------------- MEGANE SEDAN 2.2, Pack Autentique 1.6 16V, Albastru ROY, mp3, MAI 2006
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Oficial e voie cu ele dar dupa ce intra in vigoare. Pana atunci ascunse.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
VPP |
![]()
|
Sa inteleg ca pe 22 septembrie pot sa merg linistit cu un detector de radar pe bord fara sa-mi fie frica ca ma vede un agent?
This post has been edited by VPP: 18 Aug 2006, 11:38 |
-------------------- MEGANE SEDAN 2.2, Pack Autentique 1.6 16V, Albastru ROY, mp3, MAI 2006
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Dap
|
--------------------
RENAULT
Alize/1999
|
VPP |
![]()
|
Esti sigur 100%? Multumesc de informatii!
|
|
|
sqryn |
![]()
|
|
--------------------
RENAULT
Alize/1999
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
La ritmul in care instaleaza baietii camere video, detectoarele radar vor fi din ce in ce mai putin utilizabile.
|
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da iti da voie cu ele, din cauza ca politia a achizitionat sau trebuie sa primesca noile radare ,care nu mai functioneaza pe baza de unde radio.asa ca degeaba
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Raoul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 7 July 05 From: Curtea de Arges ![]() |
|
--------------------
DACIA
berlina
- AG-78-LIR
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
incorect... mai bine dai bani pe detector decat pe amenda
![]() |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca salutcalin2002 are dreptate, detectoarele n-o sa fie prea eficiente
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
sqryn |
![]()
|
O sa fie, in combinatii cu flashuri si alte metode de avertizare. Oricum eu sunt de parere ca ajuta mai ales in cazurile in care se depaseste cu 10-20kmh viteza legala. O sa apara si detectoare pentru noile jucarii ale politiei cu siguranta.
|
--------------------
RENAULT
Alize/1999
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Noul cod rutier baga spaima in unii soferi.aia care ma enerveaza.apropos de alt topic.
|
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 00:50 |